Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, ha egyszer csak mikor ráérsz, tudnál tartani skype-on egy gyorstalpalót vegasból. annak örülnék. 😊

Hypo
😊 mondjuk most hogy jon a tel kicsit lesz ideje az embernek😊 ha tudok es kell szivessen segitek

Abszolút egyetértek, csak nem könnyû, hogy egyedül csinálok mindent, mondjuk 95%-ban. 😄e igyekezni fogok egy szint alá nem menni. 😄

Hypo
😊 de a cél mindig legyen magassan!!!!! 😮
Ha már a fotelpilóta oldal nem egy szokasos csunya blog engine akkor a video is lehetnek komolyak igaz tobb ido de megeri😊))

Na jo kussolok

Hát igen ezek azért professzionális tréning videók, azért ezeket nem lehet egy lapon említeni, az én házi barkács videómmal. 😄

Hypo
illetve A2A training videoi is eleg komolyak

Hypo
ja az se rossz megoldás attól függõen mekkora részrõl van szö. De mondom egy nyil pl AOA nal leveld trainingnel egy kek nyil meg egy repcsi volt azzal mutatta epp mit kapcsol.

Vagy itt egy NGX trainingbol, elején hogy miröl is lesz szó aztén a bemutató

Épp most keresgélek olyan videókat YT-on, ahol, a videó bizonyos részeit kitakarják. Mert arra gondoltam, úgy lehetne jól kiemelni a nézendõ klikk részt, hogy körülötte mindent elsötétítek, mondjuk egy 70-80%-ra, hogy azért lehessen látni a panel többi részét is, de a kijelölt rész, ahol az esemény történjen az érintetlen maradjon. Gondolom maszkolással kell, de nagyon nem értem egyelõre a technikáját.

Hypo
😊))) persze persze, ez a cél. Érdemes egy két AOA videot megnezni ha tudsz oktatási szempontbol nagyon eltalaltak. De hat a tanitás egy külön szakma nem elég csak az anyagot tudni😊

Ha kell valami segitség szolj nyugodta, bar annyira nem vagyok vegas fan, inkabb premier es after effetel dolgozom vegast max csak a vegre szoktam😊

Üdv!

Valaki fel tudná nekem dobni valahova az FSX.exe fájlt hogy letudjam tölteni ? Véletlen kitöröltem. 😄 Elõre is köszi!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nem értelek félre abszolút, értem, hogy mirõl beszélsz, és köszönöm az építõ kritikát, de mint bizonyára tudod, "az elsõ palacsinta, mindig a kutyáé". 😄 Ha megismerkedek jobban vegassal, valószínûleg jobbak lesznek a videók, addig is, köszönöm még egyszer.

Hypo
Ok OK félre ne érts jót akarok csak, A Kattintásos rész amirõl beszéltem egyszerû a magyarázat, a nézõ a feliratot olvasva közbe a panelen levõ kapcsolo rengeteget bamulva elvesztheti a figyelmet a kis eger kurzor-rol ezert javasolt ilyen esetekben egy nyillal vagy barmi massal kimeelni azt amire eppen kattintasz. Rengeteg hasonlo dolgot csináltam már és teszteltem is ilyeneket kulonbozo nezokon és ezek bevett eljárások.

A hang nekem annyira nem hianyzott hiszen ki van írva a szöveg, de tény hogy az is megkönnyiti a tanulását ha hallja az ember.

Egy apróság a kiíráshoz választhatnál egy vastagabb prominensebb fontot, lehetõleg ne talpast inkébb valami helvetica családot.

Csak igy tovább

eyecandy
<#eljen>

Az egész intrót a Raven Design csapattól töltöttem le, és szabtam testre, õk szabadon felhasználható Creative Commons-os intrókat, és sok mást is csinálnak. http://www.ravenprodesign.com/
Lesz, majd hangos videó is, sõt majd leginkább csak olyanok lesznek, de még csak ismerkedem Vegassal, és a feliratozást egyszerûbb volt megoldani, mint a hangvágást. 😄 A kattintásos nem látható részt viszont nem nagyon értem, fõleg mivel 1080p-be szerintem tûéles a kép, legalább is nálam, de akkor a többieket is kérem, hogy erõsítsék meg, hogy mennyire látszik / nem látszik a klikkelés, és akkor megoldom a jelölését.

Más.: Ha bárkinek van saját videója, vagy készítene, review-ot, scenery-rõl, géprõl, kiegészítõrõl, hangosan, vagy feliratosan, szívesen közlöm az oldalon, a készítõ nevének feltüntetésével természetesen.

Hypo
Nesu
Én speciell a hangodat jobban szeretem <#taps><#alien2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hypo
fain😊 elején a fõcimen átmenõ effekt ismerõs 😊
Esetleg next time ahol kattintasz esetleg egy nyil mert neha nehezen kiveheto DE GRAT

Fotelpilóta Youtube csatorna, és elsõ videó
QW Avro RJ Colda & Dark indítás, kézikönyv szerint.

Szívesen...<#hamm>
Szia!

Igen, az van.

