UFO: Afterlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
El kell menni a holdara, ki kell kutatni egy két dolgot... Lapozz vissza egyet-kettõt.

Meg már szinte az egész mars az enyém de az emberek nem akarnak jönni a földrõl és a diplomácia képernyõn azt hajtogatja a hülye földi hogy nem egyszerû az ûrutazás.
Van egy kérdésem,segítsetek!Nem tudom mi az a magnetron és mikor és hol lehet építeni.
Agamemnon
Próbáld újra felrakni az UFO-t az új videókártyádhoz is. Vagy próbálj hozzá már driver-eket, esetleg régebbieket...

Halál.Ebben segítsen valaki.A gépembe raktam egy másik videókártyát,hogy jobb legyen az ufo erre nem megy.Másik rendszert tettem fel,hogy majd így jó lessz és nem megy hiba üzeneteket dobál.Valakinek így látatlanba valami ötlete?
Cobra.
De csak light armorban, heavyben tréninggel se tudnak (és heavy ruhához kell a major suit wearing).

Közben én is találtam egy egyértelmû bugot (legalábbis nálam mindig lefagyasztja az egész win-t is): Storage-nél ha a Projectile ablakot akarom megnyitni, akkor lefagy a játék.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ezen képességet elõször ki kell fejleszteni. Ha már rendelkezel Tactical Training-el, akkor el tudod küldeni az embereidet megtanultatni velük a Suit Wearing képességet. Ezek után tudnak majd kúszni és guggolni.
Hali!
Most raktam fel a játékot, és az a gondom, hogy nem tudom letérdeltetni/futtatni/stb. az embereket.. se ráklikkeléssel nem megy, se pedig hotkey-jel. Ez vmi bug?

\"...lámák kíméljenek.\"

Köszi!
KOSZI SZEPEN!!!
Cobra.
Sajnos csak akkor bomlik fel, ha ellenség lesz. Ha a sima reticulanokkal vagy szövetségben, nem az expedícióval, akkor õket nyugodtan támadd meg. Egyébként rájötte, hogy ne mszabad alapanyagot átadni a szövetségesnek, mert biztos olyat kérnek, amire késõbb szükséged lesz. Elõször azért próbálj meg a Beastmenektõl szerezni területet, ahol van oylan bánya, ami kell neked.

Akkor kvázi menjek még elfoglalni újabb bányákat aztán valami lesz?
Csak azért furcsáltam, mert 7-bõl lesz 2. Igaz, él meg egy kereskedelmi kapcsolat is, ami csökkenti. Azt nem lehet felbontani valahogy anélkül, hogy megtámadnám õket?
Cobra.
Csak a sárga bánya ad teljes értékû nyersanyagot, az üres ikonos bányából kell 2-3db 1 egységnyi alapanyaghoz.

Részben hülyeséget írtam, szóval metal kell négyes szinten, a többi stimmel, bocs
Valamit teljesen eltolok és nem tudom mit. Segítsen valaki, légyszi.
Próbálnám upgradelni a solar power plantet magasabbra, de kell hozzá mine. Van 7 bánya a bitrokomban, de mégis a total levelem 2 és nem mozdul felfelé. Az Overview ablakban azt látom, hogy vannak olyan bányák, amik kéken vannak ábrázolva, és vannak, amik ugyanígy, de színezve vannak sárgával. Ráadásul azt mondja, hogy vannak erõforrások, amiket még mindig nem használok. Gondolom a sárgát használom, a többit nem, de miért? Mit szúrok el? Már vagy kimillió épületet építhetnék, de minde erre épül és nem tudok továbblépni. Köszi!
1.) LV 3-as fuel kell és a Fossil fuiel origin nevût kell kutatni. Ezekután a meglévõ erõmûvet lehet upgradelni a bázison.
2.) A már felépített épületek követelményeit a program sajna nem írja, de szerintem tudsz már építeni. A trükk az, hogy ez nem belsõ(interior), hanem külsõ(exterior) épület. Ez nem más, mint egy nagy radar.

Sziasztok, engedjetek meg nekem ket kerdest:
1) Hogy juthatok hozza tobb energiahoz?
2) Mit kell fejlesztenem, hogy tudjak epiteni "data accessory" epuletet ami nelkul nem tudom kifejleszteni a Foldrol erkezett "Earth Technology" es nem jutok hozza uj fegyverekhez?

KOSZI
Agamemnon
Szintet lépnek, aminek hatására tudsz rá software upgrade-t tenni. Semmi más nem változik.

he? tapasztalnak a robotok is? omg :S

Gyártják <#pardon1>
Magyar forgalmazó: Sevenm,már gyártlák.K.B két hét
Tényleg 😊 Sõt, annak is látszódnia kell, aki a "felvételt" készítette, de nincs rajta...

