1340
-
#260 Hajrá :) -
#259 Küldtem levelet, várom a válaszukat ha így megfelel. -
#258 Már miért ne lehetnél? :)
Ha a többieknek is megfelelő akkor a moderátor topikban szólj, hogy átveszed a házigazda jogokat itt. -
#257 Én lehetek házigazda? -
#256 Én már az vagyok az Aftershock-ban, ha más nem akar akkor bevehetem ezt is mellé. -
#255 És ki akar a házigazda lenni? -
#254 Ute hangja akkor is ugyanaz marad. Egy megoldás van erre, Ute must die :) -
#253 Komolyan magyar felirattal?
Az tök jó. -
jano1 #252 Hivatalos megjelenés Február 9. ,a Sevenm szerint, Magyar felirattal. -
#251 De igen -
#250 Neked nem Ute a kedvenced? :P -
#249 Azt hiszem úgy van, hogy alapból a bázis körüli terültekre tud repülni. Amennyiben egyel nő az üzemanyag, akkor egyel távolabb tud repülni. Ha még eggyel nő, akkor már kettővel távolabb, és így tovább.
Ha ájult enemy van a térképen, és a csapatom éppen arrafelé halad, akkor általában a kednenc egységemmel szoktam kinyírni (Samantha)... persze, ha majd másnak kell az exp, akkor majd más is gyilkolhat. :-) -
kHares #248 Igen, én is így vettem észre, ha marad ájult enemy aki nem pusztult meg akkor nem adja be. Talán bug, talán feature, majd kiderül.
Bár ha nagy a túlerő még mindig fölragadhatsz pár dolgot aztán spuri vissza.
Érdemes elolvasni a libraryban a bejegyzéseket. Pl. a fuel ellátmánytól függ milyen távra tud a mi kis UFO-nk repülni. Ha nincs akkor csak saját területre lehet menni, ha kevés van akkor csak szomszédos(sajátjaink melletti) tartományra, ha majd lesz sok akkor meg vígan repülünk. Pedig elsőre nyersanyagnak gondoltam. -
#247 Tanulság, hogy bármi is a pályán a cél, ha kell a cucc akkor úgyis ki kell mindenkit nyírnod rajta. -
#246 Én úgy vettem észre, hogy kizárólag akkor ajánlja fel, ha minden ellenfelet kinyírsz. Ezért volt érdekes, hogy mikor a beastman-eknek vagy kiknek a kapitányát kinyírtam, akkor mission accomplished és csókolom (pont az evakuációs területen álltam). Ezért betültöttem a pályát, kinyírtam mindenkit és így a főnök hulláját is elvihettem... amivel persze nem értem semmit, mert demo :-) -
#245 Amúgy a méret mindegy, majd meglátjuk mennyi lesz pontosan. -
#244 Szerintem csak fel fogja ajánlani a küldetéseket, és nem csak úgy megtámadjuk őket. Persze idővel megkapod mindet, ezt nem vitatom.
Amúgy attól számomra még nem logikus, hogy attól, hogy elloptál egy artifactot, attól miért lesz független egy terület, de legalább nem mindig az van, hogy ölj meg mindenkit. Persze, ha így teszel, több xp-t kapsz. Meg talán fel is lehet pakolni az UFO-ba a dolgokat.
Tényleg, mikor ajánlja fel, hogy mit vigyél el a csata után az ufo-val? Mert nálam nem ajánlotta fel minden sikeres küldetés után. -
kHares #243 A játék kb. 2 giga lesz, ezt írták a fórumokun. A demo erősen scriptelve van, szal ha le is vennéd a 10 napos korlátot valószínűleg fagyna. Amúgy meglepően szórakoztató, az elmúlt 2 after-izék után nem vártam volna. Pláne ha csak kevés bug lesz akár a régi körökre osztott hangulatot is idézheti. A terület nem lesz a miénk, csak lehetőséged lesz elfoglalni(geocuccot telepíteni) mert leírtottad a reticulianokat. A teljesben biztos meg lehet támadni minden szomszédos és ellenséges régiót, itt gondolom script védi. -
#242 Valóban egy dvd körül lesz, mert 4 Gb-t hely kell majd a játéknak.
