UFO: Afterlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ohh köszi +nézem
Asszem valamelyik medicine után lesz meg (reti medic ???)
hûûû patológiát még mindig nem találtam valami más ötlet ? mit csináljak ?
asszem ute unokái a két unokája a két kölök
én megtartottam na kirpobáltam ezeket a lightinhg gun kat egész jópofa 😄 kis plasba gömböt lö ki amit utána irányitász ahova akarsz csak az a baj a technikust addig ki is löhetik beraktam egy kezdö technikust küldetés xp száma 180ezer volt fejenként és mindjárt 25 ös katonai szintet ért el
de ami jó hogy már csak a beastmannekt az ellenségek csak a bázisukat nem tudom hogy szedem szét mert van egy fal és onnan nincs tovább ut a belsö részhez

a martianoktol kaptam egy páncélt de lényt hozzá nem szval ne mtudom mit kezdek vele

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Agamemnon
Én is úgy nyomom, hogy egy tudós, és egy mérnök is mindig van a csapatban. Nálam a tudós a Reticulan.

És Ute nálam is besétáltak a Robotok közé... biztosan valamilyen speciális robot volt psi fegyverrel...

Fenrir
Ha Ute-t kinyiratod akkor az egyik nõnek a 2 gyerek jönni fog katonának.

A halál csupán a kezdet...

Akkor azért nincs/nem kaptam ebert, mert a földi kommunikációt elhanyagoltam.

Eddig még senki sem szexelt, hogy lett volna gyereke 😊
És még nem is kaptam.

Kiborg
mondjuk én amint kapcsolat lett a földel kértem emberkéket meg felszerelést de ha ujra kezdem akkor a cultist-áktól is kérek majd mert azok is bejelentkeztek egy idöre de a két kölyök nem földi hanem a marsi emberek gyerekei

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

400 major tougness tragingel megdobja kicsit a hp jüket és kb a fél mars a kezdeti reticulanokat kiirtottam miután nem tudtam velük ismét békét kötni

Mennyi a max HP-jük ?
A masr mekkora területét foglaltad el ?

Nekem Ute 126 asszem, me a többiek kb 100-al.

Gyenguszok.

ui: akkor nekem van még mire kiképezni õket.
Nekem nem jött eddig senki, a két pufókán kívül 😞
30 at érték el nem rég

én meghagytam az alap csapatot plus idövel jött a két kölke az egyik emberkének két fiatal taknyos gyenge llötávval max ra felhuzva minden képességük és a sebzésük is kevés meg a gene vagy mi a neve a tudos katona nöcinek ez a fix csapat egy idöbe kiegészités képpen voltak robotok páncélozott toronnyal vagy hi-tech turrettel 4 gattling vagy 1 és akkor azokat küldtem keresztüzbe

Hanyas szintûek az embereitek ?
Fenrir
Amúgy ki milyen csapatot használ?

Ugyebár én is kinyírtam Ute-t, jött is a katonaikerpár. Így már 5 katonám van, aztán jött 2 reticulan, az egyik katona, a másik katon/tudós.

Gondolkozom, hogy a 2 reticulant nem használom és berakok a helyükre 1 katona/tudóst és 1 katona technikust. Valaki csinálja így?

ja vkinek sikerült elfognia egy martian soliger-t? me az kell a plasma fegyverhez hogy kihallgassák

Fenrir
Pedig a tárgyleírásnál azt írja, hogy a sima katonák is tudják használni.

tudos tudja csak használni orvosi tréningel

beastmen anatomi major szinten van nekik meg ahogy elnéztem laser sebsézre érzékenyek de lehet tényleg azé mert nem hardon nyomom

Nekem még csak az a solar plant vagy mi van.
Arra elég rábökni ?

Kiborg
Fenrir
Nálam már az elsõ harcnál valami miatt 3 ellenség köze ment késsel és számomra ismeretlen ok miatt állt köztük amíg agyon nem lõtték 😛

Most viszont jól megszívtam mert olyan területek maradtak amikhez már 5-6-os enviromental kell és nekem még csak a könnyû páncéljaim 4-et bírnak, ahhoz meg hogy ki tudjam fejleszteni az új páncélt kéne új terület az új nyersanyaglelõhelyek miatt amit nem nagyon tudok megszerezni :\

Amúgy a medkit hogyan mûködik? "Lõszerként" kell használni a dózisokat, de utána ha fegyver helyére veszem akkor valami szöveget ír és nem használja.

Csak azért kérdeztem mert nekem nem 2 lövés 1 matriarch. Messzirõl halálpontosan mészárolnak örülök ha elõször én látom meg õket, ráadásul gyorsak és jó magas dodge-uk van. Azért szeretem õket 😊

Igen, Diego véletlenül 18 szor hátbaszúrta. <#idiota>

A kutatásnál lehet az erõmûveket fejleszteni. Majd ha kész, akkor a bázison az ezõmût ki kell választani, és az upgradeval lehet az új technológiát használni.

normálon szoktam kirpboálni másodszorra már hardon és ami fölösleges le se gyártatom meg ki se kutatom csak ami kell

Nálatok is meghalt ute 1 rossz taktika döntés miatt?<#idiota><#idiota>
Hali mindenkinek !

Amikor betámad az expedíció és nem foglalkozok velük (mert nem bírok, mert állandóan átveszik a csókám felett az irányítást) elõbb-utóbb megszerzik a területeket. Ezt még megértem. De említattek itt elõttem szólók, hogy lehet velük szövetsséget kötni ! Mikor és hogy ? Nekem eddig még nem ajánlotta fel. Pedig olyan szép rózsaszín a területük, meg olyan qrva erõsek. (pedig a csókáim 15-16os szintûek).

