UFO: Afterlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Nem crackelt, nem volt hibás a memória, az egerem adta meg magát késõbb, na erre sem gondoltam volna soha :).

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

TreDoR
Ha crackelt, akkor az a gond.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Cobra.
Ramot memtest-tel teszteld le, lehet a hardveredben lesz valami gond.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

3P
Sziasztok!

A játék folyton lefagy a bolygó nézetû ablaknál. Hol 1-2 perc utûán, hol 10 perc után. Már kezd kiborítani (1.5 patch fent van). A gép: C2D 6300, 2*1 GB 800MHz DDR2 RAM, Radeon X1900XT, más alatt semmi fagyás nincs. VGA driver, minden más driverbõl a legújabb van fent, volt régebbi is, de semmi változás. Valami tipp?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

vki megmondaná ebbe a vsf kiterjesztésbe mivel lehet beleturni a hex editorokon kivül
és vmi érthetöt is kibogarászni vagy van hozzá nekik vmi spéci progi amivel ezt összerakták?

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Valószinüleg nem véletlenül nincs már meg a time limit mod...

I have removed the old version of the "Total Rebalance Modification" and the "Afterlight No Time Limit mod" as requested by ShadoWarrior. Reason is they contained some serious bugs.

azaz állitólag komoly bugokat okozott.

Ettõl függetlenül este átturom a vinyót, tán még megvan, csak ne hagyd abba a magyar szüvegek kiszedését a gémbõl... ööö... az mit is jelent? <#vigyor1>

TreDoR
THX a semmit, akkor engem is ennyire fog érdekelni a magyar szövegek kiszedése a gamebõl. BY! <#kacsint>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Agamemnon
Nincs.

Olyan terültet foglalj el, ami elég közel van.

ok koszi igy ez vilagos, de hogy foglalhatok el ugy 1 teruletet ha nincs fuelem odakuldeni egy ufo-t...? van mod arra, hogy nem ufo val megyek az elfoglalando teruletre hanem pl gyalog? :)
/lammaer elteszi a köveket/

Foglalj el olyan területet ami fuelt ad (vizcsepp ikon) és akkor lesz több üzemanyagot. Számszerûsitve nem lesz soha (mint az AS-nél), nyersanyag szintek vannak, ha egy szintet elérsz akkor minden olyan cuccot le tudsz gyártani ami annyit (vagy kevesebb szintût) igényel. Akár 1000 db-ot is, csak az idõ a határ utána.

sracok egy iszonyat lama looser kerdes fog kovetkezni ne kovezzetek meg...
AS el marha sokat toltam... :) de itt enyhen szolva kicsit tobb lehetoseg van :)

de mikor el akarok foglalni egy teruletet, ranyomok hogy send ufo, kiirja hogy nincs eleg fuel-em, ok de honnan szerzek a termelesnel nem lattam ilyet hogy legyartsak... szal a resource k honnan jonnek?

itt ulok game elott es a hajamat tepem szinte :-))) trainingen ilyen nem volt...
Agamemnon
És ezek után, VELE EGYÜTT kell visszamenni az UFO-hoz. Vagy, megölni mindenki mást. Akkor nem kell sehová sem menned.

Cobra.
A közelébe kell menned egy embereddel, miután elájult az ellenség. Ekkor bekerül a képe az embereid képe mellé, ekkor fogod el.

oké köszi... Viszont a Capture Enemy Unit missziókból egyet sem sikerülo megcsinálnom, mert miután a psi fegyverrel elkábítottam a célpontot kiírja, hogy a sikeres befejezéshez menjek vissza az UFO-hoz. Vissza is mennék de folyton azt írja ki, hogy elmenekült.. mégegyszer visszamegyek és ott van még mindig elkábítva és szürke a healthbarja.. Mi a gond? <#wow3>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Agamemnon
A hivatalos oldalról:

Patch is out
April 13th, 2007
First patch upgrades version to 1.5. It fixes some bugs and makes many improvements in the game. You can read about and download the patch 1.5 here.

