1340
-
#220 Akkor ki rakta be a bannert? -
#219 Még senki. -
#218 Szerintem pár nap és lessz hozzá olyan mod vagy peccs ami ezt a korlátot is feloldja, ha játszott valaki az SW:EaW-ral akkor tudja, hogy ott is csak napok kérdése volt ez :P -
#217 Ennek a topicnak ki a házigazdája? -
#216 Én a PC Dome-ról szedtem le, és az működik. -
#215 Sajnos valószínűleg ott lesz a banya.
Amúgy én egy szomszédos területre kaptam küldetést, mint ahol terraformáló állomásom volt, és ott már zöld növények voltak!
Amúgy nagyon tetszik, kár hogy csak 10 napig játszhatunk vele.
Ha a demóban ennyi minden benne van, és nincs 500 Mb-t sem, akkor a teljes játéknak miért kell majd 4 Giga? Ilyen sok egyéb dolog lesz benne? -
peter01 #214 Azt nem vágom hogy hogy müködik ez a terraformálás mert építettem 1 terraformálót azt nem történt semmi a területen, taktikai küldetésen nem volt ott de úgyan olyan színe maradt vagy kevés ez a 10 nap vagyis úgy 6 volt kb. De ezt egész normálisan sikerült optimalizálniuk. És igen Uténak elég idegesítő hangja van + kinézete. És ami jó még sztem hogy egész gyorsan lehet gyártani. De remélem ténleg lehet majd formálni az embereket mert ha a teljesbe is ott lesz Ute -
#213 Csak a sima windows hibát észlelt ezért leállt üzenet. Szerintem a telepítővel van a gond, mert az áll le hibával. A playware-ról szedtem, lehet, hogy hibás? -
#212 Viszont azt még nem igazán értem, hogy mondjuk snipert hogyan fogok csinálni valakiből. Csak én nem vettem észre, hogy ott van, vagy ti sem találtatok ez irányú fejlődésre vonatkozó adatot?
Azt már tudom, hogy egy technikust majd mindig a csapattal kell vinni, aki képes lesz az űrruhák javítására. Persze, csak ha képzett, és van nála javító készlet...
És kell majd egy tudós is, aki gyógyítja az egyéneket... Mert ha jól vettem ki, ehhez is tréning kell, de csak a tudósok tudják megtanulni.
Ami nagyon tetszik, hogy nyugodtan elküldheted a csapatodat képződni, attól még elmennek a küldetésekre, és nem kell mindig átalakítani a csapatot, meg a taktikát. -
BBalee #211 Hát igen, és a hangját is ki kellene cserélni Uténak nem csak a képét. -
BBalee #210 Az attól függ, hogy mi a hibaüzenet? -
#209 Letöltöttem a demot, és amikor rákattintok a setupra, kidob egy hibaüzenetet, tehát el sem kezdi telepíteni. Mi lehet a gond. -
#208 Ja, a zene egész jó. És ha a múmiát valahogy le lehetne cserélni...
A 10 nap alatt már terraformálni kezdtem a Marsot, és radarokat is emeltem volna, ha lett volna időm... -
#207 Nah lenyomtam a 10 napos demot. Nem olyan rossz ez, a grafika egyáltalán nem zavaró, a hang is elég jó bár az Ute nevű múmia hangszíne förtelmes, mint valami vakarcs olyan. Maga a menedzselős rész nagyon skálázható, nekem eddig bejövős. Reméljük nem starfoce-os lesz mint az Aftershock.
Jah a kamerakezelés tényleg egy xar :) -
#206 A honlapjukról:
New sections started up
January 17th, 2007
This site's sections Buy, Fans and Support have been started up to prepare for worlwide releasing of the game.
Remember - UFO: Afterlight is coming out on 9th February!