Egy monitort használok, igazából a CloD, a RoF és az ArmA miatt kellett ilyen erõs kártya... nem akartam kompromisszumot.

www.smart-bus.hu

gaspen
Hamarosan érkezik... mos'má becsszóra <#miaz>

Sziasztok!
Solt, neked 6990-es karid van? Ha igen hány monitort használsz vele?
Hypo
😊

A betûméret, asszem állítható...
Amúgy igazad van, ezért is lenne érdemes hardveres instrumenteket használni (Saitek vagy jobb), de ahhoz meg pénz kéne, ahhoz meg mééég több idõ, amit úgy kell eltöltenem, ahogy amúgy magamtól nem tenném (munkában pénzért ugye...)

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Hypo
egyre nagyobb kijelzoket bamulunk egyre kozelebbrol, egyre nagyobb dpi es egyre kisebb betumeret....

Én Q9550-rõl váltottam, oszt rádumáltak, hogy a HD6990 mellé illik 2600K-t venni... 😄 Ha ma kéne döntenem, a 2500K-t venném, egy deka különbség nincs... 😊

szifon szerviz tipp...

@Ombika: Ja, hogy ingyen... úgy akkor már ivy... 😄

www.smart-bus.hu

Szia!
Átküldtem mammutmail-ben.
Sziasztok. valaki át tudná küldeni vagy feltölteni valahová a: Fsx/sound mappában lévõ Atc mappát?! Email: [email protected]. fontos lenne... elöre is köszi 😊

Nesu
A legütõsebb proci ma ,a tesztek szerint a 3770 k proci ,viszont nagyon drága

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

polluxware
2nap múlva<#idiota>

polluxware
most egyrészrõl állítgathatom át a VC nézeteket... másrészrõl az 1024 függõlegesbõl mard 768... ami azért gáz, mert példul a mustang esetén be tudtdtam úgy lõni hogy k.keret teteje meg a panel alja benne legyen a képben

ezután lehet fel-le tekingetni..😞

na nem csüggedek íly látványosan😊

szép hétvégét mindenkinek...

polluxware
? ezt fejtsd ki

Hypo
de van, hamarabb vakulsz😊

polluxware
ejjjj bazzz, pedig már küldtem is volna a címet hova küld a kidobandó q6600-at.... ejjjjj😊)))))))

szegény monitorom is most dobott hátast😞( a nagy tapettázási ákció elõtt😊)))

most rárezegtem erre a szusz vh192D-re..

mennnnnnnnnnnnyire fog hiányozni a 5:4 arány😞 nem is értem minek tértek át ennyire erre a hülye wide dologra... filmen kívül túl sok értelme sztem nincs

Ombika
En mar varom iPhone 5-ot, mert 4S-ra nem valtottam, nah de ez ide off....

Hypo
JA BAZZ A LÉNYEGET NEM MONDOD!!!!!! 😊)))

a faxom hogy nekem ilyen nincs...😊 helyette ma szarrá tört az iphone kijelzõje és a 4s ben az üveglap egyben van a kijelzõvel ergo csere ami nem ket ft......grrrrrrrr

Ombika
2700K lett ,mar leadtam rendelest!!

....aaaaaakkor ha ingyen van, én is döntenék egyet, ha nem baj 😄

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Ombika
Jo, akkor leirom nyiltan, ingyen lesz a CPU!! 😊
Ezert kattogok,h jol dontsek..

Hypo
L😊 igen 2500 rol felsleges regebbirol meg szerintem a 2600K tokeletesen eleg

Valahol olvastam, hogy a sandy és az ivy között 5-15%-os különbségre lehet számítani (még megjelenés elõtt). A valóság meg az lett, hogy azonos órajelre esõ mûveletek száma 2%-al nõtt. Igen, jól érted, 2%-kal lett gyorsabb az új proci. Felejtsd el a cserét, maradj a 2500k-nál. Tuningban is többet vártak az sem jött be. A kupak alatti hõátadó paszta rossz minõségû így nem bírja a tuningot annyira sem mint a sandy. Ha ezt házilag cseréled (sokan csinálják) akkor gari ugrik és elronthatod véglegesen a procit. Ezek után sem lesz jobban tuningolható mint a sandy. Csak ha kifogsz valami jót belõlük ugyan úgy mint a sandy-bõl.
Hypo
<#taps>

2600K-ról váltottam vissza 2500K-ra. 1fps nem sok annyit nem esett a képkockák száma a csere után. Viszont nyertem rajta 18000Ft-ot. Ez 1 éve volt!
Hypo
az sose árt😊)) modnuk én q6600 rol tudnam mire upgradeljek....de hát az a franya piz inkabb repulok eloben belole😊)

Igen látom, csak gondoltam ráerõsítek... 😊)

www.smart-bus.hu

Hypo
😊 ezt probáltam mondani egy ideje😊))

Hááát, õõõõ, én nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy a 2500K-ról tudsz jelenleg bármire is váltani, amivel érdemi különbséget is kapsz...

Pénzt ne nagyon áldozz rá szerintem.

www.smart-bus.hu

Hypo
😊))
akkor 2700K 100hz val nagyobb a clockspeed

Ombika
Arat most ne nezd legyszi, mert az nem lenyeg, hosszu, hogy miert...

Hypo
p67 hez maradjon 2600k vagy ha nagyon akarod 2700k de nincs koztuk annyi kullnbseg mint az arban