Tud valaki valamit a magyar megjelenésrõl? Mikor, melyik forgalmazónál...??
Hát iagz,hogy gyengék, de ha elérik a kellõ tapasztalati szintet, elég gyorsak ahhoz, hogy ne szedjék rögtön darabokra õket. Mikor rajta van a high-tech turret a 4 fegyverrel, akkor azért van segzése meg a mikor minden kiegészítõ kártyácska major sinten van, akkor már elég gyors is.

ui: észrevettem egy hülye dolgot a játékban: gondolom mindenki ismeri azt a töltõképernyõt, amikor egy sisakot látsz és benne tökrözõdik a táj, lent pedig egy drone. Megfigyelhetõ, hogy a dron-on minimum 2, de inkább 3 fajta fegyver van. !!! Egy lézer canon, rifle, meg mittudomén.
Szerintetek ??

Üdv Kiborg
Agamemnon
Hát igen, annak a HP-ja már reálisabb lenne, nem úgy mint a mi dronjaink 120 HP-ja...

Cobra.
Eléggé hiányolom innen az AS-os sonic snipert meg az egykezes géppisztolyokat. Hiába fejlesztettem ki 2 embernek a major ambidexterityt, ha csak a reticulan pisztolyt meg a beastmen pisztolyt valami extra lõszerrel tudom használni, és ezek is kb annyit sebeznek együtt, mint egyetlen sima kétkezes fegyver. A robotok meg semmit nem érnek, 2 lõvésbõl leszedik õket mielõtt becéloznák az ellent. Legalább a nagy marsi mechet tudnám használni 😊

Hali!

Hát a mars már tiszta, csak beast fõbázis van, meg expeditionnak, mert szövetséges. De gondolkodom rajta, hogy legyakom õket.

Harald elment nyugdíjba 😞 Pedig õ volt a kedvenc gatlingesem. De küldte maga helyett a lányát, Olgát. Tök jópofa a gyorstanulása, hogy fele idõ alatt megtanul mindent. Már majdnem teljesen helyettesíteni tudja Haraldot. 1 küldetésben 8 szintet lépett 😊))

Üdv Kiborg
Agamemnon
Mostanában nem nagyon volt idõm játszani.
Pedig most már a vége felé járok, már bevetették a vírust is a beastman ellen, majd le kell nyomnom a fõbázisukat. De elötte még meg akarom tisztítani a Marsot a többeiktõl is...

Na mi van ?

Ennyire játszik mindenki ???

😊)

Kiborg
Úgy néz ki csak pszihés zavaraim voltak, most kimondottan sasoltam a szintlépõ karikat és mindenki kapott 1 tréning pontot... lehet az volt a gond, hogy az elején mindenki gyorsan ugrott és hirtelen lett sok pont hogy aztán tréningelhessen mindenki agyba-fõbe, de mostmár kicsit lassabb lett a folyamat...

Agamemnon
Nálam pedig simán magától létrehozta:
G:\Games\UFO Afterlight\screenshots\

Agamemnon69
És valaki korábban kérdezte, hogy mi kell ahhoz, hogy emberek jöjjenek a Földrõl. Amire még rájöttem, hogy ki kell kutatni a "humidity condensation" projectet, és upgradelni kell a water tank-ot. Ezzel megnöveljük a rendelkezésre álló/termelhetõ víz mennyiségét, és már nem függünk tovább az északi jégsapkától.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Nyomtam F12-t, de nem találtam a game mappájában ilyen könyvtárat. 😞

ui: szintlépéskor nekem sem volt ilyen problémám.

Akkor megyek a holdra !!!

By Kiborg
Agamemnon
Én nem találkoztam ilyen jellegû problémával. Mindig kaptam training pontokat szintlépés után.

kiborg: A játék screanshots könyvtárában keresd õket.

És igen, a moon mission után kapsz egy kutatást, ami után a földiek jelentkeznek, és akkor mondják el, hogy küldik a segítséget.

Me0w
A foldiek segitsege kell a beastmen bazishoz...

Together we'll fly someday...

Hali!

Van egy Beastmen bázis a marson, de hiába támadom meg, kiírja, hogy túl sokan vannak, meneküljek. Elõbb utóbb el is menekülök, de sokat kinyírok, de mindig jönnek. Hogy lehet õket legyõzni ?
A moon mission aktív, lehet, hogy csak utána tudom legyõzni õket ?

ui: hova menti a játék az F12-vel mentett képet ?
Játékkal kapcsolatos kérdés: van arra valami megoldás, hogy a szintet lépõ katonáim miért nem kapnak training pontokat... kb 12-es szint környékén járok, és mostanában hiába lépnek szintet az emberkék, nem kapnak a katonai képzésre forditható pontot. A tulajdonságaikat tudom növelni rendesen minden szintlépés után, de skillezni már nem lehet velük... tipp?

Agamemnon
512 Mb, 768 Mb swap, de a wind magától átméretezi, ha gondja van. Bár nálam lehet, hogy a memória a ludas a fagyásokban.

vandyke
Sajnos errõl még nincs információ.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

tugyiti
Szia!
Körülbelüli idõpontot tudsz mondani a patchre?
Cobra.
Akinek lefagy a játék, annak mennyi ramja van és mire van állítva a swapfile? Én elsõként arra tudok gondolni, hogy elfogy a memória. Illetve ami még lehetõség, hogy a dupla magos vagy HT-s processzoroknál van valami kavarodás, mert pl nekem sima A64-gyel és 2Gb rammal még egyszer nem fagyott le.

