UFO: Afterlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy lehetne végigjátszani a játékot csak nem gondolod hogy 500 Mb lesz a full is és a demo csak annyiba külömbözik hogy 10 napi játszhatsz.
Fenrir
Én azt csináltam, hogy a tutorial után, amikor a Mars bolygója látszott elmentettem a játékot és amikor letelt a 10 nap, visszatöltöttem és megnéztem mást is. 3-4 ilyen próba után már eléggé be lehet szokni, hogy mi hogyan és miért mûködik.

A halál csupán a kezdet...

Rettenthető
Szép meg jó a demó, csak kár hogy kissé rövid. Mire felfognám mit lehet csinálni, sutty és vége; kilencedike meg még rohadt messze van.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Fenrir
Gyanítom, hogy nemigen lesz ilyen unlockos peccs/mod/krekk mert szerintem nincs limitálva a fejlesztés meg hasonlók, ergó egy ilyennel a játékot végig lehetne játszani.

Fenrir
Irták, hogy csak 5 harci küldetés van benne, hogy minden fajtát megnézhess.

Erre godoltam én is hogy nem lenne több küldetés hiába jáccanánk tovább.
Agamemnon
Én nem találtam még semmit sem, amivel sikerülne rávenni a játékot, hogy tovább engedjen játszani...

Bár lehet, hogy hiába is játszanánk tovább, lehet, hogy újabb küldetések nem lennének, illetve, további kutatnivalók, vagy gyártanivalók.

Már csak 19 nap.

Rettenthető
A kívánt követelményeknek sztm megfelel, igaz nem az ajánlott gép, de a határok közé esik (1.6 P4, 768 MB RAM, ATI Radeon® 9550(128) ). 4 GByte-t a demo sztm nem igényel, de az is megvan.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Agamemnon
Nekem is sikerült a levegõbe emelnem már egyet <#buck>.

Meglepõ hogy majdnem full grafikon akadás nélkül megy a gém, az aftershock simán beakadt ha 7 emberrel voltam küldetésen, igaz nem tok élsimítást és HDR-t 1x-re haszálni. A beastmanek meg átvették a wargotok szerepét most õk repülnek végig a pányán pár skulótól.
Fenrir
Eléri ezt a géped?

HW requirements

Minimum
MS Windows® XP or 2000 with DirectX® 8.1
1GHz CPU
512 MB RAM
nVidia® GeForce™ 5700 or ATI Radeon® 9500
MS DirectX® 9.0 compatible soundcard
4 GB free hard disk space
DVD ROM drive

Recommended
MS Windows® XP or 2000 with DirectX® 9.0c
2GHz CPU
768 MB RAM
nVidia® GeForce™ 6600 or ATI Radeon® 9700 Pro
Sound Blaster® X-Fi™ sound card
4 GB free hard disk space
DVD ROM drive

Rettenthető
Kis problémám támadt a játékkal.
A PC-Dome-ról szedtem le, feltelepítettem, elindítom a játékot... és el is jutok a betöltõ képernyõig - amikor gondolom kreálja a pályát -, de ha az optionsban mindent alapértelmezésben hagyok, akkor a 100%-s betöltés után 6 perccel lefagy és hibával kilép, ha a felbontáson kívül bármit állítok, akkor pedig a 100% betöltöttség jelzés után a képernyõ elfeketedik és mintha megszakadna a kapcsolat a szgéppel. Az utobbi hibából csak reset-tel lehet kilépni.
Mi lehet a gond?

Agamemnon
A kutatásról valóban nem mondja meg, hogy mire lesz készen. Ez szerintem sokkal életszerûb, szóval nekem bejön. A gyártásnál, és a fejlesztésénél is megmondja, hogy még hány óra, illetve nap van vissza.

Fenrir
Egy dolgot hiányolok csak, bár lehet hogy benne van csak én nem találtam meg: a kutatás és fejlesztés pillanatnyi állapota. Vagy egy csík, vagy egy százalék lehetne, így fogalmam sincs, hogy mi hogyan áll.

