Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet hogy az kavar be?
Bár akkor PMDG és társai is ott mennének...<#wilting>#wilting>
Valamit szerintem beneztel mert epp egyik kanadai haver megvette aztan irt nekem és abszolut bejott neki semmi ilyen hibarol nem irt igaz o fs9 re vette nem tudom ez szamit e.
Refund policy le van irva irsz ergy ticketet aztan intezik amirol utaltal oda rakjak vissza a penzt es a kapott aktivalasi kodot torlik ( mondjuk fel van rakva es ergo tudod majd hasznalni amig le nem torlod😊))
Amúgy az általad leírt hibákból én még egyikkel sem találkoztam pedig beletettem már pár órát a gépbe. Ha a robot a pálya mellé visz az legtöbbször scenery nem pedig repülõ hiba.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://goo.gl/gd6Zi5
Megvettem a QW Avro-t. Hát ez egy iszonyat nagy fos! Repülés közben hiába van autó speedre állítva a gép,a joy tolókarjával is tudom a sebességet szabályozni és sokszor nem olyan sebességgel megy a gép,mint amit az FMC ír a legs-ben. Kétszer csináltam LHBP-LOWW próbarepülést és pl a legs-ben még csak azt mutatta,hogy PESAT 25 mérföldre van,de a kijelzõ már azt mutatta,hogy elhagytam PESAT-ot és jóval alacsonyabban kellene lennem. ezen kívûl pedig az autopilot mindig a pálya szélére rakta le a gépet,egyszer sem a pálya közepére,pedig két külön kifutót is kipróbáltam leszállásra. 1209 AIRAC is fent van. Hogyan lehet ezt visszaváltani a flight1-nél? Nem ajánlom a gépet senkinek,mert azon kívûl,hogy jól néz ki,egy nagy kaka!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Most a 3.pontnál tartasz. Ha gondolod léphetsz tovább. De mielõtt megtennéd szüntesd meg az fps limitálást, és nézd meg unlimited-en, hogy mit lehet kihozni belõle a megszokott magasságokon. Aztán cessnával repülj egy kicsit. Utána visszaírod a limitert, és szintén repülés a cessnával. Nézd meg, hogy repül 2D-ben és VC-ben. Mivel nagyon kevés a ProcSpeed értéke, valószínû a VC elég vacak lesz. Ha nem sikerül az értékét feltornázni az NGX elég kemény falat lesz.
Az fsx.cfg-ben a TEXTURE_MAX_LOAD értékét írd át 4096-ra. Ez kell a nagy felbontású felhõk megjelenítéséhez, de könnyen lehet, hogy nem lesz elég erõ hozzá. Abban az esetben vissza kell írni. Mindenesetre a következõ lépés a külsõ idõjárás behangolása. A TEXTURE_MAX_LOAD értéke minden settings mentés után visszaíródik 1024-es értékre, tehát ha ennél magasabb kell, utána mindig manuálisan javítani kell, miután kiléptél az fsx-bõl.
Amúgy lehet,hogy unrealisztikusak a színek az ENBSeries-el,viszont simábbak az élek FSX-ben, nekem nem vesz le az FPS-bõl semmit és van benne egy bloom effekt,ami valamelyest pótolja az FSX light bloom effektjét. A napot is sokkal realisztikusabbá teszi. Most letöröltem azt ami benne volt az FSX gyökerében,de találtam egy másikat az AVSIM-en más adatokkal amit kicsit átirogattam és van hozzá plussz 2 dll is. Most ezzel tesztelem.Eddig nem volt még hiba de ha ezzel is szórakozni fog,akkor kidobom az ENBSeries-t. Amúgy alkotanyatkor jó használni igazán.
😊
És az útvonal is szép volt, pláne a lefele menõ szár... 😊))

Pont erre utaltam többször is...aki iFly vagy PMDG részletességû gépet vár a QW-tól, annak nyílvánvalóan nem fog tetszeni a Avro.
