1340
  • Cobra.
    Ranger, elhiszed, hogy nem érdekel mi a véleményed, főleg hogy én se láttam még a teljes játékot, mert még le se jött?
    Akinél nem megy se a Yasu, se a Securom Loader, az még próbálkozhat az optikai meghajtók lehúzásával (vagy biosból való kikapcsolásával). Ha ezután se megy, akkor marad a várás a nocd crackre.
  • Agamemnon69
    Mondjuk az nem semmi, hogy a magyar online számítógépes újságok meg sem említik, hogy kiadták a játékot... ilyen kevesen játszanának ezzel a remekművel?
  • Agamemnon69
    Képek, játékélmények, egyéb dolgok, amik a demóból nem derültek ki??? Akinek már megy, küldje az infót pls!

Én csak jövő hét vége felé tudok majd játszani vele. :-( szóval írjatok le mindent részletesen!

Akinek megy, az lehúzta az CD/DVD lejátszók kábeleit?
  • Ranger23
    Én is már mindentkipróbáltam de előre nem jutok!
    Mindjárt wint telepítek!
  • DeviloftheHell
    másik két gépen sem tudopm elinditani szóval kiváncsi lennék mivel inditottátok el ja és mellé kb 10 egyéb ilyen emulátor vacakot megnéztem egyikkel sem megy
  • DeviloftheHell
    remélem gyorsan lesz a gamecopyworld ön crack hozzá vagy egy mini image amivel el lehet inditani mert ezek az elrejtéses szarok nem müködnek
  • Ranger23
    Elhiszed hogy akinek nem indul a program baromira rosszul esik, hogy Ti meg azt beszélitek mit hogy kéne csinálni a játékban?
  • Cobra.
    Guillotine, alap dinamitot mindenki tud szerintem használni. A demo-val van csak tapasztalatom, de minden emberednek megvan adva, hogy milyen képesítésű. Az arcképüknél, ahol látod a szintüket, ott mutatja, hogy melyik milyen képesítésű. Vannak csak katonák, nekik 1 piros (vagy fehér, már nem emlékszem, lényeg, hogy pl Ute csak aktona) szám van csak a képüknél. Akinek 2 szám van, az 2 kategóriába tartozik, van katona/tudós, katona/mérnök és tudós/mérnök. Missziókra csak olyan embereket tudsz vinni, akik katonák is. Az elején biztos, hogy nem tudsz plusz főképzést adni nekik, később nem tudom lesz-e rá lehetőség. Oda kell majd figyelni ki milyen extra tudást kapjon, mert nem sokat tudnak tanulni (remélem csak az elején).
  • Ranger23
    Odáig már eljutok hogy az eredeti lemezt kéri és nem összeférhetetlenségi hibát észlel!
  • DeviloftheHell
    dvd röl is ugyanazt csinálja
    indithatatlan nem tudom egyesek hogy inditották el
  • Ranger23
    Esetleg kiírtátok dvd-re és onnan telepítettétek?
  • Ranger23
    Összeférhetetlenség támadt egy emulátor programmal.
    Nekem ezt írja...
  • Ranger23
    Melyik könyvtárból kell futtatni a YASU-t?
  • Guillotine
    Kösz.
    Mindenki tudja használni a dinamitot?
    Vagy csak az akinek van ilyen képesítése?
    Továbbra is kérdésem az lenne,hogy hogyan lehet katonát tudósnak kiképezni?
    Egyáltalán lehet?
  • Cobra.
    *deploy
  • Cobra.
    Alapból időzítős, ha depoly-jal rakod le, akkor aktiválja és utána futhatsz :)
  • Guillotine
    Hogyan kell felrobbantani a dinamitot?
  • kiborg
    Lent van a cucc, nekem is PROCYON-féle verzió, de nem bírom indulásra bírni.
    Eszközkezelőben letiltottam a két írót, majd frissítettem a daemont is 4.08-ra, de semmi :(
    Mondja, hogy rakjam be az eredeti DVD-t. ennek semmi akadálya nem lenne, ha sajnos lehetne kapni magyarországon ezt a játékot.

