1340
-
DeviloftheHell #380 amugy én azon a vélelényen vagyok amig olyan pénzekért adnak vmit ami valojában tized anyniért is hozná a hasznot nekik szépen addig másolni fogják és a védelemmel max anynit érnek el fél nappal késöbb kerül fel torrentre warezra többi ilyen helyre ott van az x3 reunion nevü játék sokan megveszik és nem is okoz gondot a játék védelme ugyanis a végsön már nicns semmi müködik is hibátlanul elötte meg a szemét starforce volt ami a legtöbb gépet tönkre teszi -
#379 valakinek nincs telepitve a demo véletlenül?ha igen arra kérném hogy az exe-t dobja már át nekem pm-be adok mail cimet -
DeviloftheHell #378 na kiváncsi vagyok rá már csak 500 mega kell belöle rühellem ami nem crackel van -
#377 securom loader v7.26 -procyon --->nem megy
cure rom pro v2.0.3.3--->nem megy
valaki eltudta már inditani? -
#376 Én még csak az 1/5-énél tartok kb. fél órája kezdtem. Próbáld meg securom loadert sztem (antiblaxot nem ajánlom, bár nálam az is működött). Viszont az is igaz securom 7-eset elég macerás elindítani ilyen "elrejtő" programokkal. Pár nap múlva reloaded úgyis kidobb hozzá egy működőképes ...-et. -
Ranger23 #375 1) Unpack release with winrar (http://www.rarlab.com/)
2) Mount release using latest version of daemon tools (http://www.daemon-tools.cc)
3) Install the game
4) Unpack our loader from included Tools dir and run it then click on hide drives
5) Boot the game using the original game executable -
#374 daemon 4.08HE,YASU1.07 nem műx. neked igen? -
#373 Hozzá lévő tools-t használtad? -
#372 nem játszik,clone dvd verzió nem indul... -
#371 Én a legfelsőt húzom le, remélem jó lesz :) -
DeviloftheHell #370 egy kis állitgatás a bitlordon és máris 100 fölött szed megint ha ezt éjje lbeállitom 14 ora alatt nem 70% ot szedett volna le belöle hanem már játszanék vele -
#369 lent van,telepit,játszik,később megoszt tapasztalatokat... -
Ranger23 #368 Ne legyél elégedetlen. Szerintem örülni kellene hogy nincs úgy levédve és már fent van! -
#367 Nem értem, miért nem tudják a magyar verziót egyidőben kiadni az angollal. Ezt is tolhatom végig angolul. -
Ranger23 #366 Nagy a csend!
vagy mindenki tépi lefele a netről?
Én mindenesetre azt teszem... -
#365 én azért szeretném tudni mégis milyen mielött úgy döntök hogy nem fizetem be a koleszt hanem megveszem ezt a játékot :D Hopsza, megyek is keresni valmi demót belőle :) -
DeviloftheHell #364 hár én örülnék ha csatlakoznának a seederek is rendesen meg abbol az átlag 300kb/s böl kapnék én is anynit legalább nem csak 100-200 at de gondolkozom azon föleg ha magyar felirattal lesz hogy megveszem ha iylen 4-5 ezer lesz csak -
lee56 #363 vagy Ute -
#362 Kb: 3 óra és meghalnak az UFO-k. -
#361 Valóban megjelent, már többen megkapták külföldön... -
DeviloftheHell #360 ááá megvan remélem reggelre vagy még ma lejön de azért johogy nem a elvielg legnagyobb isohunton volt azon találtam meg eddig mindent legelöször -
DeviloftheHell #359 naja csak én nem találom egész délután erre vadásztam -
lee56 #358 , hát igen, a warez néha gyorsabb mint a kiadók :) -
Hellsing47 #357 "aszfalton" :) -
DeviloftheHell #356 ezt hol találtad? -
Hellsing47 #355 UFO_Afterlight_CLONEDVD-PROCYON -
DeviloftheHell #354 szevasztok mikor jön már végre ki a játék?
kiváncsi vagyok rá teljessségében milyen na meg ami a amazon oldalán kivan irva 23 dolcsi az tényleg annyiba van e mert akkor talán rááldozok 5 ezret -
#353 Akkor mégsem biztos, hogy csak álhír volt a kiadó váltás. -
lee56 #352 ...bár ugytünik elírták, mer a hivatalos oldalán meg cenega van, na mind1, lényeg hogy márcsak órák kérdése talán. -
lee56 #351 link, -e-szerint holnap adja ki az ascaron, ezek szerint mégse a cenega... (arról mondjuk nem ír, hogy pontosan hol lesz megvásárolható) -
#350 Nah, megvan már valakinek? -
#349 Lehet,hogy várhatunk nyugodtan Feb 23.-ig.
-
#348 Hivatalos oldalon nincs kiírva, hogy ma megjelent volna. -
Ranger23 #347 Én meg már végre hidegélelemmel beülni a gép elé és semi mássl nem törödni! -
#346 ...robotokat akarok ölni... -
#345 A nemzetközi fórumon, akik az amazon-ról rendelték, kaptak olyan visszajelzést, miszerint a mai napon el lett küldve a játék.
"Your copy of UFO: Afterlight has been shipped. 08/02/07"
Szóval majd meglátjuk. Bár jövő csütörtökig úgysem lesz időm, szóval számomra annyira nem számít. -
#344 Én nem idegeskedek csak szerintem nem holnap fog kijönni, de majd meglátjuk. -
Ranger23 #343 Sokat aggódunk előre!
Majd lesz valami. Holnap már lehet szaggatlni lefele lehet mi mieg itt idegeskedünk:) -
#342 Az igaz, hogy nem starforce lesz. Amúgy lassan már tényleg ki kellene szállítaniuk a boltokba, ha pénteken árulni szeretnék... -
#341 Hát, elvileg már fent kéne lennie a gamenek a "neten". Viszont valszeg a védelme gyenge lesz (nem starforce)...