UFO: Afterlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tugyiti
lézer + psi fegyverek
Agamemnon
Jaja, én sem látom õket, Tabi a Reticulan veszi észre õket, én meg lelövöm... Kb, annyit kell lõnöm õket, mint egy Mech-t, vagy Spider robotot.

Fenrir
Nálam nem is az volt a gond, hogy nem tudtam megsebezni õket hanem az, hogy szinte csak közvetlen közelrõl érzékeltem õket vizuálisan és akkor is a sniper max 50-60%-kal lõtt simát, nem is célzottat (az kb 20-30% volt).

A halál csupán a kezdet...

Agamemnon
Most már mindenhol megvásárolható:

UFO: Afterlight available worldwide
February 22th, 2007
IDEA games announced the launching of the online distribution of UFO: Afterlight worldwide using its own internet server SprocketIdea where you can buy and download computer games developed by members of IDEA games. The online release date was set to February 26, 2007.

Agamemnon
Azért azt hittem, hogy kicsit jobban meg tudom sebezni a Martianokat...
Projectile Sniper, 6 damage???

Fenrir
Gondolom az lehet a gond, hogy a védõruhának nincs elengendõ enviromental védelme a helyszínen, ilyenkor szoktak a karakterek életerõt veszteni folyamatosan. Érdemes megjegyezni, hogy a jelenlegi ruhák mit bírnak aztán nézni a lehetséges küldetéseket, hogy nappal és éjszaka milyen enviromental lessz ott mert sokszor nem ugyanaz a kettõ.

Terraformálással kell kezdeni az egészet, mert az alapba csökkenti az EH-t. A megas EH védelmû ûrruhák nagyon rosszak a harchoz, mert nehezek és nemlehet futni és térdelni. Az erõsebb páncélzatúnál meg kisebb az EH. Éppen ezért a terraformálás nagyon fontos! 😊

1. Light Battle Armor. (+4 EH) Ehez a Survival method kell és a bázison egy Mars simulation nevû épület, ahol biztonságosan lehet tesztelni a pizsamát.
2. Heavi Armorhoz (+6 EH) meg a fentiek mellet az advancet metallurgy kell és Lv3 fém. 😊

Megj.:
Ha ALT+TAB-ot nyomok, akkor utána nyakran lefagy a program 😞

Agamemnon
Azthiszem csak az ûrruhákat... Mármint mindig bead egy ûrruha típust, amit kifejleszthetsz.

zoli80
tudok am angolul es ezer strategiat vegigtoltam,csak egy ideje nem jatszottam mar és nehez visszaszokni.csomo aprosag keruli el a figyelmemet,amirol utobb kiderul,hogy kurvafontos.mit kell fejleszteni az urruhahoz?

amugy nem haragszom,sot koszonom a sok segitseget😛

Agamemnon
Ne haragudj meg, de lehet, hogy jobban jársz ha megvárod a magyar verziót.

Hmuda
A küldi elején mindig kiírja, hogy mennyire veszélyes a környezet. Ha magasabb mint a ruha tûrõképessége akkor folyamatosan sérülni fog.

Szól is ilyenkor, hogy vagy húzd el a csíkot, vagy legyél baromi gyors.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

feljlesz erösebb ürruhát mert nem birja azt a környezeti hatást

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

zoli80
ismet szisztok!

kikepeztem egy arcot urruha javitasra és elkuldtem a csapattal.ruhak serultek,arc javitott.megyek tovabb vagy 2 metert es ujra sérultek.ujra javitottam,ujra két méter......halál.
ennyit er a javitas?

az nincs csak a végén a videoban lesz esö 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Agamemnon
A fluelem azthiszem csak 6-os szintû... És amúgy érdemes elmenni a holdra?

És ha a két sniper elég ellenük, akkor megvédem a területeimet.

Ja, hülye kérdés:
Víz, esõ van a játékban? (Nem a Mars felszínére gondolok, hanem a küldetésekre.)
Egyszer találkoztam egy jeges pályával?

Hmuda
Poénnak tényleg nem rossz...pont olyan mint hogy egy vény nyanya a legtapasztaltabb katona az elején... 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ja, a flex jó poén volt 😊

Reticulan technologies --> (Faster ufo engine + LV7 Fuel)--> Ufo Cosmic Flight.

