1340
-
lammaer #1060 Na, végül úgy döntöttem, hogy hű maradok a reticulanokhoz és az expediciónak megyek neki. Na jó, ebben közrejátszott az is, hogy a retiktől jópár szintnyi nyersanyagot kapok, ha befoglalnám a területüket akkor se járnék jobban.
Szóval 4 robottal (3 géppisztolyos, 1 raksis) sikeresen bevettem egy expedition erődöt és már meg is nyilt az adv ret tech :)
Minden robot lépett is vagy 10 szintet...
Viszont egy kérdés: az világos hogy a robotok "skill" fejlesztéséhez a szintlépés mellett kellenek chip cardok is.
Az nem világos, mi a különbség a sima chip card és az advanced között... ezek egymásra épülnek (tehát először simát kell felrakni és csak utána lehet advancedet) ? -
BBalee #1059 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itemduplikálós Bug:
Kiválasztok egy fegyvert amiből csak egy van a raktáron és odadom valamelyik katonának. Ezután Felszerelek a fegyferre egy hangtompítót vagy acceleratort, ekkor kiszedi a fegyvert az ember kezéből, mert csak az az egy volt. Ha most azonnal elmegyek a Geo képernyőre és kiválaszok egy küldetést, akkor az ufo elindul úgy, hogy az emberemnél nincs is fegyver. Ekkor kiad egy üzenetet a program, hogy nem indulhatok küldire és az ufo vissza is tér a bázisra. De úgy, hogy minden itemet leduplikál ami az embereimnél volt. -
#1058 Persze hogy van, csak meg kell tanulni... -
BBalee #1057 Nem kell felbontani a szövetséget. Én se tettem hiába kérték a tudósok. Miután az Expedíció föbázisát elfoglaltam, az adv. ret. tech. nálam is elérhetővé vállt. -
lammaer #1056 Gondoltam :)
Mondjuk ha van PSI fegyver használat képesség, akkor pillanatok alatt visszatolom az új csákók combat xp-jét Tobbie szintjére :) -
#1055 Pedig lefog. De kapsz helyettük 1 katonát, 1 katona/tudóst, 1 tudóst.
Szóval megéri. -
lammaer #1054 Köszönöm a tanácsokat, kipróbálom.
Igazából gondolkodtam az expedicióval való szövetségen, csak sajnálnám ha Tobbie hirtelen lelépne. Olyan szépen kigyúrtam már :) -
JTBM #1053 Medium Armor-ban szaladgálj az embereiddel, távolabbról Snipperek szedjék le a már meglátott Reticulanokat. A szaladgálók ne álljanak le lövöldözni.
A csapat legyen jól szétszórva, ha valaki Reticulan kontrol alá esik, így nem tudja a többieket meglövöldözni.
Én drónokat egyáltalán nem szoktam használni a játékban, esetleg egy felderítőt, de általában azt sem.
A Reticulánok nagyon rosszul viselik a robbanásokat, szóval gránátokkal is lehet őket írtani rendesen. -
#1052 Miután felbontottam a szövetséget a Reitkkel, és szövetkeztem az Expedícióval már kutathattam az Advanced Reticulan techt, és a többit, szóval nem biztos, hogy ki kell nyirni valamelyik bandát. Az részletkérédés, hogy úgyis mindkettő eltűnik némi tisztogatás után... :-) -
lammaer #1051 Hmm... ha jól tudom ahhoz hogy a retikulan technológiák megnyiljanak, valamelyik szürke bandát el kell intézni. Gondolom csak ezután lesz PSi védő cucc is, vagy nem? -
BBalee #1050 Egyértelműen dronok a legjobbak a retukulanok ellen 100%-os védelmül van a psycho fegyverekre.
De ha nagyon nem akarsz dronokat gyártani, akkor amajor leader tréning nyújt egy kis védelmet és mindenképpen projektile fegyverekkel zúzzad. A lézerrel nem nagyon lehet sebezni őket. -
#1049 De minek támadod le az Expeditiont? Egyébként később lesz psi védő készüléked, azzal sokat segít. -
#1048 Azt hiszem valamelyik suit elég jó védelmet biztosít a psi ellen, plusz még major leader training, illetve ha van nálad Reticulan tudós, akkor őt is ki lehet képezni valamilyen védelemre...
Amúgy 5 drone, meg 2 fő gyógyító és drone javító cuccal. Azzal talán nem tesznek kárt egymásban :-) -
lammaer #1047 Népek, tudnátok tanácsot adni az Expedition bázis elfoglalásához?
17-18 szintű karakterek, human fegyverek (lézer, sniper, rakétavető, warp cannon) áll rendelkezésre. A dolog úgy kezdődik, hogy indul a küldi, 2-3 emberem szépen irányiás alá kerül azt annyi.
