1340
-
#300 Akkor hamarabb jön ki az extraterrestrials. Február 28. -
jano1 #299 Sevenm.hu – n keresd
Egyébként a megjelenést átrakták márciusra
-
#298 Azt nem vágom miért csak Ute után kapunk embereket, többi tag után kapunk egy nagy semmit. Vagy talán a készitők is sejtették, hogy mindenki utálni fogja? Na az a LOL!!!!! -
#297 Ölesd meg! Kapsz helyette két kölyköt, és így 20 fő helyett 21 embered lesz :) jó csere.
Sőt, állítólag, ha saját embereddel löveted le, akkor még EXP-t is kapsz. -
Meshif #296 WWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Valaki írjon egy mod-ot Ute hangjának lecserélésére mert elviselhetetlen!!!
Meg valaki bedobna egy pontos linket arról, hogy hol írták meg, hogy a játék magyar felirattal lesz!
Előre is köszi a segítséget. -
#295 Hogy mennyire ötletesek, az egy hét múlva kiderül. Akkor remélhetőleg már a teljes játékot véleményezhetjük! -
lee56 #294 mitnemondjak, ötletesek ezek a fejleszők :) -
#293 Lehet, hogy olyan modern az űrruha, hogy egy kis wc is bele van építve... így oldották meg azt a komoly problémát, amit ez a helység jelentett az Aftershcokban. -
lee56 #292 Még a végén kiderül, hogy az emberiség megmentői, 20darab pelenkás marslakó -
#291 Nincs wc, legalábbis én még nem találtam :P -
peter01 #290 És gondoljatok bele ha nem lenne kúszás nem lehetne kimenni azokból a helységekből ahova a wc beszórítottam az embereid. -
#289 Meg lehet csinálni, csak éppen az űrruha viselése miatt külön kiképzés kell rá, de BBalee #280-ban már írta.
Én kipróbáltam és működnek. -
#288 Nem kell feltételes módban beszélni, valóban csak tréninggel lehet majd megszerezni ezen képességeket (futás, kúszás, lopakodás). -
#287 Meglátásom szerint valóban nem volt akkora szerepük a scannereknek, mint lehetett volna. Mire le tudtad őket gyártani, addigra elég ütőképes csapatod lett, de az ellenfelek maradtak kb ugyanazon a szinten.
És lesz itt is valami ilyesmi technológia, hiszen különböző vizuális módokkal lehet majd nézni a pályát: hő, psi, normál, meg még ki tudja mi. -
Ranger23 #286 Szerintem is irtó hasznos a kúszás térdelés.
Tökéletes lenne ha valóban tréningel lehetne megkapni azt a tulajdonságot.
Mint ahogy gondolom mesterlövészt is lehet majd képezni... -
#285 OFF
Nekem a földi doppler scanner általában minden ellent bemért, egyedül sgk ellen nem használtam, mert addigra már felesleges volt.
ON
Kiváncsi vagyok itt is lesz-e valamilyen hasonló scanner. -
lee56 #284 /off Érdekes, pedig kipróbáltam én mindenféle scennert a játékban, de valahogy haszantolan volt mindig, talán 1x mért be valami idegent, igaz nem is nagyon erőltettem :) 10-12es szint után meg már verhetetlen volt a kis csapatom, 1x2x volt csak halálközeli élménye 1-2 táposabb emberemnek, de ők voltak a frontemberek, tudták mire vállalkoztak mikor felbéreltem őket :D off/ -
#283 Nemtom, AS-ben még azelőtt kilőttem az elleneket mielőtt megláttak volna (vagy én őket, doppler scanner) -
BBalee #282 Hogy mit érek el?
Próbáld ki a következőt! Direktbe ráfogod a fegyvert az egyik embereddel a másikra. Egy álló embert nézd meg hány százaláék a találat esélye és ha letérdel akkor is. Majd döntsd el, hogy van-e értelme :)
Ebből adódik, hogy csak úgy lehet biztonságosan ellőni az első sorban lévő feje felett, ha az első fekszik és a hátsó áll különben frenly fire lesz belőle. :) AS-ben a derékmadasságú romok, illetve kamionplató mögül tüzelsz térdelve, akkor az ellenfél legtöbször a romot illetve a kamiont találja el, mert csak a puska csöve látszik ki amit képtelen eltalálni. :) Gondolom itt is így lesz.
