1340
  • lee56
    Földönkivüli barbieszimulátor, legalább eredeti ötlet
  • lee56
    Hát igen az eléggé unreál volt, hogy m60asokkal kiírtunk egy sokkal fejlettebb fajt, legalább azt megcsinálhatták volna, hogy a pajzsos alienek ellen ne hassanak a ballisztikus fegyverek, ehh ...
  • Agamemnon
    Szerintem annyira nem gáz a grafikája (mármint a stílusa), az igaz, hogy nincs dark feelingje, de nekem nem is hiányzik. Az egy tonna fegyver azért nem hiányzik nekem, mert egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány fajta fegyvert használtam az Afteshock-ban, és talán még minden ujjamat sem kellene használnom... Szóval ha sok fegyvert tesznek bele, akkor azt úgy tegyék, hogy legyen is értelme. Nehogy megint az legyen, hogy a sima földi fegyverek, némi kiegészítővel a legjobbak... Jó, mielőtt vita lesz, szinte legjobbak...
  • lammaer
    Végülis, ahhoz hogy igazi Barbieszimulátor legyen, más már tényleg nem nagyon hiányzik :) Esetleg némi rózsaszin póniló, kék sörénnyel :)

Inkább tegyenek be még egy tonna fegyvert....
  • Agamemnon
    PC Dome:

2007. január 15.

UFO: Afterlight képek

Nyolc friss kép látott napvilágot az UFO: Afterlight című stratégia-szerepjáték keverékből, melyben a Marson próbál boldogulni az emberiség megmaradt része szülőbolygójuk pusztulása és a baráti idegenek eltűnése után. Természetesen most is felbukkanak majd új ellenfelek és barátok, rengeteg új fejlesztés és egy továbbfejlesztett grafikai motor és szerepjáték rendszer várja a játékosokat.

Itt tekinthetőek meg.

Amúgy annyira nem újak... De nem sok helyen jelentek meg. A honlapon nincsenek fent.
  • Agamemnon69
    A Cenega fórumán arról beszélgetnek, hogy milyen lenne, ha egy embert a saját izlésed szerint állíthatnál össze, arc, hang, név, tulajdonságok...

Én nagyon támogatnám az ötletet... Ha már én nem is megyek a Marsra, legalább a kevés ott harcoló között legyen egy emberke akit én formálok meg.
  • Agamemnon69
    Hogyha készen van már november óta, és januárig csak csiszolják, szerintem akkor nagy és bosszantó bugok már nem lesznek benne, vagy csak akkor jönnek elő, ha már nagyon sok tesztelő van, azaz kiadták a játékot...
  • soulhunter
    inkább tökéletesitsék juniusig...
    csak ne legyen bughalmaz,mint az előző 2,amiken a parch-ek se segitettek...
  • Agamemnon
    Fogalmam sincs, nem tudom, hogy mennyire megbízható az a forrás. Én nem tudom lefordítani, szóval passz.

Amúgy ha csak a február közepét tudják tartani, az már nagyon-nagyon jó lesz!
  • lee56
    Nem lehet hogy esetleg a cseh fórum le van maradva, esetleg téves infót kaptak, vagy csak kitalálták?
  • Agamemnon
    Hát igen, sajnos... de még az Altar fórumán sem írt vissza senki, hogy lefordította volna a szöveget...
  • peter01
    Ebböl a nagy tolongásból arra következtetek hogy nem sokan tudnak a topic látogatói közül csehül.
  • Agamemnon
    Aki tud egy kicsit csehül, az légyszi nézze meg ezt hátha meg tudja mondani, hogy nem új megjelenési dátumról van-e szó... Mert január 16. van beleírva... De szép is lenne...
  • soulhunter
    én elsőre vmi éljenzésnek,v karnyujtásnak néztem a ferde jelek miatt :D
    a hibákat meg minden játékban észreveszem :D
    de csak azért,mert ált. hátráltatnak a sikeres küldetésekben :D
  • lee56
    lol lenne, azaz lots of lought (remélem jól irtam), simán sok röhögés madjarul, teccikérteni?! :)
  • soulhunter
    ez mondjuk szmájlinak tekinthető? mer akkor érdekelne,h mit is jelent :D
  • lee56
    \0/
  • soulhunter
    aftershock: 47 hibát számoltam össze 1.2-es patch-csel közel 11 orányi játék alatt...
    vhol sztem még megvan a fájl,amibe összeirtam őket,mert irni akartam a cenega-nak (term. angolul),h miket kéne javitani mondjuk 2.0-s patch-ben...
  • lee56
    Egy szóval se mondtam hogy van olyan ami bug-free, (bár ha tényleg hosszu ideig tesztelnek egy játékot és valóban minőségi munka eredménye, és még a kiadó is fasza, nem lenne lehetetlen dolog hogy legalább már a béta tesztek idején minimalizálják a bugokat)

ufo-nál maradva azért mondok neked 1et, pl az aftershock, igaz elejétől fogva 1.2 patchel nyomattam, és egy kezemen meg tudnám számolni a valóban idegesítő bugokat, szal számomra 1általán nem volt bughalmaz.
  • Agamemnon
    oksi, nem is azért mondtam, csak érdekelt, mert szeretnék már játszani ezzel a játékkal és egy kiadóváltás biztos hogy eltolná a kiadást...
  • Fenrir
    Azt nem írtam, hogy ennek a cikknek a valóságalapja 100% :)
  • Agamemnon69
    Hát ezt még mindig nem vágom, oksi, hogy Ti a cikkből szedtétek ezt, de akkor vajon miért nem írták ki egyetlen hivatalos oldalra sem? Sem az UFO:Afterlight, sem a Cenega, sem a Morphicon nem ír erről, és a hivatalos fórumon sem láttam nyomát... Nem lehet, hogy a Morphicon esetleg Európában adja ki, vagy valami ilyesmi?
  • Fenrir
    Innen.
  • Agamemnon69
    Illetve a 141-ben írtam, hogy UK-s megjelenés február 16 lesz...

