UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én összefutttam egy sárga lézerkardos Martiannal. Sajnos míg kiléptem a játékból, addigra a vágólapban a kép lecserélõdött, de talán a fegyvert még le tudom fotózni. Nem értem miért nem raktak a játékba képlopót. Én meg mindig elfelejtem elindítani a játék elött, így csak abban bízhatok, hogy a vágólapon megmarad.
Bár azt nem értem, hogy miért ennyire vakok az emberek. Elõször egy pók jött be (õ nyitott ajtót), és vagy 2 másodperc eltelt, mire az embereim nem csak hallották, de látták is. Pedig még infra, night, meg electromagnetic optic is van rajtuk...
Together we'll fly someday...
nincs is esélyük 😊
Kiborg
Én is le akartam írni spoilerben a holdakat, de ha már így nyiltan mindenki leírta...
Moon1:
Environmental 6, Robotok az ellenfél. Két Mech-et egybõl láttam, azokat kilõttem, majd Diegoval elrohantam a cuccért, felszedtem, és visszarohantam. (na, jó, sétáltam, mert rohanni nem tud...) Mindössze egyetlen lövést kaptam be a 8 Mech-tõl akikkel útközben összefutottam.
Moon2:
Environmental ?, csak 10-15 akna van. Elrohansz a cuccért, közben idõnként felrobbansz, vagy dobsz egy gránátot az aknára, és rohansz tovább. Majd vissza.
Ha mindkettõ megvan, akkor ad egy új kutatást. Még nem tudom, mit.
Ha a Beastmenek távolabbra lõnek, és nagyobbat sebeznek, akkor hívjuk meg õket a házibuliba. Persze, szóljunk nekik, hogy csak egyesével jöjjenek. Mi meg beállunk az ajtóba, mint a jó fogadóbizottsághoz illik:
És csak hullanak mint a legyek. <#gun>#gun><#violent>#violent>
Ezen kívül:
Advanced firearms, Advanced earth technologies,Advanced metallurgy, Bázison: Shooting range, Advanced Foundry.
Agamemnon:
Most gyorsan "végigszaladtam" a holdon, és csak egy Martrian kincs volt, ami a solár történetéhez nyújt rengeteg információt. Ez vajon mit jelent, még nem tudom mert semmi új kutatást nem látok.
De utána van egy másik holdküldi is, na azt most megint visszatöltöttem, mert rengeteg a telepített plastic mine, és a technikussal ki akarom fejleszteni az aknaszedést a küldihez. 😊
csak a retiket meg a pókok csináljál ki egyetlen ütéssel. Szóval nincs halálbiztos taktika. a beastmen ellen.
Tényleg sikerült már valakinek a confusion funkcióval összezavarni valakit? mert nálam csak a bénítás és a sebzés mûködik csak.
És hiába használom én is ugynazt a beastman fegyvert, mint a Beastman Mart-akármi, míg nálam 5% a találat esélye, addig nála 55%. ???
Igazából csak azok okoznak gondot. Jóval nagyobb az õ lõtávja az enyémnél, és hiába lövi 2 sniper, meg 1 beastman akármi, akkor is általában simán leszed. Bár most majd megpróbálom a láblövést. De attól tartok 8% esélynál nem fog többet adni....
És eddig nekem sem okozott nagy gondot, de mostanában egyre többet töltök vissza...
DeviloftheHell:
Hat lövés per küldetés az 6 halott beastman per küldetés fegyverenként, vagyis én mindíg viszem megammal 😊
Agamemnon:
A holdküldit a kifejlesztett kutatásaimból vezettem vissza, hogy mi kell. Mást tényleg nem ír csak a gyors motor és a Level 7 es üzemanyag.
De lehet kell valami Martian kincs is amit nem ír elõfeltételnek sajna erre már nem emlékszem...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Habár most módosult a felállás: 1 gatling (de késõbb 2 lesz), 2 sniper, 2 laser canon, 2 warp canon (hátizsákban a laser canon) .
