Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Nekem nem engedi a képfeltöltés.hu-ról.
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Mi okozza a hibát és mit tegyek, hogy jól mûködjön ha egy addon scenery, pl. EHAM-ban a terepet-gurulókat-kifutót miközben állok a kapunál is, vagy akár gurulok, folyamatosan de csak a közvetlen közelemben (kb. 20m-es körben) valami átrajzolja és olyan mintha FS2004 tájat jelenítene meg?
Kösz elõre is a segítséget.
Angol meg nem kell perfektnek lenni csak akarni kell valamit, mondjuk kicsit elszomorito hogy a mai 15-25 éves emeberek kozött az idegennyelv az lofax alatt van. a leggyengebb egesz euban, talan az albanok akik ennyire nem ebszelnek mas nyelveket, de hat vilagnemzet vagyunk tanuljanak meg magyarul.....
Nem vettem meg, csakhát androidos a platformom.
Van tudomásotok arról, hogy a Jeppview programot iPon 4-en lehet-e használni? Most sikerült beszerezni és bár kicsi a képernyõje de szívesen kipróbálnám.
Erdemes elolvasni hogyan oldottak meg a METARok kozotti idojarasi atmeneteket, egyszeruen profi amit megcsinaltak. A REX es ASE ezntul max texturakra lesz hasznalva....
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Két kérdésem lenne,az elsõ a forummal kapcsolatban: Megváltoztatták a belépési lehetõséget vagy én vagyok hülye? Úgy emlékszem,hogy eddig felhasználónevet kért a belépéshez,most meg emil címet kér. :-)
A másik kérdésem már FSX-el kapcsolatos: Be lehet azt állítani valahol,hogy 37.000 láb magasan repülve a felhõk ne legyenek látszólag majdnem olyan magasan mint ahol én repülök,hanem lejjebb legyenek? A valóságban is sokkal lejjebb látszanak a felhõk gyengén felhõs idõben 10-11ezer méter magasságban repülve. Amúgy AS2012 és REX Essential progikat használok kiegészítõként és valós idõjárásban szoktam repülni ha ez számít valamit.
Elevator = Fel-le Settings Controls Assignment Joystick axis Elevator Joy felhuz, Aileron Joy oldalra huz, Rudder vagy pedál vagy ha forgathato a joy.
Hogyí lehet beállítani a joystickon hogy fölhúzza a repülõt mert nekem nem húzza föl
AMúgy szép cucc természetesen.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szóval adott egy FSX röpcsi, hozzá 5-6 festés-változat. A szim indításakor ezekbõl egy kiválaszt, majd szituáció betölt. Repcsi szépen megjelenik semmi gond. Aztán váltás másik festésre. Az is megjelenik semmi gond. Végigzongorázva az összes festést mind teljesen hibátlanul használható.
Aztán egyszer csak gondol egyet az FSX és nem hajlandó betölteni egyetlen festést sem váltáskor, csakis és kizárólag a defaultot (értsd: csak azt ami a sima texture mappában van, nem pedig a texture.xyz-ben), arra "ugrik" vissza hiába is csak egyszer a legelején választottad azt azóta nem. És már az elõválasztó ablakban is csak az a default jelenik meg, habár a festési ikonok között más van kiválasztva.
Találkoztatok-e már ezzel a hibával és vajon mi okozhatja?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://fullterrain.com/product_usOG39.html és már creatureFlow-val 😊
http://files.protu-154.net/pt-154b2_fsx.html