Amúgy a katona/kutató csoport végzi alapból a geoszondák lerakását, a katona/technikus pedig a bányák felépítését. Ha ki van fejlszetve náluk a driving skill akkor gyorsabban mennek a felszínen a jármûvel, ergó hamarabb járják körbe a területet.

Agamemnon
A bannert én tettem be, miután megkérdeztem itt, hogy melyik legyen...

Azért ha valaki találkozik az idõkorlát feloldását megoldó file-al, az lécci tegye közzé.

Amúgy tényleg hihetetlen az Aftershock után, hogy a mentés annyi idõbe telik, míg rányomok a save gombra.

Az építkezés is eléggé összetett. Van egyszer a bázis, meg vannak a "tartományok". A bázison akkor tudsz építeni, ha be van osztva legalább egy embered a megfelelõ helyre, és persze ha van elég nyersanyagod.

A tartományokon elõször egy geological probe vagy mit kell építtetni a tudósokkal, és ezek után tudnak a technikusok különbözõ bányákat építeni.

Ute nekem sem szimpi gondoltam kinyiratom, hardon eltartott egy darabig mire a maszkalo robotok lelovoldoztek
porgetem az ido, erre eccercsak azt mondja a 'human eroforras manager' hogy uj ember erkeztt 😊
megnezem hogy ki s mifele erre latom hogy ket 'gyerek' akik csak katonak
es olvasom hogy ute 2000ben szuletett europaban es az USA szineiben volt az olimpian
gondolom abbol a csodaszerkezetbol ebresztik fel az embereket ha meghal vki

De az Ute mér katona egyáltalán nem olyan a felépítése mint aki jó lenne katonának bár kitudja lehet hogy a készítök az öreganyukat küldenék háborúba<#idiota>.
TreDoR
Látom végre optimalizálták a gamet, erre nem számítottam. Remélem a bugokat is lecsökkentették a minimumra. A "majdnem fps" nézet nagyon teccik és az, hogy szebb lett a grafikája. Viszont a droneok fegyvere még mindíg a levegõben lebeg. Az Uten vagy kin meg röhögtem egy nagyot mikor meghallottam ezt: yes, ready, yes, ready, yes, ready. <#vigyor> Azért a teljes gameban majd kirugom vagy megöletem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Fenrir
Ez a demo egyre jobban bejön, mostmár kezdem átlátni a dolgokat.

Van ugyebár 20 ember akiknek más és más a dolguk. Van egy 4-es katonaosztag aki csak harcolni tud, van egy 4-es katona/technikus (a technikus beosztható a gyárba is), van egy 4-es katona/tudós (a tudós beosztható a gyárba, van egy 3-as tudós, egy 3-as technikus és 2 jolly joker ember aki technikus/tudós. Eléggé változatos eddig szvsz 😛

Az építkezõs részét még nem nagyon látom át, de párszor lenyomom a demot és az is menni fog.

Fenrir
Azt be lehet házigazda jogok nélkül is csak a megfelelõ helyen kéred, hogy ebbe a topikba ezt a bannert tegyék be.

TreDoR
Akkor ki rakta be a bannert?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Fenrir
Még senki.

Fenrir
Szerintem pár nap és lessz hozzá olyan mod vagy peccs ami ezt a korlátot is feloldja, ha játszott valaki az SW:EaW-ral akkor tudja, hogy ott is csak napok kérdése volt ez 😛

TreDoR
Ennek a topicnak ki a házigazdája?

Agamemnon
Én a PC Dome-ról szedtem le, és az mûködik.

Agamemnon
Sajnos valószínûleg ott lesz a banya.

Amúgy én egy szomszédos területre kaptam küldetést, mint ahol terraformáló állomásom volt, és ott már zöld növények voltak!

Amúgy nagyon tetszik, kár hogy csak 10 napig játszhatunk vele.

Ha a demóban ennyi minden benne van, és nincs 500 Mb-t sem, akkor a teljes játéknak miért kell majd 4 Giga? Ilyen sok egyéb dolog lesz benne?

