830
  • BEAST #190
    Az undeadeket mindenkeppen hianyolni fogom, nagy kedvenceim rogton a demonok utan
  • Kandurex
    ...én is azt írtam (bár szerkesztettem, de a 3. részt írtam eredetileg is)

"no de kérem, és hol marad a törp, az élőholt?"
  • Rettenthető
    Speciel én a Discipline III: Renaissance-ra gondoltam, hogy abból maradnak ki az élőholtak.
  • Kandurex
    na, megkapta a topik a játék teljes nevét,....hm, tetszik az elnevezés
  • Kandurex
    A Dark Prophecy -ben alapból csak az elf hiányzott! (info, races) De az ugye jött kiegészítésként. Ez mindenképpen visszalépés!
  • Rettenthető
    Lehet rosszul dereng, de az élőholt mintha kimaradna az alapjátékból...
  • Kandurex
    Mondjuk egy picit azért aggódok. Egyrészt a grafika miatt, újra kezdtem a második részt, és még mindig lenyűgöz a kézzel rajzolt karakterek varázsa! Ezt úgy átültetni 3D -be, hogy megmaradjon a fantasztikus minőség...és amit eddig a hivatalos oldalon láttam,..hááát..:/

Meg a fajok, ha jól vettem a Renaissance -ban, 3 lesz, a birodalom, az elf és a szokásos démon, no de kérem, és hol marad a törp, az élőholt? Ez így kevéske....
  • BEAST #183
    Nekem is megvan valahol, bar annyira nem kotott le hogy kiegeket is vegyek hozza, de az alapot most elokeritem :D
  • Kandurex
    újra elkezdtem a II. részt, ez a játék még mindig zsíír!
  • BEAST #181
    messze van ez meg :o
  • Zóanagyvarázsló
    Nézz addig itt videókat és preview-t, ha már én lusta voltam rá egész este.
  • Lammer
    bazzze... nem volt befavolva a topik :D
    [pedig azt hitte] xD

nah jojjjonma'NÉÉGY
  • Kandurex
  • Prince23
    De azért nehogy bezárd a topikot :)))
  • Kandurex
    ez se fog megjelenni, csak tolják, halogatják ://
  • Prince23
    HD trailer
  • meril
    Hello mindenkinek!

Fordítók jelentkezését várják a játék 2. részéhez a Disciples 2 fordítói oldalon!
  • Vass Gábor
    Eltolták a játékot jövő év elejére.
  • YakHead
    nemtudom, hogy működni fog-e
    Disciples 3
  • YakHead
    Q3? Vagyis nyár végén? Jöhet:)
  • chefshift
    "The Disciples world is the whole epoch in the genre of turn-based strategies. The game is tentatively slated for Q3 this year which means that the release date is quite round the corner."

• a_n_d_r_e_w
    Abból kiindulva, hogy már 2 éves csúszásban van a projekt (és még ki tudja mennyi lesz) úgy veszem észre nem élvez valami nagy prioritást. Kár érte.
  • SLICK
    Minden az 1-ben csomagot képzelj el :)
    [neki már megvan]
  • Zóanagyvarázsló
    Benne van minden. (Illetve külön a Rise of the Elves is rendelkezik Gold verzióval, nem tudom, hogy az milyen extrát tartalmazhat, talán egy-két skirmish pályát.)
  • YakHead
    Apropó, a D2 Gold Edition-ben benne van az alapjáték is vagy csak a kiegészítők?
    Mert az alap elvileg megvan egy PCGuru játékmellékleteként, de ha meglesz mégegyszer az sem baj...ebből sosem elég
  • YakHead
    Istenem...most találtam rá erre a topicra és egy könnycsepp gördült le a szememből
    Ha most jelenne meg is késő lenne
    Tűkön ülve várom és az sem érdekel, ha csak fekete-fehér lesz...csak itt lenne már:D
    D2-t szana és szét játszottam. Szóval a harmadik részére tuti vevő vagyok.
  • Morfi
    Ez jó hír. Nekem is nagyon bejöttek az eddig részek :)
  • chefshift
    a Beta verzioja 1honap mulva keszul el ha minden igaz.
  • chefshift
    Disciples3-ban a 2 kiegeszitojeben lesz benne a horda es a torpek. Azt, hogy melyik faj lesz az elsoben azt meg nemtudjak a keszitok de remelem a horda.
  • Zóanagyvarázsló
    Forrás? Hivatalos oldalon még Q3-at írnak.
  • stefan
    Q4 2008
  • Dant0r
    Ez a játék maga a megtestesült taktika- nem stratégia mint a heroes, mert ott úgymond nagy a hibatűrés határa.
    Most elkezdtem az alapot hardon tolni, és a pályák elején eléggé oda kell figyelni, mikor melyik egység hol álljon, nagyon jó!

Ahogy figyeltem, a III-ban a harctéren lehet valami minimális helyezkedéssel is élni, ez még nagyobb odafigyelést igényel, nagyon várom:)
  • SLICK
    Sztem még várni kell a demóval egy jó ideig. Amúgy fura érzésem van ezzel a játékkal kapcsolatban. Bízom benne, hogy legalább olyan élvezhető lesz mint az elődje volt.
  • a_n_d_r_e_w
    ja és
    Q3 2008
  • a_n_d_r_e_w
    képek

különösen a menükép ragadta mega fantáziámat, vajon közeledik már a demó?
  • SLICK
    ez igen.. ha már ennyit dolgoznak rajta, biztosan jó lesz ^^
  • a_n_d_r_e_w
    Q2 2008
  • SLICK
    neked gyorsan betölt az oldal? :| nekem kicsit lassú :|
  • SLICK
    valljuk be azért nem olyan rossz az :) nekem legalább bejön, igaz néha fura h a levegőbe csapják a kardukat meg hasonlók :)
  • a_n_d_r_e_w
    videó

Kicsit erős heroes utánérzés, de a zene és a grafika kárpótol mindenért!!!
    Nagy hip-hip-hurrá az orosz designereknek :)