1340
-
#820 Köszönjük! -
#819 Ez király, én sem szeretek időre játszani hanem szépen, nyugodtan, saját tempóban -
#818 IMPORTANT!
This mod requires version 1.4 or higher of UFO:Afterlight.
The file 'NoTimeLimitmod.vfs' goes in your main UFO game directory.
-
shadar619 #817 © Kindred Blades hova kell másolni ezt a NoTimeLimitmod.vfs filet hogy működjön? -
#816 1, Egy szóval nem írtam, hogy engem érdekel a magyarítás, ha nem hiszed olvass vissza.
2, UK release nem 1 hete van kint.
3, Március van kijelölve megjelenési dátumként, tehát szerintem "normalis kerdes egy olyan jatek magyaritasat varni", gondoltam valaki tud valami pontosabb információt a megjelenésről. -
Kindred Blades #815 http://www.strategycore.co.uk/files/index.php?dlid=488
Ez a mod megoldja, 540-ről 5400-ra állítja az időlimitet, 15 év alatt meg már csak elég. :)
Nevezhetjük csalásnak is persze, de én pl szeretek elpepecselgetni a játékokkal, fejlesztésekkel, stb. -
#814 Miert szerinted normalis kerdes egy olyan jatek magyaritasat varni amibl meg csak egy hete van UK release? De ha ennyire erdekel magyarul a 'Laser Rifle' meg a 'Pistol', akkor szivesen leforditom. -
#813 Eh, most olvasom a hivatalos fórumon, hogy a játék időre megy. Másfél év oszt csókolom. Valaki beleütközött már ebbe? -
#812 Sry, hogy én csak magyarul tudok annyira mint te angolul!
"ujabb magyaritas-lama." -
Kindred Blades #811 És tényleg! :) Nem tudom, hogy nem szúrtam ki, köszönöm.
(a vakok és gyengén látók szövetsége nevében is :P ) -
#810 azta,pedig mennyire egyszeru....köszönöm szépen!
nekiesek figyelmesebben:P -
#809 Hát igen, akkor lehet, hogy a kártyád már nem elég jó neki.
HW requirements
Minimum
MS Windows® XP or 2000 with DirectX® 8.1
1GHz CPU
512 MB RAM
nVidia® GeForce™ 5700 or ATI Radeon® 9500
MS DirectX® 9.0 compatible soundcard
4 GB free hard disk space
DVD ROM drive
-
kolja75 #808 Sziasztok !
Még régebbi 128MB-os ASUS kártyám van és a Tutorial pályán a texturák nagyon gagyik és a pálya széle is szürke valamint amikor az emberke felszerelése nézetre kapcsolok ott is full snassz a grafika valószínüleg a kártyám a hibás ugye ???? (A screenshotokon gyönyörű volt a graf...) :-( -
#807 Lol, ujabb magyaritas-lama. -
BBalee #806 1.: Persze, hogy megoldható, csak nem olvastd el figyelmesen a feladatot: El kell menekülni az UFO-ig. :)
2.: Az szerintem csak egy bázis, és a feladat: TNT-t kell vinni és fel kell robbantani. -
#805 szejasztok!
ma kezdtem el a jatekot es lenne par kerdesem.
1:az a kuldetes megoldhato amikor eloszor jelennek meg a beastmanek?kinyirnak seperc alatt
2:az elso beastmanes urhajos kuldetes.kinyirom az osszeset,de semmi.vannak vmi ladaszeru izék amik folott villognak piros nyilszerusegek.mi a teendo? -
DeviloftheHell #804 hmm müködik ez a crack ujra is kezdtem a játékot mostmár nem csinál olyat hogy minden karakternél más lötáv és sebzés hanem egységes
viszont vesztésnél elég szép video van :D
szegényeknek kifogyott a viztankból a viz :D:D:D -
#803 Magyar verzió megjelenési dátuma? -
BBalee #802 Semmi speckó nem kell.
Ráklikkelsz a people-ra, majd a levels és azon belűl a attributes ablakba megnöveled a kívánt attributumot. Ennek hatására a skill automatikusan növekszik. Ekkor alul megjelenik egy confirm gomb és ezzel le lehet fixálni. Ennélkül elfelejti :)
Ha csak ráklikkelsz egy attributumra, akkor alul kiírja, hogy milyen skilleket emel.
pl.:
Strength: Phisichal, constitution, Mechanical, speed és a manipulation skillek emeléséhez kell... -
Kindred Blades #801 Bezony, pixel shader 2.0 hiánya miatt van, cimboránál ugyanez a probléma lépett fel.