Azt nem vágom hogy hogy müködik ez a terraformálás mert építettem 1 terraformálót azt nem történt semmi a területen, taktikai küldetésen nem volt ott de úgyan olyan színe maradt vagy kevés ez a 10 nap vagyis úgy 6 volt kb. De ezt egész normálisan sikerült optimalizálniuk. És igen Uténak elég idegesítõ hangja van + kinézete. És ami jó még sztem hogy egész gyorsan lehet gyártani. De remélem ténleg lehet majd formálni az embereket mert ha a teljesbe is ott lesz Ute<#falbav><#falbav>
Gerbill
Csak a sima windows hibát észlelt ezért leállt üzenet. Szerintem a telepítõvel van a gond, mert az áll le hibával. A playware-ról szedtem, lehet, hogy hibás?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Agamemnon
Viszont azt még nem igazán értem, hogy mondjuk snipert hogyan fogok csinálni valakibõl. Csak én nem vettem észre, hogy ott van, vagy ti sem találtatok ez irányú fejlõdésre vonatkozó adatot?

Azt már tudom, hogy egy technikust majd mindig a csapattal kell vinni, aki képes lesz az ûrruhák javítására. Persze, csak ha képzett, és van nála javító készlet...

És kell majd egy tudós is, aki gyógyítja az egyéneket... Mert ha jól vettem ki, ehhez is tréning kell, de csak a tudósok tudják megtanulni.

Ami nagyon tetszik, hogy nyugodtan elküldheted a csapatodat képzõdni, attól még elmennek a küldetésekre, és nem kell mindig átalakítani a csapatot, meg a taktikát.

Hát igen, és a hangját is ki kellene cserélni Uténak nem csak a képét.

Az attól függ, hogy mi a hibaüzenet?

Gerbill
Letöltöttem a demot, és amikor rákattintok a setupra, kidob egy hibaüzenetet, tehát el sem kezdi telepíteni. Mi lehet a gond.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Agamemnon
Ja, a zene egész jó. És ha a múmiát valahogy le lehetne cserélni...

A 10 nap alatt már terraformálni kezdtem a Marsot, és radarokat is emeltem volna, ha lett volna idõm...

Fenrir
Nah lenyomtam a 10 napos demot. Nem olyan rossz ez, a grafika egyáltalán nem zavaró, a hang is elég jó bár az Ute nevû múmia hangszíne förtelmes, mint valami vakarcs olyan. Maga a menedzselõs rész nagyon skálázható, nekem eddig bejövõs. Reméljük nem starfoce-os lesz mint az Aftershock.

Jah a kamerakezelés tényleg egy xar 😊

Agamemnon
A honlapjukról:

New sections started up
January 17th, 2007
This site's sections Buy, Fans and Support have been started up to prepare for worlwide releasing of the game.
Remember - UFO: Afterlight is coming out on 9th February!

Az utolsó sor a lényeg.

Fenrir
Nah, este lekapjuk és megnézzük 😊

ne használj flashget-et 😊

Amugy meg egy hasznos link, javaslom az uk-s vagy holland szervereket, ha nem tul terheltek.

mar 87% nal jara demo letoltese amikor nem tudja tovabb toleni
flashget-et hasznalok, tud vki segiteni?

Neki nem, nekem kellett annyi idõ, meg mivel még nem dupláztak, 512dsl hihetetlen gyorsaságával tudom csak szedni 😊

Agamemnon
Pont kérdezni akartam, hogy a bázist mikor megtámadja az ember, akkor van-e valami hatásos fegyver a megjelölt objektumok elpusztítására. Ezek szerint a TNT. Akkor addig meg sem támadom, míg le nem gyártok egy tucatot...

A játék hangulata szerintem egy az egyben az Aftershock. A kamera nagyon szabad, olyan szögbõl nézed a játékot, amilyenbõl csak akarod.

A Barbi stílus szerintem egyáltalán nem észrevehetõ.

Van benne ûrruha sérülés, ami, ha nem tudod megjavítani, szépen lassan kinyírja az emberedet.

Ha lõsz, akkor még a töltényhüvelyek is potyognak. Igen nagy!

