UFO: Afterlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
A térképen jeleznie kellene, hogy hová kell állítani a csapatot. Ha még be van zárva a fõkapu akkor lehet meg kell várni a hajót a Földrõl. Én meg se próbáltam elõtte, szóval nem tudom, hogy anélkül mia helyzet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

na nalam ugy nez ki hogy mindenkit kiirtottam, de nem tom h hogyan kell bejutni a belso epuletekhez
csak egy epuletbe tok bemenni ami ott van a legelejen es onnan sehova, van egy emelet is de ott sincs semmi

Ez miért lenne hiba? Így látod mennyi hp-ja van, mi van a kezében és milyen hatások érik. Régen ehhez scout képzés kellett most az nincs, gondolom ez van helyette. Amúgy berakja 8.-nak is.

Agamemnon
Amúgy ha hibák...

Amikor még csak 6 emberrel mehettem küldetésre, és idõnként valahogyan rosszul kattiantottam az ellenfélre, volt hogy betette a portréját hozzám 7-nek... Persze semmit nem tudtam vele csinálni. Csak max láttam hogy milyen fegyver van/volt nála.
És nem volt Alien a csapatban, szóval semmilyen psi hatás alatt nem volt az idegen.

A Sniper fegyverkkel most már ismét sikerül röptetnem az ellenfeleket, mint a régi Aftershckos idõben. :-)

Agamemnon
Semmilyet, majd küldenek, ha tudnak. Ezt írja ki.

Ja bocs, de kell a Communication with Earth. De ettõl még nem fognak egybõl embert küldeni, úgyhogy ne éld bele magad.

Mint már mondtam, itt annyi embered van, amennyi kezdésnél látsz. Próbálj meg vigyázni rájuk.

Cobra.
Lenne egy láma kérdésem: valaki rájött már, hogy hogy lehet használni a scannereket? Nem írja, hogy szükség lenne skillre, és hiába van a jobb kezében az emberemnek, ha rányomok a use-ra, nem csinál semmit.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hmuda
Nem árt ha megjön a megfelelõ cucc a Földrõl, anélkül tényleg elég nehéz lehet a bejutás. Ha az egyik szófosó bejelenti, hogy na-most-kérjünk-erõsítést, akkor szépen megjön a szükséges dolog ami ha megvan, mérföldekkel egyszerûbb lesz a dolog.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fenrir
Ez mind szép és jó, de odamegyek hét 25-ös szintû, maxra kiképzett és maxra felszerelet katonámmal és kb a 20-adik dög után azt mondja, hogy "túl sokan vannak, meneküljek el innen". Tény, hogy özönlenek mint az állat és a 40-edik után már én is elfogytam, úgyhogy erre kíváncsi lennék hogy hogyan lehet oda bejutni. Minden látható hiperkaput már felrobbantottam.

A halál csupán a kezdet...

Rettenthető
Egy végtelenül szar hibába botlottam.
Egy olyan küldetésen, ahol az volt a feladat, hogy mindenkit ki kell nyírni, miután ezt megtettem nem lett vége a missziónak. Pedig a 8 matriarch kinyírása - normálon is - igazán izgalmas feladatnak tûnt.
Hiába jártam körbe a pályát vagy 8-szor (normal/psi/infra/night nézetben), nem találtam ellenfelet.
Sajnos csak abort-tal tudtam befejezni a pályát és majd mehetek ismét oda... wow.

Az a kedves hölgy, aki a 'People'-pontban beszél; amikor már az emberekrõl nem tud mit pofázni, és azt hinném nem mond semmit, erre a droidokról kezd... :-/

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Mi9lyen techeket kell kifejleszteni hogy embereket küldjenek a földrõl?
Agamemnon
Embereket nem tudsz felvenni. Annyi van amennyi. Majd ha tudnak, akkor küldenek a földrõl, illetve egyet-kettõt kiolvasztanak a fagyasztásból, ha meghalt valakid, de nem a végtelenségig.

Amúgy holnap csatázok elõször a felfedezõkkel. Vesztek valamit, ha felbontom a reticulanokkal a szövetséget a két idegenen kívül? Van valamilyen kutatás, amit csak õk adhatnak, vagy valami?

Agamemnon
http://www.strategycore.co.uk/files/index.php?dlid=488

zoli80
vfs,bocsi.sehol nem talalom.gugliba is beirtam ám!

Hogyan lehet embereket felveni mert kéne egy jó pár sokat segitene de hiába nyomom hogy kell segitség semmit nem adnak
zoli80
hol van ez a vts file?

