Disciples III: Renaissance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(kéretik nem hencegésnek felfogni, csak egy kicsit az 😊)
One Vision. One Purpose.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én azért szerettem ezt a dolgot mert nekem is van védõ a fõvárosomban, így nem kell attól tartanom hogy végem van 😛
ezt az eggyet nagyon nem komáltam <#gunyos1>#gunyos1><#beka3>#beka3>
practitioner of the forbidden arts of death
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
bár nekem az élõholtak jönnek be a legjobban, de ha úgy veszzük szinte mindegyiket egyformén szeretem... mind a 4 népnek megvan a maga sajátos elõyne, hátránya pont ez teszi a játékot élvezetesebbé...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mindenki élõhalottakat, meg démonokat isteníti, pedig a emberekkel tök jól el lehet rakoncáskodni :]
nem is hittem találkozok mással aki hasonlóképpen gondolkozhat =)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
a pokol az már kevésbé :S, de még annak is megvan a hangulata, fõleg a varázslások nagyon tetszenek <#worship>#worship>
Éljen a D2 (HOMM4 elmegy... de sztem nem ennyire jo)
Heroes 1-2 még gyerekes volt, 3-4 már fasza volt, de disciples még annál is jobb. A hangulata az erõssége, engem az nagyon megfogott.
... got nothin to share with you...
Goth: bár én nem játszottam a HOMM 5. bétájával, nem tok elég véleményt alkotni róla, de azt mondom h a béta az csak béta. Az csak egy kis alap a játék megismeréséhez, h nagyjábol majd mire lehet számítani... De most azokat a képeket elnézve sztem az év egyik legjobb játéka lesz a heroes 5. és ha majd megjelenik az a game is akkor sztem méltõ ellenfél lesz 😊
Én monnyuk mind2 gamet egyformán szeretem...
mindenesetre ez a fejlesztõ csere nem véletlen volt sztem...
Eddigi legjobb stratégia ami létezik, a Disciples 2.
mindegy az a léyneg h folytatódi kez a game is <#ravasz1>#ravasz1>
izgatottan várom, de ha bukik.....<#gun>#gun>
A GS honlapjánolvasgatva találtam rá erre a rövid infóra:
Új fejlesztõ alatt a Disciples 3
<2006. január 12. @ 06:13 - Mantis>2006. január 12. @ 06:13 - Mantis>
A Strategy First úgy döntött, hogy elveszi a Game Factory Interactivetól a Disciples III fejlesztési jogait. A csapat már nem dolgozik a sorozat harmadik részén, annak munkálatai egyelõre szünetelnek. A napokban kiderül, hogy a Strategy First kit szemelt ki új fejlesztõgárdának, akkor pedig gõzerõvel folytatódnak a fejlesztések is. Részletek itt olvashatóak.
Sajnos csak ennyi infót találtam... mindenesetre tõletek is várok minden infót 😊
a keresõben kersetem de nem találtam ilyen topicot...