1340
  • Me0w
    Soha.
  • Fenrir
    A krekk óta egyszer sem lépett ki hibával, fagyás pedig sohasem volt.
  • tugyiti
    nálam nem fagy.
  • Agamemnon
    Amúgy nálatok milyen gyakran fagy ki a játék? Mert nálam néhány óránként azért egyszer kifagy...
  • tugyiti
    click a nickemre és ott van a galériámban,nem akartam belassitani a topickot nagy képpel,de köszi már külföldi fóumon megtaláltam,sajnos ez másnál is bug,patch needed.
  • klaudiusz
    Kössz szépen .
  • Me0w
    Ah, remek kis esti szorakozas, Expedition tamad egy helyen 16 kerdojelet szamoltam ossze igy sebteben, meg jo hogy hoztam magammal tomegoszlatot :D
  • kiborg
    Ja, a részletek elég nehezen kivehetőek.

Egyébként már csak 3 terület nem az enyém a marsról, de eddig nem találkoztam ilyen buta küldivel.

Kiborg
  • Agamemnon
    Kicsit nehezen veszem ki a részleteket...

Na jó, én nem találkoztam ilyennel.
  • tugyiti
    Mostmár 3. alakalommal találkozom ezzel buggal és kezd eléggé idegesiteni,ugyanis nem tudom meg csinálni a missiont csak aborttal.
    destroy object marked with red arrow,lehet hogy én vagyok vak de a 2 épületben lévőt tárgy leromboloása után sehol nem találok több ilyet,valaki találkozott már ilyennel?Ha igen,hogy oldotta meg?

• Cobra.
    Na nekem is sikerült bezárnom a log ablakot, de visszahozni nem tudom. Valaki rájött már hogy lehetne? Sima húzásra nem jön fel.
  • Cobra.
    Ha kézbeveszed a dinamitot, akkor az ember képe mellett az attack gomb helyett lesz egy deploy feliratú gomb, azt kell megnyomni. Gránátot meg földre úgy tudsz dobni, hogy megnyomod az attack gombot és utána klikk a területre.
  • klaudiusz
    Megírtam az üzenetet és már kerestem a gombot amivel futtatom az időt.
  • klaudiusz
    Nagyon Reti lehetek mert nem tudom a robbano anyagokat rádobni ill. felrobbantani a (red arowos)épületeket .Valaki segithetne.
  • tugyiti
  • Agamemnon
    A Mars utolsó reménye: Harald Jedi

és Kispuskás Oliver

• Agamemnon
    Köszi az ötleteket.

A legutóbbi összecsapásom a retik ellen volt, akkor 1 drone-al nyomtam le mindenkit, bementem közéjük, és akinél Rocket luncher-t láttam, azt lőttem mint az őrült, a többiek meg had jáétsznak a psi támadásukkal...

• tugyiti
    Mindenkinek fejleszd ki a major leader shipet,és a manipulation skill is super natural legyen,valamint nekem 7.-nek egy drone van betéve,4 gatling rajta igy a tűzereje miatt őt támadják psi-vel mig beérünk a csatonán keresztül a bázisra,láttam a képen szinte csak projectil van nálad,csak a egy pár tipp: martian és beastmen----> csak lézer + esetleg psi,de főleg lézer a matriarchok miatt (ijra is mikor kifejleszted a proper technologit) azokat mint a képen is látszik egy projectil gatling szinte meg se karcolja mig én egy sima lézer rifle +power shot---> 1 lövés és már R.I.P. alienek ellen ---->csak projectil.
  • kiborg
    A retik ill a expedíció ellen nagyon tuti 3-4 drone :) + 1 valaki, aki a hajó mellett marad és nézelődik.
    A dronok elintéznek mindent, nincs rájuk, hatással a psi támadás, 1-2 rakétát túlélnek, többre nem kell számítani.

Üdv Kiborg
  • Agamemnon
    Nem bontottam fel a szövetséget. De ha azt mondod, hogy az Expedíció odaadta a technologiát magától, akkor lehet hogy felbontom, mert kellene a jobb erőmű a computerizált űrruhához...
    Amúgy a tudósok már régen kérték, hogy bontsam fel a szövetséget velük és támadjak. Amúgy már én is tudom upgradelni a bányákat. Nem mintha szükségem lenne rá. Egyenlőre semmiből sincs hiányom. Egyébként, még mindig nem árultátok el, hogy miként lehet bejutni a földalatti járatokon a retikhez anélkül, hogy míg kiérek a másik oldalon, ne gyilkoljanak agyon. Van két major leader is a csapatban, és 20-22-es szintüek, szóval még csak nem is gyengék mentálisan. (Supernatural, Heroic).

A drone 120-as HP-ja valóban vicc.
  • Cobra.
    Martianok meg a Matriarchok ellen azért jól jön egy psi támadással rendelkező egység.
  • kiborg
    Én különösebben nem kedveltem meg őket, egyik reti olyan, mint a másik, csak a neve változik.
    Igazán eddig sem használtam, ezután sem fogom. Viszek helyette Drone-t.

