UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A játék folyton lefagy a bolygó nézetû ablaknál. Hol 1-2 perc utûán, hol 10 perc után. Már kezd kiborítani (1.5 patch fent van). A gép: C2D 6300, 2*1 GB 800MHz DDR2 RAM, Radeon X1900XT, más alatt semmi fagyás nincs. VGA driver, minden más driverbõl a legújabb van fent, volt régebbi is, de semmi változás. Valami tipp?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
és vmi érthetöt is kibogarászni vagy van hozzá nekik vmi spéci progi amivel ezt összerakták?
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
I have removed the old version of the "Total Rebalance Modification" and the "Afterlight No Time Limit mod" as requested by ShadoWarrior. Reason is they contained some serious bugs.
azaz állitólag komoly bugokat okozott.
Ettõl függetlenül este átturom a vinyót, tán még megvan, csak ne hagyd abba a magyar szüvegek kiszedését a gémbõl... ööö... az mit is jelent? <#vigyor1>#vigyor1>
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Foglalj el olyan területet ami fuelt ad (vizcsepp ikon) és akkor lesz több üzemanyagot. Számszerûsitve nem lesz soha (mint az AS-nél), nyersanyag szintek vannak, ha egy szintet elérsz akkor minden olyan cuccot le tudsz gyártani ami annyit (vagy kevesebb szintût) igényel. Akár 1000 db-ot is, csak az idõ a határ utána.
AS el marha sokat toltam... :) de itt enyhen szolva kicsit tobb lehetoseg van :)
de mikor el akarok foglalni egy teruletet, ranyomok hogy send ufo, kiirja hogy nincs eleg fuel-em, ok de honnan szerzek a termelesnel nem lattam ilyet hogy legyartsak... szal a resource k honnan jonnek?
itt ulok game elott es a hajamat tepem szinte :-))) trainingen ilyen nem volt...
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Patch is out
April 13th, 2007
First patch upgrades version to 1.5. It fixes some bugs and makes many improvements in the game. You can read about and download the patch 1.5 here.
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Lehet egyszerre nem tudja a kettõt és lehet választani :DDD Vagy õk sem tudják pontosan, csak azt hogy valami magyar benne :D Fogalmam sincs, de vicces, vagy legalábbis érdekes. :P
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
szó szerint ez volt odaírva "magyar szinkron vagy felirat"
ezért kérdeztem.:-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ha magyar szinkront láttál az azt jelenti hogy magyar szinkronos, ha magyar feliratot, akkor azt hogy magyar feliratos. <#eplus2>#eplus2>
De most komolyan ezen mit nem lehet érteni? Ha m. szink. akkor magyarul beszél mindenki, ha m. felirat, akkor pedig magyarul jelennek meg a szövegek benne. Ha meg mindkettõ akkor mindkettõ magyar.
Vagy a vagy szó volt benne? Akkor meg meg kell kérdezni hogy most akkor melyik is. Én eddig csak a feliratozásról tudok, de lehet hogy közben felmondták a szövegeket is pár szinkron színésszel :P
ez az afterlight ha hasonlítani kéne olyan jó,mint az ufo 1-2 volt,vagy olyan szar,mint az aftermatch,vagy melyik.
Mert,ha hangulat van olyan jó,mint az elsõ részek akkor beszerzem.
Illetve a cdgalaxisban ilyet láttam,hogy magyar szinkron vagy felirat. Ez mit takar?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Egy fantasztikus UFO remake, az elsõ tiszteletére. Raktam a belinkelt forumba képeket róla, régi UFO rajongóknak szerintem kötelezõ (a képek a gallériámban is megtalálhatóak)!
A nagyvilág már régen végigvitte a játékot, mire kishazánkban megjelent magyarul.
1107 szerencséd volt szerintem. van olyan küldi ami 1.re lemegy van amit 5x töltök visza hogy meglegyen.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
még mindig nem skikerült. viszont hárboruban vagyok a szürkékkel. sajnos sok miszio megizaszt mert psi ellen védtelen vagyok. :(
leadereship van meg most gyurom a karikat az ellenálásra. egyéb dolog amit még tehetnék?
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
ElfQt, nekem se volt acid gránátom, de nem is nagyon hiányoltam.
gránátot se tok bedobni :(
mi kell a gyogyitáshoz? meg van a cucc meg a löszer bele de a katonák nem tudják használni. mi kell hozá hogy tudják?
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Vigyázat, a leopárd harap!
Lehet cheatelni a kutatással? (Hogy ezt helyretegyem?)
Vigyázat, a leopárd harap!
Persze ha ironman módban nyomja (nincs reload meg ilyesmi) akkor más, azért tiszelném...