Agamemnon
Nem tudom, nem használtam semmilyen csalást.

sziasztok. Elakadtam a játékban.. Annyira, hogy a cheat segítségével szeretnék egy kicsit visszavágni a gépnek... Be is írtam a shortcuthoz amit kell, de nem tudom elõhívni a consolt<#wow3>... mi lehet a baj?

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

TreDoR
Pls valaki dobja fel az idõ limitet megszüntetõ modot, mert úgy tûnik a hivatalos fórumon kitörölték és a strategycore-on sem találom. THX!

Kmarha
Egyébbként ha jól tudom, és ha már lusták ráírni hogy melyik, hogy elvileg csak a feliratozása magyar, a szinkron nem. (másik forumon várjuk is páran a localization fájlocskát, de hát nincs jószívü ember.. marad a bolt és a pénzköltés :D)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

TreDoR
A "magyar szinkron vagy felirat" egy kategória. Olyan mint az, hogy stratégia, de az a típusára vonatkozik, ez a nyelvezetére. Nem hoztak létre 2 különbözõ kategóriát: "magyar felirattal", "magyar szinkron és felirat", hanem helyette ebbe az 1 kategóriába sorolják az összeset.

Shaman
az :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Kmarha
bocs, de már láttam érdekes iq harcosokat itt a forumon, sosem lehet tudni :)

Lehet egyszerre nem tudja a kettõt és lehet választani :DDD Vagy õk sem tudják pontosan, csak azt hogy valami magyar benne :D Fogalmam sincs, de vicces, vagy legalábbis érdekes. :P

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Shaman
ennyire ne nézz bénának pls..

szó szerint ez volt odaírva "magyar szinkron vagy felirat"

ezért kérdeztem.:-p

Kmarha
A kettõ között van valahol. Játékstilusra hasonló a mathra, hangulatra számomra ha nem is olyan mint az elsõ UFOnak, azért kikapcsolni nagyon nehezen tudtam :P Jól sikerült darabb lett!

Ha magyar szinkront láttál az azt jelenti hogy magyar szinkronos, ha magyar feliratot, akkor azt hogy magyar feliratos. <#eplus2>

De most komolyan ezen mit nem lehet érteni? Ha m. szink. akkor magyarul beszél mindenki, ha m. felirat, akkor pedig magyarul jelennek meg a szövegek benne. Ha meg mindkettõ akkor mindkettõ magyar.

Vagy a vagy szó volt benne? Akkor meg meg kell kérdezni hogy most akkor melyik is. Én eddig csak a feliratozásról tudok, de lehet hogy közben felmondták a szövegeket is pár szinkron színésszel :P

Shaman
noh kérdésem lenne

ez az afterlight ha hasonlítani kéne olyan jó,mint az ufo 1-2 volt,vagy olyan szar,mint az aftermatch,vagy melyik.

Mert,ha hangulat van olyan jó,mint az elsõ részek akkor beszerzem.
Illetve a cdgalaxisban ilyet láttam,hogy magyar szinkron vagy felirat. Ez mit takar?

Kmarha
UFO Alien Invasion

Egy fantasztikus UFO remake, az elsõ tiszteletére. Raktam a belinkelt forumba képeket róla, régi UFO rajongóknak szerintem kötelezõ (a képek a gallériámban is megtalálhatóak)!

Agamemnon
Hát nem kapkodták el a fordítást...

A nagyvilág már régen végigvitte a játékot, mire kishazánkban megjelent magyarul.

Kmarha
Ejj.. már mindenhol a magyar verzióról olvashat az ember. 7ezer forintért meg is lehetne vásárolni. Lehet megérné erre kuporgatni, bár kiváncsi lennék milyen minõségû lett a fordítás. Meg arra is hogy a szinkront akkor már miért nem tudták elkészíteni hozzá. Lehet egyszerübb lenne csak simán leszedni a nyelvi fájlt valahonnan?

Agamemnon
Olvass vissza, valamelyik hozzászólásban be lett linkelve egy ilyen file.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet kitólní a játék idõ limétjét, mert hamar vége lett és így nem tudtam megcsínální.
Agamemnon
A diplomácia ablakban felbonotod a szövetséget.