Az utolsó sor a lényeg. -
#205 Nah, este lekapjuk és megnézzük :) -
lee56 #204 ne használj flashget-et :)
Amugy meg egy hasznos link, javaslom az uk-s vagy holland szervereket, ha nem tul terheltek. -
geCCo33 #203 mar 87% nal jara demo letoltese amikor nem tudja tovabb toleni
flashget-et hasznalok, tud vki segiteni? -
lee56 #202 Neki nem, nekem kellett annyi idő, meg mivel még nem dupláztak, 512dsl hihetetlen gyorsaságával tudom csak szedni :) -
#201 Pont kérdezni akartam, hogy a bázist mikor megtámadja az ember, akkor van-e valami hatásos fegyver a megjelölt objektumok elpusztítására. Ezek szerint a TNT. Akkor addig meg sem támadom, míg le nem gyártok egy tucatot...
A játék hangulata szerintem egy az egyben az Aftershock. A kamera nagyon szabad, olyan szögből nézed a játékot, amilyenből csak akarod.
A Barbi stílus szerintem egyáltalán nem észrevehető.
Van benne űrruha sérülés, ami, ha nem tudod megjavítani, szépen lassan kinyírja az emberedet.
Ha lősz, akkor még a töltényhüvelyek is potyognak. Igen nagy!
És most már értem, hogy mire gondoltak, hogy egyszerűen nem lesz elég embered mindenre... még szerencse, hogy attól hogy valaki tanul, vagy gyakorol, még el lehet küldeni akciózni.
Ha csoportosan küldesz el embereket valahová, akkor együtt haladnak a leglassabb diktálja a tempót, és amíg mindenki meg nem érkezik a helyére, addig nem is nyavajognak, hogy nincs feladat.
Egyedül a banya nem tetszik... de túl képzett ahhoz, hogy kilövessem.
És ha nem csinálsz semmit egy emberrel, csak részt veszel a csatában, akkor is kapsz tapasztalat pontokat. Azt még nem tudom, hogy kevesebbet kapnak-e a többiek, ha van olyan embered is, aki nem csinál semmit, ezt még meg kell nézni, vagy a többiek tőle függetlenül megkapják ugyanzt az exp, mint ha ott sem lett volna, mert ha megkapják, akkor mindig max fővel kell menni. -
BBalee #200 Ez a 10 nap hamar lemegy, és a bázisépítéshez sajnos esély sincs az időkorlát ill az erőforrás hiánya miatt, bár itt úgylátom egy egészen jól felszerelt bázissal kezdünk szóval nem is kell.
így csak a taktikai részt lehet igazán próbálni.
Úgylátom ismét értelmet nyert az aknák illetve bombák gyártása. Van olyan küldi, hogy fel kell robbantani valamit és csak a TNT a hatásos. A lőfegyverekkel meg ott semmire se mentem szóval load lett a vége. :)
A tréningen egy kicsit változtattak, ugyanis ha tréning alatt elkezdek egy küldetést, akkor félbe tudja hagyni a tanulást és onnan folytatja ha visszatért ahol abamaradt.
Továbbá a tréning is épületbe megy, azaz előtte építkezni kell és nem lehet csak úgy a szabadban, mint az előző részekben. Végül is a marson vagyunk. :) -
#199 Nem kell neki annyi idő. -
lee56 #198 Dowload start, holnapra le is jön majd talán :) -
BBalee #197 Talált sülyedt :) 10 napos -játékbeli- határ van aztán vége.
Mellesleg nem olyan rossz! Tovább bonyolították az egészet aminek örülök :) Rengeteg dolgot lehet tanítani az embereknek. Van aki inkább military, van aki science beállítotságú.
Azt nem igazán értem így elsőre, hogy ha valakit a kutatásba befogok, akkor az hogy fog szintet lépni?
A sarokcsiszoló jó móka, texaszi láncfűrészes helyett, marsi sarokcsiszolós Harald :) vele gyűjtöttem eddig a legtöbb XP-t, igaz a korházi ágyat is ő nyomja a legtovább. :) -
#196 El sem hiszem. Pedig tegnap még semmi jele nem volt, hogy kiadják.
Már látom, hosszú éjszaka lesz...
