1340
  • Fenrir
    Én nem találtam, csak külön fegyverként van gránátvető. Aftershockhoz képest kb negyedannyi fegyver van csak :\
  • Agamemnon
    A projectile fegyvereknél van cső alá szerelhető gránátvető?
  • Fenrir
    Nah végignyomtam, azt kell hogy mondjam, hogy nem volt rossz játék, az Aftershock egy idő után sokkal unalmasabb volt mint ez.

Nekem tetszett az Afterlight

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A záró videóban meg érdekesen nézett ki a kék-zöld Mars :)
  • Me0w
    Ja meg 4 shaman :)
  • Me0w
    Jah, vasarnap en is 3 orat szenvedtem egy kuldetessel, betamadtak a bazisomat, ilyen 4-5 chief, 3 alchemist, 4 commander, spiderek meg rollerek, de vegulis sikerult ;)
  • Agamemnon
    Hogy kaptál ennyi EXP-t? Nálam jóval kevesebbet osztogat ennyi sebzésre és ölésre.
  • geCCo33
    meg szerencse hogy kulon elmentettem a csatát es vissza tudtam tolteni
    56 ellenseg es 55003 HPt lottem le
    amugy a beastman fobazist raideltem meg
    a kep majd 200KB akit erdekel nezze meg
    csata vege
  • BBalee
    Ja, néha nagyon bedurvulnak. :) De már volt olyan is, hogy 3 kukacot meg 2 pókot kergettem
  • Agamemnon
    Hát most már kezd egy kicsit durvulni.

Egyszerű területvédés, és 20 Beastmen??? 19 a képen + 1 aki még nem halt meg, így nincs rajt a listán. Most számoltam csak össze 15.000 HP??? (A damage-ből)

Vagy a másik eset, amikor 12 robot, és abból 5 spider...

• DeviloftheHell
    gattling is hatásos ellenük de azzal is a fél tárat lálövi mire kifekszik gyenge ürruhára jó taktika gyorsan kinyirod az ellenfeleket aztán anyni és vigyázz senki ne haljon meg ja és magas hp azemberkének javitgatni fölösleges ujra megsérül de medikittel el lehet érni hogy végig birja amig minden ellenfél megnem pusztul
  • tugyiti
    lézer + psi fegyverek
  • Agamemnon
    Jaja, én sem látom őket, Tabi a Reticulan veszi észre őket, én meg lelövöm... Kb, annyit kell lőnöm őket, mint egy Mech-t, vagy Spider robotot.
  • Fenrir
    Nálam nem is az volt a gond, hogy nem tudtam megsebezni őket hanem az, hogy szinte csak közvetlen közelről érzékeltem őket vizuálisan és akkor is a sniper max 50-60%-kal lőtt simát, nem is célzottat (az kb 20-30% volt).
  • Agamemnon
    Most már mindenhol megvásárolható:

UFO: Afterlight available worldwide
    February 22th, 2007
    IDEA games announced the launching of the online distribution of UFO: Afterlight worldwide using its own internet server SprocketIdea where you can buy and download computer games developed by members of IDEA games. The online release date was set to February 26, 2007.
  • Agamemnon
    Azért azt hittem, hogy kicsit jobban meg tudom sebezni a Martianokat...
    Projectile Sniper, 6 damage???
  • Fenrir
    Gondolom az lehet a gond, hogy a védőruhának nincs elengendő enviromental védelme a helyszínen, ilyenkor szoktak a karakterek életerőt veszteni folyamatosan. Érdemes megjegyezni, hogy a jelenlegi ruhák mit bírnak aztán nézni a lehetséges küldetéseket, hogy nappal és éjszaka milyen enviromental lessz ott mert sokszor nem ugyanaz a kettő.
  • BBalee
    Terraformálással kell kezdeni az egészet, mert az alapba csökkenti az EH-t. A megas EH védelmű űrruhák nagyon rosszak a harchoz, mert nehezek és nemlehet futni és térdelni. Az erősebb páncélzatúnál meg kisebb az EH. Éppen ezért a terraformálás nagyon fontos! :)

1. Light Battle Armor. (+4 EH) Ehez a Survival method kell és a bázison egy Mars simulation nevű épület, ahol biztonságosan lehet tesztelni a pizsamát.
    2. Heavi Armorhoz (+6 EH) meg a fentiek mellet az advancet metallurgy kell és Lv3 fém. :)

Megj.:
    Ha ALT+TAB-ot nyomok, akkor utána nyakran lefagy a program :(
  • Agamemnon
    Azthiszem csak az űrruhákat... Mármint mindig bead egy űrruha típust, amit kifejleszthetsz.
  • zoli80
    tudok am angolul es ezer strategiat vegigtoltam,csak egy ideje nem jatszottam mar és nehez visszaszokni.csomo aprosag keruli el a figyelmemet,amirol utobb kiderul,hogy kurvafontos.mit kell fejleszteni az urruhahoz?

amugy nem haragszom,sot koszonom a sok segitseget:P
  • Agamemnon
    Ne haragudj meg, de lehet, hogy jobban jársz ha megvárod a magyar verziót.
  • Hmuda
    A küldi elején mindig kiírja, hogy mennyire veszélyes a környezet. Ha magasabb mint a ruha tűrőképessége akkor folyamatosan sérülni fog.