Hmuda
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van a fõbázis és van a fõ-hiper kapu. A fõ bázison csak be kell hatolni a belsõ épületbe és kiirtani mindenkit. A bázis közelében van a fõ hiper-kapu, ami körül ott vannak az elpusztítandó cuccok és ha azt megcsinálod akkor nem kell egyenként lekapcsolni mindegyik kaput, hanem egyetlen küldetéssel meglesz mind.

mit kell csinalni a beastman fobazison? mit kell felrobbantani? a tudos azt mondta az introban hogy van vmi kulcs amivel kikapcsolhato az osszes hipergate vagy ilyesmi
mar mindenkit kinyirtam - voltak egy paran de mar mind a multté

Elképzelhetõ, hogy nehézségi szinttõl is függ. Legalábbis nem lepõdnék meg.
Angolul esetleg nem tudóknak: a .vfs fájls a játék fõ könyvtárába kerül, s 1.4-es verzió szükséges hozzá (ha jól tudom, mindenkinek az van, mindenesetre, ellenõrizhetõ, a játék fõmenüjének bal alsó sarkában megtekinthetõ)
És még egy, ha valaki egybõl mazochista nehézségi fokon indítja, és ennélfogva kénytelen céltudatosan fejleszteni, itt a teljes tech tree, egy jókora kép formájában, bár a beastmen tech elég nehezen kivehetõ (azért az szép, hogy valaki veszõdött vele, hogy összeállítsa, de az nem jutott eszébe, hogy talán nem kéne piros alapon kékkel írni 😊 )
http://www.strategycore.co.uk/files/index.php?dlid=500
hmm érdekes én asszem 54 novemberében fejeztem bea játékot addig simán ment

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Hmuda
Jah, ismerem, csak kérdeztem, hogy kinek volt már gondja vele. :-)

Agamemnon
Köszönjük! <#worship>

Fenrir
Ez király, én sem szeretek idõre játszani hanem szépen, nyugodtan, saját tempóban <#eljen>

Me0w
IMPORTANT!

This mod requires version 1.4 or higher of UFO:Afterlight.

The file 'NoTimeLimitmod.vfs' goes in your main UFO game directory.

Together we'll fly someday...

© Kindred Blades hova kell másolni ezt a NoTimeLimitmod.vfs filet hogy mûködjön?
TreDoR
1, Egy szóval nem írtam, hogy engem érdekel a magyarítás, ha nem hiszed olvass vissza.

2, UK release nem 1 hete van kint.

3, Március van kijelölve megjelenési dátumként, tehát szerintem "normalis kerdes egy olyan jatek magyaritasat varni", gondoltam valaki tud valami pontosabb információt a megjelenésrõl.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

http://www.strategycore.co.uk/files/index.php?dlid=488

Ez a mod megoldja, 540-rõl 5400-ra állítja az idõlimitet, 15 év alatt meg már csak elég. 😊
Nevezhetjük csalásnak is persze, de én pl szeretek elpepecselgetni a játékokkal, fejlesztésekkel, stb.
Me0w
Miert szerinted normalis kerdes egy olyan jatek magyaritasat varni amibl meg csak egy hete van UK release? De ha ennyire erdekel magyarul a 'Laser Rifle' meg a 'Pistol', akkor szivesen leforditom.

Hmuda
Eh, most olvasom a hivatalos fórumon, hogy a játék idõre megy. Másfél év oszt csókolom. Valaki beleütközött már ebbe?

TreDoR
Sry, hogy én csak magyarul tudok annyira mint te angolul!
"ujabb magyaritas-lama." <#mf1>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

És tényleg! 😊 Nem tudom, hogy nem szúrtam ki, köszönöm.
(a vakok és gyengén látók szövetsége nevében is 😛 )
zoli80
azta,pedig mennyire egyszeru....köszönöm szépen!

nekiesek figyelmesebben😛

Agamemnon
Hát igen, akkor lehet, hogy a kártyád már nem elég jó neki.

HW requirements
Minimum
MS Windows® XP or 2000 with DirectX® 8.1
1GHz CPU
512 MB RAM
nVidia® GeForce™ 5700 or ATI Radeon® 9500
MS DirectX® 9.0 compatible soundcard
4 GB free hard disk space
DVD ROM drive

Sziasztok !

Még régebbi 128MB-os ASUS kártyám van és a Tutorial pályán a texturák nagyon gagyik és a pálya széle is szürke valamint amikor az emberke felszerelése nézetre kapcsolok ott is full snassz a grafika valószínüleg a kártyám a hibás ugye ???? (A screenshotokon gyönyörû volt a graf...) :-(
Me0w
Lol, ujabb magyaritas-lama.

