1340
-
lammaer #20 "épületek belsejébe lépés mind-mind újdonságnak számítanak"
Na aki ezt irta, az se játszik az aftershockkal... :) mert ugye az az alap, hogy az épületek belsejében kóricálunk.
Én toltam minden X-Com epizódot (még az FPS-t is kipróbáltam :) ) meg az Ufokat is (az aftershock éppen most megy), nekem a maga módján mindegyik bejön. A legjobban az Apocalypse tetszett, annak a megacity-nek volt egy kis Syndicate feelingje. -
#19 "az XCom : interceptor és mégegy"
és mégegy = UFO: Alliance
h legyen kicsit ON is:
remélem ezt nem nyomják szét bughalmazokkal,mint az aftershockot :) -
#18 Miről? Még el se kezdték
http://www.ufo-afterlight.com/pages/index.html -
#17 képeket ! -
#16 Nekem az 1. és az aftershock jött/jön be
Az 1.-ben repülő páncél, pusztító bomba kilövő és pszi fegyver volt a nyerő páros (gyakorlatilag halhatatlan voltál).
Kiváncsi vagyok az afterlight-ra, bár ez a Mars-os dolog meg, hogy idegeneket is toborozhatunk már nem annyira jön be. -
#15 És a legelsővel is játszottuk a legjobbat. Felejthetetlen órák a késői téli estéken, mikor hallod a motozást (nagy hangfalak a hátad mögött ofkoz), majd a következő körben seggbelőnek vagy épp paralizálnak :P
Talán még az Apocalypse volt jó... a többi felejtős. Nekem nem jött be. -
#14 Hi! Az első rész az UFO : Enemy Unknown (Ismeretlen ellenség), a második az XCom : Terror from the deep (terror a mélyből), a harmadik az XCom : apocalypse , volt még 2 rész, az XCom : interceptor és mégegy, Aztán UFO : Aftermath (következmény),UFO : Aftershock (utórezgés), és most UFO : Afterlight (nem végleges cím). AZ első résznek az volt a neve UFO, mindegyik hivatalos UFO/XCom rész. -
#13 ezek nem hivatalos x-com folytatások, szóval 3dik -
#12 lol -
moralosan #11 ilyenekért nem jár büntetőpont?
Egyébként pont olvastam az Aftershock cikket Guruban vagy GameStarban és írta a teszter, hogy kíváncsi milyen szót fognak még ezzel a ficsőrrel hozzátenni ...
Szóval Afterlight -
#10 -
#9 OKÉ!
BOCS MINDENKINEK! -
#8 takony -
#7 kultúrált fórumozást pls
-
#5 Ne haragudj... hányadik?
most nem számolom össze, de már vagy a 7-8-adik...(az elsőket még X-Com-nak hívták, de mindenki UFO-nak hívta, azóta már a név is változott..)
-
#4 Hurrá. Az elsőn kívül nem tudtak összehozni értelmes játékot... -
#3 Egyelőre még csak munkacím, de UFO: Afterlight címmel készül az UFO taktikai-stratégiai sorozat harmadik darabja. Láthatóan nem erőltették meg magukat a címadással, az Aftershock és Aftermath alcímek után :) Ezúttal a hangsúly a Marson élő embereken lesz a hangsúly. Némileg átalakították az erőforrás rendszert, és fontos szerepet kap a terraformálás is a játék előrehaladtával. A lerombolható környezet, a hőtérkép, a magaslatok, és mélységek kihasználhatósága, az épületek belsejébe lépés mind-mind újdonságnak számítanak. A szerepjáték elemekre is odafigyeltek a készítők, ennek megfelelően a történet is összetettebb. Egyelőre megjelenési időpont nem ismeretes.
(Gamestar.hu) -
#2 Banner??? -
#1 (bluesnews) - ALTAR Games bejelentette legújabb fejlesztését az UFO: Afterlight-ot. Akik nem tudnák ez a híres UFO sorozat harmadik felvonása. Ha minden igaz:
- izgalmas történetet
- új környezet
- teljesen átdolgozott diplomáciát
- több RPG elemet
- az oldalunkon harcoló fajok bővítését ( idegenek, robotok és droidok)
- új ellenségeket és új idegeneket
- új eszközöket,
- rengeteg új technológiát
- új taktikai elemeket
kapunk a végleges verzióban a készítők ígérete szerint. A megjelenési dátumot egyenlőre nem árulták el.