A rollereket megéri sniperrel lövetni, mert baromi nagy a sebzésük, és fejenként 2 lövés és vége. (Major sniper tréning, advanced accelerator, computerized scope tuninggal) 😊)
By Kiborg
Én a nagy beastmen csatákat sniperekkel oldom meg. Lábon kell lõni a matriarchokat(persze közelrõl mert magas a dodge-uk)meg mindenki mást aztán szépen elvágódnak.
Harc a beastmenekkel.
Kezdetnek egybõl jön két barna pók, még meg sem halnak mmire begurul közénk egy roller, és míg lövöm, tüzetnyit rám egy Matri...valami akiket elég nehéz lelõni, mert nagyon erõs a páncéljuk, és míg mást adott távolságból 80%, hogy eltalálok, addig õt 15%. Próbálom eltalálni a Marti-t, mikor megjelenik egy újabb, és persze egy újabb pók, egy roller, két kukac, egy Captain, és egy Shaman.
Hogy ezen kívül még mi jön azt nem tudom, mert azt már nem sikerült halál nélkül megélnem...
Akkor majd most nekiállok úgy hogy találat, mentés, tévesztés, töltés.
Egyszerûen túl gyorsan jönnek túl sokan, már az elejétõl kezdve. Még arra sincs idõm, hogy sorbarakjam az embereimet, és máris megjelennek.
Amúgy még mindig nem tudok a holdra menni, pedig a fuelem 7es (18), és advanced UFO enginem van... de semmi ezirányú kutatás...
Azt meséljétek el nekem, hogy miként mentek be az alagútakn keresztül a Reticulan területekre. Oksi, felrobbantom a bejáratot lezáró dolgot, de utána amikor a csõben vagyok körbevesz 15 Reticulan, és én tehetetlenné válok.
Amúgy tényleg jók az upgradelt Radar-ok, a fõképernyûn mindig szépen kiírja, hogy itt, meg itt visszaverte a támadást. Pontosabban, lelõtt egy megszálló egységet.
Volt egy maréknyi Reticulan támadóm (25):
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Gép: 2.8 P4 775 Dual Core, Ati x1900 GT, 1GB DDR2 667MHz 7.2 ati driver, win xp sp2
én a sima reticulanokat irtottam ki a többi maradt elsönek megkapsz tölük minden technikát ugyhogy utána akár ki is nyirhatod öket martianok a végére szövetségesek lesznek ha elfogadod de csapattagot nem adnak
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én eddig egyet sem építettem és mégis megvagyok. AZ milyen alapanyagot hoz ?
Kiborg
Már csak a Déli sark környéke és északon 2 terület van más ellenõrzése alatt.
Meghagytam a martiánoknak 1 területet, meg az expedíciónak.
Még van egy pár reticulan terület is. Kb 80-90 %-a a Marsnak az enyém.
Gatling ki van kutatva, de nincs metal-om, illetve van, csak nem elég a szintje 😞
Ne ijedj meg BKrisz79, állítólag lehet majd upgradelni, csak én még nemtudom, hogy mit kell hozzá kifejleszteni.
Akik végigjátszották: érdemes meghagyni az exp v. a martianokat ? (meghagytam mind a kettõnek 1-1 területet, de bármikor támadhatóak lennének)
Ill az exp.-el szövetséget kötöttem, így adtak 3 ufót. Amikor letámadtam a retiket, egybõl otthagyott a katona reti, de mivel a tudós reti kint van geoprobe-t építeni, ezért nem tud otthagyni 😊) Így nyertem egy fõt. Igaz, nem térhet vissza a bázisra, de mindig találok nekik munkát.
Üdv Kiborg
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A halál csupán a kezdet...
Nekem tetszett az Afterlight <#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
56 ellenseg es 55003 HPt lottem le
amugy a beastman fobazist raideltem meg
a kep majd 200KB akit erdekel nezze meg
csata vege
Egyszerû területvédés, és 20 Beastmen??? 19 a képen + 1 aki még nem halt meg, így nincs rajt a listán. Most számoltam csak össze 15.000 HP??? (A damage-bõl)
Vagy a másik eset, amikor 12 robot, és abból 5 spider...