Nomeg jobban néz ki, ha térdelve lő. -
#281 És mit érsz a kúszással, térdeléssel? -
BBalee #280 Nos egy ürruhában nem egyszerű futni, vagy éppen kúszni, de itt ez sem lehetetlen, csak gyakorolni kell :)
Vagyis a tréningnél az athleticset kell fejleszteni a futáshoz, és a suit wearingot a térdeléshez illetve a kúszáshoz. -
#279 A fekvésnek, térdelésnek, lopakodásnak, sétálásnak az előző részben semmi értelme nem volt, szal engem nem zavar , legalább átláthatóbb az irányítás. Ha mégis benne lesz a teljes gameban, itt se fogom használni. -
Ranger23 #278 Jól látom a képeken, hogy nincs fekvés és térdelés a játékban?
Továbbá futás sétálás és lopakodás?
Nem értem. Azt hittem csak a demoban nincs, mert butitva van.
Pedig a hely ki van neki hagyva. Titeket nem zavar,? -
peter01 #277 Azt hittem 6. az már majdnem kilenc. -
Ranger23 #276 Értem Én hogy 9.-e
de vajon hozzánk mikor ér le?
És vajon hogy lesz levédve a játék?
Én mondjuk az előzőt is megvettem, nem is bántam meg. -
#275 Hát állítólag február 9, szóval még egy kicsit hozzá kell adni a 7 naphoz, de már nem sokat! -
peter01 #274 Még 7 nap? -
#273 Akkor el van döntve, Ute-nak mennie kell :P -
#272 Nem értem amit írsz , egyébként nincs TFT-m. -
#271 Milyen monitorod van? TFT-n csak a natív felbontásban lesz szép a kép (tehát átlagos méretűnél 1280*1024).
Esetleg élsimítást kapcsold ki, ha beraktad, az szokta még elmosni a betűket. -
#270 Hát, 1280×960-on így néz ki, szerintem egyértelmű mi a különbség
Nem értem miért csinálták meg úgy, hogy a "menüpanelt" is átméretezze, sztem teljesen felesleges volt. -
BBalee #269 Két katona. Jó csere lesz :) -
#268 De igen, ilyen, de miennek kellene lennie? Én azt hittem ez a normál...
Mi van ezen elcsúszva, vagy szétesve?
Na, most hogy már tudom, hogy Ute-t ki lehet nyírni, azthiszem a telje3s játékban ezzel kezdem...kell a fenének a vénlány!
És a kölyköknek hála a 20 fő helyett 21 fő lesz a bázison. A gyerekek milyen bálítottságúak? katona/tudós/technikus ??? -
#267 Szóval neked nem ilyen a menü 1024×768-as beállítás alatt?
-
ilSYLbl #266 Nem gondoltam volna ,de nagyon király lett ez az Afterlight!!! Ez már majdnem, hogy méltó a régi részekhez :))) Jó a stratégia, jó az RPG rész is,és a taktikai rész sem rossz. Mindekinek , sőt még a régi nagy ufo fanoknak is csak ajánlani tudom.
Ute-t kinyírtam mint a szél, másnapra már meg is jött a két zöldfülü ikergyerek, sajnos az egyik a élete masodik küldetésén megmártózott a Beastman Captaintól származó plazmafröccsben... rip! kemény az élet a marson..
-
#265 Én nem találkoztam semmi ilyennel. -
#264 Most olvastam a hivatalos fórumon, Ute-ről (ott is sokan kinyírnák) :
Just kill her and you get 2 twins. They sound pretty cool and that brings your pop up to 21 instead of 20, if you haven't lost anyone else, that is...
Nem tudom kipróbálta már valaki a demóban? -
#263 Pl a menü teljesen eltorzul és pixeles lesz. -
#262 Mit értesz összeaszalódásn? Mert én 1024*768-on játszok rajta, de semmi zavarót nem tapasztaltam. Minden megfelelően működik. -
#261 Hát, egyáltalán nem vágom ezt a gamet, alapbeállítás nála az 1280×960, ha lejjebb veszed teljesen "összeaszalódik" a kép. Viszont 1280×960-on nem laggzik, míg az aftershock 1024×768-on is kb. 5-10 fps-el futott durvább helyzetekben (és rondább volt a grafja). A demoban meg egy csomó dolog benne van mégis csak 440 mega. Mit csinálnak ezek az Altarnál?
Remélem a végleges játékban is így marad.