1340
-
#460 Ranger, elhiszed, hogy nem érdekel mi a véleményed, főleg hogy én se láttam még a teljes játékot, mert még le se jött?
Akinél nem megy se a Yasu, se a Securom Loader, az még próbálkozhat az optikai meghajtók lehúzásával (vagy biosból való kikapcsolásával). Ha ezután se megy, akkor marad a várás a nocd crackre. -
#459 Mondjuk az nem semmi, hogy a magyar online számítógépes újságok meg sem említik, hogy kiadták a játékot... ilyen kevesen játszanának ezzel a remekművel? -
#458 Képek, játékélmények, egyéb dolgok, amik a demóból nem derültek ki??? Akinek már megy, küldje az infót pls!
Én csak jövő hét vége felé tudok majd játszani vele. :-( szóval írjatok le mindent részletesen!
Akinek megy, az lehúzta az CD/DVD lejátszók kábeleit? -
Ranger23 #457 Én is már mindentkipróbáltam de előre nem jutok!
Mindjárt wint telepítek! -
DeviloftheHell #456 másik két gépen sem tudopm elinditani szóval kiváncsi lennék mivel inditottátok el ja és mellé kb 10 egyéb ilyen emulátor vacakot megnéztem egyikkel sem megy -
DeviloftheHell #455 remélem gyorsan lesz a gamecopyworld ön crack hozzá vagy egy mini image amivel el lehet inditani mert ezek az elrejtéses szarok nem müködnek -
Ranger23 #454 Elhiszed hogy akinek nem indul a program baromira rosszul esik, hogy Ti meg azt beszélitek mit hogy kéne csinálni a játékban? -
#453 Guillotine, alap dinamitot mindenki tud szerintem használni. A demo-val van csak tapasztalatom, de minden emberednek megvan adva, hogy milyen képesítésű. Az arcképüknél, ahol látod a szintüket, ott mutatja, hogy melyik milyen képesítésű. Vannak csak katonák, nekik 1 piros (vagy fehér, már nem emlékszem, lényeg, hogy pl Ute csak aktona) szám van csak a képüknél. Akinek 2 szám van, az 2 kategóriába tartozik, van katona/tudós, katona/mérnök és tudós/mérnök. Missziókra csak olyan embereket tudsz vinni, akik katonák is. Az elején biztos, hogy nem tudsz plusz főképzést adni nekik, később nem tudom lesz-e rá lehetőség. Oda kell majd figyelni ki milyen extra tudást kapjon, mert nem sokat tudnak tanulni (remélem csak az elején). -
Ranger23 #452 Odáig már eljutok hogy az eredeti lemezt kéri és nem összeférhetetlenségi hibát észlel!
-
DeviloftheHell #451 dvd röl is ugyanazt csinálja
indithatatlan nem tudom egyesek hogy inditották el -
Ranger23 #450 Esetleg kiírtátok dvd-re és onnan telepítettétek? -
Ranger23 #449 Összeférhetetlenség támadt egy emulátor programmal.
Nekem ezt írja... -
Ranger23 #448 Melyik könyvtárból kell futtatni a YASU-t? -
#447 Kösz.
Mindenki tudja használni a dinamitot?
Vagy csak az akinek van ilyen képesítése?
Továbbra is kérdésem az lenne,hogy hogyan lehet katonát tudósnak kiképezni?
Egyáltalán lehet? -
#446 *deploy -
#445 Alapból időzítős, ha depoly-jal rakod le, akkor aktiválja és utána futhatsz :) -
#444 Hogyan kell felrobbantani a dinamitot? -
kiborg #443 Lent van a cucc, nekem is PROCYON-féle verzió, de nem bírom indulásra bírni.
Eszközkezelőben letiltottam a két írót, majd frissítettem a daemont is 4.08-ra, de semmi :(
Mondja, hogy rakjam be az eredeti DVD-t. ennek semmi akadálya nem lenne, ha sajnos lehetne kapni magyarországon ezt a játékot.
