1340
  • lammaer
    "épületek belsejébe lépés mind-mind újdonságnak számítanak"

Na aki ezt irta, az se játszik az aftershockkal... :) mert ugye az az alap, hogy az épületek belsejében kóricálunk.

Én toltam minden X-Com epizódot (még az FPS-t is kipróbáltam :) ) meg az Ufokat is (az aftershock éppen most megy), nekem a maga módján mindegyik bejön. A legjobban az Apocalypse tetszett, annak a megacity-nek volt egy kis Syndicate feelingje.
  • soulhunter
    "az XCom : interceptor és mégegy"
    és mégegy = UFO: Alliance

h legyen kicsit ON is:
    remélem ezt nem nyomják szét bughalmazokkal,mint az aftershockot :)
  • TreDoR
    Miről? Még el se kezdték

http://www.ufo-afterlight.com/pages/index.html
  • hmhm
    képeket !
  • TreDoR
    Nekem az 1. és az aftershock jött/jön be

Az 1.-ben repülő páncél, pusztító bomba kilövő és pszi fegyver volt a nyerő páros (gyakorlatilag halhatatlan voltál).

Kiváncsi vagyok az afterlight-ra, bár ez a Mars-os dolog meg, hogy idegeneket is toborozhatunk már nem annyira jön be.
  • PiR8
    És a legelsővel is játszottuk a legjobbat. Felejthetetlen órák a késői téli estéken, mikor hallod a motozást (nagy hangfalak a hátad mögött ofkoz), majd a következő körben seggbelőnek vagy épp paralizálnak :P
    Talán még az Apocalypse volt jó... a többi felejtős. Nekem nem jött be.
  • TreDoR
    Hi! Az első rész az UFO : Enemy Unknown (Ismeretlen ellenség), a második az XCom : Terror from the deep (terror a mélyből), a harmadik az XCom : apocalypse , volt még 2 rész, az XCom : interceptor és mégegy, Aztán UFO : Aftermath (következmény),UFO : Aftershock (utórezgés), és most UFO : Afterlight (nem végleges cím). AZ első résznek az volt a neve UFO, mindegyik hivatalos UFO/XCom rész.
  • robotnyk
    ezek nem hivatalos x-com folytatások, szóval 3dik
  • palesz191
    lol
  • moralosan
    ilyenekért nem jár büntetőpont?

Egyébként pont olvastam az Aftershock cikket Guruban vagy GameStarban és írta a teszter, hogy kíváncsi milyen szót fognak még ezzel a ficsőrrel hozzátenni ...

Szóval Afterlight
  • ngcsnet
  • dark prince 14
    OKÉ!
    BOCS MINDENKINEK!
  • NeoMaN
    takony
  • The FlashBack
    kultúrált fórumozást pls
  • takysoft
    Ne haragudj... hányadik?
    most nem számolom össze, de már vagy a 7-8-adik...(az elsőket még X-Com-nak hívták, de mindenki UFO-nak hívta, azóta már a név is változott..)

• PiR8
    Hurrá. Az elsőn kívül nem tudtak összehozni értelmes játékot...
  • Mustang2005
    Egyelőre még csak munkacím, de UFO: Afterlight címmel készül az UFO taktikai-stratégiai sorozat harmadik darabja. Láthatóan nem erőltették meg magukat a címadással, az Aftershock és Aftermath alcímek után :) Ezúttal a hangsúly a Marson élő embereken lesz a hangsúly. Némileg átalakították az erőforrás rendszert, és fontos szerepet kap a terraformálás is a játék előrehaladtával. A lerombolható környezet, a hőtérkép, a magaslatok, és mélységek kihasználhatósága, az épületek belsejébe lépés mind-mind újdonságnak számítanak. A szerepjáték elemekre is odafigyeltek a készítők, ennek megfelelően a történet is összetettebb. Egyelőre megjelenési időpont nem ismeretes.

(Gamestar.hu)
  • Mustang2005
    Banner???
  • Mustang2005
    (bluesnews) - ALTAR Games bejelentette legújabb fejlesztését az UFO: Afterlight-ot. Akik nem tudnák ez a híres UFO sorozat harmadik felvonása. Ha minden igaz:

- izgalmas történetet
    - új környezet
    - teljesen átdolgozott diplomáciát
    - több RPG elemet
    - az oldalunkon harcoló fajok bővítését ( idegenek, robotok és droidok)
    - új ellenségeket és új idegeneket
    - új eszközöket,
    - rengeteg új technológiát
    - új taktikai elemeket

kapunk a végleges verzióban a készítők ígérete szerint. A megjelenési dátumot egyenlőre nem árulták el.