UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nemtom miért irtam forgótárast 😊)
Meg az Afterlight-ban is ilyenek vannak a képeken.
Na meg Harald sarokcsiszolója... Azért az megint vicces, hogy elmész egy másik bolygóra, és sarokcsiszolóval fogsz nekiálni az idegen robotok deaktiválásának...
Jó lenne már egy demó, de állítólag csak a játék megjelenésével egyidõben adják ki. És még a megjelenésrõl is ellentmondásosak a hírek. Remélhetõleg valamikor február elején kiadják. Bár akkor lassan be kellene jelenteniük, hogy aranylemezen van, nem?
Nos eddig mindkét epizódban az emberek fegyverei voltak a legjobbak, AM-ben az összecsukható fegyók nagyot ütöttek 😊
És úgylátom ismét jók lesznek a gránát alapú fegyverek is az ingame videók alapján.
Mellesleg a fegyverekrõl nekem a fallout jutott az eszembe -legalább is képileg-, az az atomháború utáni RPG, ha rémlik még valakinek. 😊
Az amire tegondolsz -apuci 😊- tisztára mint a Gatling laser a fall outból😊 illetve a plazma fegyver mását is meg lehet találni ami kisértetiesen hasonlít az egyik képen látott fegyverhez. Persze it lehet más lesz. Valószínû itt is apuci lesz 😊
Lényegalényeg valószinüleg azzal is szanaszét darálhatjuk majd az élieneket, mindenféle realitásközeli élmény nélkül 😊
Bár azért még bízom abban, hogy nem így lesz.
Inkább tegyenek be még egy tonna fegyvert.... <#finom>#finom>
2007. január 15.
UFO: Afterlight képek
Nyolc friss kép látott napvilágot az UFO: Afterlight címû stratégia-szerepjáték keverékbõl, melyben a Marson próbál boldogulni az emberiség megmaradt része szülõbolygójuk pusztulása és a baráti idegenek eltûnése után. Természetesen most is felbukkanak majd új ellenfelek és barátok, rengeteg új fejlesztés és egy továbbfejlesztett grafikai motor és szerepjáték rendszer várja a játékosokat.
Itt tekinthetõek meg.
Amúgy annyira nem újak... De nem sok helyen jelentek meg. A honlapon nincsenek fent.
Én nagyon támogatnám az ötletet... Ha már én nem is megyek a Marsra, legalább a kevés ott harcoló között legyen egy emberke akit én formálok meg.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
csak ne legyen bughalmaz,mint az elõzõ 2,amiken a parch-ek se segitettek...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Amúgy ha csak a február közepét tudják tartani, az már nagyon-nagyon jó lesz!
a hibákat meg minden játékban észreveszem 😄
de csak azért,mert ált. hátráltatnak a sikeres küldetésekben 😄
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
vhol sztem még megvan a fájl,amibe összeirtam õket,mert irni akartam a cenega-nak (term. angolul),h miket kéne javitani mondjuk 2.0-s patch-ben...
ufo-nál maradva azért mondok neked 1et, pl az aftershock, igaz elejétõl fogva 1.2 patchel nyomattam, és egy kezemen meg tudnám számolni a valóban idegesítõ bugokat, szal számomra 1általán nem volt bughalmaz.
A halál csupán a kezdet...
Persze majd meglátjuk, amúgy remélhetõleg már nem olyan bugos, hiszen október vége óta készen van a játék és azóta csak finomítják...
hmmm...
helyesbitek... nem volt bughalmaz 😊
Csak mert a honlapon, és a Cenega honlapján sincs semmi ilyesmi...
Ha rámész a Cenega oldalára, akkor ez a játék a fõ látványosság...
"A taktikai illetve stratégiai játékok kedvelõit némi türelemre kell intenünk, ugyanis sokak kedvence, az UFO-sorozat legújabb része csak márciusra készül el. A késés mögött valószínûleg üzleti érdekek húzódnak meg. A címet most már biztosan tudni, mivel nem a Cenega, hanem a Morphicon adja ki."
Miféle üzleti érdek, talán annyira bugos lenne februárra, hogy a kutya nem venné meg?
A halál csupán a kezdet...
Nem az a sorozat, de a téma kicsit ugyanaz <UFO>, és csak az eladásokról beszélt, semmi egyéb összehasonlitást nem olvastam.
ON - Végre külön kapnak exp-et a katonák, hurrá, viszont az öreglány tényleg gázos, bár lehet hogy van special attack-ja, jbbgombbal odacsap a táskájával a gonosz szörnyekre 😊
2006. december 19.
UFO: Afterlight információk
Retee
1993-ban jelent meg az UFO széria elsõ darabja, az "Ismeretlen ellenség". A játék hatalmas sikernek bizonyult a világ összes tájékán, beleértve Magyarországot is (ez volt amúgy az egyik elsõ teljesen magyar nyelvû játék). Nem sokkal késõbb követte a második rész, ahol már a tenger fenekén kellett megküzdenünk az idegenekkel, késõbb azonban ellaposodott a név - annak dacára, hogy még szimulátort is készítettek belõle. A 21. század elején aztán ismét elõvették, de a folytatások sosem értek el átfogó eredményeket, legalábbis akkorát nem, mint az X-com elsõ epizódja. Az Altar Games ennek a szomorú ténynek a megváltoztatásán dolgozik, kiválasztottjuk pedig az UFO: Afterlight névre hallgat. A történet egy futurisztikus jövõben, a Marson játszódik, ahol szokás szerint összefutunk kedvenc idegeneinkkel, amibõl persze véres harc kerekedik ki. Az Afterlight ezúttal kimondottan RPG-s jelleget kap, minden karakter részletesen ki lesz dolgozva, amire szükség is mutatkozik, hiszen az új grafika mellé új harcrendszer is párosul, külön taktikai formációk lesznek az épületek ellenõrzésére, a városban járõrözésre stb. Felerõsítik, sõt kulcspozícióba helyezik a diplomácia használatát, de az elmaradhatatlan kutatás is több szálon fog futni, mint az elõdökben. És persze új idegenek, új hajók, új fegyverek - mindez a tervek szerint 2007 februárjában.
Hát, ez a srác sem sokat játszott az UFO:Afetr sorozattal... Miért kell midnig az X-Com-ot venni alapul? Ez már nagyon régóta nem az a sorozat. Sosem volt az...