És bár lehet, hogy nincs korlátozás a kutatáson, attól tartok, hogy még ha tovább is lehetne folytatni a játékot, akkor is elfogynának, mert gondolom egy csomó kutatáshoz kellenek külső tényezők, amik ki lettek hagyva a demóból. Lásd a Reticulanoktól megszerzett dolgot.
Amúgy arról az artifactról jut eszembe, azért nem semmi felderítéssel rendelkezik a marsi tábor, hogy így meg tudják határozni eme tárgy helyét... Bár attól hogy elraboljuk, miért lesz a miénk a terület? Maguktól kihalnak az ellenfelek? -
#241 A demóban csak 5 küldetés erejéig harcolhattál viszont a fejlesztésre, gyártásra és a terjeszkedésre nem láttam limitet.
Amúgy persze, hogy nem 500 Mb lessz a teljes játék, nem a kőkorszakban élünk :)
Mostmár minimum 1 dvd-re kell tenni mert az snassz :P -
peter01 #240 Hogy lehetne végigjátszani a játékot csak nem gondolod hogy 500 Mb lesz a full is és a demo csak annyiba külömbözik hogy 10 napi játszhatsz. -
#239 Én azt csináltam, hogy a tutorial után, amikor a Mars bolygója látszott elmentettem a játékot és amikor letelt a 10 nap, visszatöltöttem és megnéztem mást is. 3-4 ilyen próba után már eléggé be lehet szokni, hogy mi hogyan és miért működik. -
#238 Szép meg jó a demó, csak kár hogy kissé rövid. Mire felfognám mit lehet csinálni, sutty és vége; kilencedike meg még rohadt messze van. -
#237 Gyanítom, hogy nemigen lesz ilyen unlockos peccs/mod/krekk mert szerintem nincs limitálva a fejlesztés meg hasonlók, ergó egy ilyennel a játékot végig lehetne játszani. -
#236 Irták, hogy csak 5 harci küldetés van benne, hogy minden fajtát megnézhess. -
peter01 #235 Erre godoltam én is hogy nem lenne több küldetés hiába jáccanánk tovább. -
#234 Én nem találtam még semmit sem, amivel sikerülne rávenni a játékot, hogy tovább engedjen játszani...
Bár lehet, hogy hiába is játszanánk tovább, lehet, hogy újabb küldetések nem lennének, illetve, további kutatnivalók, vagy gyártanivalók.
Már csak 19 nap. -
#233 A kívánt követelményeknek sztm megfelel, igaz nem az ajánlott gép, de a határok közé esik (1.6 P4, 768 MB RAM, ATI Radeon® 9550(128) ). 4 GByte-t a demo sztm nem igényel, de az is megvan. -
#232 Nekem is sikerült a levegőbe emelnem már egyet . -
peter01 #231 Meglepő hogy majdnem full grafikon akadás nélkül megy a gém, az aftershock simán beakadt ha 7 emberrel voltam küldetésen, igaz nem tok élsimítást és HDR-t 1x-re haszálni. A beastmanek meg átvették a wargotok szerepét most ők repülnek végig a pányán pár skulótól. -
#230 Eléri ezt a géped?
HW requirements
Minimum
MS Windows® XP or 2000 with DirectX® 8.1
1GHz CPU
512 MB RAM
nVidia® GeForce™ 5700 or ATI Radeon® 9500
MS DirectX® 9.0 compatible soundcard
4 GB free hard disk space
DVD ROM drive
Recommended
MS Windows® XP or 2000 with DirectX® 9.0c
2GHz CPU
768 MB RAM
nVidia® GeForce™ 6600 or ATI Radeon® 9700 Pro
Sound Blaster® X-Fi™ sound card
4 GB free hard disk space
DVD ROM drive -
#229 Kis problémám támadt a játékkal.