Ird meg nekik, hogy dual core peccset tegyék fel 😊
Ha visszaolvasol, amúgy a többségnek nem volt gondja a játékkal, csak nekem meg 1-2 embernek. És ha minden igaz, már nekem se...

vandyke
Sziasztok! Ne keressétek a random fagyásra a megoldást, mert egyelõre még nincs. Ezt "elsõ kézbõl" tudom. MO-on a mi cégünk adja ki hamarosan a hivatalos játékot. Tesztelések során többször megemlítettem a készítõknek ezt a jelenséget, de egyelõre õk sem tudják mi az oka (vicces mi?). A lényeg az, hogy gõzerõvel dolgoznak, egy frissítésen, amely remélhetõleg már orvosolni tudja ezt a hibát. Addig is sûrûn kell majd menteni.
üdv

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Közben a hivatalos fórumon utánaolvastam, többeknek volt ugyanaz a jelenség mint nekem. A közös a dualcore AMD proci volt.
Valaki javasolta az AMD honlapról letölthetõ dual core optimizer meg cpu driver letöltését XP-hez. Felraktam, egy reboot és voila, nincs több gond. Egy 4 órás parti alatt minden rendben ment...

Mégvalami: valaki emlitette it a no time limit modot. A fejlesztõje szerint vigyázni kell vele, mert elõfordul hogy bizonyoselõre bedrótozott események a mod miatt nem történnek meg, ezért használatát csak akkor javasolják amikor az embernek már letelt az eredetileg rendelkezésre álló 1.5 év.

Talán az a baj, mert összevesznek, hogy ki vezessen. <#idiota>

Pár tipp:
Ha Ati kártyád van, akkor ne tedd fel a 7.2-es drivereket, mert attól meghal a játék. Lesz majd patch, de most nincs.

Nekem eddig 2-szer szállt el (1 hete csak ezzel játszom), nagyon stabil a game.

A csapatot minden küldetés elõtt át kell fegyverezni az adott küldetésnek megfelelõen:
- Robotok: Warp cannon + Laser cannon
- Reticulan: Sniper Rifle + esetleg Warp Cannon.
- Marsan: Módosított flex + esetleg Warp Cannon. A Felx-el azonnal meg lehet ölni egy Marsan-t. Elfogni pedig EM Cannon-nal lehet hatásosan.
- Beastmen: Nekem sikerült mindig egy lépéssel pont elõttük járnom.
-- Amikor még csak pisztolyaik voltak, nekem már volt Rifle-m
-- Amikor jöttek az Alchemistek, nekem már volt Heavy Suit-om. Enélkül Game Over, az Alchemisteket nem lehet Normál v. Armoder Suitban megverni.
-- Amikor jöttek a Commanderek, Shamanok nekem már volt Laser Cannon-om + Sniper Rifle-m
-- Ezután hosszú ideig nem volt kihívás egy Beastman csata, amíg meg nem jelentek a Matriarch-ok. Õket Laser Cannon + Sniper Rifle-lel lehet írtani.
-- A Gattling Gun nekem nem nagyon jött be, legyártottam egy csomót, de nem nagyon használom õket. Nem elég pontosak, pókok ellen jók, de azokat máshogy is ki lehet nyírni.
-- A végjátékban nekem van 2 futó emberem a csoportban, akik felderítenek, hátulról pedig nyírják az embereim a felderített ellenséget mindennel, ami éppen célszerû, pl. gránátok, rakéták, stb. Néha meg tud lepni egy nagyobb roham, de olyankor egyszerûen visszavonulok, közben pedig õk hullanak.
Fenrir
Amúgy vicces, hogy direkt mind a 4 technikussal megtanultattam a "minor driving"-ot ami elvileg a jármûnek a sebességét növelje, ehhez képest ugyanolyan csigalassan ment a technikus autó mint elõtte.

A halál csupán a kezdet...

Ha piros akkor úton vannak kint a terepen és nem az egyetemen, vagy a pihanõben. Csak akkor lesznek ott ahová pakolod, ha a kocsi visszatér a bázisra. Pl egyetemre elküldheted, de nem fog tanulni semmit(0%-on áll folyton), mert még a kocsiba nyomul és éppen geo probokat telepít, csak ha visszatérsz velük tanul valamit.

Kmarha
Köszike.. 😊 Bár a Marson eddig is tudtam bányákat meg egyébb dolgokat építeni, nem kellett hozzá a scientific bay 😊 Bepirosodtak õk az egyetemen meg a legfelsõ sorban (nevet nem tudom) is 😊 De majd átpakolgatom akkor õket 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Agamemnon
Nem, nálam memória hibaüzenettel kiakad. Nem túl gyakran, de rendszeresen.