Sok gyártáshoz hiányzik ez energia ! Ezt hogy lehet szerezni ??? Van erre valami tipp ? Csak erre várok, meg asszem kristály, de az területszerzéssel még meg is lenne.

Üdv Kiborg
Milyen szinten játszol? Normal?

hát nem láttam még olyat de körül nézek thx
asszem magátol adja hogyha elhozod a hullákat a csatábol utána már csak meg kell épiteni

mivel lehet kifejleszteni a patológiát ?
Én az aftermath-be amikor 3x-ra játszottam végig akkor tünt már fel párszor hogy itt már voltam.
Én úgy vettem hogy 1 bizonyos területhez 1 taktikai map van hozzárendelve.
Ok, kosz sracok.
az Xcom pedig teljesen random volt. azert imadtam 😊
(jatszottam egy keveset az aftermath??-al is, es ott sem talaltam ket egyforma palyat (legalabbis ennyi ido utan).

hogy legyen patológiám ahoz mit kell tennem ?
laser canonnal két lövés egy matriarch 😊
mondjuk amin néztem a legnagyobb sebzése a vén asszonynak van és a legszarabb az egyik tudosnak amit orvosnak tartok csak meg a két hülyegyerek is elég gyengusz

sokszor van hasonlo pálya de vmiben mindig eltér

Elõre legyártott térképek vannak, a rajta elhelyezett egységek és számuk a random. Ez van, az X-comra nem nagyon emlékszem ebbõl a szempontból, de mintha az se lett volna teljesen random.
Én nagyon elégedett vagyok vele, van olyan kellemesen nehéz hogy ne problémázzak az ismétlõdésen + a favorit mind control, nekem elég. Késõbb kapsz erõsebb meg több enemyket, szal jó ez.
Most kaptam 6 matriarch-ot egy missionben, kellemetlen volt

de akkor most random generalja, ahogy ok allitjak, vagy csak szimplan tobb palya van? mert olvastam egy masik reviewet ahol egy regi UFO-kon felnott csavo tesztelte:

"Another thing that made some question marks was the maps fixation. It must be the map size (who are rich in graphic details) that the game hold a limited number of maps, what makes the fighting automatic in some cases. I just can't understand why a game 15 years old could hold a random map generator and such an advanced game can't."

azert meg tolom egy kicsit, de ha meg 10x ugyanott leszek, akkor megolom Emberestul, Reticulanostul, meg Enviromental hazard-ostul.
kar lenne.

Miután elkezdõdik a terraformálás jóval változatosabb lesz. Sokkal több pályatípus is van ill. azok alverziói, ez nem aftershock hogy 10 térkép van oszt kész.

itt is van:
Randomly generated tactical missions: Each playing field is unique, no two games are the same;

ezzel szemeben volt mar olyan palya ahol 5 szor is voltam. (es mivel terjeszkedek, kulonbozo helyeken volt.

merges vagyok 😊<#violent>

Emberek, akik mar tobbet jatszottak vele:
En csak par orat toltam, de kurvanagy csalodassal vettem eszre hogy 10 palyabol kb 3 ismetlodik folyamatosan. En ugy emlekszem azzal hirdettek hogy randomizalja a palyakat, csak nehany fontos elem lesz statikus.

PONT EZERT szerettem egyaltalan az ufo jatekokat. amugy mi ertelme...
szoval nyugtassatok meg hogy csak nalom volt valami bibi, vagy veletlen pont uganazokon a helyeken harcoltam???

Nincs elég fuel-ed?<#wow1><#wow1> Nekem a területek felén csak az van, kb. a 20%-án meg semmi.
Cobra.
Valamit félreolvastak, mert szerintem a lokalizált verziók jönnek elsején.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Agamemnon
Akkor én most mivel játszottam tegnap???

Forrás: PC Dome

2007. február 15.

Aranyon az UFO: Afterlight
Retee | 13:17

Január elején érkezett meg az UFO: Afterlight demo verziója, azóta viszont csönd honolt a játék körül. Egészen eddig, hiszen ma az Altar Games bejelentette, véget ért a fejlesztés, elkészült az aranylemez és indulhat a gyári sokszorosítás. Az Afterlight története szerint az emberiség megvetette a lábát a Marson, ahol azonban összetalálkoznak a kis zöld lényekkel, akik jó szokásuk szerint ismét támadásba lendülnek. Ezúttal azonban mi is megfelelõ kommandókkal rendelkezünk, embereink pedig egyedivé válnak, hiszen a játék teljes mértékben ráhajt a szerepjáték elemekre, így nem csak arctalan egyedeket vezethetünk a bevetéseken. A végeredményt pedig majd meglátjuk, méghozzá március elsején, ekkor kerül a program a boltok polcaira.

Agamemnon
Nekem is simán megy, ha Daemonnal bemoutolom, minden off-ra van benne állítva, elindítom a Yasut, majd a windows intézõben elkezdek másolni egy adatállományt a dvdrõl, és közben elindítom a játékot. Ezzel a módszerrel nagyon jó indítási/hiba százalékot lehet elérni.

A játék nagyon tetszik, bár a kezdeti lépések eléggé lassan mennek, jó sok idõ kell, mire kikutatsz, legyártasz valamit... illetve üzemanyag sincs elég az UFO-hoz...

Fenrir
Akkor mi is várunk lál :\

TreDoR
Ahogy elnézem RELOADED megvárja, míg kijönnek local verziók.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

igen van meg radar és teraformálo is
Agamemnon
Építettél is rájuk bányát, vagy csak a területen vannak amire geological probe-t építettél?