1.: Persze, hogy megoldható, csak nem olvastd el figyelmesen a feladatot: El kell menekülni az UFO-ig. 😊 <#alien2>
2.: Az szerintem csak egy bázis, és a feladat: TNT-t kell vinni és fel kell robbantani.

zoli80
szejasztok!

ma kezdtem el a jatekot es lenne par kerdesem.
1:az a kuldetes megoldhato amikor eloszor jelennek meg a beastmanek?kinyirnak seperc alatt
2:az elso beastmanes urhajos kuldetes.kinyirom az osszeset,de semmi.vannak vmi ladaszeru izék amik folott villognak piros nyilszerusegek.mi a teendo?

hmm müködik ez a crack ujra is kezdtem a játékot mostmár nem csinál olyat hogy minden karakternél más lötáv és sebzés hanem egységes
viszont vesztésnél elég szép video van 😄
szegényeknek kifogyott a viztankból a viz 😄😄😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

TreDoR
Magyar verzió megjelenési dátuma?

Semmi speckó nem kell.
Ráklikkelsz a people-ra, majd a levels és azon belûl a attributes ablakba megnöveled a kívánt attributumot. Ennek hatására a skill automatikusan növekszik. Ekkor alul megjelenik egy confirm gomb és ezzel le lehet fixálni. Ennélkül elfelejti 😊
Ha csak ráklikkelsz egy attributumra, akkor alul kiírja, hogy milyen skilleket emel.

pl.:
Strength: Phisichal, constitution, Mechanical, speed és a manipulation skillek emeléséhez kell...

Bezony, pixel shader 2.0 hiánya miatt van, cimboránál ugyanez a probléma lépett fel.

Van ám egy kérdésem is, amelyhez a válasz valószínûleg nagyon egyszerû és kézenfekvõ, s mikor valami kedves úriember megválaszolja, amúgy napirajzosan a homlokomra fogok csapni, hogy "óbááázzeee". Munka miatt nem sokat játszottam még vele, nem nagyon volt idõm keresgélni. Hogyan is lehet a kedves karakterekkel meglépetni a szintet? A hölgyemény elcsicsegi a szokásos "there is someone..." kezdetû szövegét, a Level-Up okat szépen kiírja, no, innen hogyan tovább? Gondoltam egyszerûen, click skill, vártam a csodát, hogy végre ne pathetic akaretereje legyen a delikvensnek... de semmi. No, gondoltam merészet, hátha a tulajdonságra lehet valamit osztani... de semmi. Van valami elõkövetelmény, felhúzandó épület? Vagy csak én nem szúrtam ki a keresett gombot?
nVidia® GeForce™ 5700 or ATI Radeon® 9500

Ha ennél gyengébb kártyád van, akkor szerintem ne reménykedj...
Agamemnon
Nálam csak egyszer fordult elõ, hogy fehér volt a Mars. Gondoltam nem a hirtelen jégkorszak miatt, így újraindítottam a játékot, és újra a régi vörös poros gyolyóbis lett.

Cobra.
Legújabb videódriver van fent? Ha igen, akkor próbálj egy eggyel régebbit, ha nem a legújabb, akkor meg azt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ja nagy szívás én már nem tok a holdra menni. Mer az összes fuel bányám ott volt.
Fenrir
Valaki tudja, hogy hogyan lehet a medikitben tárat cserélni? Ki van fejlesztve az advanced first aid amit be kéne tárazni a sima helyett a medikitbe, de nem hajlandó rá.

Végigszenvedtem, hogy minden területen minden fent legyen és upgradelt legyen, értelme végülis van a rakétás radarnak mert 3 támadásból 1-et mindig megfog. A terraformálás meg jó szopacs, az egész északi rész víz alá került vagy 5 bányámmal mert egy tenger alakult ki. Kénytelen vagyok délre beütni a szomszédokat :\

Nemtudtam megoldani nálam a bolygo 1 fehér gömb
Hmuda
Aham, erre nem gondoltam, pedig már volt, hogy el kellett fogni egy beastmant. Köcc. :-)

medikittel felkell éleszteni és bevinni az ufohoz rögtön adja utána

Me0w
Kulon capture misszio van hozza.

Hmuda
No akkor az elsõ probléma: hogyan kellene kihallgatni az idegeneket?

Építettem kihallgatót és a szükséges idegenek közül jópárat csak ájulásig lõttem, nem öltem meg õket. Ennek ellenére nem akar mûködni a dolog, nem jön fel lehetõség a fejlesztésnél mint mikor például boncolni kellene egyet. Márpedig csak ezek hiányoznak pár technológia kifejlesztéséhez (pölö a spéci terraformáláshoz a gyors szaporodás). :-/