Uff

Szóval tippeket várok
  • Kmarha
    a szemét.. :D hogy képzelik hogy nem játszhatsz ingyen, lopott cuccal?!! :D
  • DeviloftheHell
    már siekrült vissza fejteni ezt a nyavajás exe-t csak anyni a bajom hogy lefagyott ez a szemét program
  • DeviloftheHell
    talált már vki rendes cracket?
  • TreDoR
    Adminok naon nem akarják, hogy én itt házigazda legyek, azért legalább kipróbálhattak volna, na m1... mit várjon az ember!
  • DeviloftheHell
    aha megvárni amig vki vissza fejti az exet és kieszdi a védelmi részeket
  • TreDoR
    off, sejtettem, hogy onnan , on

Na van már valami tuti módszer az elindítására?
  • Kmarha
    Egy animéből. A címe Elfen Lied (azt hiszem jól irtam). A nagyon is emlékezetes introjában éneklik :D További információkat az Anime topicban megtudhatsz róla ha akarsz :)
  • Guillotine
    Kérdés:
    Hogyan lehet katonát kutatónak is kiképezni?

Ugyan is a medikit-et nem tudják a katonák használni csak,ha van kutatói képességük is.

• Guillotine
    Átlagba az 5.-re,de ha akkor sem indul akkor ki mountolom és újra bemountolom aztán elindul.
  • DeviloftheHell
    dögöljön meg az amelyik a védelmeket kitatálta ahelyett hogy olcsobban adták volna a dolgokat
  • TreDoR
    Off

Honnan van az aláírásod Kmarha? teccik

On

Nekem sem indul, várok reloadedre, már ha egyáltalán érdekli ez a game őket.
  • tugyiti
    és ez neked nem körülményes inditás?
  • Fenrir
    Nah talán estére lejön, nekem is ez a procyon verzió lesz, kíváncsi vagyok, hogy mennyit fogok majd szenvedni vele.
  • Kmarha
    tudom, az Ext-et várom is nagyon. :) Nekem rövidnek tünt az AS, de mondom nem is játszottam vele sokat. Túl gyorsan haladtam előre túl kevés időt töltöttem a pályákon, így értettem a rövidet. Lehet hogy tovább tartott volna végigvinni mint az összes többit együttvéve, nem tudom :D

Ez abban lesz más hogy rájöttem, tényleg nem térnek ők vissza a régi gyökerekhez, igy talán ez lesz a sorozat azon darabbja, mely megkedvelteti magát velem :D Az esélyt megadom neki!
  • Cobra.
    A 3 új UFo rész nem realtime, mert te tudod szabályozni az időt. Annyi köze van a realtime-hoz, hogy nincsenek mozgási pontok, hanem ha megy az idő, akkor folyamatosan és egyszerre mozog minden egység. Szerintem ez a megoldás valósághűbb. Itt talán még jobban kell stratégiázni, mint a sima körökre osztottnál, mert ott ha elfogy az ellenség mozgáspontja, akkor simán kivégezheted, itt meg oda kell figyelni egyszerre több irányra meg egységre.
  • DeviloftheHell
    utálom ami körre vn osztva abban lehet a leggyorsabban veszteni az egységeket
  • Cash23
    nekem se indul pedig 15x inditotam el egymás után mindig kéri az eredeti cdt :( Guillotine neked hányadik inditásra megy?
  • DeviloftheHell
    csinálhatna vmi hacker már normális cracket ehez mert ezekkel az eljretö szarokkal nem lehet normálisan elinditani semmit
  • TreDoR
    AS rövid volt???? Az enemy unknown-t kb. 3-szor vittem végig ugyanannyi idő alatt, mint az AS-t 1×....

Nem tudom mit vártatok? AM és AS real time volt, ez mért lenne más...

Egyébként meg február 28.-án kijön az ufo: extraterrestrials, az lesz körökre osztott és izometrikus nézetű, benne tankokkal meg lépegetőkkel.
  • Kmarha
    Hát nekem a régi az etalon, utolérhetetlen. Még a mai napig eljátszogatom velük.

Aftermathot probáltam nem jött be. AS-t néztem jópofa volt de rövidecske, nem is játszottam vele sokat. Egyik sem hozta vissza azt a hangulatot mint a régiek.

Ez is Real Time lett. Azt hiszem változtatnom kell a fejemben, és elfelejteni a régieket, és koncentrálni arra, hogy ez egy új játék, köze nincs az első kettő hatalmas névhez. Remélem így már be fog jönni a játék
  • DeviloftheHell
    hát ez igy sehogy nem indul el
  • Mr. Perfect
    Kösz, ez nam valami jó hír. Jobban csípem a körökre osztott dolgokat. Több idő van jól stratégiázni. Na mindegy azért kipróbálom.