UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ez utóbbi miatt kényszerültem kihagyni az Aftershock-ot, nem készült hozzá crack.
Másrészt nemrég voltam az 576 üzletében (ez ritka alkalom, nem is tudom, talán pillanatnyi elmezavar tört ki rajtam), és láttam, hogy még mindig 6 rongy, pedig
már nem mai játék. Plusz jár hozzá egy ilyen féreg is, ami ott fog fityegni az ember gépén. Starforce-os játékot nem veszek ennyiért, emiatt inkább a Cod-ot vettem meg.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
-detto
-oize azt tudod, hogy az a kep NEM EBBOL a jatekbol lett shotolva(az egy tok masik project 😄DD) plane, hogy a kepen erosen ranged weaponnak latszik az a "zealota penge"... hint: zealotnak melee weaponja van scben...
-hehe goliath... szerintem meg inkabb a robotzsarubol a lepegeto robotzsaru(nemtom emlexel meg a regi robocopra 😄)
nagyon eroltett a parhuzam vonasa, dehat vegulis 😄
<#papakacsint>#papakacsint>
50. hozzászólásban lévõ képen egy Marine látható.
51. hozzászólás, 1. kép: 3 Protoss Dragoon
28. hozzászólás, 2. kép: Zealot-ok szaladgálnak kivont pszi-pengékkel,
ugyanitt a jobb felsõ sarokban egy Goliath álldogál.
Fejlécben lévõ kép baloldala: ezt a háttérképet már láttam valahol (felfegyverzett terran-ok pózolnak, a háttérben egy bolygó).
Fejlécben lévõ kép jobboldala: ismerõs ez a csápos nõnemû idegen, a színvilág színtén: vörös légkör, marsi felszín.
Meglehet, hogy már homályosak az emlékeim, de elsõre ez ugrott be.
A halál csupán a kezdet...
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Reméljük lassan kiadnak még néhány morzsát a játékról, mert messze van még az a Február 9.
UFO: AFTERLIGHT Release Date Announcement
Company: Cenega
November, 1st, 2006 – Prague, Czech Republic
UFO: Afterlight, under development by ALTAR GAMES and published by CENEGA PUBLISHING, a third game in the modern UFO series, will hit the shelves on 9th February 2007.
""
Jó sokáig tart a polirozás, ha már "kész" a játék.
(Forrás http://forum.ufo-aftermath.com//index.php?showtopic=3947&st=0)
The game is "finished" already. Last month we've just been balancing it and solving only very especial bugs or crashes.
Language localizations have started also.
We will release trailer and gameplay video soon.
So Cenega's release date is supposed to be honoured.
We hope the game will be downloadable shortly after official release and little cheaper by that - you can save money
aliens and robots in your team
hostile environment requiring the use of different types of spacesuits
opportunity to mind-control your enemies and use psionic abilities
(Forrás http://www.cenega.com/index.php?shgame=23)
UFO: Afterlight takes us to Mars, where a human colony has been built with the help of the Reticulans not long before the events of UFO: Aftershock took place. Mars base is self-sustainable and provides all the necessities for survival of humans on a foreign planet, mainly breathable air, water and food. Although the people inhabiting this colony have the technologies and knowledge required for their further development, basic survival is their major concern. Their only activity is the research of a nearby excavation site, which proves the existence of an ancient intelligent and highly developed alien civilization.
The player will enter the game when the research drastically affects all Mars inhabitants. New and unexpected enemies appear in the form of robots, built centuries ago by the unknown aliens for their protection, whose purpose is to eliminate any traces of other civilizations on Mars.
Humans on Mars now have a good reason for their own development, even though not knowing yet that the planetary self-defense mechanism might not be the worst awaiting them, and that their unintentional opening of hyperspace gates will bring an even bigger enemy right to their door. After all attempts to contact the Earth Laputa fail, the colonists are left with no other choice than to fight the enemies with their own means, or be annihilated.
És mint a képekbõl kiderült nem lesz tele WC-vel, hogy az legyen a kihívás, hogy hogyan jutsz ki a WCkbõl, mint az Aftershockban...
Hát várni várom énis, de a képek alapján már most csalódtam (egy kicsit)
Azt mondták, hogy most változatosabbak lesznek a pályák is, úgyhogy szerintem reménykedhetünk!
Én már nagyon várom, hogy legalább egy demót kiadjanak!
2 napja vittem vegig megint az aftermathot... az aftershock grafikai stilusa sem tetszik mar, de ez... <#levele>#levele>
(mar nem is merek a regi nagyokrol beszelni, amik anno besztek voltak)
Már a kis szürke ufókkal is lehetünk...
Ez csak egy bug: Hogy lehet, hogy Diego nem látja az elötte lévõ ellenséget???
A felszereléseket a saját katonáink/kutatóink fogják helyben legyártani, és mindenkit különféle projectekbe lehet majd beosztani.
És ez ugyanígy lesz a kutatásoknál is. Ott is te döntöd majd el, hogy ki, mit kutasson...
Ez meg már, olyan, mint a Sims...
Amúgy ha olvasgatjátok az oldalt, kiderül hogy jó néhány változás lesz az elõzõ részekhez képest.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls