830
  • Kandurex
    hm, ha végre kinövik az egyhelyben toporgó harcot, akkor akár valami finomság is lehet belőle :)
  • a_n_d_r_e_w
    na végre aktiválódott az ezer éve fellőtt, de nagyon csendes honlap :)
    ezekszerint legalább él a projekt
  • SLICK
    az nem épp legjobb :S
  • a_n_d_r_e_w
    Rossz hír: akellánál már Q4 2007 van feltüntetve
  • a_n_d_r_e_w
    Én már személyszerint meg vagyok ijedve, ami a játék sorsát illeti. Nem az, hogy csúszik, de hogy még ezt be sem jelentik. Remélem azért él még a project, nagy kár lenne érte
  • stefan
    Most már tényleg lehetne több infó a gaméról mert közeledik az q1 vége!
  • SLICK
    hát igen nagyon csendben vannak.. Amúgy az eddigi képek alapján, sok minden más lett. Nekem így első látásra nem éppen tűnik jónak, dehát azok csak képek.
  • a_n_d_r_e_w
    kezdek aggódni
    túl nagy a csend
    ha tényleg q1, márpedig akella szerint is az, akkor már dübörögnie kellene a reklámgépezetnek, screenshot, trailer, ingame video, open beta, demo, vagy valami
  • SLICK
    hát igen.. a 4 faj is kevés számomra ami a 2.ben volt (igaz utánna jöttek az elfek) de itt se törp, se élőholt egységek nem lesznek... Én is bízom benne hogy egy kiegbe belerakják őket!

Megjelenés: 2007 eleje ^.^
    remélem hatalmasat fog tarolni a game :) de így hogy fogok érettségire készülni? XD
  • a_n_d_r_e_w
    egyre többet hallat magáról - a képek még mindig ütnek :)
    azért remélem - ha másnem - valami kiegészítőben benne lesz a horda, mert Mortis nélkül nem disciples a disciples :)
    és ami számomra érdekes az a hír végén található közelebbi időpont
  • Goth
    ejj de rohatt fíling =))))9 de várom már
  • a_n_d_r_e_w
    képek

Visszasírom még azokat a szépen rajzolt, 2D-s "mozgó festményeket" :(
    De jobban haragudnék ha a storyt vagy a hangulatot rontanák el, szal ez legyen a legnagyobb gondom
  • Szega87
    dehogy bekerültem lvl 23 ammal egy lvl 5 ös Guildbe innentől húznak 70 lvl ig :D
  • Goth
    majd 30 környékén megunod az earth taoistoknál, ha meg nem akkor 42-nél a bunwangokat unod meg -.-
  • SLICK
    akkor még sokáig fogsz silkroadozni :D
  • Szega87
    amig nem jön ki a disc3 addig silkroadozom :d
  • Goth
    nekem heroes 5 nagyon nem jött be. gyönyörű meg 3d meg minden... dee tartalomra meg sem közelíti a hármat és a négyet sztem...
    Nem is vártam tőle sokat. Disc 3 alázni fog az viszont bittos -.-
  • Snjz
    Szasztok. Komolyan aggaszt a játék sorsa. A 2-vel anno rengeteget játszottam(. Nemrég kipróbáltam a Heroes 5-öt(a műfaj szerelmese vagyok) .Sztem nagyon Jó! A hangulat persze "tündéri" amivel szemben a disciples sötét világa sokkal inkább megfog, de azért nagyon odavág. (A disc III-ban tényleg csak 3 faj lessz?. Ne mááááááááááááááá.Hát legalább az alap négy neeem?

Én a 3D-ért se vagyok nagyon oda. A 2 festett textúrái elképesztőek voltak, lehet, hogy egy gyengébb gépen lehúzott textúrákkal már az se lessz olyan.. Ne máááááááááááá!
  • SLICK
    hát igen, nem sok ami benne van, de így pl zeneileg nagyon megadja az alaphangot
  • a_n_d_r_e_w
    bár sok újat nem mutat, de nagyon hangulatos, kezdem úgy érezni jó kezekbe került :)
  • SLICK
    nah találtam egy kis videót itt
  • Goth
    fúdenemrossz :o
  • SLICK
    enyhén dúrva grafikája lesz mint mindig :)
    remélem nagyon jó kis játék lesz belőle
  • a_n_d_r_e_w
    van itt egy közel egy hónapos interjú is
  • a_n_d_r_e_w
    szépen lassan csordogál ez+az

kép itt
  • steweee
    nem akarok ötleteket adni, de nézz szét a neten, könnyen találsz már 240+áfáért gold verziót is. amúgy cdgalaxison is megnézheted vagy érdeklődj hogy mikorra tudjkák beszerezni ha éppen nincs. de én amondó vagyok hogy ha te meg szeretnéd vásárolni és nem lehet kapni, akkor nyugodt lelkiismerettel töltsd le vhonnan
  • tzmod

Hol lehet megvenni Magyarországon a kiegészítőket, ha nincs D2 goldhoz hozzáférés itthon?(látom néhányan már meg tudták venni(pl: Rise of the elves))
  • tzmod
    Sajnos nincs szerverem, illetve internetem otthon, tehát a megosztott servert nem tudom használni(D2gold)
  • Rettenthető
    :DDD

Kicsit fura is lenne, ha már ott lenne, asszem lemennék hídba.
    Természetesen a gold verzióra gondoltam, mivel a házigazda arról kérdezett, neked meg az előző szövegkörnyezetedből nem derűlt ki, hogy már a III.-t keresed, s azt hittem nem leled a gold-t.
  • steweee
    bazz, most újra visszaolvasva jöttem rá, ti a kettő kiegjeiről beszéltek? én azt hittem már a három megjelent, és túrom az isonyúzt meg az nforszot meg a gamelandot stb. hogy hol van

gondolom a gold verzióra gondolták hogy az egyes szerveren van
  • Rettenthető
    Az 1. szerveren van.
  • steweee
    mármint hogy, mert sem az egyes, sem a kettes szerveren nem látom
  • SLICK
    szal minden az egyben? htx -.-
  • Goth
    Itt a gold, ha nem sajnálsz rá egy sms-t.
  • SLICK
    nem nagyon aakrok warezolni :| de a héten szerzek be új netet és érdkeelne h a D2-höz hol tom leszedni a két kiegászítőt :| senkitől ne mtudtam eddig megszerzni :c
  • Rusy
    jaja nagyon várom én is, nemtudom sokan kérdezték mikor lesz kész a második rész fordítása, most újra gőzerővel folyik...

remélem azért a 3d nem nagyon rontja el, ja sokan írták hogy a harcrendszer egy kicsit uncsi, és semmi stratégia, na ez kb 12-13-mas szinten igaz amikor a first strike megvan és 200-as sebzésű a mágusom mindenkire, egyébként nem mindig tudok mindenkit kinyírni, ezt egyébként a servants of the darkban és a guardians of the lightban elég jól javították, nagyobb hp jobb sereg stb, remélem azért megmarad a kevés emberes harvrendszer, mert ebbe ez tetszett a heroes 5-be meg más tetszik...
  • SLICK
    én csak most kerestem rá infókra látom megelőztél :|
    szép lesz amúgy a graf már amenynit kiláttam eddig belőle. de jó kis game lesz érzem -.-
  • Goth
    a kettő-őt?
  • guru88
    Sziasztok!
    nekem egy olyan hely kéne ahonnan letudnám szedni a 2-őt...
  • a_n_d_r_e_w
    hangulat a toppon!!!!