1340
-
#1100 Jelold ki tamadasra a ketrec ajtajat, 1-2 sorozat utan eltunik az ajto es kinyirhatod a lenyeket bent. -
Skill #1099 akkor ezt a questet elbuktam? :( -
#1098 Ha közel mész az aszméletlen egységhez, amit el kell fognod, akkor bekerül az embereid mellé a listába és csak így kerül be fogolyként. Gyógyításhoz kell egy scientist medicine képességgel és egy medikit a jobb kezében.
ElfQt, nekem se volt acid gránátom, de nem is nagyon hiányoltam. -
Skill #1097 ah van egy ketrec amibe nem tudok bemeni és 2 lény van ott...
gránátot se tok bedobni :(
mi kell a gyogyitáshoz? meg van a cucc meg a löszer bele de a katonák nem tudják használni. mi kell hozá hogy tudják? -
#1096 Akkor nem öltél meg mindenkit. Ha mindenkit megölsz akkor nem kell visszasétálni a hajóhoz. Már én is jártam így, hogy nem volt senkim, aki tudott volna gyógyítani. -
Skill #1095 ha valaki esetleg segitene pár dolog megértésében msnen az irja meg a cimét elöre is köszönöm -
Skill #1094 kaptam egy questet ahol be kell fogni egy beastment. mindenkit megölök csak az marad félhulla állapotban a földön. kiirja kész a quest csak menyek az ürhajohoz. viszont mikor eltávolodom a beastmentöl kirja hogy elszabadult. elég idegesitö. amugy sima katonák nem tudnak gyogyitani? -
#1093 Na megvan, elvittem küldire az acid grenade-t (egyet eldobtam egyet földreraktam, egyet hazahoztam), attól megjavult. -
#1092 Brühühü senkinek sincs beastman acid grenade research bugja? Hiába szereztem, nem válik kutatahatóvá amihez kell.
Lehet cheatelni a kutatással? (Hogy ezt helyretegyem?) -
lammaer #1091 Egyetértek, más dolog ha elakad valaki és más ha nem meri megnyomni a start mission gombot hogy megnézze, mi is történik ott :)
Persze ha ironman módban nyomja (nincs reload meg ilyesmi) akkor más, azért tiszelném... -
#1090 sosem értettem, hogy mikor valaki egy játékkal játszik, miért kell lépten nyomon megkérdeznie forumon, hogy most mit, hogyan, milyen lesz?! Ez is valami újhullámos hülyeség, lustul a társadalom.
Az idő amig kilépsz, megirod a kérdést forumon, és várod rá a választ, már 20szor kiprobálhattad volna saját magad a küldetést, felszerelkezve a legrosszabbra számítva. Aztán ha nem jön be, szépen visszavonulsz, és már tapasztaltan vághatsz neki újra a küldetésnek. Esetleg visszatöltöd. Magadtól veszed csak el a játékélményt, ha nem tünt volna fel. Szerintem. -
lammaer #1089 Próbáld a nodvd/fixed exe-t pl a www.gamecopyworld.com-ról. Gondolom felinstallálni fel tudtad a procyon verziót is, csak az elinditással van baj... -
#1088 üzenetem nem jött fel,de az igaz,h az uccso emberemnek elfelejtettem 2 kést adni a kezébe a csapatban :D
uhhh... az lesz ám az igazi hent :D
köszi a leirást, remélem hasznát tom venni :) -
Skill #1087 hali
CLONEDVD-PROCYON-t szedtem le. de sajnos nem sikerül elinditanom. valakinek megvan ugyan ez és sikerült elinditania ? -
BBalee #1086 Kamera:
Középső egérgombot lenyomod, és az egér mozgatásával beállítod a kamerának a megfelelő szöget.
Küldetés:
Miután kiválasztod a küldetést (piros karikát), A send UFO-ra kell klikkelni.
Ilyenkor szó nélkül elindul az UFO-d, vagy kiad egy üzenetet, hogy: ”Squad is not ready to go to the mission”.
Ez Akkor van, ha nincs valamelyik embernél fegyver, vagy egyszerűen nincs ember a sqadban. Ilyenkor elmész a squad képernyőre és orvosolod a problémát.
Épületek, amelyekkel általában nem kell foglalkozni:
Univercity: Ide automatikusan bekerülnek az emberek, ha egy tudóst akarsz tanítani (training)
Politechnics: Ua., mint az előző, csak technikusok.
Tactical training: ua., mint az előző 2, csak harcosokkal.
Hospital: Ez is automatikus, ha egy harcos megsérül idekerül.
Amit kezelned is kell:
Lab: A K+F itt folyik. Minél több és tapasztaltabb tudóst raksz bele, annál gyorsabb a kutatás.
Workshop: Gyártás, Termelés ide technikusokat kell berakni.
Civil engineering: Építkezés. Technikusok kellenek, ha egy új épületet akarsz építeni, vagy fejleszteni meglévőt. Ide természetesen csak az építkezés ideje alatt kell embert rakni, aztán mehet vissza a workshopba.
Terepmeló:
Scientific bay: Tudós munka a Marson. Ez lényegében a felfedezés és a terraformálók kiépítését fedi le.
Technican bay: Has mint az előző, csak ide technikusok kellenek, ők a bányákat, és a radarokat építik fejlesztik a Marson.
Ha terepre kimennek az emberek, akkor ők pirosak lesznek a people képernyőn. -
#1085 jol vágom,h ezt a játékot is ujra kell tanulnom???
csakmer az AM még elment...
aztán AS-t nem vágtam,nyersanyagok, etc etc, aztán uninstall...
nemrég vissza,és miután rájöttem,h mi is a tréningezés modja + lényege, ujrakezdtem :D
most ugy ah eldöcögök vele, de gyártani még semmi nem tok,pedig már jopár wargotot kicsináltam + amit csak lehet + nyersanyagokbol is bőven mindenből 40e fölött járok :)
de a gyártás az luxus...
aztán kiváncsiságbol feltettem ezt...
háááát...
kamera: amikor bemegy a "terep alá" (free),akkor aztán idegbajt kapok,h állitsam vissza :(
normal-on meg nézhetetlen...
na segáz, végigcsináltam a tréninget, most épp elküldtem 2 embert vmi minor suit tréningre, 2-t mittom én milyen technikusnak (abba is volt suit), aztán ennyi...
elvileg kiválasztottam 1 piros kört,h oda kéne kivezetni,de nem megy senki sehova...
nameg amikor először +láttam a bázist, +h épületenként az embereket lehet rakosgatni +h épitkezési terület kb 3 kocka + ilyenek, hááát...
szal rájövök magamtol,v inkább ne kérdezzek semmit? :D -
MAX99 #1084 Egy kérdés, végre mehetek a holdra, de mit vigyek, milyen fegyvereket és mi vár rám a holdon? Koszi. -
Panel #1083 Köszönöm -
BBalee #1082 Aiming suport aneve. Hozzávalók:
Compter aiming suport kutatás, Microelectronics épület a bázison,lv3 fém, lv2 nemesfém. -
Panel #1081 ŐŐŐ...na ebből látszik,hogy mennyire birka vagyok.Melyik a célzássegítés? -
#1080 Elvileg ha egyhelyben állsz, akkor nem vesznek észre, de sok értelme nincs szerintem, legalábbis normal fokozaton. Inkább pajzsgenerátor+célzássegítés, illetve 2 embernek infra a célzó helyett (lehetőleg sniperesek legyenek infrával). -
Grifidos #1079 cdgalaxis -
Panel #1078 Értem...mond csak. És ez a Cloaker? Ez végülis nem láthatatlanná kéne hogy tegye az emberemet? Vagy csak rásegít,ahoz hogy néma csöndben mennyen az ember és így kevésbé észrevehető? -
#1077 A scannert én setudtam rendesen használni (elvileg ha az van a jobb kezében az embernek, akkor az attack paranccsal előjön egy olyan ikon, mint a gránátnál és ahova klikkelsz, onnan scannel, de én sose találtam semmit vele). A Medikitet csak olyan tudós tudja használni, akinek van medicine trainingje.Toolkitet meg csak technikus tudja használni. Infra meg éjelátó aktív alapból, ha akarsz átválthatsz ezeknek a nézetére, de semmmi értelme, mivel alap nézeten is észreveszi az embered. Ha észrevesz valaki egy ellenséget, de szabad szemmel nem látja, akkor a kérdőjel melletti ikonok megmutatják mi alapján észleli az ellenséget. Éjjellátónak nem sok értelme van szerintem, beastmeneket/reticulanokat az infrával lehet hamarabb meglátni. -
Panel #1076 Ja...meg persze azokat a kis szarokat is rátettem a ruhákra,mint pl. az infra,az éjjellátó,de nemtudom...nekem baszott éjjel,és infrátlátni. tudom,hogy bennem van a hibaaa... :) De valahogy semmit nem csináltak. Mi kell ezekhez? mit kell még kikutatni? -
Panel #1075 Nya...én is végigcsináltam a játékot.A vége szerintem nagyon el lett q..va.Én valami sokkal jobb videora számítottam,és persze hosszabbra.Na mind1. Azért van 1-2 dolog,ami nemnagyon jöttem rá. PL. a Scannert és a bombadetektort,és a Medikit-et,hogy a nyavajába kell használni? Tudja valaki? -
lammaer #1074 No, tegnap este sikerült befejeznem a játékot.