10 et :/ az se sok.

1107 szerencséd volt szerintem. van olyan küldi ami 1.re lemegy van amit 5x töltök visza hogy meglegyen.

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Egy kérdés.Hogy lehet a hold kûldetést megkapní illetve, hogy lehet valakive háboruzní ha békébe vagyok.
Cobra.
Nem értem mit szenvedtek a Reticulanokkal, normal fokozaton simán legyalultam õket, nem is próbálkoztak psi irányítással. Persze az Expedition erõsebb, de ki kezd ki az erõsebbel, ha a gyengébbet egyszerûbb és jövedelmezõbb kiírtani?

Me0w
Csinald meg a jobb ruhakat ami ad valamennyi pszi-vedelmet :)

Together we'll fly someday...

hát a fejlezd ki az erömüvet mondat könyebnek hangzik mint amilyen.
még mindig nem skikerült. viszont hárboruban vagyok a szürkékkel. sajnos sok miszio megizaszt mert psi ellen védtelen vagyok. :(
leadereship van meg most gyurom a karikat az ellenálásra. egyéb dolog amit még tehetnék?

Me0w
Fejleszd ki az uj eromuvet, es upgradeld a solar power plantot vele.

szuper haladok :) most az energia hiány okoz problémát :( 5let?

Amúgy ha nem kulcsfontosságú elfogásról van szó (olyan lönyrül aki ölve kell hogy egy fejlesztés eléréséhez kivallathasd) akkor az se gond ha bukod a küldit. Nemsokára kapsz másikat, és az lehet hogy már nem elfogós lesz... én a vége felé sokszor csak bementem, abortoltam, hogy legyen egy új hentelõs misszió.

<#worship>

Me0w
Jelold ki tamadasra a ketrec ajtajat, 1-2 sorozat utan eltunik az ajto es kinyirhatod a lenyeket bent.

akkor ezt a questet elbuktam? :(

Cobra.
Ha közel mész az aszméletlen egységhez, amit el kell fognod, akkor bekerül az embereid mellé a listába és csak így kerül be fogolyként. Gyógyításhoz kell egy scientist medicine képességgel és egy medikit a jobb kezében.

ElfQt, nekem se volt acid gránátom, de nem is nagyon hiányoltam.

ah van egy ketrec amibe nem tudok bemeni és 2 lény van ott...
gránátot se tok bedobni :(
mi kell a gyogyitáshoz? meg van a cucc meg a löszer bele de a katonák nem tudják használni. mi kell hozá hogy tudják?

Agamemnon69
Akkor nem öltél meg mindenkit. Ha mindenkit megölsz akkor nem kell visszasétálni a hajóhoz. Már én is jártam így, hogy nem volt senkim, aki tudott volna gyógyítani.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

ha valaki esetleg segitene pár dolog megértésében msnen az irja meg a cimét elöre is köszönöm

kaptam egy questet ahol be kell fogni egy beastment. mindenkit megölök csak az marad félhulla állapotban a földön. kiirja kész a quest csak menyek az ürhajohoz. viszont mikor eltávolodom a beastmentöl kirja hogy elszabadult. elég idegesitö. amugy sima katonák nem tudnak gyogyitani?

ElfQT
Na megvan, elvittem küldire az acid grenade-t (egyet eldobtam egyet földreraktam, egyet hazahoztam), attól megjavult.

Vigyázat, a leopárd harap!

ElfQT
Brühühü senkinek sincs beastman acid grenade research bugja? Hiába szereztem, nem válik kutatahatóvá amihez kell.
Lehet cheatelni a kutatással? (Hogy ezt helyretegyem?)

Vigyázat, a leopárd harap!

Egyetértek, más dolog ha elakad valaki és más ha nem meri megnyomni a start mission gombot hogy megnézze, mi is történik ott :)
Persze ha ironman módban nyomja (nincs reload meg ilyesmi) akkor más, azért tiszelném...