UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illetve még az lenne a kérdésem, hogy mi értelme a robot csapatnak? hisz azokkal az emberekkel akik" csak katonák" mit tudok kezdeni?
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Akkor a sok marsi dron megy a kukába... ;-)
a terminátoroknak meg utánnanézek. állítólag az az über fa**a!!
Robotokhoz kell egy alaptest (a földi kerekes, vagy egy marsi), egy torony és rá fegyver. A 2 és 4 fegyveres toronyra csak ugyanolyan fegyvereket lehet rakni és kell lennie annyi fegyvernek, mint amennyi ráfér. A marsi robotok használatához nem kell semmi extra, csak egy megjavított test toronnyal és fegyverrel. Mivel a marsi robotokat nem lehet fejleszteni, így nem nagyon érdemes õket használni, mert alapból elég bénák, ráadásul ha jól emlékszem, akkor a földi tornyokat se lehet rájuk rakni. Max felderítõnek jó a lebegõ robot, mert az viszonylag gyors.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Néhány kutatás kell a terminátorokhoz. Valahová már belinkeltünk egy techtree-t, azt kered vissza, és ott meglátod. Nem emlékszem pontosan.
Nem irányítja senki a dronokat, legalábbis nem látszik, mert ha csak egy embert viszel magaddal a többi drone, akkor is tudsz bármit csinálni az emberkéddel, amíg a robotok mást és mást csinálnak. Amúgy szerintem nem kell, hogy mûszakis legyen, mindössze egy humanoid is legyen a csapatban.
kérdés: az orvosi mûszert hova a rákba kell rakni, hogy "autamatikusan használja az a kiscserkész?
És még egy: mi kell ahhoz, hogy "terminátorokat" fejleszthessek a robotokbol?
És még egy, csak az iz miatt: a marsi összerakott dronokat, csak akkor vihetem csatába, ha mûszakis is jön velünk és irányítja..?
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Nálam simán engedte. Bár vagy fél óráig löttem a kalicka ajtaját, egy sima dinamit telepítéssel egyszerübben kivégeztem.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem tudok bemenni a reticulanok föld alatti csatornáiba. A fal magas, ajtó nincs. Gondolom fel kellene robbantani a ventilátort, de nem tudom használni a robbanószert (dinamit).
Mustang2005
2006. jan. 02. 09:30 | privát | galéria | válasz erre | #1
(bluesnews) - ALTAR Games bejelentette legújabb fejlesztését az UFO: Afterlight-ot. Akik nem tudnák ez a híres UFO sorozat harmadik felvonása.
Szóval, már régen be kellett volna jelenteniük a folytatást...
Off: És õ vezette a görögöket a Trójai háborúba.
Off:
Pontosítsunk: Agamemnon bátyának Menelaosznak volt a felesége Heléné, akit Párisz elrabolt és magával vitte Trójába. Agamemnon egy görög király volt. ;)
Drone-ok úgy mûködnek, hogy vannak különbözõ karosszériák, ezek maguk a karakterek. A karosszériára kell rátenni a toronymodult és arra a fegyvereket és/vagy kiegészítõket.
A Squads menüpontnál vannak a drone-ok is egy külön helyen.
A halál csupán a kezdet...
Parancsoljatok: magyar felirat
Bár tartom magam ahoz hogy nem érdemlitek meg! :D
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
OFF:
Számomra a név a Babylon 5 nevü sci-fi-bõl, mint "Sheriden" (nemt'om hogy kell írni) kapitány hajójának neve ered. Persze késõbb utána néztem a történelmi vonatkozásának is.
Természetesen a férjnek (Agamemnon) szólt, csak mellényúltam.
Ha legyártottad a különbözõ drone kellékeket, és fegyvert, meg lõszert is, akkor egyszerûen behúzod a csapatba valaki más helyett. Attól függõen, hogy milyen turrentet szerelsz rá, akár 4 db ugyanolyan fegyver is kellhet a drone-ra...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az extrém sok energiához:
Le kell gyõzni, vagy szövetkezni kell az expedícióval. --> Adv.reticulan tech --> reticulan energy sources --> Ret.fusion reaktor.
Én az UFO 1-2-õt végignyomtam, és imádtam! :) Ez is megtetszett! :) MEg fogom szerezni és kipróbálom! Termolándzsa van benne??? :) Az volt a kedvenc fegyverem! :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
a drone-okból miért csak 1db-ot tudok 1 squad-ba tenni? <#confused>#confused>
a másodikat már nem engedi ráhúzni (turret van pedig)
kéne még vmit fejleszteni vagy nem is lehet? (itt mintha úgy olvastam volna, hogy vki több drone-nal ment a retik ellen)
köszi
Eddig egész jól haladtam a játékban, már negyven feletti terület az enyém. Most támadtak be a "pici zöld emberkék". 2-3 csatám volt velük, de eszméletlenül megizzasztottak. Én nem láttam õket, csak amikor nekiáltak lõni a kis tetû nagyot pukkanó rakétikkal. Ki lehet trükközni õket (sok mozgással), de azért kellemetlen dolgokra képesek az elme irányításukkal is, pedi maxra húztam az embereket ez ellen, de azért mégis át-át tudják felettük venni az irányítást. Sajnos csak éjjellátó cucc volt az embereimnek, de az sem segített látni a rejtõzködõket. Van egyébként valami cucc amivel látni lehet õket? Infra, vagy elektromágnese cuccaim lehetnének még, most infrára áltam rá gyártani csak picit lassan gyártják.
Ahogy látom a lézer fegyver is picit sebez rajtuk, de a mesterlövész puska egész jól szedi õket, csak ott meg az a gond, hogy csak a lassú célzott lövést tudom leadni, a kapás lövés nem lehetséges vele. Getlinget meg fém hiány miatt még nem tudok gyártani, de már látom a hiányzó fémbányát csak a bolygó túl felén van a két kutató kocsim, de most azt hiszem a fém mindent megér. Ja ha már itt tartunk van egy tuti páncél is, csak energia kellene a gyártásához, valami komputerizált páncél. 5 energiám van de 6 kell. Erõmû upgrade egy alkalommal már volt, de így is csak 5 van. Mi kell a 6. enrgia eléréséhez egyébként?
Szóval tetszik a játék, de az UFO-k ellenszerét még nem igazán találtam meg.
Volt már máskor is ilyen küldi, de az nem szorakozott így. Mit kell csinálnom?