UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az idõ amig kilépsz, megirod a kérdést forumon, és várod rá a választ, már 20szor kiprobálhattad volna saját magad a küldetést, felszerelkezve a legrosszabbra számítva. Aztán ha nem jön be, szépen visszavonulsz, és már tapasztaltan vághatsz neki újra a küldetésnek. Esetleg visszatöltöd. Magadtól veszed csak el a játékélményt, ha nem tünt volna fel. Szerintem.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
uhhh... az lesz ám az igazi hent 😄
köszi a leirást, remélem hasznát tom venni 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
CLONEDVD-PROCYON-t szedtem le. de sajnos nem sikerül elinditanom. valakinek megvan ugyan ez és sikerült elinditania ?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Középsõ egérgombot lenyomod, és az egér mozgatásával beállítod a kamerának a megfelelõ szöget.
Küldetés:
Miután kiválasztod a küldetést (piros karikát), A send UFO-ra kell klikkelni.
Ilyenkor szó nélkül elindul az UFO-d, vagy kiad egy üzenetet, hogy: ”Squad is not ready to go to the mission”.
Ez Akkor van, ha nincs valamelyik embernél fegyver, vagy egyszerûen nincs ember a sqadban. Ilyenkor elmész a squad képernyõre és orvosolod a problémát.
Épületek, amelyekkel általában nem kell foglalkozni:
Univercity: Ide automatikusan bekerülnek az emberek, ha egy tudóst akarsz tanítani (training)
Politechnics: Ua., mint az elõzõ, csak technikusok.
Tactical training: ua., mint az elõzõ 2, csak harcosokkal.
Hospital: Ez is automatikus, ha egy harcos megsérül idekerül.
Amit kezelned is kell:
Lab: A K+F itt folyik. Minél több és tapasztaltabb tudóst raksz bele, annál gyorsabb a kutatás.
Workshop: Gyártás, Termelés ide technikusokat kell berakni.
Civil engineering: Építkezés. Technikusok kellenek, ha egy új épületet akarsz építeni, vagy fejleszteni meglévõt. Ide természetesen csak az építkezés ideje alatt kell embert rakni, aztán mehet vissza a workshopba.
Terepmeló:
Scientific bay: Tudós munka a Marson. Ez lényegében a felfedezés és a terraformálók kiépítését fedi le.
Technican bay: Has mint az elõzõ, csak ide technikusok kellenek, õk a bányákat, és a radarokat építik fejlesztik a Marson.
Ha terepre kimennek az emberek, akkor õk pirosak lesznek a people képernyõn.
csakmer az AM még elment...
aztán AS-t nem vágtam,nyersanyagok, etc etc, aztán uninstall...
nemrég vissza,és miután rájöttem,h mi is a tréningezés modja + lényege, ujrakezdtem 😄
most ugy ah eldöcögök vele, de gyártani még semmi nem tok,pedig már jopár wargotot kicsináltam + amit csak lehet + nyersanyagokbol is bõven mindenbõl 40e fölött járok 😊
de a gyártás az luxus...
aztán kiváncsiságbol feltettem ezt...
háááát...
kamera: amikor bemegy a "terep alá" (free),akkor aztán idegbajt kapok,h állitsam vissza 😞
normal-on meg nézhetetlen...
na segáz, végigcsináltam a tréninget, most épp elküldtem 2 embert vmi minor suit tréningre, 2-t mittom én milyen technikusnak (abba is volt suit), aztán ennyi...
elvileg kiválasztottam 1 piros kört,h oda kéne kivezetni,de nem megy senki sehova...
nameg amikor elõször +láttam a bázist, +h épületenként az embereket lehet rakosgatni +h épitkezési terület kb 3 kocka + ilyenek, hááát...
szal rájövök magamtol,v inkább ne kérdezzek semmit? 😄
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Compter aiming suport kutatás, Microelectronics épület a bázison,lv3 fém, lv2 nemesfém.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Összességében, menet közben a sztori nagyon tetszett, ügyesen belemosták az elõzõ rész történéseit az afterlightba, igy jóféle deja-vu érzést adtak játék közben. A harcrendszer és a grafika is korrekt lett, végig élvezhetõ volt, egyedül a kamerakezelés volt egy picit nyüglõdõs. Tetszettek a fegyverek is, ügyesen megoldották hogy van választék és ÉRTELME is van mindenféle cuccost használni.
A játékban nekem egyedül a küldetések borzalmas nagy száma okozott gondot: lehet hogy az én hibám hogy nem daráltam be egybõl az összes fajt 😊 és talán emiatt kaptam nagyon sok támadást, de a végén odáig jutottam, hogy szégyen-nem szégyen, amikor 2 percenként ki kellett vonulnom valahova seggberúgni az ellent (pl amikor épiteni akartam valamit és a beastmanok már harmadszor zavarták el a technikusi kocsit) akkor benyomtam egy kill_enemies üzenetet a konzolba. Pedig a pályák nem voltak anyira unalmasak mint az AS-ben, de azért a jóbol is megárt a sok. Igy a végén gyorsan kipörgettem az annihilator és a lightning ball thrower fejlesztéseket, aztán már csak a különlegese küldikre mentem ki.
