1340
  • DeviloftheHell
    amugy én azon a vélelényen vagyok amig olyan pénzekért adnak vmit ami valojában tized anyniért is hozná a hasznot nekik szépen addig másolni fogják és a védelemmel max anynit érnek el fél nappal késöbb kerül fel torrentre warezra többi ilyen helyre ott van az x3 reunion nevü játék sokan megveszik és nem is okoz gondot a játék védelme ugyanis a végsön már nicns semmi müködik is hibátlanul elötte meg a szemét starforce volt ami a legtöbb gépet tönkre teszi
  • tugyiti
    valakinek nincs telepitve a demo véletlenül?ha igen arra kérném hogy az exe-t dobja már át nekem pm-be adok mail cimet
  • DeviloftheHell
    na kiváncsi vagyok rá már csak 500 mega kell belöle rühellem ami nem crackel van
  • tugyiti
    securom loader v7.26 -procyon --->nem megy
    cure rom pro v2.0.3.3--->nem megy
    valaki eltudta már inditani?
  • TreDoR
    Én még csak az 1/5-énél tartok kb. fél órája kezdtem. Próbáld meg securom loadert sztem (antiblaxot nem ajánlom, bár nálam az is működött). Viszont az is igaz securom 7-eset elég macerás elindítani ilyen "elrejtő" programokkal. Pár nap múlva reloaded úgyis kidobb hozzá egy működőképes ...-et.
  • Ranger23
    1) Unpack release with winrar (http://www.rarlab.com/)
    2) Mount release using latest version of daemon tools (http://www.daemon-tools.cc)
    3) Install the game
    4) Unpack our loader from included Tools dir and run it then click on hide drives
    5) Boot the game using the original game executable
  • tugyiti
    daemon 4.08HE,YASU1.07 nem műx. neked igen?
  • TreDoR
    Hozzá lévő tools-t használtad?
  • tugyiti
    nem játszik,clone dvd verzió nem indul...
  • Fenrir
    Én a legfelsőt húzom le, remélem jó lesz :)
  • DeviloftheHell
    egy kis állitgatás a bitlordon és máris 100 fölött szed megint ha ezt éjje lbeállitom 14 ora alatt nem 70% ot szedett volna le belöle hanem már játszanék vele
  • tugyiti
    lent van,telepit,játszik,később megoszt tapasztalatokat...
  • Ranger23
    Ne legyél elégedetlen. Szerintem örülni kellene hogy nincs úgy levédve és már fent van!
  • TreDoR
    Nem értem, miért nem tudják a magyar verziót egyidőben kiadni az angollal. Ezt is tolhatom végig angolul.
  • Ranger23
    Nagy a csend!
    vagy mindenki tépi lefele a netről?
    Én mindenesetre azt teszem...
  • Kmarha
    én azért szeretném tudni mégis milyen mielött úgy döntök hogy nem fizetem be a koleszt hanem megveszem ezt a játékot :D Hopsza, megyek is keresni valmi demót belőle :)
  • DeviloftheHell
    hár én örülnék ha csatlakoznának a seederek is rendesen meg abbol az átlag 300kb/s böl kapnék én is anynit legalább nem csak 100-200 at de gondolkozom azon föleg ha magyar felirattal lesz hogy megveszem ha iylen 4-5 ezer lesz csak
  • lee56
    vagy Ute
  • Guillotine
    Kb: 3 óra és meghalnak az UFO-k.
  • Agamemnon69
    Valóban megjelent, már többen megkapták külföldön...
  • DeviloftheHell
    ááá megvan remélem reggelre vagy még ma lejön de azért johogy nem a elvielg legnagyobb isohunton volt azon találtam meg eddig mindent legelöször
  • DeviloftheHell
    naja csak én nem találom egész délután erre vadásztam
  • lee56
    , hát igen, a warez néha gyorsabb mint a kiadók :)
  • Hellsing47
    "aszfalton" :)
  • DeviloftheHell
    ezt hol találtad?
  • Hellsing47
    UFO_Afterlight_CLONEDVD-PROCYON
  • DeviloftheHell
    szevasztok mikor jön már végre ki a játék?
    kiváncsi vagyok rá teljessségében milyen na meg ami a amazon oldalán kivan irva 23 dolcsi az tényleg annyiba van e mert akkor talán rááldozok 5 ezret
  • TreDoR
    Akkor mégsem biztos, hogy csak álhír volt a kiadó váltás.
  • lee56
    ...bár ugytünik elírták, mer a hivatalos oldalán meg cenega van, na mind1, lényeg hogy márcsak órák kérdése talán.
  • lee56
    link, -e-szerint holnap adja ki az ascaron, ezek szerint mégse a cenega... (arról mondjuk nem ír, hogy pontosan hol lesz megvásárolható)
  • TreDoR
    Nah, megvan már valakinek?
  • Guillotine
    Lehet,hogy várhatunk nyugodtan Feb 23.-ig.
  • TreDoR
    Hivatalos oldalon nincs kiírva, hogy ma megjelent volna.
  • Ranger23
    Én meg már végre hidegélelemmel beülni a gép elé és semi mássl nem törödni!
  • tugyiti
    ...robotokat akarok ölni...
  • Agamemnon69
    A nemzetközi fórumon, akik az amazon-ról rendelték, kaptak olyan visszajelzést, miszerint a mai napon el lett küldve a játék.

"Your copy of UFO: Afterlight has been shipped. 08/02/07"

Szóval majd meglátjuk. Bár jövő csütörtökig úgysem lesz időm, szóval számomra annyira nem számít.
  • TreDoR
    Én nem idegeskedek csak szerintem nem holnap fog kijönni, de majd meglátjuk.
  • Ranger23
    Sokat aggódunk előre!
    Majd lesz valami. Holnap már lehet szaggatlni lefele lehet mi mieg itt idegeskedünk:)
  • Agamemnon
    Az igaz, hogy nem starforce lesz. Amúgy lassan már tényleg ki kellene szállítaniuk a boltokba, ha pénteken árulni szeretnék...
  • TreDoR
    Hát, elvileg már fent kéne lennie a gamenek a "neten". Viszont valszeg a védelme gyenge lesz (nem starforce)...