UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én megtartottam na kirpobáltam ezeket a lightinhg gun kat egész jópofa 😄 kis plasba gömböt lö ki amit utána irányitász ahova akarsz csak az a baj a technikust addig ki is löhetik beraktam egy kezdö technikust küldetés xp száma 180ezer volt fejenként és mindjárt 25 ös katonai szintet ért el
de ami jó hogy már csak a beastmannekt az ellenségek csak a bázisukat nem tudom hogy szedem szét mert van egy fal és onnan nincs tovább ut a belsö részhez
a martianoktol kaptam egy páncélt de lényt hozzá nem szval ne mtudom mit kezdek vele
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
És Ute nálam is besétáltak a Robotok közé... biztosan valamilyen speciális robot volt psi fegyverrel...
A halál csupán a kezdet...
Eddig még senki sem szexelt, hogy lett volna gyereke 😊
És még nem is kaptam.
Kiborg
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A masr mekkora területét foglaltad el ?
Nekem Ute 126 asszem, me a többiek kb 100-al.
Gyenguszok.
ui: akkor nekem van még mire kiképezni õket.
Ugyebár én is kinyírtam Ute-t, jött is a katonaikerpár. Így már 5 katonám van, aztán jött 2 reticulan, az egyik katona, a másik katon/tudós.
Gondolkozom, hogy a 2 reticulant nem használom és berakok a helyükre 1 katona/tudóst és 1 katona technikust. Valaki csinálja így?
Arra elég rábökni ?
Kiborg
Most viszont jól megszívtam mert olyan területek maradtak amikhez már 5-6-os enviromental kell és nekem még csak a könnyû páncéljaim 4-et bírnak, ahhoz meg hogy ki tudjam fejleszteni az új páncélt kéne új terület az új nyersanyaglelõhelyek miatt amit nem nagyon tudok megszerezni :\
Amúgy a medkit hogyan mûködik? "Lõszerként" kell használni a dózisokat, de utána ha fegyver helyére veszem akkor valami szöveget ír és nem használja.
Amikor betámad az expedíció és nem foglalkozok velük (mert nem bírok, mert állandóan átveszik a csókám felett az irányítást) elõbb-utóbb megszerzik a területeket. Ezt még megértem. De említattek itt elõttem szólók, hogy lehet velük szövetsséget kötni ! Mikor és hogy ? Nekem eddig még nem ajánlotta fel. Pedig olyan szép rózsaszín a területük, meg olyan qrva erõsek. (pedig a csókáim 15-16os szintûek).
Sok gyártáshoz hiányzik ez energia ! Ezt hogy lehet szerezni ??? Van erre valami tipp ? Csak erre várok, meg asszem kristály, de az területszerzéssel még meg is lenne.
Üdv Kiborg
az Xcom pedig teljesen random volt. azert imadtam 😊
(jatszottam egy keveset az aftermath??-al is, es ott sem talaltam ket egyforma palyat (legalabbis ennyi ido utan).
mondjuk amin néztem a legnagyobb sebzése a vén asszonynak van és a legszarabb az egyik tudosnak amit orvosnak tartok csak meg a két hülyegyerek is elég gyengusz
Én nagyon elégedett vagyok vele, van olyan kellemesen nehéz hogy ne problémázzak az ismétlõdésen + a favorit mind control, nekem elég. Késõbb kapsz erõsebb meg több enemyket, szal jó ez.
Most kaptam 6 matriarch-ot egy missionben, kellemetlen volt
"Another thing that made some question marks was the maps fixation. It must be the map size (who are rich in graphic details) that the game hold a limited number of maps, what makes the fighting automatic in some cases. I just can't understand why a game 15 years old could hold a random map generator and such an advanced game can't."
azert meg tolom egy kicsit, de ha meg 10x ugyanott leszek, akkor megolom Emberestul, Reticulanostul, meg Enviromental hazard-ostul.
kar lenne.
Randomly generated tactical missions: Each playing field is unique, no two games are the same;
ezzel szemeben volt mar olyan palya ahol 5 szor is voltam. (es mivel terjeszkedek, kulonbozo helyeken volt.
merges vagyok 😊<#violent>#violent>
En csak par orat toltam, de kurvanagy csalodassal vettem eszre hogy 10 palyabol kb 3 ismetlodik folyamatosan. En ugy emlekszem azzal hirdettek hogy randomizalja a palyakat, csak nehany fontos elem lesz statikus.
PONT EZERT szerettem egyaltalan az ufo jatekokat. amugy mi ertelme...
szoval nyugtassatok meg hogy csak nalom volt valami bibi, vagy veletlen pont uganazokon a helyeken harcoltam???
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Forrás: PC Dome
2007. február 15.
Aranyon az UFO: Afterlight
Retee | 13:17
Január elején érkezett meg az UFO: Afterlight demo verziója, azóta viszont csönd honolt a játék körül. Egészen eddig, hiszen ma az Altar Games bejelentette, véget ért a fejlesztés, elkészült az aranylemez és indulhat a gyári sokszorosítás. Az Afterlight története szerint az emberiség megvetette a lábát a Marson, ahol azonban összetalálkoznak a kis zöld lényekkel, akik jó szokásuk szerint ismét támadásba lendülnek. Ezúttal azonban mi is megfelelõ kommandókkal rendelkezünk, embereink pedig egyedivé válnak, hiszen a játék teljes mértékben ráhajt a szerepjáték elemekre, így nem csak arctalan egyedeket vezethetünk a bevetéseken. A végeredményt pedig majd meglátjuk, méghozzá március elsején, ekkor kerül a program a boltok polcaira.
A játék nagyon tetszik, bár a kezdeti lépések eléggé lassan mennek, jó sok idõ kell, mire kikutatsz, legyártasz valamit... illetve üzemanyag sincs elég az UFO-hoz...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls