1340
  • 3P
    Nem crackelt, nem volt hibás a memória, az egerem adta meg magát később, na erre sem gondoltam volna soha :).
  • TreDoR
    Ha crackelt, akkor az a gond.
  • Cobra.
    Ramot memtest-tel teszteld le, lehet a hardveredben lesz valami gond.
  • 3P
    Sziasztok!

A játék folyton lefagy a bolygó nézetű ablaknál. Hol 1-2 perc utűán, hol 10 perc után. Már kezd kiborítani (1.5 patch fent van). A gép: C2D 6300, 2*1 GB 800MHz DDR2 RAM, Radeon X1900XT, más alatt semmi fagyás nincs. VGA driver, minden más driverből a legújabb van fent, volt régebbi is, de semmi változás. Valami tipp?
  • DeviloftheHell
    vki megmondaná ebbe a vsf kiterjesztésbe mivel lehet beleturni a hex editorokon kivül
    és vmi érthetöt is kibogarászni vagy van hozzá nekik vmi spéci progi amivel ezt összerakták?
  • lammaer
    Valószinüleg nem véletlenül nincs már meg a time limit mod...

I have removed the old version of the "Total Rebalance Modification" and the "Afterlight No Time Limit mod" as requested by ShadoWarrior. Reason is they contained some serious bugs.

azaz állitólag komoly bugokat okozott.

Ettől függetlenül este átturom a vinyót, tán még megvan, csak ne hagyd abba a magyar szüvegek kiszedését a gémből... ööö... az mit is jelent?
  • TreDoR
    THX a semmit, akkor engem is ennyire fog érdekelni a magyar szövegek kiszedése a gameből. BY!
  • Agamemnon
    Nincs.

Olyan terültet foglalj el, ami elég közel van.
  • Snipa
    ok koszi igy ez vilagos, de hogy foglalhatok el ugy 1 teruletet ha nincs fuelem odakuldeni egy ufo-t...? van mod arra, hogy nem ufo val megyek az elfoglalando teruletre hanem pl gyalog? :)
  • lammaer
    /lammaer elteszi a köveket/

Foglalj el olyan területet ami fuelt ad (vizcsepp ikon) és akkor lesz több üzemanyagot. Számszerűsitve nem lesz soha (mint az AS-nél), nyersanyag szintek vannak, ha egy szintet elérsz akkor minden olyan cuccot le tudsz gyártani ami annyit (vagy kevesebb szintűt) igényel. Akár 1000 db-ot is, csak az idő a határ utána.
  • Snipa
    sracok egy iszonyat lama looser kerdes fog kovetkezni ne kovezzetek meg...
    AS el marha sokat toltam... :) de itt enyhen szolva kicsit tobb lehetoseg van :)

de mikor el akarok foglalni egy teruletet, ranyomok hogy send ufo, kiirja hogy nincs eleg fuel-em, ok de honnan szerzek a termelesnel nem lattam ilyet hogy legyartsak... szal a resource k honnan jonnek?

itt ulok game elott es a hajamat tepem szinte :-))) trainingen ilyen nem volt...
  • Agamemnon
    És ezek után, VELE EGYÜTT kell visszamenni az UFO-hoz. Vagy, megölni mindenki mást. Akkor nem kell sehová sem menned.
  • Cobra.
    A közelébe kell menned egy embereddel, miután elájult az ellenség. Ekkor bekerül a képe az embereid képe mellé, ekkor fogod el.
  • coRDHA DriLL
    oké köszi... Viszont a Capture Enemy Unit missziókból egyet sem sikerülo megcsinálnom, mert miután a psi fegyverrel elkábítottam a célpontot kiírja, hogy a sikeres befejezéshez menjek vissza az UFO-hoz. Vissza is mennék de folyton azt írja ki, hogy elmenekült.. mégegyszer visszamegyek és ott van még mindig elkábítva és szürke a healthbarja.. Mi a gond?
  • Agamemnon
    A hivatalos oldalról:

Patch is out
    April 13th, 2007
    First patch upgrades version to 1.5. It fixes some bugs and makes many improvements in the game. You can read about and download the patch 1.5 here.
  • Agamemnon
    Nem tudom, nem használtam semmilyen csalást.
  • coRDHA DriLL
    sziasztok. Elakadtam a játékban.. Annyira, hogy a cheat segítségével szeretnék egy kicsit visszavágni a gépnek... Be is írtam a shortcuthoz amit kell, de nem tudom előhívni a consolt... mi lehet a baj?
  • TreDoR
    Pls valaki dobja fel az idő limitet megszüntető modot, mert úgy tűnik a hivatalos fórumon kitörölték és a strategycore-on sem találom. THX!
  • Kmarha
    Egyébbként ha jól tudom, és ha már lusták ráírni hogy melyik, hogy elvileg csak a feliratozása magyar, a szinkron nem. (másik forumon várjuk is páran a localization fájlocskát, de hát nincs jószívü ember.. marad a bolt és a pénzköltés :D)
  • TreDoR
    A "magyar szinkron vagy felirat" egy kategória. Olyan mint az, hogy stratégia, de az a típusára vonatkozik, ez a nyelvezetére. Nem hoztak létre 2 különböző kategóriát: "magyar felirattal", "magyar szinkron és felirat", hanem helyette ebbe az 1 kategóriába sorolják az összeset.
  • Shaman
    az :-p
  • Kmarha
    bocs, de már láttam érdekes iq harcosokat itt a forumon, sosem lehet tudni :)

