830
  • Elessar
    Nálam a Heroes 5 leszerepelt(vagyis inkább csalódtam benne), főleg az alapjáték( a kiegek azért javítottak rajta meg a töménytelen patch). Sokan fanyalogtak a HEroes 4. részétől,hogy mekkora égés lett,nos nálam simán veri az 5-öt.
    A Heroes 5 sztem egy eléggé lebutított 3-as részre hajazó(egy az egyben azt akarta másolni),borzasztóan gyenge mapokkal,amit említettél is. A feeling még úgy ahogy megvan, a grafika csodaszép(sokáig a town-okat nézegettem csak:),de nagyon messze van a 3-as résztől. ÉN a küldikbe se tudtam magam beleélni úgy,mint pl a Disciples 2-ben, vagy éppen a Heroes 4-nél
    Csak reménykedni tudok,hogy a 6. rész sokkal jobbra sikerül majd,mert lehet hogy az 5-nél túlságosan nagyok voltak az elvárásaim,nem tudom. Sokaknak tetszik tudom,de sztem régi Heroes-osoknak nem jött be igazán. Hamar meguntam,na
    Többek között ezért is várom annyira a Disciples 3-at, csak lehet megint nagyon nagyok az elvárásaim(?)
  • SLICK
    A Heroes 6 ha valóban készül annyit elvárok tőle, hogy több map legyen benne, mert amik vannak alapban az elég gyér :| amúgy a játék maga nagyon jó.
  • Elessar
    3 éve készül a játék,ahhoz képest még mindig szépnek mondható a graf.
    Amúgyis az ilyen stílusú játékoknál a graf számít a legkevésbé sztem. ÉN sokkal inkább kiváncsi leszek az új fejlődési rendszerre és a népek közti (remélhetőleg) egyensúlyra.
    Nagyon várom már azt a bemutatót én is :D

Nem bánnám,ha egyszer valaki feltámasztaná az Age of Wonders sorozatot is, a Heroes 6 meg állítólag készülőben
  • Vass Gábor
    Most lesz kiállítva a játék végre valamit mutatnak is már belőle, nem tett jót ez a sok hallgatás.
  • SLICK
    hááát 2009-ben azért illene szebben kidolgozni a szörnyeket meg úgy mindent :|
  • Kandurex

• Kandurex
    Fél évente írok egy ilyet? Mit akarnak DNF -et?
  • Nuki
    Én pont azért játszottam vele, mert más volt mint a Heroes vagy az Age of Wonders...
    De legalább mindkét verzióval lehet játszani, ha ennyire más lesz a 3. mint a második... ;)
  • mukievil
    Hát nemtudom, számomra nem lenne gáz, ha mozognának az egységek, csak legyen jó :), és már jelenne meg :D
    Kicsit egysíkúak a csaták így véleményem szerint, bár nem játszottam sokat a disciples-szekkel.
  • Nuki
    Akkor játszanak a Heroes-zal ;(
  • SLICK
    lehet azok Heroes rajongók voltak :D
  • mukievil
    Pont a hardcore rajongok miatt lett berakva, hogy mozogni kelljen a harcmezőn, mert ezt hiányolták az előző részekből! Legalábbis én ezt olvastam valahol.
  • Nuki
    Talán a harcore rajongók majd írnak nekik és talán megváltoztatják :)
  • SLICK
    hát nekem eleve az nem tetszik, hogy járkálni kell a harcmezőn mint a Heroesban. Mondjuk ott az nem zavar, mert ott eleve úgy volt a harc, de szvsz a Disciplesben pont az volt a jó, hogy fix helyen voltak a szörnyek.
    Meg néhány animáció is elég furán van megoldva. Bár erre jött az igénytelen összevágás.
    De nem írom le előre, hisz még meg sem jelent.
  • Nuki
    ezt honnan látod, vagy miből gondolod?
  • SLICK
    mondjuk nem nagy durranás, most néztem meg, a harc eléggé el lett cseszve sztem.
  • SLICK
    itt van egy letölthető E3 trailer

