UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben én is találtam egy egyértelmû bugot (legalábbis nálam mindig lefagyasztja az egész win-t is): Storage-nél ha a Projectile ablakot akarom megnyitni, akkor lefagy a játék.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Most raktam fel a játékot, és az a gondom, hogy nem tudom letérdeltetni/futtatni/stb. az embereket.. se ráklikkeléssel nem megy, se pedig hotkey-jel. Ez vmi bug?
\"...lámák kíméljenek.\"
Csak azért furcsáltam, mert 7-bõl lesz 2. Igaz, él meg egy kereskedelmi kapcsolat is, ami csökkenti. Azt nem lehet felbontani valahogy anélkül, hogy megtámadnám õket?
Próbálnám upgradelni a solar power plantet magasabbra, de kell hozzá mine. Van 7 bánya a bitrokomban, de mégis a total levelem 2 és nem mozdul felfelé. Az Overview ablakban azt látom, hogy vannak olyan bányák, amik kéken vannak ábrázolva, és vannak, amik ugyanígy, de színezve vannak sárgával. Ráadásul azt mondja, hogy vannak erõforrások, amiket még mindig nem használok. Gondolom a sárgát használom, a többit nem, de miért? Mit szúrok el? Már vagy kimillió épületet építhetnék, de minde erre épül és nem tudok továbblépni. Köszi!
2.) A már felépített épületek követelményeit a program sajna nem írja, de szerintem tudsz már építeni. A trükk az, hogy ez nem belsõ(interior), hanem külsõ(exterior) épület. Ez nem más, mint egy nagy radar.
1) Hogy juthatok hozza tobb energiahoz?
2) Mit kell fejlesztenem, hogy tudjak epiteni "data accessory" epuletet ami nelkul nem tudom kifejleszteni a Foldrol erkezett "Earth Technology" es nem jutok hozza uj fegyverekhez?
KOSZI
ui: észrevettem egy hülye dolgot a játékban: gondolom mindenki ismeri azt a töltõképernyõt, amikor egy sisakot látsz és benne tökrözõdik a táj, lent pedig egy drone. Megfigyelhetõ, hogy a dron-on minimum 2, de inkább 3 fajta fegyver van. !!! Egy lézer canon, rifle, meg mittudomén.
Szerintetek ??
Üdv Kiborg
Hát a mars már tiszta, csak beast fõbázis van, meg expeditionnak, mert szövetséges. De gondolkodom rajta, hogy legyakom õket.
Harald elment nyugdíjba 😞 Pedig õ volt a kedvenc gatlingesem. De küldte maga helyett a lányát, Olgát. Tök jópofa a gyorstanulása, hogy fele idõ alatt megtanul mindent. Már majdnem teljesen helyettesíteni tudja Haraldot. 1 küldetésben 8 szintet lépett 😊))
Üdv Kiborg
Pedig most már a vége felé járok, már bevetették a vírust is a beastman ellen, majd le kell nyomnom a fõbázisukat. De elötte még meg akarom tisztítani a Marsot a többeiktõl is...
Ennyire játszik mindenki ???
😊)
Kiborg
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
ui: szintlépéskor nekem sem volt ilyen problémám.
Akkor megyek a holdra !!!
By Kiborg
kiborg: A játék screanshots könyvtárában keresd õket.
És igen, a moon mission után kapsz egy kutatást, ami után a földiek jelentkeznek, és akkor mondják el, hogy küldik a segítséget.
Van egy Beastmen bázis a marson, de hiába támadom meg, kiírja, hogy túl sokan vannak, meneküljek. Elõbb utóbb el is menekülök, de sokat kinyírok, de mindig jönnek. Hogy lehet õket legyõzni ?
A moon mission aktív, lehet, hogy csak utána tudom legyõzni õket ?
ui: hova menti a játék az F12-vel mentett képet ?
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Ha visszaolvasol, amúgy a többségnek nem volt gondja a játékkal, csak nekem meg 1-2 embernek. És ha minden igaz, már nekem se...
üdv
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Valaki javasolta az AMD honlapról letölthetõ dual core optimizer meg cpu driver letöltését XP-hez. Felraktam, egy reboot és voila, nincs több gond. Egy 4 órás parti alatt minden rendben ment...
Mégvalami: valaki emlitette it a no time limit modot. A fejlesztõje szerint vigyázni kell vele, mert elõfordul hogy bizonyoselõre bedrótozott események a mod miatt nem történnek meg, ezért használatát csak akkor javasolják amikor az embernek már letelt az eredetileg rendelkezésre álló 1.5 év.
Ha Ati kártyád van, akkor ne tedd fel a 7.2-es drivereket, mert attól meghal a játék. Lesz majd patch, de most nincs.
Nekem eddig 2-szer szállt el (1 hete csak ezzel játszom), nagyon stabil a game.
A csapatot minden küldetés elõtt át kell fegyverezni az adott küldetésnek megfelelõen:
- Robotok: Warp cannon + Laser cannon
- Reticulan: Sniper Rifle + esetleg Warp Cannon.
- Marsan: Módosított flex + esetleg Warp Cannon. A Felx-el azonnal meg lehet ölni egy Marsan-t. Elfogni pedig EM Cannon-nal lehet hatásosan.
- Beastmen: Nekem sikerült mindig egy lépéssel pont elõttük járnom.
-- Amikor még csak pisztolyaik voltak, nekem már volt Rifle-m
-- Amikor jöttek az Alchemistek, nekem már volt Heavy Suit-om. Enélkül Game Over, az Alchemisteket nem lehet Normál v. Armoder Suitban megverni.
-- Amikor jöttek a Commanderek, Shamanok nekem már volt Laser Cannon-om + Sniper Rifle-m
-- Ezután hosszú ideig nem volt kihívás egy Beastman csata, amíg meg nem jelentek a Matriarch-ok. Õket Laser Cannon + Sniper Rifle-lel lehet írtani.
-- A Gattling Gun nekem nem nagyon jött be, legyártottam egy csomót, de nem nagyon használom õket. Nem elég pontosak, pókok ellen jók, de azokat máshogy is ki lehet nyírni.
-- A végjátékban nekem van 2 futó emberem a csoportban, akik felderítenek, hátulról pedig nyírják az embereim a felderített ellenséget mindennel, ami éppen célszerû, pl. gránátok, rakéták, stb. Néha meg tud lepni egy nagyobb roham, de olyankor egyszerûen visszavonulok, közben pedig õk hullanak.
A halál csupán a kezdet...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.