1340
-
DeviloftheHell #860 ramot rakjál bele böven amugy is lassan tölt de kevés rammal és procival eléggé amugy a videokari igényéröl anynit hogy átlagba 20 fps est tud egy 1600xt ati kártya 1280x1024 ben max grafon hdr-t és élsimitást kivéve
nem kell kifejleszteni a hiperspacegate cuccot és akkor a területet eltudod foglalni nem ad a kapura küldetést igy el lehet foglalgatni -
#859 ha esetleg volt már akkor sorry.
még nem teszteltem próbáljátok ki.
nodvd -
SovereignX #858 Egy kérdés. Miért lehet az, hogy a játék olyan lassan indul el mint a ...
Megnéztem a Read Me-t. Az ajánlott konfignak csak a ramom mérete nem felel meg. 768at ajánl nekem meg csak 512 van. Ha legkissebbre vezsem a grafikát akkor is oylan lassan indul el, hogy...
Ha meg végre betölt akkor is nagyon lassan reagál.
Mi lehet a baj? -
peter01 #857 Vajon mi van akkor ha elfoglalom az egész marsot kivéve azokat a területeket ahol ilyen kapuk vannak. akkor az enyém az egész mars és alig lesz gondom a beastmanekkel? -
DeviloftheHell #856 a bázist is támadják szépen kis nyil vana bázis felett csak felülröl látni meg kicsit oldalról de elég szar ha ott támadnak általábana kinti épületkhez támadnak és k kell menni az épületek közti üres részre és oda mennek mindigi azokat meg simmán le leleht onnan már löni és nem kell bujocskázni
-
#855 közbe enni is kéne valamit,na meg fürödni is,meg a francnak most csörög meg jön mindenki.... ismerős .... -
#854 Illetve e két szuperfegyver, amit a földről kapsz, hát az is eléggé jó...
Olyan nehéz kilépni a játékból, csak még egy kutatás, csak még egy gyártás, csak még egy terület, csak még egy... -
#853 Nekem hullottak mint a legyek ha össznépileg megsóztam őket lézerrel.
Bár nem próbáltam, de a nevéből ítélve az EM puska lehet talán a legjobb ellenük. Lézerrel ki lehet húzni amíg kifejleszted. -
iminet #852 A robotok ellen mikor már van sokféle mech meg miegymás akkor mi a franc a hatékony csuzli? Próbálta már valaki hogy melyik a legjobb ?
-
#851 Arra figyelj, hogy néha egyenesen a bázisodat támadják. Elég hülyén van megoldva, mert csak icipicit lóg ki a felfelé kinyúló oszlop, de a nagy vörös ikon benne van az épületben, szóval az nem látható.
Én is szívtam már meg emiatt. -
sharky12 #850 Az első alkalommal ez volt, aztán odafigyeltem, hogy mindig vigyázzak rá. Szóval szerintem nem ez volt, de visszatöltöm a mentést, aztán kiderül. -
BBalee #849 Nem lehet, hogy megtámadták a vízvezetéket? -
sharky12 #848 Köszönöm a segítséget. Eddig nyomtam is a játékot, de baromira idegesít. Már harmadjára van az, hogy tök jól kifejlődök, megyek missiora ezerrel és egyszer csak kiírja, hogy a bázisom megszűnt létezni, a játéknak vége. De semmi előzetes "jelet" nem látni. -
#847 Az jelképezi a tchnikusokat és a tudósokat szállító járműveket.
Ergó, ahhoz, hogy tudj építkezni az új terülteken, ezekhez az épületekhez kell rendelned az embereket. Bár ha az emberek menüponton az épületekre kattintasz, akkor kiírja, hogy mire való. Angolul. -
#846 A technical bay-be kell rakni technikust, akkor az tud kimenni bányát építeni, a scientific bay-be meg kutató kell és onnan meg geoprobe-okat lehet építeni, illetve az excavationt is ők csinálják. Folyamatosan pakolgatni kell ide-oda az embereket, különben lassú lesz a fejlesztés meg a gyártás. Bázison épület építéshez a Civil engineeringbe kell rakni olyan technikust, akinek van ugyanilyen nevű skillje (illetve sima tecnikus is jó, csak jóval lassabban fog dolgozni). Ha épp nem csinál egy ember semmit, akkor legyen berakva tréningre. -
sharky12 #845 Köszi. Megpróbálom. A kiküldetéses épület melyik, illetve mire való? Nem emléxem rá, hogy láttam ilyet. -
#844 People képernyőn rakosgass technikusokat a technical baybe és tudósokat a scientific baybe (legalábbis úgy emlékszem hogy ez a nevük). Bőven kijön egy négyes csapat a laborba, négyes a gyártásra (akiket kényelmesen át lehet pakolni pár pillanatra ha a bázison építkeznivaló akad), és három-három a két kiküldetéses épületbe. -
sharky12 #843 Most kezdtem vele játszani, és egy olyan gondom van, hogy az épületeim nem épülnek, illetve a térképen nem tudok új bányákat létrehozni, mert azt mondja, hogy nincs több technikus a track-ban. Tudnátok segíteni?
Köszi. -
#842 Jah értem. A hiperkapukra gondolsz amúgy mert abból már 4-et lezártam/felrobbantottam. Akkor már csak ez maradt mert fejlesztenivaló/gyártanivaló sincs már a lőszereken kívül. Ezek szerint game over :\ -
DeviloftheHell #841 a beastmenk bázisra akkor tudsz bejönni mikor a földröl jönnek a játék végén emberek bekell zárni hozzá a közelükben lévö kaput kb 4-5 ilyen kis szart kell szétlöni és akkor vége utána lassan mehetsz a bázisra fel lesz robbantva a fal semmivel nem lehet felrobbantani amugy és amitn azt a küldetést megcsináltad vége a játéknak jön a szép kis video és kész -
#840 A térképen jeleznie kellene, hogy hová kell állítani a csapatot. Ha még be van zárva a főkapu akkor lehet meg kell várni a hajót a Földről. Én meg se próbáltam előtte, szóval nem tudom, hogy anélkül mia helyzet. -
geCCo33 #839 na nalam ugy nez ki hogy mindenkit kiirtottam, de nem tom h hogyan kell bejutni a belso epuletekhez
csak egy epuletbe tok bemenni ami ott van a legelejen es onnan sehova, van egy emelet is de ott sincs semmi -
kHares #838 Ez miért lenne hiba? Így látod mennyi hp-ja van, mi van a kezében és milyen hatások érik. Régen ehhez scout képzés kellett most az nincs, gondolom ez van helyette. Amúgy berakja 8.-nak is. -
#837 Amúgy ha hibák...
Amikor még csak 6 emberrel mehettem küldetésre, és időnként valahogyan rosszul kattiantottam az ellenfélre, volt hogy betette a portréját hozzám 7-nek... Persze semmit nem tudtam vele csinálni. Csak max láttam hogy milyen fegyver van/volt nála.
És nem volt Alien a csapatban, szóval semmilyen psi hatás alatt nem volt az idegen.
A Sniper fegyverkkel most már ismét sikerül röptetnem az ellenfeleket, mint a régi Aftershckos időben. :-) -
#836 Semmilyet, majd küldenek, ha tudnak. Ezt írja ki.
Ja bocs, de kell a Communication with Earth. De ettől még nem fognak egyből embert küldeni, úgyhogy ne éld bele magad.
Mint már mondtam, itt annyi embered van, amennyi kezdésnél látsz. Próbálj meg vigyázni rájuk. -
#835 Lenne egy láma kérdésem: valaki rájött már, hogy hogy lehet használni a scannereket? Nem írja, hogy szükség lenne skillre, és hiába van a jobb kezében az emberemnek, ha rányomok a use-ra, nem csinál semmit. -
#834 Nem árt ha megjön a megfelelő cucc a Földről, anélkül tényleg elég nehéz lehet a bejutás. Ha az egyik szófosó bejelenti, hogy na-most-kérjünk-erősítést, akkor szépen megjön a szükséges dolog ami ha megvan, mérföldekkel egyszerűbb lesz a dolog. -
#833 Ez mind szép és jó, de odamegyek hét 25-ös szintű, maxra kiképzett és maxra felszerelet katonámmal és kb a 20-adik dög után azt mondja, hogy "túl sokan vannak, meneküljek el innen". Tény, hogy özönlenek mint az állat és a 40-edik után már én is elfogytam, úgyhogy erre kíváncsi lennék hogy hogyan lehet oda bejutni. Minden látható hiperkaput már felrobbantottam. -
#832 Egy végtelenül szar hibába botlottam.
