1340
  • Guillotine
    Real time.
  • Mr. Perfect
    Aki játszik már vele, elárulhatná, hogy akkor most körökre osztott vagy real time megy az UFO-k hentelése?
  • Guillotine
    Indítsd állandóan úgy,hogy be van mountolva az iso fájl és egyszer csak elindul.
    Volt rá példa,hogy 5X kellett ráindítanom.
  • DeviloftheHell
    rühellem az ilyen elrejtös szarokat
  • DeviloftheHell
    na hogy lehet ezt elinditani másképpen???
  • Cash23
    valaki tudna mondani valmi modszert hogy induljon yasu idit utána al azt azt mondja nekem a genya hogy tegyem be az eredetit
  • DeviloftheHell
    na néztem két magyar warez oldalon is fentvan már ez a proycon változat
  • Nekrofil
    Sok régebbi driverem van :)
  • DeviloftheHell
    de a 960 as magassági sor az laptopra valo nem tudom mért azt ették alapul
  • TreDoR
    A szétfolyás szerintem nem a catayst hibája, nekem geforcem van és 1024×768 alatt is ugyanilyen. 1280×960-ra optimalizálták játékot, kisebb felbontás ezt eredményezi, ennyi.
  • DeviloftheHell
    6.9 est nem hisze mhogy megszerzed már
  • TreDoR
    85 %, Lost után megnézem a gamet.
  • DeviloftheHell
    de ez kicseszés mertn ekem még mindig tölti 86% nál van nem akar normálisan tölteni
  • Ranger23
    Csak érjek haza!
    Hidegélelem és hosszú éjszaka vár rám !
  • Nekrofil
    Kikapcsoltam minden szart, bár volt hogy be volt rakta 8* simítás,kikapcsoltam akkor is maradt a probléma...
    Viszont hivatalos honlapon ilyet találtam:

Always check your video drivers. UFO: Afterlight is tested to run with the following driver versions:

* Catalyst 6.9 for ATI cards
    * ForceWare 91.47 for Nvidia cards

Lehet ki kéne próbálnom 6.9 es catalyst al!
  • DeviloftheHell
    élsimitást bekapcsoltad?
    mert akkor szokott meghülyülni az ati driver
  • Nekrofil
    1280*1024 et nem bírja monitorom... :(
    Ati kártyám van, 7.1 es catalyst van fenn, hol tudom beállítnai hogy ne fojjon szét a betű?
  • DeviloftheHell
    én 1280 x1024 ben fogom játszani me ugyabár lcd monitor
    de a széfojt betük az a driver hiba :)
    ohh egy kis registry modositás milyen jó dolog föelg ha utána nem fog menni az image drive :D
  • Nekrofil
    Nekem az nemteccik benen hogy 1024*768 ban tolom és a betűk kicsit meg szét vannak folyva elég rendesen!alig látom őket elolvasni nehéz,így elég nehéz tolni vele...
  • PepeLopez
    hátha segít, regedit, hkey_local_machine system mounteddevices permission menü systemnek tegyen deny-re a jogosultságát nekem így indult el yasuval
  • DeviloftheHell
    az északi sark ra kell telepiteni pumpát
    ott nagy jég darab
  • Guillotine
    Na első halálom megvolt.
    Elfogyott a bolygón a víz készletem.
    Még nem jöttem rá,honnan tudok vízet szerezni.
  • DeviloftheHell
    demo alapján király csak sajnálom hogy 10 napra volt limitálva anyni idö alatt kisem lehet probálni rendesen játék idöben 10 napra persze
  • TreDoR
    60 % fölött.

Milyen a játék? AL
  • DeviloftheHell
    aftermath ban az nem tetszett hogy nagyon könnyen haltak az emberek egy pályán töltöttem is vissza 20-szor legalább

az aftershock az ugy ahogy tetszett de a vmi hiba miatt lehet a crack szar a wargot hajonak elsö második szintjénél a térképnél ugy ahogy megakadt az egész és nem ment tovább
  • TreDoR
    Hát ez túlzás, hogy jó. Nézzük csak AM: nincs építkezés, nem tudsz beleszólni légicsatába, alig lehet benne legyártani valami, stb. AS: bugos mint állat, kb. hosszabb mint diablo2 (pedig az nem semmi), van benne kb. 10 pálya amin vagy 800 - szor kell megfordulni, stb. AL : talán már eléggé kiforott, de mostmár ennyi szenvedés után már csak kevesen bíznak benne.
  • tugyiti
    megvolt nem segit...
  • DeviloftheHell
    kapcsold le a gépet és huzd ki az ide kábeleket a sata felülettel nem törödik szerencsére
  • tugyiti
    valszeg csak én leszek ilyen szerencsés hogy nem indul...várok reloaded verzióra...
  • DeviloftheHell
    pedig jó játékok ezek csak hát a sok hülye nem azt nézi miylen a játék hanem hogy mekkora divat
  • TreDoR
    Gondolom ez azért van mert az AM-et, AS-t nem sokan vették amiért olyan .... volt. Így az onlone üzletek már nem rendelik meg az AL-ot vagy csak nagyon keveset belőle, sajna Altar eljátszotta mindenki bizalmát.
  • DeviloftheHell
    passz egy magyar bolt oldalán nem láttam még hirét sem bezzeg a fifa meg a WoW hetekkel elöbb rendelhetö volt ami normális játék azt évek mulva hozzák csak
  • TreDoR
    Na már 40%-nál járok.

Mennyibe fog kerülni a márciusi magyar verzió?
  • DeviloftheHell
    én azért kirpobálom majd a jó öreg 3.44 es deamonnal nicns kedvem felrakni az ujjat
  • DeviloftheHell
    realtime rendesen nem körökre osztott szerencsére de azért meglehet állitani a taktika miatt bár nem élvezet
  • Guillotine
    Verzió: UFO_Afterlight_CLONEDVD-PROCYON
    Rendszer: WinXp Sp2
    Indítás: DaemonTools v4.08HE telepítéshez
    Utána a mellékelt Yasu indít
    És megy szépen.
  • DeviloftheHell
    valszeg azért a tools rarban a cucc hozzá hogy kell használni amugy meg ha más nem huzd le a cd ket :D vagy körülményesebb elsödleges és másodlagos ide csatornát távolitsd el a hardverek közül
  • Kandurex
    Wz most miylen típusú játék lett? Ugyanúgy realtime, "semmi-közöm" az előző részekhez, vagy végre vissztértek a gyökerekhez?
  • tugyiti
    melyik verzió van meg? milyen oprendszer van? pontos inditás hogy történt? pls
  • Guillotine
    Müködik ez szépen.
    Semmi körülményes indítás.