Uff
Szóval tippeket várok -
#442 a szemét.. :D hogy képzelik hogy nem játszhatsz ingyen, lopott cuccal?!! :D -
DeviloftheHell #441 már siekrült vissza fejteni ezt a nyavajás exe-t csak anyni a bajom hogy lefagyott ez a szemét program -
DeviloftheHell #440 talált már vki rendes cracket? -
#439 Adminok naon nem akarják, hogy én itt házigazda legyek, azért legalább kipróbálhattak volna, na m1... mit várjon az ember! -
DeviloftheHell #438 aha megvárni amig vki vissza fejti az exet és kieszdi a védelmi részeket -
#437 off, sejtettem, hogy onnan , on
Na van már valami tuti módszer az elindítására? -
#436 Egy animéből. A címe Elfen Lied (azt hiszem jól irtam). A nagyon is emlékezetes introjában éneklik :D További információkat az Anime topicban megtudhatsz róla ha akarsz :) -
#435 Kérdés:
Hogyan lehet katonát kutatónak is kiképezni?
Ugyan is a medikit-et nem tudják a katonák használni csak,ha van kutatói képességük is.
-
#434 Átlagba az 5.-re,de ha akkor sem indul akkor ki mountolom és újra bemountolom aztán elindul. -
DeviloftheHell #433 dögöljön meg az amelyik a védelmeket kitatálta ahelyett hogy olcsobban adták volna a dolgokat -
#432 Off
Honnan van az aláírásod Kmarha? teccik
On
Nekem sem indul, várok reloadedre, már ha egyáltalán érdekli ez a game őket. -
#431 és ez neked nem körülményes inditás? -
#430 Nah talán estére lejön, nekem is ez a procyon verzió lesz, kíváncsi vagyok, hogy mennyit fogok majd szenvedni vele. -
#429 tudom, az Ext-et várom is nagyon. :) Nekem rövidnek tünt az AS, de mondom nem is játszottam vele sokat. Túl gyorsan haladtam előre túl kevés időt töltöttem a pályákon, így értettem a rövidet. Lehet hogy tovább tartott volna végigvinni mint az összes többit együttvéve, nem tudom :D
Ez abban lesz más hogy rájöttem, tényleg nem térnek ők vissza a régi gyökerekhez, igy talán ez lesz a sorozat azon darabbja, mely megkedvelteti magát velem :D Az esélyt megadom neki! -
#428 A 3 új UFo rész nem realtime, mert te tudod szabályozni az időt. Annyi köze van a realtime-hoz, hogy nincsenek mozgási pontok, hanem ha megy az idő, akkor folyamatosan és egyszerre mozog minden egység. Szerintem ez a megoldás valósághűbb. Itt talán még jobban kell stratégiázni, mint a sima körökre osztottnál, mert ott ha elfogy az ellenség mozgáspontja, akkor simán kivégezheted, itt meg oda kell figyelni egyszerre több irányra meg egységre. -
DeviloftheHell #427 utálom ami körre vn osztva abban lehet a leggyorsabban veszteni az egységeket -
Cash23 #426 nekem se indul pedig 15x inditotam el egymás után mindig kéri az eredeti cdt :( Guillotine neked hányadik inditásra megy? -
DeviloftheHell #425 csinálhatna vmi hacker már normális cracket ehez mert ezekkel az eljretö szarokkal nem lehet normálisan elinditani semmit -
#424 AS rövid volt???? Az enemy unknown-t kb. 3-szor vittem végig ugyanannyi idő alatt, mint az AS-t 1×....
Nem tudom mit vártatok? AM és AS real time volt, ez mért lenne más...
Egyébként meg február 28.-án kijön az ufo: extraterrestrials, az lesz körökre osztott és izometrikus nézetű, benne tankokkal meg lépegetőkkel. -
#423 Hát nekem a régi az etalon, utolérhetetlen. Még a mai napig eljátszogatom velük.
Aftermathot probáltam nem jött be. AS-t néztem jópofa volt de rövidecske, nem is játszottam vele sokat. Egyik sem hozta vissza azt a hangulatot mint a régiek.
Ez is Real Time lett. Azt hiszem változtatnom kell a fejemben, és elfelejteni a régieket, és koncentrálni arra, hogy ez egy új játék, köze nincs az első kettő hatalmas névhez. Remélem így már be fog jönni a játék -
DeviloftheHell #422 hát ez igy sehogy nem indul el -
Mr. Perfect #421 Kösz, ez nam valami jó hír. Jobban csípem a körökre osztott dolgokat. Több idő van jól stratégiázni. Na mindegy azért kipróbálom.