UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A halál csupán a kezdet...
Asszem a chemikal cserét én is megszívtam. Nekem se megy a 1 fölé a cucc pedig van már több bányám is. Ha kipróbáltad szólj mer akkor kezdhetem én is elõlrõl. Ba.. meg.
Kösz
Amúgy a radaroknak van valami gyakorlati hasznuk? Én semmivel sem tudom meg elõbb, hogy hol akarnak lecsapni az ellenfelek rám.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Eddíg mindent taroltak , beastmenek ellen berohanás csapatban és vérfürdõ , alienek ellen egyesével rohangálás (ha valaki felett átveszik az irányítást a többiek 'körberohanják' a helyet.
Például ha bombát/gránátot szeretnél gyártani akkor kell elõtte egy pirotechnikai épület a bázison vagy ha idegeneket akarsz kínozni akkor fel kell építeni egy vallatót. A bázisképernyõn ha lenyitod a New gombbal a menüt akkor megjelennek az építhetõ dolgok. Ha piros a neve akkor kattints rá és megtudod, hogy milyen nyersanyag hiányzik még hozzá. Ha szürke akkor építhetõ. Az interior dolgokat a már meglévõ épületeken belül kell felhúzni, az exterior pedig egy új csatlakozási pont lesz a fõépületen kívül (pl radar, dome stb.) Egy idõ után a generátor is fejleszthetõ ami több energiát termel.
Ezeknek a dolgoknak az építését úgy kell elvégezni, hogy a Peoples fülön jobb oldalon technikusokat (nem tudósokat) kell tenni a civil engineering slotokba. Minnél több van annál gyorsabban épül. Ha a technikusnak ki van fejlesztve mellé még pár új képesség is akkor az is módosíthatja az építés sebességét.
Érdemes pl kapásból felhúzni egy új lab és workshop slotot egy új dome-ban mert van 2 joker ember (aki tudós/technikus) így õk bármikor be tudnak segíteni a gyártásba/kutatásba a többi 4 emberen felül. Én már a reticulan katonát/tudóst is a kutatóállomáson használom csak, szépen segít õ is. Ha van üresjárat akkor meg minden felesleges tudóst/technikust érdemes elküldeni tanulni, hogy a meglévõ dolgokat gyorsabban kutassák/gyártsák.
Ha a két kölyköt megveszem, az egyéni damage csökken. Fejenként 230-ra. Ha a kettõt összeadod, az már 460 minimum. Jobban megéri kinyirna a 3.-4. küldetés után Utét szerintem, mint meghagyni.
Persze most a bersekmanusokkal szívok, szóval lehet még én is visszatöltöm 😄
(ahoz képesrt hogy az after vacakokat majdnem rüheltem, ez igen is megtetszett.. már csak valahogy a base képernyövel kell kibékülnöm, mert rohadtul nem tudom hogy müködik 😄D
sõt, a termelés ablakban is minden szart meg tudok csinálni a bázison.. minden szart, amit a küldetésekben nem tudok használni. Normális fegyvert még nem sikerült gyártanom. Lehet hogy a bázis képernyõvel erõsen összefügg? monduk erõsen 3-4 óra játék van még csak mögöttem, majd még gyakorlom kicsikét 😄)
Ha a tulajdonságok ugyan azok hogyan lõhet Ute messzebre u.a. a fegyverrel? Nincs fölturbózva az a fegyver?
Amúgy az expedition nem ad normális armorokat? A sima reticulianok adtak de ezek nem akarják fölajánlani.
Szövetséget úgy lehet kötni ha megtámadod 1 provinciájukat a sima grey-eknek, ezek után elfogadják
es azt vettem eszre h sokkal jobban lo mint a tobbiek
ugyan olyanok a kepessegei mint a diegonak supernatural az aim a snapshot is meg meg 1 par ugyan olyan szintuek ugyan olyan fegyverrel, de ami diegonak 0% ugyan onnan ugyan arra a celpontra utenak majdnem 40%
es most aszem 23/27 emberem van
anelkul is megkaptam az ikreket meg a csajt hogy meghalt volna vki (igaz 1 droidot mar vesztettem)
a banyakkal en is megszivtam amikor cserebereltem a reticulanokkal,de ecceruen mar majdnem kiirtottam oket szal megoldodott a problema
Together we'll fly someday...
Azokat hogy lehet egyszerûen megcsinálni?
A diplomáciánál fõleg fegyvereket lehet cserélni. Gyártsál le négyet vagy ötöt + egy csomó lõszert is, és ezekért már hajlandóak adni is valamit. 😊 A területet eddig mindíg visszautasították, de bányát adnak, meg felszerelést is. Battle armor, reti elemek illetve psyco cuccokat sikerült így kicsikarni tõlük. Bányát nehogy adj nekik, mert az nem éri meg!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
területet meg sehogy nem fognak én ezért irtottam ki a kezdeti reticulanokat 😄
az expediciot ha kinyirod mielött szövetséget kötsz velük és technologiát adnak akkor sok minden sose tudsz legyártatni
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Btw a játék nagyon addiktív, hihetetlen milyen hangulata van, nem gondoltam volna, hogy ennyire le fog kötni amikor megláttam az elsõ képeket belõle pár hónapja. Most ott tartok, hogy minden birtokolt területen van terraformáló és radar, naná hogy pont most fejlesztettem azt ki, hogy minden bányát és radart lehessen upgrade-elni, úgyhogy nem mostanában fog a technikusautó hazatérni 😊
A gránát és rakétavetõk hihetetlenül hasznosak, a 2 reticulan pajtás pedig rendkívül jól el tud játszani a psi fegyverrel és a psi gyógyítóval. A droid is nagyon brutál, bár még eléggé alap, de a szoftvere maxra van fejlesztve.