(Amúgy mikor megláttam, hogy 5 új üzenet van a fórumban, arra gondlotam, hogy mi történt, csak nem adták ki a demót?) -
BBalee #195 A kezelés elmegy.
Végre ismét repülni kell a célhoz, nem úgy mint az aftershockban :)
A környezet elég hepehupás, ami nem lenne baj. magas hegy, mély kanyon de amikor a kamera átmegy a hegytetőről a kanyon felett a másik oldalra, akkor a karakterek eltőnnek a képről, mert lemegy automatikudan a kamera a legalsó pontra. Ez egy kicsit bosszantó, és a textúrák alá is elég gyakran belátni, ha egy mélyebb völgyben mászkálok. -
BBalee #194 Áh köszi, ez tényleg jobb mint a hivatalos forrás! :) -
#193 Már lejött nekem.Érdekes irányítása van és egy kicsit körülményes a kezelés.
Próbáld meg a Innen letölteni. 20 perc alatt lejött nekem. -
BBalee #192 Hm... marmadszor próbálom, de 6 megánál mindíg megáll. -
#191 Ki jött a demo!
Ez már jelent valamit. -
lee56 #190 Jó maradjunk annyiban hogy Gatlling Gun (videjó), persze csak nem olyan kis kaliberüt mint a videjóban :)
És nemtom miért irtam forgótárast :)) -
#189 A bannerban is ott az a forgócsöves fegyver... -
#188 A fegyverekhez nem értek... de az Aftershock-ban is ilyen forgó csöves izével lőttem az idegeneket.
Meg az Afterlight-ban is ilyenek vannak a képeken.
Na meg Harald sarokcsiszolója... Azért az megint vicces, hogy elmész egy másik bolygóra, és sarokcsiszolóval fogsz nekiálni az idegen robotok deaktiválásának... -
peter01 #187 DE istenel lee nem a tár forog. Na jó ha igazán percíz akarok lenni akkor foroghat a tár ha úgy nézzük hogy a cső egyhelyben van mikozben lő. Remélem én is hogy február elején megjelenik. -
#186 Valóban egy kicsit korábban is kiadhatnák a demót, de attól még van értelme... (amíg felkerül a netre a tört verziója, addig játszhatsz a demóval ) -
lammaer #185 Hehehe... mi értelme van a demónak ha a fullal egy időben jön ki? (szarkazmus off) -
#184 Lassan egy hónapja semmi infót nem közöltek a játékkal kapcsolatban.
Jó lenne már egy demó, de állítólag csak a játék megjelenésével egyidőben adják ki. És még a megjelenésről is ellentmondásosak a hírek. Remélhetőleg valamikor február elején kiadják. Bár akkor lassan be kellene jelenteniük, hogy aranylemezen van, nem? -
BBalee #183 Ja! És a Neo is a mátrixban ilyennel darálta az ügynököket :)
Nos eddig mindkét epizódban az emberek fegyverei voltak a legjobbak, AM-ben az összecsukható fegyók nagyot ütöttek :)
És úgylátom ismét jók lesznek a gránát alapú fegyverek is az ingame videók alapján.
Mellesleg a fegyverekről nekem a fallout jutott az eszembe -legalább is képileg-, az az atomháború utáni RPG, ha rémlik még valakinek. :)
Az amire tegondolsz -apuci :)- tisztára mint a Gatling laser a fall outból:) illetve a plazma fegyver mását is meg lehet találni ami kisértetiesen hasonlít az egyik képen látott fegyverhez. Persze it lehet más lesz. Valószínű itt is apuci lesz :) -
lee56 #182 Hát nemtom, amit eddig én képen láttam az biztos nem m60as, az valami forgótáras izé, mint a helikoptereken, meg a predator filmben apuci néven volt :)
Lényegalényeg valószinüleg azzal is szanaszét darálhatjuk majd az élieneket, mindenféle realitásközeli élmény nélkül :) -
#181 De a képek, és a videók alapján itt is az M60-as gépágyúk leszenek a nyerők...
Bár azért még bízom abban, hogy nem így lesz.