1340
-
#940 Ti is találkoztatok már Jedivel a programban?
Én összefutttam egy sárga lézerkardos Martiannal. Sajnos míg kiléptem a játékból, addigra a vágólapban a kép lecserélődött, de talán a fegyvert még le tudom fotózni. Nem értem miért nem raktak a játékba képlopót. Én meg mindig elfelejtem elindítani a játék elött, így csak abban bízhatok, hogy a vágólapon megmarad. -
#939 Valóban nem sok esélyük volt. Még a fegyvert sem volt idejük felemelni, nemhogy lőni... 2 sniper fejlövés, 2 gattling, 4 gatling roboton, 1 psi attack és egy beastman big rifle. Attól függően, hogy hány critical hit van 1000-2000 HP sebzés 2 másodperc alatt.
Bár azt nem értem, hogy miért ennyire vakok az emberek. Először egy pók jött be (ő nyitott ajtót), és vagy 2 másodperc eltelt, mire az embereim nem csak hallották, de látták is. Pedig még infra, night, meg electromagnetic optic is van rajtuk...
-
#938 En is mindig bunkerezek, ha lehet. A multkor egy alchemist a bunker resnyi ablakan lott be egy poison granatot ugy 200 meterrol :D -
kiborg #937 Nem vagy egy kicsit kegyetlen azokkal a Beastmenekkel ??? :P
nincs is esélyük :)
Kiborg -
#936 Na, én is megvagyok a Holdakkal. Úgy tűnik, hogy kellett hozzá még a Martian solar vagy planetary valami -valami űrkutatásos dolog-. Mert ezek után röviddel jön a kis párbeszédablak, hogy a Földet nagyon érdekli a dolog, és esetleg jó lenne elmenni a Holdakra. Így adja be a küldetést, és a kutatást.
Én is le akartam írni spoilerben a holdakat, de ha már így nyiltan mindenki leírta...
Moon1:
Environmental 6, Robotok az ellenfél. Két Mech-et egyből láttam, azokat kilőttem, majd Diegoval elrohantam a cuccért, felszedtem, és visszarohantam. (na, jó, sétáltam, mert rohanni nem tud...) Mindössze egyetlen lövést kaptam be a 8 Mech-től akikkel útközben összefutottam.
Moon2:
Environmental ?, csak 10-15 akna van. Elrohansz a cuccért, közben időnként felrobbansz, vagy dobsz egy gránátot az aknára, és rohansz tovább. Majd vissza.
Ha mindkettő megvan, akkor ad egy új kutatást. Még nem tudom, mit.
Ha a Beastmenek távolabbra lőnek, és nagyobbat sebeznek, akkor hívjuk meg őket a házibuliba. Persze, szóljunk nekik, hogy csak egyesével jöjjenek. Mi meg beállunk az ajtóba, mint a jó fogadóbizottsághoz illik:
És csak hullanak mint a legyek.
-
BBalee #935 Getling nem lesz gyorsan, mert rengeteg fém kell hozzá Level6-os. :)
Ezen kívül:
Advanced firearms, Advanced earth technologies,Advanced metallurgy, Bázison: Shooting range, Advanced Foundry.
Agamemnon:
Most gyorsan "végigszaladtam" a holdon, és csak egy Martrian kincs volt, ami a solár történetéhez nyújt rengeteg információt. Ez vajon mit jelent, még nem tudom mert semmi új kutatást nem látok.
De utána van egy másik holdküldi is, na azt most megint visszatöltöttem, mert rengeteg a telepített plastic mine, és a technikussal ki akarom fejleszteni az aknaszedést a küldihez. :) -
shadar619 #934 A getlinghez mit kell felfedezni hogy gyorsan meglegyen mert nekem még mindig csak az alapok vannak meg és az most már kezd gyenge lenni. És hogyan lehet gyorsan megnövelni az energiát? -
BBalee #933 Ha van fedezék, akkor a retikulanokkal rendesen lehet szívatni a psy fegyverekkel ugyanis jóval magasabb a találat esélye. Két reti nálam mindíg van a csapatban...
csak a retiket meg a pókok csináljál ki egyetlen ütéssel. Szóval nincs halálbiztos taktika. a beastmen ellen.