Valaki amúgy majd homályosítson fel a diplomácia kezelésérõl. A földiekkel már sikerült adatokat cserélnem és megjött a nyersanyagellátmány is, de a reticulanokkal nem jutok semmire sem. Néha sikerül cserélni cuccot (van amikor õk ajánlják fel, van amikor én) de más szinte sohasem érdekli õket. Hogyan lehet velük eljutni oda, hogy adjanak nyersanyagot vagy területet?
Az expedíciót meg kinyírom, 2 bányán terpeszkednek ami nekem túl értékes.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ráadásul hiába csinálok új profilet, mert nem lehet bemásolni az elmentett állásokat, ugyanis valami ellenörzõ kód is tartozik hozzá. Persze a program észreveszi, hogy nem egyezik a mentett állásba kódolt ellenörzõkulcs a profileban szereplõvel.<#wilting>#wilting>
Erre minek volt szükség???
na én meg végig játszottam amint a beastman bázisnak anyni jön a szép kis video
elötte jött a földröl egy hajonyi emberke vmi virussal kinyirták majdnrm az összes beastmant és már a bázison csak a maradékot kellett kinyirni legközelebb mikor ujra játszom akkor már remélem magyarul fogom na meg akkor nem hagyok más lényt a bolygon csak az embereket 32 es szintet értek el az emberek a végére
Én most kezdtem a játékot, de már az elején
találtam egy küldit, ahol pillanatok alatt lemészárolnak.
A pálya közepén van egy gõzölgõ (gondolom vulkánikus)
lyuk, ahonnan vagy 20-30 ufo ugrik elõ egy idõ után.
Hogy lehet ezt túl élni?
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Szinte veszteség nélkül nyernek...
Most már tudom, hogy droidokat is kellet volna hozzak, de azt meg nem tudok termelni, csak egy két alkatrészt. Lehet visszatöltöm, és kifejlesztem a droidokat is...
amugy szép lehet 140 méterröl lelövi mesterlövésszel a csaj ha az nem bug akkor megéri ezeket feljleszteni rajta én az egyik srácra adtam sniper trainget az lõ 50 méterre 150 es sebzéssel
Amúgy az jól néz ki ahogyan a terraformáló nyomán kezd zöldülni a felszín.
DeviloftheHell: 30. szint? 180.000 xp egy csatában? Még sok matriarchos elleni küzdelemben is 4.000 az xp átlagom! Azt gondoltam nem is lehet 24-es szintnél továbbmenni. Most vagyok 21 körül és a bolygó 60%-a az enyém.
Nekem is van egy misztériumom. Kicsi Ritát közelharcos kétkezes dualpisztolyos csajnak képzem és major ambidextery ill. major gunman után megnézem a sebzést erre mit látok? A kis hölgy messzebbre lõ pisztollyal mint mások a mesterlövész puskákkal!!! Beadok neki más fegyvert és azoknak is megnövekedett a sebzés/távolság. Mi a franc ez?
Bug vagy feature? Nektek milyen távra lõnek a sniper rifle-ök? Kiegészítõkkel speckó töltényekkel kb. 50-es távra meg 130 sebzésre tudom föltornászni. Erre a csaj 140-re lõ 300 fölötti sebzéssel. Mafasz van?
Van rá építve minden, de mégsem termel...
Ahogy elnézem már másnál is jelentkezett az alábbi probléma, de õ sem kapott választ. Szal azóta valakinek ötlete?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
viszont a másolgatos modszerrel 2. szorra elindult és mostmár pöcre indul szóval egy idö után tényleg megy minden opció kivan kapcsolva
LEnne egykét kérdésem.
A mapon, alul van egy log menü, azt egyszer véletlen lenmyomtam, és nemtudod azota visszahozni, pedig azt irja csak huzzam fel. de nem megy.
Másik, hogy kifejlesztettem a 2. suitot, amibe elvileg több ehlyem van, meg jobb védelem, ami most minden küldimhez kéne, anélkül lassan meghalnak. Megva na suit, berakom squadnál, de nem veszik fel, ezután hiába nyomok bármit is visszarakhatom a régi armort is mindig not readyk lesznek. Mit csináltam rosszul, vagy hogy lehet öltöztetni öket stb?
Szegény Ute túl sok marsi koktélt ihatott, mert fegyver nélkül sétált be a farkas verembe.. szegényke.. <#vigyor1>#vigyor1>
Az FN-hez elfogyott a tartalék lõszerem, csak annyi van, amennyi a fegyverben van. Minden küldetést úgy kezdek, hogy tele rakja a tárat, és hiába lõdözök, addig, amíg teljesen ki nem fogyasztom egy küldetés alatt, addig újra és újra tele lesz a tár a következõ küldetésen...
Azt nem tudom, hogy a többi fegyvernél is ez van-e.