Egy olyan küldetésen, ahol az volt a feladat, hogy mindenkit ki kell nyírni, miután ezt megtettem nem lett vége a missziónak. Pedig a 8 matriarch kinyírása - normálon is - igazán izgalmas feladatnak tűnt.
Hiába jártam körbe a pályát vagy 8-szor (normal/psi/infra/night nézetben), nem találtam ellenfelet.
Sajnos csak abort-tal tudtam befejezni a pályát és majd mehetek ismét oda... wow.
Az a kedves hölgy, aki a 'People'-pontban beszél; amikor már az emberekről nem tud mit pofázni, és azt hinném nem mond semmit, erre a droidokról kezd... :-/ -
shadar619 #831 Mi9lyen techeket kell kifejleszteni hogy embereket küldjenek a földről? -
#830 Embereket nem tudsz felvenni. Annyi van amennyi. Majd ha tudnak, akkor küldenek a földről, illetve egyet-kettőt kiolvasztanak a fagyasztásból, ha meghalt valakid, de nem a végtelenségig.
Amúgy holnap csatázok először a felfedezőkkel. Vesztek valamit, ha felbontom a reticulanokkal a szövetséget a két idegenen kívül? Van valamilyen kutatás, amit csak ők adhatnak, vagy valami? -
#829 http://www.strategycore.co.uk/files/index.php?dlid=488 -
#828 vfs,bocsi.sehol nem talalom.gugliba is beirtam ám! -
shadar619 #827 Hogyan lehet embereket felveni mert kéne egy jó pár sokat segitene de hiába nyomom hogy kell segitség semmit nem adnak -
#826 hol van ez a vts file? -
#825 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van a főbázis és van a fő-hiper kapu. A fő bázison csak be kell hatolni a belső épületbe és kiirtani mindenkit. A bázis közelében van a fő hiper-kapu, ami körül ott vannak az elpusztítandó cuccok és ha azt megcsinálod akkor nem kell egyenként lekapcsolni mindegyik kaput, hanem egyetlen küldetéssel meglesz mind. -
geCCo33 #824 mit kell csinalni a beastman fobazison? mit kell felrobbantani? a tudos azt mondta az introban hogy van vmi kulcs amivel kikapcsolhato az osszes hipergate vagy ilyesmi
mar mindenkit kinyirtam - voltak egy paran de mar mind a multté -
Kindred Blades #823 Elképzelhető, hogy nehézségi szinttől is függ. Legalábbis nem lepődnék meg.
Angolul esetleg nem tudóknak: a .vfs fájls a játék fő könyvtárába kerül, s 1.4-es verzió szükséges hozzá (ha jól tudom, mindenkinek az van, mindenesetre, ellenőrizhető, a játék főmenüjének bal alsó sarkában megtekinthető)
És még egy, ha valaki egyből mazochista nehézségi fokon indítja, és ennélfogva kénytelen céltudatosan fejleszteni, itt a teljes tech tree, egy jókora kép formájában, bár a beastmen tech elég nehezen kivehető (azért az szép, hogy valaki vesződött vele, hogy összeállítsa, de az nem jutott eszébe, hogy talán nem kéne piros alapon kékkel írni :) )
http://www.strategycore.co.uk/files/index.php?dlid=500 -
DeviloftheHell #822 hmm érdekes én asszem 54 novemberében fejeztem bea játékot addig simán ment
-
#821 Jah, ismerem, csak kérdeztem, hogy kinek volt már gondja vele. :-)