1340
  • lee56
    off, seytettem amugy, és szivesen máskoris
  • Agamemnon69
    Nos, egy újabb review olvasható itt bár nem értem miért a srácot választották erre a feladatra, mikor egyetlen korábbi résszel sem játszott, és amint kipróbálta ezt, már el is havazott vele...
    Legalább annyit megtudtunk, hogy aki még nem játszott vele korábban, annak kell majd egy kis idő, hogy beletanuljon. Bár szerintem nem kell olyan sok. Én az Aftermath-al sosem játszottam, de az Aftershock nem okozott különösebb gondot, szóval szerintem aki lelkes, az önnyedén kitanulhatja ezt is majd.
  • Agamemnon
    Ők viccesnek találták. :-) És a kép tényleg a Cenegától szármatik, szóval még csak nem is egy vicces kedvű photoshop-os kreálta.
  • Serpa
    nekem az ilyenektől mindig herotom van.
  • Agamemnon
    Merry_Christmans_and_HNY_2007_from_Cenega

• Agamemnon
    Off:

Agamemnon és Agamemnon69 egy szemály, csak az Agamemnon az otthoni gépen van beállítva, míg az Agamemnon69-et mindenhol máshol használom... azért kedves feltételezés volt, hogy direkt írok két néven...
  • lee56
    te és a vip-s agamemnon 2 különböző emberke vagytok, vagy netán skizó vagy?
  • Agamemnon69
    Kijött egy újabb preview. Itt olvasható. (angol)
  • Agamemnon
    Két hónapja nem adtak ki új képeket. És mosta ttól tartok január eleéig várhatunk mire valami újdonságot megtudhatunk a játékról. Bár akkor már talán demó formában kapjuk az újdonságot...
  • Agamemnon
    Jó, az aftershockot én sem játszanám újra, még így majd' egy év távlatából sem. De amíg játszottam vele nagyon tetszett.

Szóval én bízom benne, hogy most egy kicsit jobb és egy kicsit változatosabb lesz, mint az Aftershock volt.

Csak el kell fogadni, vagy legalább meg kell szokni az UFO: Afterlight új designját. Egy demót mindenképpen kipróbálok.
  • zorrobomber
    reggel megnézzük trélerkét és még ennél is okosabbak leszünk :)
  • zorrobomber
    nem tudom, én bizakodom egy tűrhető kis gaméban, aftermath és aftershock kimaradt...ennek egyelőre bizalmat szavazok
  • lee56
    Érdekes lenne ha nem lenne random, bár engem nem zavarna, az aftershockot sem játszanám végig ujra semmi pénzért, még akkoris ha most gyorsabban menne mer tudom mi mikor történik :)
  • Agamemnon
    Kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyire lesz randomizálva a kezdő húsz fő. Azért jó lenne, ha legalább egy kicsit más lenne, ha az ember elkezdi újrajátszani...

Ezt találtam a játék hivatalos fórumán:

"Since the characters' starting stats don't seem to be random, can't they at least randomize the starting crew?"

"From what little I've gathered the base has limited resources to keep people alive and awake, but there's people waiting in stasis/crygenesis/something for the new world to be liveable.

So a limited amount of people can be awakened at any one time. But if and when someone dies, that leaves room and resources to wake up a replacement.

I too hope that it is possible to select the initial team based on personal preferences. In fact, to me this seems so obvious I would be surprised if this is not at least partially the case.
    "
  • Agamemnon
    Team of 20 (remember in the trailer, they mentioned this "Team of 20"?)

(Left to Right, see http://www.worthplaying.com/kiwi_popup.php...reenshot_17.jpg )
    Ute Heinemann
    Harald Zamyatin
    Diego Ramirez
    Samantha Svensson
    Hikaru Yoshimori
    Tadeusz Yoshimori
    Gene Lawrence
    Mark Wells
    Pauline
    Benat
    Oliver
    Vera
    Fernando Ramirez
    Inge Heinemann
    [Elderly librarian woman]
    Jacqueline (Jackie) Wells
    Mary
    Edgar Barker
    Willhelm Schrooten
    Neil Barker

---Seen in screenshots, but not in team of 20---
    Rita (red haired goth girl.. mmm)
    Olga Zamyatina
    Claude (kid with baseball cap turned backwards)

---Rets---
    Billie
    Oghie
    Preggie
    Tabbie

• Agamemnon
    Azért egyre több jel mutat arra, hogy 20 ember fogja kolonizálni a Marsot...

• Agamemnon
    Néhány újdonság ismét megtudható ebből a cikkből.

- úgy tűnik nem lesznek túl változatosak a pályák (legalábbis abban a változatban nem voltak, amelyikben a srác játszott)
    - drone-ok szintet lépnek és képességeket kapnak (kép)
  • lee56
    Hmmm, kezdem megutálni őket, armed assoult-al is nyomathatják már, szemtek :D
  • Agamemnon
    Hi all,
    i was reding the release-list of Cenega games for this year. And guess what ?
    Acording to this list czech version of Ufo:Afterlight will be released before Christmas....

I guess, they hope that people in CZ will help them in bug-fixing
    release date, 4 december 2006, only for CZ

Forrás: UFO: Afterlight forum
  • Agamemnon
    Nem lesz nagyon mellékes embered. Mint mondták, egy maroknyi tudós indult útnak, és velük kell majd mindent csinálni. Nem úgy lesz, hogy építek egy lab-ot, és akkor a kutatások majd jönnek. Embert kell hozzájuk rendelned, de akkor Ők nem tudnak harcolni, fejlődni, építeni, szerelni, gyártani...

Szóval nem zárnám ki, hogy a twenty az az össz létszám lehet esetlegesen.

És igazad van Fenrir, mert a korábbi részekben sem irányítottam több embert, csak akkor akiket irányítottam, azoknak nem volt más dolguk a csatákon kívül...
  • Fenrir
    Szerintem a "your team of twenty" arra vonatkozik, hogy maximálisan 20 katonád lehet, a mellette lévő járulékos tudós/gyártó stb. nem számít bele.
  • Serpa
    én úgy emléxem a legelső részekben a gyártásra és a kutatásra akár (max) 100 embert lehetett felvenni.
    de ők csak azzal foglalkoztak.
  • Fenrir
    Ja persze, mert az ezelőtti részekben több embert irányítottál...

Aftershockban is limitált volt, de úgy emlékszem, hogy a legelső részekben sem volt örök mennyiségű. Ilyen alapon 20 emberrel szabadítjuk fel a Földet?
  • lammaer
    Hmmm.... annyira nem is lesz szar gyerekes a graf a trailer alapján... rosszabbra számitottam.
  • lee56
    Alapvetően egyetértek, de asszem sirni fogok játék közbe, legalábbis az elején, aztán vagy megszoksz, vagy megszöksz.
  • Agamemnon69
    A Trailer jó, csak meg kell szokni a ToyStory-s grafikát. Persze jobb lenne, normális grafikával, de ha jó, bugmentes, újdonságokkal és kihívásokkal teli lesz, akkor az sem számít igazán...
  • Agamemnon69
    "your team of twenty" ? 20 emberrel kell majd meghódítani a Marsot, miközben velük kell építeni, kutatni és gyártani?
    Nem lesz semmi...
  • Lammer
    hat akkor ki is vettem a kedvencekbol ezt a topikot, ez a kiddy stilus egyszeruen okadek... mar koze sincs a regi UFO feelinghez... marad remenynek a konkurencia...
  • lee56
    Van 2 uj tréjler is, hátha még érdekel valakit...
  • Lammer
    osztom a velemenyed :/
  • Agamemnon
    Annyi legalább kiderült a szövegből, hogy nem lehet majd teketóriázni, és egyből mindenkit támadni kell, amiddel csak tudod, és jó alaposan meg kell majd fontolni, hogy kit viszel küldetésre, illetve hogy kit osztasz be a kutatáshoz, arról nem is beszélve, hogy mit fogsz kikutatni...
  • Agamemnon
    Vedd azt is figyelembe, hogy akkor azért még fiatalabbak voltunk.
  • Fenrir
    Egyre több a fenntartásom a grafikával kapcsolatban :\

Kezd kiveszni belőle az ufó hangulat rohamosan. Még annó az ufo 1-ben összexartam magam nem 1x amikor előcammogott egy-egy dög pl egy teherhajó rakterében vagy egy ház hátsó udvarában, de ezek a mostaniak a marson már nevetségesek.
  • lee56
    Érdekesen hangzik, de nemtom hogy fogom ezt a "vizuális élményt" megemészteni.
  • Agamemnon
    Egy kis ízelítő a Worthplayingen.
  • Agamemnon
    Legalább nem csak 5 fajta ellenfél lesz. Talán.
  • lee56
    Egyre furcsábbnak tünik ez a game
  • Agamemnon69
    Hát, most már tudjuk, hogy ilyen is lesz, akármi is ez...

• Agamemnon
    Soldiers have no parking skill

• Agamemnon
    Aki tud egy kicsit angolul, annak ajánlom ezt a hivatalos fórumot, ahol vicces képeket tesznek közzé a készülő játékról.