Vicces váltanál amd re amiatt mert telerakod minden szarral az fsx et. AMD vel se lesz jobb sõt.
Tény FSX egy optimalizálatlan nagy darab tégla, de azért ki lehet hozni belole repulesre alkalmas valamit.
Azzal a cuccal ami neked van siman lehetne repulni. Nekem ennél joval szarabb gépem van és vfr ben 25 fps en szépen elrepkedek.
Ja az ENB -vel kapcsolatban meg nem fsx re irtak nagyon sokat vesz le az fps bol, és nekem az a szin es feny viszony annyira unreális, sajnos fsx videok tele vannak vele köze sincs a valósághoz.
Priviben keress meg, aztan telefonon hatha tudok segiteni.
Folyamatosan 85-57 szálat engedélyezett a futásra.
Létezik az hogy az fsx.cfg-ben az AffinityMask beállításának változtatása ne hasson ki a ProcSpeed értékre? Nekem mindegy, hogy 85, 170, vagy 244 van be állítva mindig 7699-es értéket kapok. Talán ez lehet nálam a gond, amiért kevés nálam a kidolgozott sceneryknél az fsp. A másoknak adott beállítási értékeket megpróbáltam és LHPP, LHPR, LHDC már 20-30 fsp. De LFPO 7 fsp. Legutoljára teljesen kitöröltem ezt a sort, de akkor is csak 7699-es értéket kapok. Vélemény?
Már baromira elegem van ebbõl a szutyok FSX-bõl! Most az a legújabb hülyesége,hogy amikor a teljes képernyõnézetbõl akarok váltani ablak nézetbe,ahelyett hogy ablakba menjen,az egész képernyõm fekete lesz és nem tudok vele mit csinálni. Hang van,de a képernyõ tök fekete lesz! Mindig csak ez a ki...ott fekete képernyõ!!! Gyanítom,hogy itt valami hardware probléma lesz ami nem tetszik az FSX-nek!
Refunds and Returns
As a general policy, subject to the refund policies listed below, Flight1 allows most products to be returned or refunded within 30 days unless it is noted on the product page for the title that the sale is final. In some cases a refund may not be able to be processed. Please read the information below for more information on our refund policies.
Refund Policies:
On boxed or CD ROM titles, only the product price is refunded, not the shipping. All products must also be returned in excellent condition, with no items or inserted material missing.
If your order was purchased from a file using the Flight1.com Download E-Commerce system, we will require you to fill out a simple online affidavit stating proper removal of the title and keys from your computer. This is handled online via our ticket system.
Please note that in some instances your ability to purchase new products or receive refunds may be limited if it turns out there is a considerably high rate of refunds associated with a credit card number, person, or email address. This is to protect Flight1 against potential fraud (see the notes in the fraud section below), or bank expenses. We want to be as fair as possible, and it is common for there to be an occasional refund. If your accounts are flagged in our system, and you want to discuss this with Flight1 administrators, please contact us via our ticket system.
Hypo! Hol írják a flight1 honlapján,hogy ha megveszem és nem tetszik,akkor visszafizetik az árát? Lehet kipróbálom,mert nem adok más leírt véleményére,de ha tényleg nem tetszik,akkor viszont jó lenne ha tényleg visszafizetnék az árát.
Az a 15 az fps akart lenni. Tehát amikor 15 az fps, na akkor mi van?
Bár nincs új a nap alatt, én F95 óta repkedek, leggázabb az Fs2000 volt a maga totális használhatatlanságával, ahhoz képest az FSX tulajdonképpen simán fut.
Nekem quad procival és egy GTX 560-al végülis szépen megy, de egy masszívabb airport scenery még így is képes kiütni. Érdekes egyébként, hogy a 2004, bár tudtommal nem támogatja a multi magot, mégis vajpuhán megy bármit pakolok alá. Persze nyilván nem is olyan szép.