1340
  • Agamemnon
    Illetve esetleg lehet, hogy a németektől megrendelheted az angol verziót is, sőt talán a német verziót is angolosíthatod, mert a hivatalos fórumon asszem engedélyezték ezen fájlok megosztását.
  • Cobra.
    CDGalaxisnál és az 576-nál kérdezted?
  • csebal
    Bah.. magyarország 2007.
    A boltok egyik fele nem is hallott még a játékról.
    A másik fele csak a magyar verzióval foglalkozik.

király.

Külföldi oldalakon nem létezünk, az egy darabon ahol igen, ott csak a német verziót lehet megrendelni.

király.

A teremtő a tudója, hogy én szeretnék legális szoftvereket használni, de ahhoz az kéne, hogy ebbe a szerencsétlen országba legalabb megközelítőleg egy időben érkezzenek a legális szoftverek a külföldi megjelenéssel.

Ha valaki tud valami tuti siteot/boltot, ahonnan emberi időn belül (értsd.. legkésőbb jövő hét elejére) meg lehet rendelni/venni a játékot.. az ossza meg velünk plz.
  • Agamemnon
    Valószínüleg, ha kiadják pénteken, akkor jövő hét elején már letölthető lesz a feltört verzió.
  • jano1
    Magyarországon várni kell a hivatalos megjelenésre, mert magyar felirattal adják ki, és ezért csak márciusban lesz belőle valami, vagy később.
  • Ranger23
    Még 2 nap.
    Kiváncsi vok mikor kerül fel letölthető állapotra a netre.
    Bár én az előzőt is megvettem egyből így míg sokan várták a törést én végignyomtam:D
    Félek ez is agyon lesz védve.
    ha 9. én kidobják a játékot akkor legalább 2 nap kell hogy feltörjék nem?
  • Agamemnon
    Az előfordulhat, hogy nem mindig optimális a kamera, bár én mindig egyből átteszem freere, és utána beállítok egy nekem megfelelő irányt és szöget, és utána általában már nem is kell módosítanom. Bár sokan szeretik az auto módot is...
  • tugyiti

Valamennyivel jobb,de nagy szint különbségnél nem nagyon tudja mit akar free modba se.(legalábbis nekem ;) )
  • BBalee
    A kamerát be lehet állítani a taktikai képernyőn free-re és nem lesz olyan bosszantó a kezelés.
  • tugyiti
    Igen ez nálam is előfordult,főleg különböző magasságu terepeknél volt gond a váltással,reméljük csak a demonak tudható be.
  • Fenrir
    Egy gondom volt, a kamera állandóan össze-vissza ugrált amikor forgattam :\
  • tugyiti
    a demo alapján:
    Grafika gyönyörü,az utvonal keresés javult,gépigény a mai játékokhoz képest közepes szintü,fegyverek tárháza és rengeteg modositási lehetőség,várjuk ...várjuk ...
  • Agamemnon
    Reméljük!
  • peter01
    3 nap
  • Agamemnon69
    Eddig nem találkoztam semmilyen írással, ami megcáfolta volna a 9.-ét...
  • TreDoR
    Lehet tudni a végleges megjelenés dátumát?
  • Agamemnon
    Oksi, de ki tudja, hogy egy készlettel hány űrruhát lehet megjavítani. Szóval azért bízom, hogy lesz kihívás bőven ebben a játékban.
  • Fenrir
    Vinni kell mindig egy technikust akinél van ilyen javítókészlet.
  • Agamemnon
    Azért bízok benne, hogy lesz olyan, hogy azon izgulok, hogy csak ne nyírják ki az embereimet. Amúgy, ha bekapsz egy űrruha sérülést, és nincs éppen cuccosod javítani, akkor már nagyon fel kell pörgetni a játékot, vagy fel kell adni a küldetést, különben meghal a rossz űrruhát viselő személy.
  • TreDoR
    Tudom, de odáig nem jutottam el, hogy felszerelést adjak a csapat kezébe
  • Fenrir
    Azt megkapod alapból meg rögtön fejleszthető majd gyártható is :)
  • TreDoR
    Nem nagyon jáccok a demoval, majd a teljessel fogok.
  • BBalee
    Miért nem használsz inkább TNT-t? Az stílusosabb. :)
  • TreDoR
    Hát igen, az ai itt is elég gyenge első látásra, megálltam 2 katonámmal (1 ik Ute volt), hogy lelövessem őket, döbbi emberemmel vissza a hajóhoz. Jött 4 drone és 10 km-es távolságból elkezdtek lőni, nem zavarta őket, hogy nem lövök vissza, ott álltak egyhelyben és missed, missed, missed. Huh mire kinyirták azt a 2 emberemet, jó darabig pörgettem maxon az időt. Remélem többi ellen valamivel értelmesebb.
  • Agamemnon
    Gondolom feltettél valamilyen modot, és attól lett bugos. Én ilyen hibával nem találkoztam, és a fórumon sem olvastam róla.
  • kHares
    Az aftermath-al rég játszottam már nem nagyon emlékszem, de azt tudom hogy végignyomtam és mindig hardon szoktam játszani. Az aftershockot most nyomom végig szintén hardon, modokkal már kicsit játszhatóbb.
    A nehézsgi fokozat annyit állít, hogy te kicsit többet/kevesebbet sebzel, enemy sebzése, fejlesztési idő hossza, stb. Eddig így volt és csodálnám ha ez változna. Nos, ez így önmagába nem sokat ér, az ai-n kéne változtatni.