És most már értem, hogy mire gondoltak, hogy egyszerûen nem lesz elég embered mindenre... még szerencse, hogy attól hogy valaki tanul, vagy gyakorol, még el lehet küldeni akciózni.

Ha csoportosan küldesz el embereket valahová, akkor együtt haladnak a leglassabb diktálja a tempót, és amíg mindenki meg nem érkezik a helyére, addig nem is nyavajognak, hogy nincs feladat.

Egyedül a banya nem tetszik... de túl képzett ahhoz, hogy kilövessem.

És ha nem csinálsz semmit egy emberrel, csak részt veszel a csatában, akkor is kapsz tapasztalat pontokat. Azt még nem tudom, hogy kevesebbet kapnak-e a többiek, ha van olyan embered is, aki nem csinál semmit, ezt még meg kell nézni, vagy a többiek tõle függetlenül megkapják ugyanzt az exp, mint ha ott sem lett volna, mert ha megkapják, akkor mindig max fõvel kell menni.

Ez a 10 nap hamar lemegy, és a bázisépítéshez sajnos esély sincs az idõkorlát ill az erõforrás hiánya miatt, bár itt úgylátom egy egészen jól felszerelt bázissal kezdünk szóval nem is kell.
így csak a taktikai részt lehet igazán próbálni.

Úgylátom ismét értelmet nyert az aknák illetve bombák gyártása. Van olyan küldi, hogy fel kell robbantani valamit és csak a TNT a hatásos. A lõfegyverekkel meg ott semmire se mentem szóval load lett a vége. 😊

A tréningen egy kicsit változtattak, ugyanis ha tréning alatt elkezdek egy küldetést, akkor félbe tudja hagyni a tanulást és onnan folytatja ha visszatért ahol abamaradt.
Továbbá a tréning is épületbe megy, azaz elõtte építkezni kell és nem lehet csak úgy a szabadban, mint az elõzõ részekben. Végül is a marson vagyunk. 😊

Agamemnon
Nem kell neki annyi idõ.

Dowload start, holnapra le is jön majd talán 😊

Talált sülyedt 😊 10 napos -játékbeli- határ van aztán vége.
Mellesleg nem olyan rossz! Tovább bonyolították az egészet aminek örülök 😊 Rengeteg dolgot lehet tanítani az embereknek. Van aki inkább military, van aki science beállítotságú.
Azt nem igazán értem így elsõre, hogy ha valakit a kutatásba befogok, akkor az hogy fog szintet lépni?

A sarokcsiszoló jó móka, texaszi láncfûrészes helyett, marsi sarokcsiszolós Harald 😊 vele gyûjtöttem eddig a legtöbb XP-t, igaz a korházi ágyat is õ nyomja a legtovább. 😊

Agamemnon
El sem hiszem. Pedig tegnap még semmi jele nem volt, hogy kiadják.
Már látom, hosszú éjszaka lesz...

(Amúgy mikor megláttam, hogy 5 új üzenet van a fórumban, arra gondlotam, hogy mi történt, csak nem adták ki a demót?)

A kezelés elmegy.
Végre ismét repülni kell a célhoz, nem úgy mint az aftershockban 😊
A környezet elég hepehupás, ami nem lenne baj. magas hegy, mély kanyon de amikor a kamera átmegy a hegytetõrõl a kanyon felett a másik oldalra, akkor a karakterek eltõnnek a képrõl, mert lemegy automatikudan a kamera a legalsó pontra. Ez egy kicsit bosszantó, és a textúrák alá is elég gyakran belátni, ha egy mélyebb völgyben mászkálok.

Áh köszi, ez tényleg jobb mint a hivatalos forrás! 😊

Guillotine
Már lejött nekem.Érdekes irányítása van és egy kicsit körülményes a kezelés.
Próbáld meg a Innen letölteni. 20 perc alatt lejött nekem.

www.guillotine.atw.hu

Hm... marmadszor próbálom, de 6 megánál mindíg megáll.

Guillotine
Ki jött a demo!
Ez már jelent valamit.

www.guillotine.atw.hu