Van ám egy kérdésem is, amelyhez a válasz valószínűleg nagyon egyszerű és kézenfekvő, s mikor valami kedves úriember megválaszolja, amúgy napirajzosan a homlokomra fogok csapni, hogy "óbááázzeee". Munka miatt nem sokat játszottam még vele, nem nagyon volt időm keresgélni. Hogyan is lehet a kedves karakterekkel meglépetni a szintet? A hölgyemény elcsicsegi a szokásos "there is someone..." kezdetű szövegét, a Level-Up okat szépen kiírja, no, innen hogyan tovább? Gondoltam egyszerűen, click skill, vártam a csodát, hogy végre ne pathetic akaretereje legyen a delikvensnek... de semmi. No, gondoltam merészet, hátha a tulajdonságra lehet valamit osztani... de semmi. Van valami előkövetelmény, felhúzandó épület? Vagy csak én nem szúrtam ki a keresett gombot? -
gszp #800 nVidia® GeForce™ 5700 or ATI Radeon® 9500
Ha ennél gyengébb kártyád van, akkor szerintem ne reménykedj... -
#799 Nálam csak egyszer fordult elő, hogy fehér volt a Mars. Gondoltam nem a hirtelen jégkorszak miatt, így újraindítottam a játékot, és újra a régi vörös poros gyolyóbis lett. -
#798 Legújabb videódriver van fent? Ha igen, akkor próbálj egy eggyel régebbit, ha nem a legújabb, akkor meg azt. -
peter01 #797 Ja nagy szívás én már nem tok a holdra menni. Mer az összes fuel bányám ott volt. -
#796 Valaki tudja, hogy hogyan lehet a medikitben tárat cserélni? Ki van fejlesztve az advanced first aid amit be kéne tárazni a sima helyett a medikitbe, de nem hajlandó rá.
Végigszenvedtem, hogy minden területen minden fent legyen és upgradelt legyen, értelme végülis van a rakétás radarnak mert 3 támadásból 1-et mindig megfog. A terraformálás meg jó szopacs, az egész északi rész víz alá került vagy 5 bányámmal mert egy tenger alakult ki. Kénytelen vagyok délre beütni a szomszédokat :\ -
Bandeeka #795 Nemtudtam megoldani nálam a bolygo 1 fehér gömb -
#794 Aham, erre nem gondoltam, pedig már volt, hogy el kellett fogni egy beastmant. Köcc. :-) -
DeviloftheHell #793 medikittel felkell éleszteni és bevinni az ufohoz rögtön adja utána -
#792 Kulon capture misszio van hozza. -
#791 No akkor az első probléma: hogyan kellene kihallgatni az idegeneket?
Építettem kihallgatót és a szükséges idegenek közül jópárat csak ájulásig lőttem, nem öltem meg őket. Ennek ellenére nem akar működni a dolog, nem jön fel lehetőség a fejlesztésnél mint mikor például boncolni kellene egyet. Márpedig csak ezek hiányoznak pár technológia kifejlesztéséhez (pölö a spéci terraformáláshoz a gyors szaporodás). :-/ -
#790 Qrva unalmas és hosszadalmas minden egyes területen felépíteni a bányát, terraformálót és radart majd mindet upgrade-elni egyesével :\ -
#789 Lehet, hogy arra gondol, hogy van még valaki, aki meg tud tanulni egy skill-t. Végül is az is "increase his or her level".
Most gyártom az első sniperemet, és el is küldtem Samanthát sniper képzésre... Már nagyon várom!
Amúgy a nagy fehér Marsgömb eltűnik, ha újraindítod a játékot. Valamilyen grafikai gixer.
Szerintem 8. Csak Ute-nak volt olyan nagyon idegesítő hangja. Ő meg eltávozott az élők sorából. -
Bandeeka #788 elinditom a játékot és 1 ilyen nagy fehér gömb van a képernyö közepén gondolom az lesz az:) -
#787 En nem lattam meg a jatekban foldgombot... -
Bandeeka #786 Sziasztok!
Lenne 1 kis problémám a játékkal. Minden jol müködik, de a fölgömb nálam 1 nagy fehér kör. Nemtudjátok mi lehet a hiba? Elölre is köszönöm -
#785 Szerintem azert amiert az overview menuben is mindig azt mondja a ficko, hogy vannak meg olyan termeszeti kincsek amik nincsnek kiaknazva, bug :) -
#784 Ezt vajon miért mondja mindig amikor már 500x átnéztem és senki sem lépett szintet? -
#783 Legyen inkabb 6,5 az idegesito hangok miatt :)) -
#782 Hm. Az már nem is olyan rossz. -
#781 7, szamomra.