Szól is ilyenkor, hogy vagy húzd el a csíkot, vagy legyél baromi gyors.
  • DeviloftheHell
    feljlesz erösebb ürruhát mert nem birja azt a környezeti hatást
  • zoli80
    ismet szisztok!

kikepeztem egy arcot urruha javitasra és elkuldtem a csapattal.ruhak serultek,arc javitott.megyek tovabb vagy 2 metert es ujra sérultek.ujra javitottam,ujra két méter......halál.
    ennyit er a javitas?
  • DeviloftheHell
    az nincs csak a végén a videoban lesz esö :D
  • Agamemnon
    A fluelem azthiszem csak 6-os szintű... És amúgy érdemes elmenni a holdra?

És ha a két sniper elég ellenük, akkor megvédem a területeimet.

Ja, hülye kérdés:
    Víz, eső van a játékban? (Nem a Mars felszínére gondolok, hanem a küldetésekre.)
    Egyszer találkoztam egy jeges pályával?
  • Hmuda
    Poénnak tényleg nem rossz...pont olyan mint hogy egy vény nyanya a legtapasztaltabb katona az elején... :P
  • BBalee
    Ja, a flex jó poén volt :)
  • BBalee
    Reticulan technologies --> (Faster ufo engine + LV7 Fuel)--> Ufo Cosmic Flight.
  • peter01
    Ja... megfelelő fegyver... advanced flex... Nem tom hogy hogy gondolták ezt a készítők.
  • Hmuda
    A marslakók eléggé ellenállóak a lézerre, de elvileg nem sokkal az egyik boncolása után ki lehet fejleszteni a megfelelő fegyvert ellenük.
  • Agamemnon
    Na, előkerültek a Martianok. Majd holnap megküzdök velük is. Mennyire komoly ellenfelek? Mert egyből 3 területemet támadták meg, és nem akarok egyet sem elveszíteni. Azt hiszem egyenlőre nem bontom fel a szövetséget a Reticulanokkal. Elég egyenlőre ez a 4 ellenfél. A bolygó fele vagy egy kicsit több is már az enyém.

Valaki mintha írt volna valami holdas küldetésről. Ahhoz mit kell kikutatni?
  • zoli80
    jáj de nem egyszeru:P
  • Agamemnon
    Ahhoz hogy meg tudd javítani az űrruhát kell egy technikus minor suit handling vagy valami ilyesmi képzéssel, és kell hozzá űrruha javítókészlet is.
  • zoli80
    sziasztok!

ismet jovok a hulye kerdeseimmel.
    rakerestem az urruhara,de semmi ertelmes.hogyan tudom javitani?raktam be az emberemhez kit-et de vmi kiir,hogy nem tudja hasznalni.igy szopi mert elfogy a ruha.
  • circa
    Alaplap: ASRock 775VM800
    Videókártya: NVIDIA GeForce 6600
  • Cobra.
    Érdekes, milyen alaplap, milyen videókártya?
  • circa
    Hali, nem megy a game, valami hibaüzenetet ír, pontosabban zt írj hibaüzenetnek:
    NVIDIA display driver files from different (incompatible) versions of the driver have been detected.

NVIDIA OpenGL acceleration is disabled in order to maintain system stability.

To resolve this problem, update NVIDIA display driver. The latest driver is available... bla bla ez már nem lényeges.
    Namost, letöltöttem a legfrissebb drivert, de még mindíg ugyan ezt írja, esetleg van valaki akinek ilyen problémája volt, vagy esetleg tudja valaki hogy hogyan lehetne orvosolni, előre is köszi.
  • DeviloftheHell
    igen sajnos a kaput nem lehet elkerülni de legalább addig feljlödhettek az embereid és felszerelést is gyárthattál
  • peter01
    Hát ez nem jött be. Kb 1 hét után eltünt a küldetés és mutatta ugyan azt a videot amikor a mech ráesik arra a vmire, és jöttek a beastmanek.
  • Agamemnon
    Nem tudom, mi történik ha szinte az egész Marsot elfoglalod, de nekem is ez a tervem. A Reticulanokat is eltűntetem a Mars színéről...