Tényleg sikerült már valakinek a confusion funkcióval összezavarni valakit? mert nálam csak a bénítás és a sebzés működik csak. -
BBalee #932 Valójában Nemtudom, hogy mi van ott :) ugyanis egy sima menny ide és hozd el küldi volt amit vissza kellet töltenem, mert 6 EH-s védőruha kellet, és azóta sem próbáltam újra. :) Viszont baromi nagy a Map és rengetes Lépegető meg pók van... -
#931 Én sem találtam semmi egyéb feltételt neki (mármint a techtreen, amit valaki korábban belinkelt), de akkor sem adja be. Lehet, hogy ki kell irtani valamelyik Reticulan klánt? Amúgy elmondhatod, hogy mi van a holdon, vagy nagyon spoiler lenne?
-
#930 Hát igen, bár nálam a sniper ugynazzal a felszereléssel mindössze 46 méterig visz és kb 120-at sebez. A rollernek meg vagy 600 a HP-je...
És hiába használom én is ugynazt a beastman fegyvert, mint a Beastman Mart-akármi, míg nálam 5% a találat esélye, addig nála 55%. ???
Igazából csak azok okoznak gondot. Jóval nagyobb az ő lőtávja az enyémnél, és hiába lövi 2 sniper, meg 1 beastman akármi, akkor is általában simán leszed. Bár most majd megpróbálom a láblövést. De attól tartok 8% esélynál nem fog többet adni....
És eddig nekem sem okozott nagy gondot, de mostanában egyre többet töltök vissza... -
BBalee #929 Hm... Mediumon meg se karcolja a sniperem a rollert. De a warppal egy lövés és máris eszméletlen. És a 4 getlinggel felszerelt droid is ütős a közelharcban :) Az anatómiai vizsgálat szerint a tűz ami extra sebzést okoz a rollernek, de tűzsebzést nem célszerű használni közelharcban...
DeviloftheHell:
Hat lövés per küldetés az 6 halott beastman per küldetés fegyverenként, vagyis én mindíg viszem megammal :)
Agamemnon:
A holdküldit a kifejlesztett kutatásaimból vezettem vissza, hogy mi kell. Mást tényleg nem ír csak a gyors motor és a Level 7 es üzemanyag.
De lehet kell valami Martian kincs is amit nem ír előfeltételnek sajna erre már nem emlékszem... -
DeviloftheHell #928 warp canonok sztem szarok 6 lövés per küldetés jobb a laser cannon heaterrel felszerelve fél csomagtartonyi elem hozzá aztán hullik mind a beastmen mind a martian mind a reticulan -
kiborg #927 Hát nemtudom, hogy mi okoz gondot (igaz ízin nyomom) de 2 sniper, 5 laser canon csúnya dolgokat művel.
Habár most módosult a felállás: 1 gatling (de később 2 lesz), 2 sniper, 2 laser canon, 2 warp canon (hátizsákban a laser canon) .
A rollereket megéri sniperrel lövetni, mert baromi nagy a sebzésük, és fejenként 2 lövés és vége. (Major sniper tréning, advanced accelerator, computerized scope tuninggal) :))
By Kiborg -
#926 Sikerült megcsinálnom a küldetést, már csak egy újabb Captain jött, megkaptam az EXP-t is, és kifagyott. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá -
kHares #925 Technikus tudja talán major driving-al
Én a nagy beastmen csatákat sniperekkel oldom meg. Lábon kell lőni a matriarchokat(persze közelről mert magas a dodge-uk)meg mindenki mást aztán szépen elvágódnak. -
#924 Matriarch. De szerintem ennek a kuldtesnek csak akkor allj neki, ha megvan a gatling, es abbol is legalabb 2 :) -
Cash23 #923 valaki meg tudná mondani milyen képeséget kell megtanitani hogy tudjam használni a lightning ball thrower nevü fegyvert -
#922 Hát igen, pontosan ahogy mondod.