Most gyártsak és fejleszzek fel egy tonna drónt vagy lehet a pszi ellen vhogy védekezni? -
#1046 -
#1045 Ezt ugy mondtad mintha Ute férfiből lenne :P -
BBalee #1044 És ezt egy 24órás tréning után meg is lehet tanulni egységesen kortól(Ute) és nemtől(Samantha) függetlenül. -
#1043 Tömj ki egy overált valami kemény szivaccsal meg rakj rá kívülröl pár acéllemezt és próbálj meg legugolni vagy lehasalni és utána felállni benne
Magnetront a bázison belül tudsz építeni, ha megvan az EM fegyverek kutatása. -
BBalee #1042 Gondolom azért van, mert a Mars gravitációja kb az egyharmada a Földéhez képest, és így nehezebb osonni. -
Kovász #1041 Köszi! Gondoltam, hogy vmi ilyesmiről lehet szó, de nem hittem h tényleg tréning kell a legugoláshoz:D -
#1040 El kell menni a holdara, ki kell kutatni egy két dolgot... Lapozz vissza egyet-kettőt. -
killer force #1039 Meg már szinte az egész mars az enyém de az emberek nem akarnak jönni a földről és a diplomácia képernyőn azt hajtogatja a hülye földi hogy nem egyszerű az űrutazás. -
killer force #1038 Van egy kérdésem,segítsetek!Nem tudom mi az a magnetron és mikor és hol lehet építeni. -
#1037 Próbáld újra felrakni az UFO-t az új videókártyádhoz is. Vagy próbálj hozzá már driver-eket, esetleg régebbieket... -
klaudiusz #1036 Halál.Ebben segítsen valaki.A gépembe raktam egy másik videókártyát,hogy jobb legyen az ufo erre nem megy.Másik rendszert tettem fel,hogy majd így jó lessz és nem megy hiba üzeneteket dobál.Valakinek így látatlanba valami ötlete? -
#1035 De csak light armorban, heavyben tréninggel se tudnak (és heavy ruhához kell a major suit wearing).
Közben én is találtam egy egyértelmű bugot (legalábbis nálam mindig lefagyasztja az egész win-t is): Storage-nél ha a Projectile ablakot akarom megnyitni, akkor lefagy a játék. -
ilSYLbl #1034 Ezen képességet először ki kell fejleszteni. Ha már rendelkezel Tactical Training-el, akkor el tudod küldeni az embereidet megtanultatni velük a Suit Wearing képességet. Ezek után tudnak majd kúszni és guggolni. -
Kovász #1033 Hali!
Most raktam fel a játékot, és az a gondom, hogy nem tudom letérdeltetni/futtatni/stb. az embereket.. se ráklikkeléssel nem megy, se pedig hotkey-jel. Ez vmi bug? -
gyozo #1032 Köszi! -
MAX99 #1031 KOSZI SZEPEN!!! -
#1030 Sajnos csak akkor bomlik fel, ha ellenség lesz. Ha a sima reticulanokkal vagy szövetségben, nem az expedícióval, akkor őket nyugodtan támadd meg. Egyébként rájötte, hogy ne mszabad alapanyagot átadni a szövetségesnek, mert biztos olyat kérnek, amire később szükséged lesz. Először azért próbálj meg a Beastmenektől szerezni területet, ahol van oylan bánya, ami kell neked. -
gyozo #1029 Akkor kvázi menjek még elfoglalni újabb bányákat aztán valami lesz?
Csak azért furcsáltam, mert 7-ből lesz 2. Igaz, él meg egy kereskedelmi kapcsolat is, ami csökkenti. Azt nem lehet felbontani valahogy anélkül, hogy megtámadnám őket? -
#1028 Csak a sárga bánya ad teljes értékű nyersanyagot, az üres ikonos bányából kell 2-3db 1 egységnyi alapanyaghoz. -
gyozo #1027 Részben hülyeséget írtam, szóval metal kell négyes szinten, a többi stimmel, bocs -
gyozo #1026 Valamit teljesen eltolok és nem tudom mit. Segítsen valaki, légyszi.
Próbálnám upgradelni a solar power plantet magasabbra, de kell hozzá mine. Van 7 bánya a bitrokomban, de mégis a total levelem 2 és nem mozdul felfelé. Az Overview ablakban azt látom, hogy vannak olyan bányák, amik kéken vannak ábrázolva, és vannak, amik ugyanígy, de színezve vannak sárgával. Ráadásul azt mondja, hogy vannak erőforrások, amiket még mindig nem használok. Gondolom a sárgát használom, a többit nem, de miért? Mit szúrok el? Már vagy kimillió épületet építhetnék, de minde erre épül és nem tudok továbblépni. Köszi! -
BBalee #1025 1.) LV 3-as fuel kell és a Fossil fuiel origin nevűt kell kutatni. Ezekután a meglévő erőművet lehet upgradelni a bázison.
2.) A már felépített épületek követelményeit a program sajna nem írja, de szerintem tudsz már építeni. A trükk az, hogy ez nem belső(interior), hanem külső(exterior) épület. Ez nem más, mint egy nagy radar. -
MAX99 #1024 Sziasztok, engedjetek meg nekem ket kerdest:
1) Hogy juthatok hozza tobb energiahoz?
2) Mit kell fejlesztenem, hogy tudjak epiteni "data accessory" epuletet ami nelkul nem tudom kifejleszteni a Foldrol erkezett "Earth Technology" es nem jutok hozza uj fegyverekhez?
KOSZI -
#1023 Szintet lépnek, aminek hatására tudsz rá software upgrade-t tenni. Semmi más nem változik. -
lee56 #1022 he? tapasztalnak a robotok is? omg :S -
jano1 #1021 Gyártják