Persze majd meglátjuk, amúgy remélhetőleg már nem olyan bugos, hiszen október vége óta készen van a játék és azóta csak finomítják...
  • soulhunter
    mutass csak 1etlen UFO-t az aftermathtol kezdve,ami nem volt bugos...
    hmmm...
    helyesbitek... nem volt bughalmaz :)
  • Agamemnon69
    Honnét származik a hír?

Csak mert a honlapon, és a Cenega honlapján sincs semmi ilyesmi...
    Ha rámész a Cenega oldalára, akkor ez a játék a fő látványosság...
  • lee56
    Na neszeneked február 9,

"A taktikai illetve stratégiai játékok kedvelőit némi türelemre kell intenünk, ugyanis sokak kedvence, az UFO-sorozat legújabb része csak márciusra készül el. A késés mögött valószínűleg üzleti érdekek húzódnak meg. A címet most már biztosan tudni, mivel nem a Cenega, hanem a Morphicon adja ki."

Miféle üzleti érdek, talán annyira bugos lenne februárra, hogy a kutya nem venné meg?
  • Agamemnon69
    Nos, azért a képekből arra lehet következtetni, hogy nem lesz midnig gyerekjáték komolyabb sérülés nélkül megnyerni egy-egy csatát. Vagy csak nagyon kezdők volta ka tesztelők, mint irták korábban.
  • lee56
    Na egy köteg új kép karácsonyi meglepiként :)
  • lee56
    esetleg kisebb atomtöltet, kamikazee akciókhoz :))
  • Fenrir
    Vannak érdekes fejek az tény. Bár ha megszokod a grafikáját akkor már úgysem lessz annyira feltünő. Nekem is egy kis időmbe tellett amíg megszoktam a wow "gyerekes" grafikáját, de mostmár egyáltalán nem zavar.
  • BBalee
    És a járókeretével lehet az ellent fogságba ejteni
  • Agamemnon
    Jó gondolat, és majd lehet különféle kutatásokkal javítani a táska tulajdonságait: tágla, szegecses külső....
  • lee56
    OFF - "...de a folytatások sosem értek el átfogó eredményeket, legalábbis akkorát nem, mint az X-com első epizódja. Az Altar Games ennek a szomorú ténynek a megváltoztatásán dolgozik,..."

Nem az a sorozat, de a téma kicsit ugyanaz <UFO>, és csak az eladásokról beszélt, semmi egyéb összehasonlitást nem olvastam.

ON - Végre külön kapnak exp-et a katonák, hurrá, viszont az öreglány tényleg gázos, bár lehet hogy van special attack-ja, jbbgombbal odacsap a táskájával a gonosz szörnyekre :)
  • Agamemnon69
    Forrás PCDome:

2006. december 19.

UFO: Afterlight információk
    Retee

1993-ban jelent meg az UFO széria első darabja, az "Ismeretlen ellenség". A játék hatalmas sikernek bizonyult a világ összes tájékán, beleértve Magyarországot is (ez volt amúgy az egyik első teljesen magyar nyelvű játék). Nem sokkal később követte a második rész, ahol már a tenger fenekén kellett megküzdenünk az idegenekkel, később azonban ellaposodott a név - annak dacára, hogy még szimulátort is készítettek belőle. A 21. század elején aztán ismét elővették, de a folytatások sosem értek el átfogó eredményeket, legalábbis akkorát nem, mint az X-com első epizódja. Az Altar Games ennek a szomorú ténynek a megváltoztatásán dolgozik, kiválasztottjuk pedig az UFO: Afterlight névre hallgat. A történet egy futurisztikus jövőben, a Marson játszódik, ahol szokás szerint összefutunk kedvenc idegeneinkkel, amiből persze véres harc kerekedik ki. Az Afterlight ezúttal kimondottan RPG-s jelleget kap, minden karakter részletesen ki lesz dolgozva, amire szükség is mutatkozik, hiszen az új grafika mellé új harcrendszer is párosul, külön taktikai formációk lesznek az épületek ellenőrzésére, a városban járőrözésre stb. Felerősítik, sőt kulcspozícióba helyezik a diplomácia használatát, de az elmaradhatatlan kutatás is több szálon fog futni, mint az elődökben. És persze új idegenek, új hajók, új fegyverek - mindez a tervek szerint 2007 februárjában.

Hát, ez a srác sem sokat játszott az UFO:Afetr sorozattal... Miért kell midnig az X-Com-ot venni alapul? Ez már nagyon régóta nem az a sorozat. Sosem volt az...
  • Agamemnon69
    Az biztos! Gondolj bele, éjjel összefutnál vele valami félhomyályos sikátorban...
  • BBalee
    Az ellenfél elijesztésére mindenképp alkalmas :)
  • Agamemnon69
    Azért azt nem értem, hogy kinek az ötlete volt ezt a vén nőcit berakni katonának. Kíváncsi leszek a háttérsztorijára, hogy miként lett belőle katona. Még nem is játszottam vele, de már most nem szimpatikus...
  • Agamemnon
    Na, ez már legalább elárul egy-két dolgot. Kit kivel öltél meg, ezért ki mennyi XP-t kap, mennyi sérülést okozott. Jó lesz ez!

• Agamemnon
    CENEGA and Ascaron Entertainment have announced that UFO: Afterlight will be released in the UK on February 16, 2007.