Összességében, menet közben a sztori nagyon tetszett, ügyesen belemosták az előző rész történéseit az afterlightba, igy jóféle deja-vu érzést adtak játék közben. A harcrendszer és a grafika is korrekt lett, végig élvezhető volt, egyedül a kamerakezelés volt egy picit nyüglődős. Tetszettek a fegyverek is, ügyesen megoldották hogy van választék és ÉRTELME is van mindenféle cuccost használni.
A játékban nekem egyedül a küldetések borzalmas nagy száma okozott gondot: lehet hogy az én hibám hogy nem daráltam be egyből az összes fajt :) és talán emiatt kaptam nagyon sok támadást, de a végén odáig jutottam, hogy szégyen-nem szégyen, amikor 2 percenként ki kellett vonulnom valahova seggberúgni az ellent (pl amikor épiteni akartam valamit és a beastmanok már harmadszor zavarták el a technikusi kocsit) akkor benyomtam egy kill_enemies üzenetet a konzolba. Pedig a pályák nem voltak anyira unalmasak mint az AS-ben, de azért a jóbol is megárt a sok. Igy a végén gyorsan kipörgettem az annihilator és a lightning ball thrower fejlesztéseket, aztán már csak a különlegese küldikre mentem ki.
Megjegyzem ez a villámlabdadobáló valami brutális cucc, az utolsó küldiket úgy csináltam meg vele, hogy a katonáim nem is látták az ellent - csak ment a gömb azt szedegette le a népet. El tudom képzelni hogy egy patchben azt még legyengitik egy kicsit, gyakorlatilag ha az a fegyver megvan, nincs kihivás semmi. Bár végülis elég messze van a tech fán.
Szóval összességében remekül sikerült a játék, élvezet volt tolni. -
#1073 Keress vissza, találni fogsz egy nagy képet, amin fel van rajzolva a tech tree. Abból esetleg ki tudod következtetni, hogy mi kell hozzá.
Nem olyan egyszerű, hogy azt mondom, kutasd ki, xxxx-t és már kapsz is drone-t. Ehhez ez kell, ahhoz az kell, az érzékelőkhöz megint más, a fegyverhez megint más... Összetett, kell egy csomó kutatás, ha jó drone-t akarsz építeni. Addig próbáld kerülni a retiket. Legalább amíg gattling ágyúid nincsenek... -
ptibor #1072 Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha robotokat akarok gyártanní mitt kell kikutatnom hozzá, mert nem igazán értem, hogy megy ez. -
lammaer #1071 Gyárts le egy chassis-t, akkor a robot megjelenik az embereid között. Ezután kell neki turretet késziteni (van vagy 4-5 féle a játékban) ezt rá kell adni mint az emberekre a páncélt.
Utána már csak fegyvereket kell épiteni - a technikai fejlettségedtől függően vannak droid géppiosztolyok, lézerek, gatlingok, EMP ágyúk, rakétavetők.
Szóval mindent le kell gyártani, a termelő képernyőn a droid fülön vannak a cuccok.
Azt hogy mit kell fejleszteni kapcsiból nem tudom, de érdemes droidokkal operálni amikor a retikulánok ellen mész, nagyon osztják a PSZI támadásokat amik a robotokra abszolút nincsenek hatással.
Pár hsz-el ezelőtt volt gondom a retikkel, azóta van egy 5 felfejlesztett drone-ból álló szakaszom akikkel letaroltam az expedició bázisait. -
ptibor #1070 Segítségeteket szeretném kérní, hogy hogy lehet robotokat gyártanní. -
#1069 DX9-es kártya kell neki, szóval esélytelen (bár lehet elég a DX8-as, csak SM2.0 kell neki). -
#1068 Mivel az ajanlott a 6600, igy ketlem. -
convo #1067 bocsi 440-es... -
convo #1066 Hy!nemtudja vki,hogy indul e egy G-force 4 mx 400-es videókártyával a játék? -
#1065 Na végeztem a játékkal, elég gyenge a befejezés. 1-2 sima misszió nehezebb volt, mint ez az utolsó. A végén a videó meg szinén elég karcsú sajnos. -
killer force #1064 Nézd meg a: http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=762
Nem tudom, működik-e de magyarítás:) -
klaudiusz #1063 Köszi a segítséget ismét.Ez lessz az igazi kihívás az X-Com rajongóknak figyeljetek.Ki tudja nekem megszerezni az eredeti UFO 1 magyarítását.Ezért a 10 pontos feladatért már jár a Coronita. -
#1062 Éljenek az ép elménk megmentői!
[URL=http://www.strategycore.co.uk/files/index.php?dlid=544]Tanácsadók csendben maradnak! #1[/URL]
[URL=http://www.strategycore.co.uk/files/index.php?dlid=543]Tanácsadók csendben maradnak! #2[/URL]
Nem tudom melyiket használom már, de eddig egyikre se hallottam panaszt. Leszeded és a .vfs file-t bemásolod a játék fő könyvtárába. -
#1061 Igen egymásra épülnek, és az dvanced több pluszt ad a képességeihez.