Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont dragabb a proci joval.
ha Overlockot akarsz 2700K vagy 2600K jobban tuningolhato kevesbe melegszik ergo siman verheted vele az alap 3770K-t
alaplapod milyen mert 3770k hoz z77 lenne a jó választás 2600k es 2700k nal maradhat a mostani lapod is.
Kov architektura, nagyobb beruhazas ugyis. De a linket amit mutattal nem nagyon irt FPS ertekeket, igy meg mindig nem tudom melyik lenne a jobb dontes...??
Már csak egy dolog: A SERVICEben a "clean airc." és a "clean cab.", majd a WORKSHOPban az "elec.comp." mit takar?
Szerinted akkor inkabb egy 2700K huzzak jol fel HT😮ff-al?!
11.igen
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mondjuk jot rohogtem mert mi volt eddig a supportjuk??
(a 8. kérdés az 1.04-es verzióban keletkezett" a settings menü bal alsó sarkában "system" címmel és nem értem pontosan)
11. muffler = inlet baffl. ? 😊
2.semmi
3.nincs benne DME
4.sima szellezõzõ van benne, de hatása nincs... esetleg ablakon a zsalu avagy a fûtés
5.ez amolyan "csúszka-rackásító" elvileg akkor van értelme ha csak egérrel tilitolizod a gázt... amúgy "null feature"
6.köbö... "null feature" hátul kigyullad a kis spot lámpa de köbö ennyi
7.éppen hol mi található... alapvetõen a motorblokk (912S) 95ös olmozatlan benyára van tervezve.. 100as benzinnel is elmegy tökéletesen, csak a valóvilág motorjaiban ilyenkor a 100as zöld amcsi benya adaléka miatt különbözõ lerakodások ráégések keletkeznek, ez miatt sûrûbben kell olajat és szûrõt cserélgetni mint sima 95ös esetén.. (hogy ez mennnyire van szimulálva.... ahhoz 2x50órát kéne legalább vele mászkálni.. elvileg csak van hatása a szimben is ha már opsön)
8.ezt nem vágom fejbõl... de ha a három opsönre gondolsz cold&dark ban akkor az a köv:
-hideg indítás
-hideg indítás jó pár hetes pihentetés után (ez esetben az olaj csekknél pörgetheted a propcsit mire böfögni kezd)
-hideg indítás "fasztudja hogy hagyták állapotban" (ilyenkor célszerû mindent csekkolni mert az ülés beállítástól kezdve, a biztosíték táláig bármi bárhogy állhat)
9.nem... csak inkább vészjelzõ van csak
10.nálam minden on... (próbáld ki... hisz dinamikus a reaksön a pipálásra)
11.0C alatt a 20W, efölött 40W.... a mufflert meg csak 0C alatt!!! tedd be különben süti a mamának.. hamuba süti-süti pogácsa
😉
Jó ideje rágcsálom a gép manualját, de van még pár ízlelésre váró téma, amit nem tudtam lenyelni. Ezekben kérném a hozzáértõk segítségét:
1 - a dim-bright kapcsoló csak a flaps és a trim visszajelzõ fényeinek erejét állítja?
2 - a kabin fényerõ állítására szolgáló gombnak van köze a "fuel shut-off valve"-hez, csak mert a manual valamit magyaráz...
3 - a DME csatornázás gombnak mi a pontos funkciója?
4 - a FAN-OFF mûszerfal szellõzõnyílás kapcsoló szimulálva van? Ha igen hol? A nyílás a gépen hol található?
5 - a throttle tension gomb mit állít? Ez is szimulálva van, mert nekem nem reagál semmire?
6 - a MAP light mit kapcsol be, mert semmi változást nem látok semmilyen napszakban sem? Mellette az "I-Panel Lt. Switch" csak a rádiót világítja?
7 - Tankolásnál mi a különbség az "AVGAS 110LL" és "Autom. Gasoline" között? Mikor melyiket érdemes tankolni?
8 - a repülõ settingsben a system reseteli minden betöltéskor a rendszert, ha a pipa bent van?
9 - A "Fuel Pressure Indicator" tényleg hiányzik a géprõl?
10 - a lightning beállításoknál mit érdemes beállítani? (REX fent van) landing és taxi lightok nem látszanak 😞
11 - az olaj kiválasztásánál mikor melyiket célszerû használni?
Köszönöm!
Két egymástól független kérdésem lenne:
1, Mi lesz a különbség az Aerosoft Airbus X és az Extended verzió között? FMC teljes mûködése és a winglet?
2, Be lehet állítani az AI traffic-et úgy,hogy amikor leszálláshoz készülõdök egy airport-on,akkor ne jöjjön ki elém a runway-re az AI gép?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Viszont a statikus AC-k nagyon szépen ott vannak 😊 Annak a fehér Cartalinának a szárnya alá álltunk be, amikor esni kezdett az esõ. Csak az egyik alatt elfért vagy 7 család gyerekestül 😊 (Mondjuk nem ott áll, ahol a scenery mutatja, hanem a második és harmadik hangár közt, az oldalsó hangárajtó elõtt.) Aztán azt a C-47-et se kint láttam állni, hanem az amerikai hangárban (az üveges elejû) lóg a palfonról egy B-25 mellett (a sceneryben látszik is, ha elrepülsz a hangár üvegfala elõtt lassan és közel 😊).
A többi a helyén van, a B-17-tõl kezdve a Dragon Rapide-en át a Viscountig. Gyönyörû kieg, és ingyenes...
http://www.wix.com/swatopluc/castles
A gépek ott vannak a SimObject könyvtárban, de a programban nem jelennek meg. Azt írja, hogy az AI Traffic csúszka 10-20-30 %-os beállításával különbözõ gépek kerülnek be.
Ezeket hiányolom:
http://www.wix.com/swatopluc/castles
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Én is felraktam délután és az a problémám, hogy nincsen benne AI.
Elolvastam a manualt, próbáltam mindent úgy csinálni de nem tudom elõvarázsolni az AI forgalmat.
A gépek benne vannak a SimObject könyvtárban, a 'Traffic_Duxford1_FSX.bgl' ahelyén van, az épületek. közönség, statikus gépek látszanak, AI nincs.
Valamit biztos nem jól csináltam, ha másnál jó.
Tudne-e valaki segíteni, megköszönném.
Én ezért repülök vfrt fsx el 😊
Hol tartasz amugy mert szerintem nem kell ezt annyira bonyolitani kicsi kompromisszum aztan megy minden.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)