UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Most gyártom az elsõ sniperemet, és el is küldtem Samanthát sniper képzésre... Már nagyon várom!
Amúgy a nagy fehér Marsgömb eltûnik, ha újraindítod a játékot. Valamilyen grafikai gixer.
Szerintem 8. Csak Ute-nak volt olyan nagyon idegesítõ hangja. Õ meg eltávozott az élõk sorából.
Lenne 1 kis problémám a játékkal. Minden jol müködik, de a fölgömb nálam 1 nagy fehér kör. Nemtudjátok mi lehet a hiba? Elölre is köszönöm
Together we'll fly someday...
Ha az Enemy Unknown 10 pontos, és az Aftermath 0 pontos, akkor ez hol van a skálán kb?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mas: ujrakezdtem a jatekot, es most nem a Laputanok helyett a Servantok jelentkeztek be a foldrol, es fogalmam sincs hogy mit tegyek, neztem a hivatalos forumot, ott sincs a Servantokrol szo.
Together we'll fly someday...
Az egyedüli problémák az a félelmetesen idegesítõ beszólások a bázisképernyõkön (kifejezetten a szöszi megy az idegeimre mikor ötszázadjára kezdi el darálni, hogy miért is olyan különlegesek a robotok, unom az állandó klikkelgetést, hogy végre befogja), és a helyenként elég hosszúra nyúlt töltögetés.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
én nem szorakoztam vele másra feljlesztettem öket nem futásra térdelésre csak a covert nyomtam rájuk hogy véletlen se löjjék le egymást de 3-4 a 7 föböl igy is tudta löni öket söt legtöbbször mind a 7
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
computerized suit a leghatékonyabb arra még egy célzás segitö és egy power shield és alig sebezhetö löfegyverekkel és rakétával meg aknákkal többi bizony sebez szépen csakhát 6 os energia szint kell a gyártásához
Most szegény reticulanokat kiírtom, ennek folyományaként a két 20-as szint feletti reticulanom le is lépett, cserébe jött az expedíciótól 3.
Most jelenleg ilyen felállásban játszok. 1 mesterlövész, 1 gatlingos, 1 gránátvetõs, 2 lézerpuskás és a 2 újonc pedig 1-1 projectile puskával. Õket most raktam be a csapatba, az egyiket a tudósautóból vettem ki, õ tud majd harctéren gyógyítani, a másik pedig a vörös hajú kiscsaj aki a páncélokat javítja meg ha eresztene valakinek. Sajnos most szegény Robbie 01-et parkolópályára küldtem 😛
Amúgy kifejlesztettem valami advanced medium armort ami kb olyan erõs mint a heavy battle armor (és van psi és em ellenállása) és még lehet benne hasalni, térdelni, futni.
Szinte az összes töltényem elfogyott, bár még van egy késem, és 3 Beastman Alchemist a pályán... jó kis csata lesz.
Szóval melyik a jobb a Laser vagy a Projectile technológia?
A radar megléte számomra továbbra is rejtély, bár minden területemen mostmár van alap radar, de sok értelmét nem látom, hogy upgrade-eljem.
Ha már van kék stuki, akkor csak upgradelni kell.
Fejleszd ki a Firearm stabilisationt, majd gyárts a stukihoz acceleratort a pontosságért, gyrostabilizert a gyorsabb célzásért és recoil compensatort a sorozatlövés turbózásához. Az utóbbihoz 2 chemical level kell, azaz ez valsz csak késõbb lesz.
Közbe folyamatosan menjen a teraformálás azért, hogy 4/5 ön tartsd az enviroment hostilitit, és építs meg a bázison a shooting rangeet és a precision engineringet, amihez 4 fém bánya kell
Ezután kifejlesztheted az advanced firearmot, és máris van egy sniper 😊
ekkor új tréning elérhetõ a sniper. Természetesen a cél a Major Sniper skill megtanulása 😊
Majd kutatni a combat detection --> Advanced optics, és fel kell húzni a bázison az optical engineeringet. --> Távcsõ gyártás.
A sniperre Távcsövet, acceleratort és gyrostabilizert szerelsz. -Ekkorra már kész is a major sniper skill- ezután jöhet a heavy armor és a különbözõ planet technológia ...
Ha késõbb ki akarsz kezdeni valamelyik retikulan klánnal, akkor célszerû elõtte a Battle droid kutatást --> droidokat gyártani. Néhány upgrade után két fegyverrel is lehet egyszerre tüzelni, és teljesen immunisak a psycho fegyverekre 😊
Kiborg