Ja jut eszembe: tudja valaki, hogy a dronok HP-ját hogy lehet növelni ?
    Kicsit irreális, hogy Droni-2 HP 120, Ute vagy Harald meg 400 !!!

Kiborg
  • BBalee
    J betűvel, vagy az attack illetve deploy gombra klikkelsz.
  • BBalee
    Nekem is megvan Tabbi sőt a másik is :) Ugyanis én fel sem bontottam a szövetséget, hiába kérték a tudsok már megkedveltem őket. :) Helyette kiirtottam az expedíciót, úgy ahogy a commander is javasolta. Amikor a főbázisukat elfoglaltam az expedíciónak, akkor beadta az advanced reticulan technologia kutatást meg az erőművet, upgradelt bányákat stb... azaz egyszerűen elvettem tőlük a technologiát :)
    Szerintem mindegy, hogy kikkel szövetkezünk, minden úton kifejleszthető miden, csak egy kicsit másképp alakul a történet.
  • klaudiusz
    Milyen feledékeny vagyok és a gránátokat hogyan használjam meg a dinamitot?
  • klaudiusz
    Kössz szépen a sör majd fénypostán érkezik nyisd ki az ablakot.A viccet félretéve akkor a csatornás idegen bázisoknál is így kell bejutni?
  • kiborg
    Látom keményen nyomod :)

Hogy-hogy megvan még Tabbie ???
    Amikor felbontottam a szövetséget a retikkel, akkor engem elhagyott. De akkor már tudtam kötni az expedícióval. Akik hoztak technológiát, amivel ki tudtam fejleszteni a magasabb energiaszinthez szükséges cuccot (asszem valamilyen erőmű).
    Vagy még nincs nem jelent meg nálad az expedíció ?

Kiborg
  • Agamemnon
    Hát azért nem semmi, hogy egy lépésre áll elöttem az idegen, már szét is lőttem, és még mindig nem látom...

A gyilkos csillagszóró...

A kis robotocskám 4 gattlinggal rendesen bevilágítja a termet:

Az egészséges élet fontos része a rendszeres testmozgás. Ezt a nézetet osztják a Beastmanek is. Bár az ő tornagyakorlataik kicsit különösek...

• Me0w
    Ami piros nyillal van megjelolva azt altalaban le kell rombolni, ezt dinamittal, granatokkal, warp cannonnal vagy - boseges loszerutanpotlas mellett - kezifegyverekkel lehet megtenni.

A nyersanyagok valahogy ugy mukodnek, - legalabbis szerintem - hogy a kulonbozo jelolesu banyak kulonbozo merteku []-t adnak, ugy vettem eszre, hogy ami sargaval jelolt ikon az ad []-t, ami sima kek abbol pedig 2 vagy 3 ad egy []-t, de nem biztos :)
  • klaudiusz
    Ya és nem tudom mitől emelkedik a nyersanyagok értéke.Persze nem az elfoglalt területekről van szó hanem a ()-jeles értékekről.
  • klaudiusz
    Hello kéne egy kis segítség nem tudom,hogy mit kell tenni a (red arrowos)épületekkel.Aki megírja annak jhár egy Koroníta.
  • Agamemnon
    F12? Köszönöm az infót.
  • BBalee
    F12

És a Light saber a retikulanom kazébe jól mutat, tisztára mint Yoda
  • kiborg
    Ja persze, ha figyelmes vagy, lehet látni, ahogy bekapcsolja a lézerkardot.

Jön-jön a martian, majd egyszer csak elkezd nőni a kezében valami hosszú fényes csík és nemtudom hogy mekkorát sebez, mert addigra belehalt. :)

Üdv Kiborg

ui: asszem 9600-al más is szenvedett. :(

ui2: melyik bill kombó a képlopó a gameban ?
  • rTp
    Ablakban is ugyanazt csinálja... dx-nek a c verziója van fent.
    rTp
  • Cobra.
    Próbáld ablakban futtatni, hogy úgy mit csinál (van rá indítóikon). Legújabb driverek meg DirectX fent van?
  • Me0w
    Eddig sem kellett az inditassal szenvedni...
  • rTp
    Helló, végre kijött a crackes verzió, szal nem kell az indítással szenvedni, viszont nkem valamiért nem megy...
    A konfigom: 3000 intel, 1G ram , ati radeon 9600.
    Másik gépen, geforce 2vel elindult... igaz fehér minden, néha bejön a szín, de eze a gépemen betölt, 5 perc várakozás, aztán bejön a játék, és ott meg is áll véglegesen, se egér, se semmi... Nem tudja vki, mi lehet?
    Köszi: rTp
  • TreDoR
    Van a játékban képlopó...
  • Agamemnon
    A sikeres holdak után kapsz egy kutatást, Moon Data Analysis, és ha ezt kikutatod, akkor kapcsolatba lép velünk a Laputa, és közli, hogy küldik az embereket, illetve, hogy kifejlesztették a Beastman vírust.