Lehet egyszerre nem tudja a kettőt és lehet választani :DDD Vagy ők sem tudják pontosan, csak azt hogy valami magyar benne :D Fogalmam sincs, de vicces, vagy legalábbis érdekes. :P
  • Shaman
    ennyire ne nézz bénának pls..

szó szerint ez volt odaírva "magyar szinkron vagy felirat"

ezért kérdeztem.:-p
  • Kmarha
    A kettő között van valahol. Játékstilusra hasonló a mathra, hangulatra számomra ha nem is olyan mint az első UFOnak, azért kikapcsolni nagyon nehezen tudtam :P Jól sikerült darabb lett!

Ha magyar szinkront láttál az azt jelenti hogy magyar szinkronos, ha magyar feliratot, akkor azt hogy magyar feliratos.

De most komolyan ezen mit nem lehet érteni? Ha m. szink. akkor magyarul beszél mindenki, ha m. felirat, akkor pedig magyarul jelennek meg a szövegek benne. Ha meg mindkettő akkor mindkettő magyar.

Vagy a vagy szó volt benne? Akkor meg meg kell kérdezni hogy most akkor melyik is. Én eddig csak a feliratozásról tudok, de lehet hogy közben felmondták a szövegeket is pár szinkron színésszel :P
  • Shaman
    noh kérdésem lenne

ez az afterlight ha hasonlítani kéne olyan jó,mint az ufo 1-2 volt,vagy olyan szar,mint az aftermatch,vagy melyik.

Mert,ha hangulat van olyan jó,mint az első részek akkor beszerzem.
    Illetve a cdgalaxisban ilyet láttam,hogy magyar szinkron vagy felirat. Ez mit takar?
  • Kmarha
    UFO Alien Invasion

Egy fantasztikus UFO remake, az első tiszteletére. Raktam a belinkelt forumba képeket róla, régi UFO rajongóknak szerintem kötelező (a képek a gallériámban is megtalálhatóak)!
  • Agamemnon
    Hát nem kapkodták el a fordítást...

A nagyvilág már régen végigvitte a játékot, mire kishazánkban megjelent magyarul.
  • Kmarha
    Ejj.. már mindenhol a magyar verzióról olvashat az ember. 7ezer forintért meg is lehetne vásárolni. Lehet megérné erre kuporgatni, bár kiváncsi lennék milyen minőségű lett a fordítás. Meg arra is hogy a szinkront akkor már miért nem tudták elkészíteni hozzá. Lehet egyszerübb lenne csak simán leszedni a nyelvi fájlt valahonnan?
  • Agamemnon
    Olvass vissza, valamelyik hozzászólásban be lett linkelve egy ilyen file.
  • ptibor
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet kitólní a játék idő limétjét, mert hamar vége lett és így nem tudtam megcsínální.
  • Agamemnon
    A diplomácia ablakban felbonotod a szövetséget.
  • Skill
    10 et :/ az se sok.

1107 szerencséd volt szerintem. van olyan küldi ami 1.re lemegy van amit 5x töltök visza hogy meglegyen.
  • ptibor
    Egy kérdés.Hogy lehet a hold kűldetést megkapní illetve, hogy lehet valakive háboruzní ha békébe vagyok.
  • Cobra.
    Nem értem mit szenvedtek a Reticulanokkal, normal fokozaton simán legyalultam őket, nem is próbálkoztak psi irányítással. Persze az Expedition erősebb, de ki kezd ki az erősebbel, ha a gyengébbet egyszerűbb és jövedelmezőbb kiírtani?
  • Me0w
    Csinald meg a jobb ruhakat ami ad valamennyi pszi-vedelmet :)
  • Skill
    hát a fejlezd ki az erömüvet mondat könyebnek hangzik mint amilyen.
    még mindig nem skikerült. viszont hárboruban vagyok a szürkékkel. sajnos sok miszio megizaszt mert psi ellen védtelen vagyok. :(
    leadereship van meg most gyurom a karikat az ellenálásra. egyéb dolog amit még tehetnék?
  • Me0w
    Fejleszd ki az uj eromuvet, es upgradeld a solar power plantot vele.
  • Skill
    szuper haladok :) most az energia hiány okoz problémát :( 5let?
  • lammaer
    Amúgy ha nem kulcsfontosságú elfogásról van szó (olyan lönyrül aki ölve kell hogy egy fejlesztés eléréséhez kivallathasd) akkor az se gond ha bukod a küldit. Nemsokára kapsz másikat, és az lehet hogy már nem elfogós lesz... én a vége felé sokszor csak bementem, abortoltam, hogy legyen egy új hentelős misszió.
  • Skill