Ja... megfelelõ fegyver... advanced flex... Nem tom hogy hogy gondolták ezt a készítõk.
Hmuda
A marslakók eléggé ellenállóak a lézerre, de elvileg nem sokkal az egyik boncolása után ki lehet fejleszteni a megfelelõ fegyvert ellenük.

Agamemnon
Na, elõkerültek a Martianok. Majd holnap megküzdök velük is. Mennyire komoly ellenfelek? Mert egybõl 3 területemet támadták meg, és nem akarok egyet sem elveszíteni. Azt hiszem egyenlõre nem bontom fel a szövetséget a Reticulanokkal. Elég egyenlõre ez a 4 ellenfél. A bolygó fele vagy egy kicsit több is már az enyém.

Valaki mintha írt volna valami holdas küldetésrõl. Ahhoz mit kell kikutatni?

zoli80
jáj de nem egyszeru😛

Agamemnon
Ahhoz hogy meg tudd javítani az ûrruhát kell egy technikus minor suit handling vagy valami ilyesmi képzéssel, és kell hozzá ûrruha javítókészlet is.

zoli80
sziasztok!

ismet jovok a hulye kerdeseimmel.
rakerestem az urruhara,de semmi ertelmes.hogyan tudom javitani?raktam be az emberemhez kit-et de vmi kiir,hogy nem tudja hasznalni.igy szopi mert elfogy a ruha.

circa
Alaplap: ASRock 775VM800
Videókártya: NVIDIA GeForce 6600

Cobra.
Érdekes, milyen alaplap, milyen videókártya?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

circa
Hali, nem megy a game, valami hibaüzenetet ír, pontosabban zt írj hibaüzenetnek:
NVIDIA display driver files from different (incompatible) versions of the driver have been detected.

NVIDIA OpenGL acceleration is disabled in order to maintain system stability.

To resolve this problem, update NVIDIA display driver. The latest driver is available... bla bla ez már nem lényeges.
Namost, letöltöttem a legfrissebb drivert, de még mindíg ugyan ezt írja, esetleg van valaki akinek ilyen problémája volt, vagy esetleg tudja valaki hogy hogyan lehetne orvosolni, elõre is köszi.

igen sajnos a kaput nem lehet elkerülni de legalább addig feljlödhettek az embereid és felszerelést is gyárthattál

Hát ez nem jött be. Kb 1 hét után eltünt a küldetés és mutatta ugyan azt a videot amikor a mech ráesik arra a vmire, és jöttek a beastmanek.
Agamemnon
Nem tudom, mi történik ha szinte az egész Marsot elfoglalod, de nekem is ez a tervem. A Reticulanokat is eltûntetem a Mars színérõl...

ramot rakjál bele böven amugy is lassan tölt de kevés rammal és procival eléggé amugy a videokari igényéröl anynit hogy átlagba 20 fps est tud egy 1600xt ati kártya 1280x1024 ben max grafon hdr-t és élsimitást kivéve

nem kell kifejleszteni a hiperspacegate cuccot és akkor a területet eltudod foglalni nem ad a kapura küldetést igy el lehet foglalgatni

Dj Xyberpunk
ha esetleg volt már akkor sorry.

még nem teszteltem próbáljátok ki.

nodvd

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Egy kérdés. Miért lehet az, hogy a játék olyan lassan indul el mint a ...
Megnéztem a Read Me-t. Az ajánlott konfignak csak a ramom mérete nem felel meg. 768at ajánl nekem meg csak 512 van. Ha legkissebbre vezsem a grafikát akkor is oylan lassan indul el, hogy...
Ha meg végre betölt akkor is nagyon lassan reagál.
Mi lehet a baj?
Vajon mi van akkor ha elfoglalom az egész marsot kivéve azokat a területeket ahol ilyen kapuk vannak. akkor az enyém az egész mars és alig lesz gondom a beastmanekkel?
a bázist is támadják szépen kis nyil vana bázis felett csak felülröl látni meg kicsit oldalról de elég szar ha ott támadnak általábana kinti épületkhez támadnak és k kell menni az épületek közti üres részre és oda mennek mindigi azokat meg simmán le leleht onnan már löni és nem kell bujocskázni

tugyiti
közbe enni is kéne valamit,na meg fürödni is,meg a francnak most csörög meg jön mindenki.... ismerõs ....
Agamemnon
Illetve e két szuperfegyver, amit a földrõl kapsz, hát az is eléggé jó...

