830
-
#190 Az undeadeket mindenkeppen hianyolni fogom, nagy kedvenceim rogton a demonok utan -
#189 ...én is azt írtam (bár szerkesztettem, de a 3. részt írtam eredetileg is)
"no de kérem, és hol marad a törp, az élőholt?" -
#188 Speciel én a Discipline III: Renaissance-ra gondoltam, hogy abból maradnak ki az élőholtak. -
#187 na, megkapta a topik a játék teljes nevét,....hm, tetszik az elnevezés -
#186 A Dark Prophecy -ben alapból csak az elf hiányzott! (info, races) De az ugye jött kiegészítésként. Ez mindenképpen visszalépés! -
#185 Lehet rosszul dereng, de az élőholt mintha kimaradna az alapjátékból... -
#184 Mondjuk egy picit azért aggódok. Egyrészt a grafika miatt, újra kezdtem a második részt, és még mindig lenyűgöz a kézzel rajzolt karakterek varázsa! Ezt úgy átültetni 3D -be, hogy megmaradjon a fantasztikus minőség...és amit eddig a hivatalos oldalon láttam,..hááát..:/
Meg a fajok, ha jól vettem a Renaissance -ban, 3 lesz, a birodalom, az elf és a szokásos démon, no de kérem, és hol marad a törp, az élőholt? Ez így kevéske.... -
#183 Nekem is megvan valahol, bar annyira nem kotott le hogy kiegeket is vegyek hozza, de az alapot most elokeritem :D -
#182 újra elkezdtem a II. részt, ez a játék még mindig zsíír! -
#181 messze van ez meg :o -
Zóanagyvarázsló #180 Nézz addig itt videókat és preview-t, ha már én lusta voltam rá egész este. -
#178 bazzze... nem volt befavolva a topik :D
[pedig azt hitte] xD
nah jojjjonma'NÉÉGY -
#177 -
#176 De azért nehogy bezárd a topikot :))) -
#175 ez se fog megjelenni, csak tolják, halogatják :// -
#174 HD trailer -
meril #173 Hello mindenkinek!
Fordítók jelentkezését várják a játék 2. részéhez a Disciples 2 fordítói oldalon! -
#172 Eltolták a játékot jövő év elejére. -
YakHead #171 nemtudom, hogy működni fog-e
Disciples 3 -
YakHead #170 Q3? Vagyis nyár végén? Jöhet:) -
chefshift #169 "The Disciples world is the whole epoch in the genre of turn-based strategies. The game is tentatively slated for Q3 this year which means that the release date is quite round the corner."
-
#168 Abból kiindulva, hogy már 2 éves csúszásban van a projekt (és még ki tudja mennyi lesz) úgy veszem észre nem élvez valami nagy prioritást. Kár érte. -
#167 Minden az 1-ben csomagot képzelj el :)
[neki már megvan] -
Zóanagyvarázsló #166 Benne van minden. (Illetve külön a Rise of the Elves is rendelkezik Gold verzióval, nem tudom, hogy az milyen extrát tartalmazhat, talán egy-két skirmish pályát.) -
YakHead #165 Apropó, a D2 Gold Edition-ben benne van az alapjáték is vagy csak a kiegészítők?
Mert az alap elvileg megvan egy PCGuru játékmellékleteként, de ha meglesz mégegyszer az sem baj...ebből sosem elég -
YakHead #164 Istenem...most találtam rá erre a topicra és egy könnycsepp gördült le a szememből
Ha most jelenne meg is késő lenne
Tűkön ülve várom és az sem érdekel, ha csak fekete-fehér lesz...csak itt lenne már:D
D2-t szana és szét játszottam. Szóval a harmadik részére tuti vevő vagyok. -
#163 Ez jó hír. Nekem is nagyon bejöttek az eddig részek :) -
chefshift #162 a Beta verzioja 1honap mulva keszul el ha minden igaz. -
chefshift #161 Disciples3-ban a 2 kiegeszitojeben lesz benne a horda es a torpek. Azt, hogy melyik faj lesz az elsoben azt meg nemtudjak a keszitok de remelem a horda. -
Zóanagyvarázsló #160 Forrás? Hivatalos oldalon még Q3-at írnak. -
stefan #159 Q4 2008 -
Dant0r #158 Ez a játék maga a megtestesült taktika- nem stratégia mint a heroes, mert ott úgymond nagy a hibatűrés határa.
Most elkezdtem az alapot hardon tolni, és a pályák elején eléggé oda kell figyelni, mikor melyik egység hol álljon, nagyon jó!
Ahogy figyeltem, a III-ban a harctéren lehet valami minimális helyezkedéssel is élni, ez még nagyobb odafigyelést igényel, nagyon várom:) -
#157 Sztem még várni kell a demóval egy jó ideig. Amúgy fura érzésem van ezzel a játékkal kapcsolatban. Bízom benne, hogy legalább olyan élvezhető lesz mint az elődje volt. -
#156 ja és
Q3 2008 -
#155 képek
különösen a menükép ragadta mega fantáziámat, vajon közeledik már a demó? -
#154 ez igen.. ha már ennyit dolgoznak rajta, biztosan jó lesz ^^ -
#153 Q2 2008 -
#152 neked gyorsan betölt az oldal? :| nekem kicsit lassú :| -
#151 valljuk be azért nem olyan rossz az :) nekem legalább bejön, igaz néha fura h a levegőbe csapják a kardukat meg hasonlók :) -
#150 videó
Kicsit erős heroes utánérzés, de a zene és a grafika kárpótol mindenért!!!
Nagy hip-hip-hurrá az orosz designereknek :)