Harc a beastmenekkel.
Kezdetnek egyből jön két barna pók, még meg sem halnak mmire begurul közénk egy roller, és míg lövöm, tüzetnyit rám egy Matri...valami akiket elég nehéz lelőni, mert nagyon erős a páncéljuk, és míg mást adott távolságból 80%, hogy eltalálok, addig őt 15%. Próbálom eltalálni a Marti-t, mikor megjelenik egy újabb, és persze egy újabb pók, egy roller, két kukac, egy Captain, és egy Shaman.
Hogy ezen kívül még mi jön azt nem tudom, mert azt már nem sikerült halál nélkül megélnem...
Akkor majd most nekiállok úgy hogy találat, mentés, tévesztés, töltés. -
#921 Ebbol jonnek a monstre 4 oras partik, ahol ha Harald talal a warp cannonnal mentek, ha nem akkor toltok :D -
#920 Most belefutottam egy olyan területvédésbe, hogy 4.szer töltöm vissza, de még mindig ötletem sincs, hogy miként fogom megoldani.
Egyszerűen túl gyorsan jönnek túl sokan, már az elejétől kezdve. Még arra sincs időm, hogy sorbarakjam az embereimet, és máris megjelennek. -
#919 Eszméletelenné kell lőni, majd meg kell gyógyítani. (Amint a közelébe érsz úgy, hogy ő eszméletlen - bár ez nem biztos, hogy szükszégszerű - beáll a csapatodba.) Majd visszasétálni az UFO elé.
Amúgy még mindig nem tudok a holdra menni, pedig a fuelem 7es (18), és advanced UFO enginem van... de semmi ezirányú kutatás...
Azt meséljétek el nekem, hogy miként mentek be az alagútakn keresztül a Reticulan területekre. Oksi, felrobbantom a bejáratot lezáró dolgot, de utána amikor a csőben vagyok körbevesz 15 Reticulan, és én tehetetlenné válok.
Amúgy tényleg jók az upgradelt Radar-ok, a főképernyűn mindig szépen kiírja, hogy itt, meg itt visszaverte a támadást. Pontosabban, lelőtt egy megszálló egységet.
Volt egy maréknyi Reticulan támadóm (25):
-
#918 Ha van nálad megfelelő gyógycucc, akkor ájulásig lövöd, föléállsz, bekerül a csapatba, felgyógyítod, és visszaviszed az ufohoz. Vagy ha nincs gyógyfelszerelés, akkor ájulásig lövöd és mindenki mást kiirtasz. -
sharky12 #917 Azt megtudja nekem mondani valaki, hogy mit kell tenni akkor, ha van egy gránátbetős alien piros nyíllal a tetején és hiába nyírok ki mindenkit, ha jól olvastam, akkor oda kéne vinnem ezt a szutykot az ufohoz. Hogy kell ezt megcsinálni? -
kHares #916 Adnak csapattagot. Igaz sokmindenre nem jó. Én most ott vagyok hogy nem tudok minden reticulian dolgot kifejleszteni mert neki egy commander kéne. Kettő területük maradt egyikre sem akar capture-t beadni. Ez talán a legnagyobb hiba amit találtam. Martianoknál dettó, capture kellett a fejlesztéshez és kénytelen voltam hagyni hogy elfoglalják pár területem mire bejött a mission. Röhelyes -
doki79 #915 Hello, megvan a game, csak az a baj, hogy mikor betölti az új játékot ntdll.dll hibával kidob. Előre is köszi a segítséget.
Gép: 2.8 P4 775 Dual Core, Ati x1900 GT, 1GB DDR2 667MHz 7.2 ati driver, win xp sp2 -
#914 És jó valamire a Martian szövetség?