Olyan nehéz kilépni a játékból, csak még egy kutatás, csak még egy gyártás, csak még egy terület, csak még egy...

Hmuda
Nekem hullottak mint a legyek ha össznépileg megsóztam õket lézerrel.

Bár nem próbáltam, de a nevébõl ítélve az EM puska lehet talán a legjobb ellenük. Lézerrel ki lehet húzni amíg kifejleszted.

A robotok ellen mikor már van sokféle mech meg miegymás akkor mi a franc a hatékony csuzli? Próbálta már valaki hogy melyik a legjobb ?
Hmuda
Arra figyelj, hogy néha egyenesen a bázisodat támadják. Elég hülyén van megoldva, mert csak icipicit lóg ki a felfelé kinyúló oszlop, de a nagy vörös ikon benne van az épületben, szóval az nem látható.

Én is szívtam már meg emiatt.

Az elsõ alkalommal ez volt, aztán odafigyeltem, hogy mindig vigyázzak rá. Szóval szerintem nem ez volt, de visszatöltöm a mentést, aztán kiderül.

Nem lehet, hogy megtámadták a vízvezetéket?

Köszönöm a segítséget. Eddig nyomtam is a játékot, de baromira idegesít. Már harmadjára van az, hogy tök jól kifejlõdök, megyek missiora ezerrel és egyszer csak kiírja, hogy a bázisom megszûnt létezni, a játéknak vége. De semmi elõzetes "jelet" nem látni.

Agamemnon
Az jelképezi a tchnikusokat és a tudósokat szállító jármûveket.

Ergó, ahhoz, hogy tudj építkezni az új terülteken, ezekhez az épületekhez kell rendelned az embereket. Bár ha az emberek menüponton az épületekre kattintasz, akkor kiírja, hogy mire való. Angolul.

Cobra.
A technical bay-be kell rakni technikust, akkor az tud kimenni bányát építeni, a scientific bay-be meg kutató kell és onnan meg geoprobe-okat lehet építeni, illetve az excavationt is õk csinálják. Folyamatosan pakolgatni kell ide-oda az embereket, különben lassú lesz a fejlesztés meg a gyártás. Bázison épület építéshez a Civil engineeringbe kell rakni olyan technikust, akinek van ugyanilyen nevû skillje (illetve sima tecnikus is jó, csak jóval lassabban fog dolgozni). Ha épp nem csinál egy ember semmit, akkor legyen berakva tréningre.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Köszi. Megpróbálom. A kiküldetéses épület melyik, illetve mire való? Nem emléxem rá, hogy láttam ilyet.

Hmuda
People képernyõn rakosgass technikusokat a technical baybe és tudósokat a scientific baybe (legalábbis úgy emlékszem hogy ez a nevük). Bõven kijön egy négyes csapat a laborba, négyes a gyártásra (akiket kényelmesen át lehet pakolni pár pillanatra ha a bázison építkeznivaló akad), és három-három a két kiküldetéses épületbe.

Most kezdtem vele játszani, és egy olyan gondom van, hogy az épületeim nem épülnek, illetve a térképen nem tudok új bányákat létrehozni, mert azt mondja, hogy nincs több technikus a track-ban. Tudnátok segíteni?

Köszi.

Fenrir
Jah értem. A hiperkapukra gondolsz amúgy mert abból már 4-et lezártam/felrobbantottam. Akkor már csak ez maradt mert fejlesztenivaló/gyártanivaló sincs már a lõszereken kívül. Ezek szerint game over :\

a beastmenk bázisra akkor tudsz bejönni mikor a földröl jönnek a játék végén emberek bekell zárni hozzá a közelükben lévö kaput kb 4-5 ilyen kis szart kell szétlöni és akkor vége utána lassan mehetsz a bázisra fel lesz robbantva a fal semmivel nem lehet felrobbantani amugy és amitn azt a küldetést megcsináltad vége a játéknak jön a szép kis video és kész