A PC-Dome-ról szedtem le, feltelepítettem, elindítom a játékot... és el is jutok a betöltő képernyőig - amikor gondolom kreálja a pályát -, de ha az optionsban mindent alapértelmezésben hagyok, akkor a 100%-s betöltés után 6 perccel lefagy és hibával kilép, ha a felbontáson kívül bármit állítok, akkor pedig a 100% betöltöttség jelzés után a képernyő elfeketedik és mintha megszakadna a kapcsolat a szgéppel. Az utobbi hibából csak reset-tel lehet kilépni.
Mi lehet a gond? -
#228 A kutatásról valóban nem mondja meg, hogy mire lesz készen. Ez szerintem sokkal életszerűb, szóval nekem bejön. A gyártásnál, és a fejlesztésénél is megmondja, hogy még hány óra, illetve nap van vissza. -
#227 Egy dolgot hiányolok csak, bár lehet hogy benne van csak én nem találtam meg: a kutatás és fejlesztés pillanatnyi állapota. Vagy egy csík, vagy egy százalék lehetne, így fogalmam sincs, hogy mi hogyan áll.
Amúgy a katona/kutató csoport végzi alapból a geoszondák lerakását, a katona/technikus pedig a bányák felépítését. Ha ki van fejlszetve náluk a driving skill akkor gyorsabban mennek a felszínen a járművel, ergó hamarabb járják körbe a területet. -
#226 A bannert én tettem be, miután megkérdeztem itt, hogy melyik legyen...
Azért ha valaki találkozik az időkorlát feloldását megoldó file-al, az lécci tegye közzé.
Amúgy tényleg hihetetlen az Aftershock után, hogy a mentés annyi időbe telik, míg rányomok a save gombra.
Az építkezés is eléggé összetett. Van egyszer a bázis, meg vannak a "tartományok". A bázison akkor tudsz építeni, ha be van osztva legalább egy embered a megfelelő helyre, és persze ha van elég nyersanyagod.
A tartományokon először egy geological probe vagy mit kell építtetni a tudósokkal, és ezek után tudnak a technikusok különböző bányákat építeni. -
geCCo33 #225 Ute nekem sem szimpi gondoltam kinyiratom, hardon eltartott egy darabig mire a maszkalo robotok lelovoldoztek
porgetem az ido, erre eccercsak azt mondja a 'human eroforras manager' hogy uj ember erkeztt :)
megnezem hogy ki s mifele erre latom hogy ket 'gyerek' akik csak katonak
es olvasom hogy ute 2000ben szuletett europaban es az USA szineiben volt az olimpian
gondolom abbol a csodaszerkezetbol ebresztik fel az embereket ha meghal vki -
peter01 #224 De az Ute mér katona egyáltalán nem olyan a felépítése mint aki jó lenne katonának bár kitudja lehet hogy a készítök az öreganyukat küldenék háborúba. -
#223 Látom végre optimalizálták a gamet, erre nem számítottam. Remélem a bugokat is lecsökkentették a minimumra. A "majdnem fps" nézet nagyon teccik és az, hogy szebb lett a grafikája. Viszont a droneok fegyvere még mindíg a levegőben lebeg. Az Uten vagy kin meg röhögtem egy nagyot mikor meghallottam ezt: yes, ready, yes, ready, yes, ready. Azért a teljes gameban majd kirugom vagy megöletem. -
#222 Ez a demo egyre jobban bejön, mostmár kezdem átlátni a dolgokat.
Van ugyebár 20 ember akiknek más és más a dolguk. Van egy 4-es katonaosztag aki csak harcolni tud, van egy 4-es katona/technikus (a technikus beosztható a gyárba is), van egy 4-es katona/tudós (a tudós beosztható a gyárba, van egy 3-as tudós, egy 3-as technikus és 2 jolly joker ember aki technikus/tudós. Eléggé változatos eddig szvsz :P
Az építkezős részét még nem nagyon látom át, de párszor lenyomom a demot és az is menni fog. -
#221 Azt be lehet házigazda jogok nélkül is csak a megfelelő helyen kéred, hogy ebbe a topikba ezt a bannert tegyék be.