Az aftershockban is a falat kaparom mert 5 óránként jön egy mission és direkt el van húzva a fejlesztés(laputa csak 1 laborral rendelkezik). Na ezért nem impossible szinten nyomom, ott még tovább tartana és már rég unom de szeretném befejezni. Az már csak slusszpoén hogy följutok a wargot hajóra, első szektort lenyírom, a következőben pedig meglepő módon pár emberem ott áll pucéran kezükben egy reticulian blasterrel. Bugos szar, imádkozzunk hogy ez használható legyen ebből a szempontból.
  • TreDoR
    Aham, thx!
  • Agamemnon
    Szerintem sosem volt szó másik kiadóról, mindössze egy tévértesülés kerülhetett ide. Vagy esetleg lesznek olyan országok, ahol nem a Cenega adja ki...
  • TreDoR
    Mármint a Cenega maradt a kiadó?
  • TreDoR
    OFF
    Azért előtte is voltak durva dolgok, idegen bázis belseje, reticulan plazmavetővel jött az ellen, 1 lövés és hullottak az embereid, kitérni szinte lehetetlen volt a szűk terepen és páncél sem volt ami megvédett volna.
    ON
    Remélem az afteright nehézségben inkább az AMre fog hasonlítani az AS helyett.
  • TreDoR
    Tényleg, most akkor a afterlight kiadója az Altar maradt?
  • BBalee
    Hát ja! Sztálingrád -orosz "51-es körzet"- nagyon kemény volt az AM-ben, mert ott hirtelen hatalmas technikai előnyre tett szert a reti. Egyszerre csak befigyelt a mind control, warp weapons, rakéta alapú fegyverek, én meg csak puskákkal nyomultam:) Remélem lesz AL-ben is kihívás..
  • Agamemnon
    Valóban nem volt túl nehéz, de szerintem ezért találták ki a nehézségi fokokat. És remélhetőleg lesznek benne olyan pályák ahol rendesen küzdeni kell, hogy ne haljon meg egy embered sem. Legalábbis nagyon szeretném!
  • TreDoR
    Nemtom én is kinyirattam Ute mellett még 1 emberemet, de csak a nyanya 2 rokonát kaptam meg utána.

Az aftershock tényleg baromi könnyű volt, viszont az aftermathban szerintem azért voltak nehéz részek.
  • kHares
    Demóban lelőttem pár emberem, van aki után az ikrek jöttek, van amikor egy goth/punk vöröshajú csaj. Gondolom egy idő után elfogynak, meg a history-ban is írja hogy ki kinek a gyereke/apja/anyja.

Viszont a nehézséggel már megint probléma van. Az oké hogy demó meg kilences szinten kezdünk, de végigsétáltam a missiókat 1 karakterrel. Ez az After sorozat igazán gyönge ebből a szempontból, az előző részek is az unalomba fulladtak mert csak darálni kellett 2 perc/küldetés sebességgel.
    Bezzeg az X-com superhuman fokozaton. Na ott tényleg izzadtam, nem egy terminátorral mentem végig a pályákon.
  • Agamemnon
    Az elképzelés lehet, hogy tényleg jó, de azért Ute rendesen megosztja az emberek álláspontját, hogy megmaradjon-e, vagy ne. Én például az első küldetésen "lecserélem". :-)
  • TreDoR
    Kipróbáltam a demot és csak Ute után kaptam embereket.
  • kHares
    Mindenki után lehet kapni, próbáld ki a demót. A gyerekeket sorozzák be mert nincs elég ember.
    Amúgy szerintem marha jó ötlet a nagyi, nem kell mindig a szokás karakterekkel nyomulni. Más dolog hogy nem sikerült a hangot eltalálni és roppant idegesítő lett.
  • Fenrir
    Ha tudták előre akkor minek erőltetik? Azt ők sem gondolhatták komolyan, hogy ez egy szimpatikus és megnyerő karakter lesz mindenki számára :]
  • Agamemnon
    A honlapjukról:

January 17th, 2007
    This site's sections Buy, Fans and Support have been started up to prepare for worlwide releasing of the game.
    Remember - UFO: Afterlight is coming out on 9th February!

Szóval én bízom a jövő pénteki megjelenésben.