Megjegyzem ez a villámlabdadobáló valami brutális cucc, az utolsó küldiket úgy csináltam meg vele, hogy a katonáim nem is látták az ellent - csak ment a gömb azt szedegette le a népet. El tudom képzelni hogy egy patchben azt még legyengitik egy kicsit, gyakorlatilag ha az a fegyver megvan, nincs kihivás semmi. Bár végülis elég messze van a tech fán.
Szóval összességében remekül sikerült a játék, élvezet volt tolni.
Nem olyan egyszerû, hogy azt mondom, kutasd ki, xxxx-t és már kapsz is drone-t. Ehhez ez kell, ahhoz az kell, az érzékelõkhöz megint más, a fegyverhez megint más... Összetett, kell egy csomó kutatás, ha jó drone-t akarsz építeni. Addig próbáld kerülni a retiket. Legalább amíg gattling ágyúid nincsenek...
Utána már csak fegyvereket kell épiteni - a technikai fejlettségedtõl függõen vannak droid géppiosztolyok, lézerek, gatlingok, EMP ágyúk, rakétavetõk.
Szóval mindent le kell gyártani, a termelõ képernyõn a droid fülön vannak a cuccok.
Azt hogy mit kell fejleszteni kapcsiból nem tudom, de érdemes droidokkal operálni amikor a retikulánok ellen mész, nagyon osztják a PSZI támadásokat amik a robotokra abszolút nincsenek hatással.
Pár hsz-el ezelõtt volt gondom a retikkel, azóta van egy 5 felfejlesztett drone-ból álló szakaszom akikkel letaroltam az expedició bázisait.
Nem tudom, mûködik-e de magyarítás😊
Tanácsadók csendben maradnak! #1
Tanácsadók csendben maradnak! #2
Nem tudom melyiket használom már, de eddig egyikre se hallottam panaszt. Leszeded és a .vfs file-t bemásolod a játék fõ könyvtárába.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szóval 4 robottal (3 géppisztolyos, 1 raksis) sikeresen bevettem egy expedition erõdöt és már meg is nyilt az adv ret tech 😊
Minden robot lépett is vagy 10 szintet...
Viszont egy kérdés: az világos hogy a robotok "skill" fejlesztéséhez a szintlépés mellett kellenek chip cardok is.
Az nem világos, mi a különbség a sima chip card és az advanced között... ezek egymásra épülnek (tehát elõször simát kell felrakni és csak utána lehet advancedet) ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiválasztok egy fegyvert amibõl csak egy van a raktáron és odadom valamelyik katonának. Ezután Felszerelek a fegyferre egy hangtompítót vagy acceleratort, ekkor kiszedi a fegyvert az ember kezébõl, mert csak az az egy volt. Ha most azonnal elmegyek a Geo képernyõre és kiválaszok egy küldetést, akkor az ufo elindul úgy, hogy az emberemnél nincs is fegyver. Ekkor kiad egy üzenetet a program, hogy nem indulhatok küldire és az ufo vissza is tér a bázisra. De úgy, hogy minden itemet leduplikál ami az embereimnél volt.<#wilting>#wilting>
Mondjuk ha van PSI fegyver használat képesség, akkor pillanatok alatt visszatolom az új csákók combat xp-jét Tobbie szintjére 😊
Igazából gondolkodtam az expedicióval való szövetségen, csak sajnálnám ha Tobbie hirtelen lelépne. Olyan szépen kigyúrtam már 😊
A csapat legyen jól szétszórva, ha valaki Reticulan kontrol alá esik, így nem tudja a többieket meglövöldözni.
Én drónokat egyáltalán nem szoktam használni a játékban, esetleg egy felderítõt, de általában azt sem.
A Reticulánok nagyon rosszul viselik a robbanásokat, szóval gránátokkal is lehet õket írtani rendesen.
De ha nagyon nem akarsz dronokat gyártani, akkor amajor leader tréning nyújt egy kis védelmet és mindenképpen projektile fegyverekkel zúzzad. A lézerrel nem nagyon lehet sebezni õket.
Amúgy 5 drone, meg 2 fõ gyógyító és drone javító cuccal. Azzal talán nem tesznek kárt egymásban :-)
17-18 szintû karakterek, human fegyverek (lézer, sniper, rakétavetõ, warp cannon) áll rendelkezésre. A dolog úgy kezdõdik, hogy indul a küldi, 2-3 emberem szépen irányiás alá kerül azt annyi.
Most gyártsak és fejleszzek fel egy tonna drónt vagy lehet a pszi ellen vhogy védekezni?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Magnetront a bázison belül tudsz építeni, ha megvan az EM fegyverek kutatása.
\"...lámák kíméljenek.\"