-
DeviloftheHell #913 martianok missióibol a tárgy megszerzéseest kell elvállalni megy egy fogjost a többinek nincs értelme
én a sima reticulanokat irtottam ki a többi maradt elsönek megkapsz tölük minden technikát ugyhogy utána akár ki is nyirhatod öket martianok a végére szövetségesek lesznek ha elfogadod de csapattagot nem adnak -
#912 Egy idő után bejönnek ott küldik, amikben marsi artifaktokat kell megszerezni. Nem láttam még túl sok értelmét, de elvileg kellenek, hogy bizonyos kutatások megnyíljanak (csak tippelek). -
#911 Jó kérdés. Majd a helpben megnézem... -
#910 A Reti berakása a technikus gépbe, nagy ötlet! élni fogok vele. -
kiborg #909 Az ásatási területek mire jók ????
Én eddig egyet sem építettem és mégis megvagyok. AZ milyen alapanyagot hoz ?
Kiborg -
kiborg #908 Hali!
Már csak a Déli sark környéke és északon 2 terület van más ellenőrzése alatt.
Meghagytam a martiánoknak 1 területet, meg az expedíciónak.
Még van egy pár reticulan terület is. Kb 80-90 %-a a Marsnak az enyém.
Gatling ki van kutatva, de nincs metal-om, illetve van, csak nem elég a szintje :(
Ne ijedj meg BKrisz79, állítólag lehet majd upgradelni, csak én még nemtudom, hogy mit kell hozzá kifejleszteni.
Akik végigjátszották: érdemes meghagyni az exp v. a martianokat ? (meghagytam mind a kettőnek 1-1 területet, de bármikor támadhatóak lennének)
Ill az exp.-el szövetséget kötöttem, így adtak 3 ufót. Amikor letámadtam a retiket, egyből otthagyott a katona reti, de mivel a tudós reti kint van geoprobe-t építeni, ezért nem tud otthagyni :)) Így nyertem egy főt. Igaz, nem térhet vissza a bázisra, de mindig találok nekik munkát.
Üdv Kiborg
-
#907 A szint és a bányák száma nem egyezik meg. -
BKrisz79 #906 Hi! Miért van az, hogy van 11 metál bányám, de csak 6-t használ? Vagyis annyi érhető el pedig mindenhol megépítettem. Ugyanez érvényes a többi alapanyagra is? Miért van ez? -
#905 Most gyártom az első gatling ágyúmat. Már csak a bolygó 1/4-e van vissza. Meg még minden ellenfél... -
#904 Engem is eléggé zavar, hogy alig van fegyverválaszték az elődökhöz képest. -
DeviloftheHell #903 attol függ menyn XP-t kapsz hogy miylen a harci stinje az emberkéne 25 fölött már elég szép mennyiséget ad 30 fölött már 6számjegy alatt nem is ad -
#902 Ha pirosak akkor valószínüleg kint vannak terepen. 2 autód van: a technikus kocsi 4 emberrel építi fel a bányákat és radarokat, a tudós kocsi 4 emberrel pedig a geoszondákat, terraformálókat és ásatási területeket. Keresd meg az autót és kattints rá, akkor látod hogy éppen mit épít és hol, ha kitörlöd a clear-rel a listáját akkor visszatér a bázisra és a benne ülő embereket máshol is fel lehet használni a bázison. -
thomm #901 Egy kis segitsegre lenne szuksegem a jatekkal nincs gondom se a fejlesztesekkel,bar eleg kezdo vagyok ezert easy-n kezdtem,de vmiert a jatek elejetol fogva az emberek menuben 6 emberem piros nem tudom oket hasznalni,es nincs annyi asvanyom hogy uj labort epitsek,barhova teszem oket pirosak maradnak.Mit kell csinalni,hogy legalabb ezt a 20 embert hasznalhassam,vagy lehet,hogy easy-n csak kevesebbet lehet?