link
  • ollie
    Azt írják, hogy az orosz verzió kész lesz augusztusra, a lokalizált verziók pedig télre.
  • mukievil
    Én ezt találtam legfrissebnek, de nem sokat értek belőle:

http://e3.gamespot.com/story/6211544/disciples-iii-renaissance-impressions-graphics-campaign-and-expansion-details
  • mukievil
    akármerre keresgélek, mindig ugyanazokat a képeket, videokat találom, meg azt hogy már rég meg kellett volna jelennie :)
  • tototto
    nem tudom de már én is évek óta várom :S
  • mukievil
    Most már lassan lehetne valami, elég régóta tengődik a dolog :) Már sokat vártunk rá :)

Valakinek van vmi információja ?
  • Apus
    fincsi. úgyis el akartam csámpázni hozzájuk már.
  • SLICK
    én a cdgalaxis.hu oldalról rendeltem, miután az 576-ban nem volt.

A játék 1790 Ft + házhozszállítás ami 990 Ft. 2780-ért már hozzá juthatsz. Szvsz nem sok pénz egy ilyen játékért.
  • Apus
    mennyiért vetted? nekem is be kell ruháznom rá, a régit valahova elkavartam.
  • SLICK
    így, hogy jobban megnéztem a képeket, most eszméltem, hogy a harc rendszer bizony eléggé megváltozott, már nem csak 6 egységet lehet berakni :|
    Nekem vhogy jobban bejött a 2. részben levő harcrendszer. Még ha furának is tűnt, hogy egy helyben állva lekardozok egy túloldalt levő egységet.
    Azért bízom benne, hogy nem lesz elrontva ezzel.

Amúgy nem bírtam ki, muszáj volt megvennem a Disciples 2 Goldot. Elképesztő, hogy még most is milyen hangulata van annak a játéknak. Ha közel ilyen jó lesz a 3. rész is akkor annak örüln fogok. Bár hiányolok még egy 4. népet.

Na mind1... majd alakul az, csak jönne már vmi infó.
  • SLICK
    Mire megjelenik tutira megéri majd, h ennyit kínlódtak vele

Legalább is merem remélni :)
  • Kandurex
    hm..., lassan fél évvel ezelőtt írtam ezt,..:/..
  • Nuki
    Sőt, még a gúgliba is beírva több éves fórumhozzászólásokat találok: csak, semmi hasznossal.
  • SLICK
    upsz már azon az oldalon sincs fent :|
  • SLICK
    csak az alapjátékhoz van elvileg magyarítás
    azt a magyaritasok.hu oldalról le tudod tölteni

a kiegekhez nem találtam semmit
  • Nuki
    Tudom hogy ez egy Disciples III topik, de bennetek van az utolsó reményem.
    Nem tud valamelyikőtök a játék 2. részéhez magyarítást?
  • Jericho19
    Extended trailer

Remélem jövő év elején tényleg kiadják.
  • Vass Gábor
    Végre ebből is adtak ki infót éjjen.
  • Zóanagyvarázsló
    Egyre jobban fest a játék
  • Apus
    vicces lesz, ha berak egy ilyet a város vagy valami mellé, nem fog látszani semmi :) De tény, rohadtjól néz ki.
  • SLICK
    Nekem bejön! ^^
  • Kandurex
    Vazz, ez nagyon impresszív, nem csata, hanem kaland térképen ilyen grandiózus lények???!!! Vááááááá!!

• a_n_d_r_e_w
    yep
    Mortis seregeit akarom irányítani
    Mortis depresszióját akarom a világra zúdítani
    sajnos a démonok és emberek nem érdekelnek. de legalább az elmebomlott Gallean és népe megmarad nekem :)
  • SLICK
    Vmi egyéb oka van, hogy csak 3 faj lesz. Ez így 2008-2009 környékén elég merész dolog, hogy nem rakják bele az előző részek népeit.

A Disciples 2-t akárhogy is vesszük, az mindig egy tökéletes game marad, hiába régi, a grafika, a hangulat, a hangok mind nagyon el lettek találva!