1340
  • Agamemnon
    Én bízom benne, hogy jó kis game lesz. Lesz benne jónéhány újítás, teljesen másik bolygó, csak egy marék ember, akinek el kell látnia mindenféle feladatot, szóval jónak tűnik.
    Azt mondták, hogy most változatosabbak lesznek a pályák is, úgyhogy szerintem reménykedhetünk!

Én már nagyon várom, hogy legalább egy demót kiadjanak!
  • Lammer
    en is sz*rok a grafikara, itt a stilussal van a gond... egy Ufo jatek mindig is legyen kicsit paras, kicsit libaborozo, kicsit vilagvege hangulatu gamez... nezzetek meg a nagy regi Ufokat... ahhhh
  • Fenrir
    Wow-nak is kb ilyen a garfikája, mégsincs senkinek sem panasza rá.
  • Serpa
    ez a franchise sose a grafikával hódított.
  • Agamemnon
    Csak egy kicsit szokni kell, annyira nem vészes, szerintem.
  • lee56
    Ja, az aftershock végén a warthog ürhajó is már elég rajzfilmszerü texturás, a földi pályák meg rohadtul nem változatosak, amugy jókis játék lenne, és a következő rész is. Ha csak ezeket kijavitják, már marha sikeres lenne, na de ilyen grafikával. :S Megcélozták a 10éves korosztályt vagymi, el nem tudom képzelni miféle marketinges vagy fejlesztő képzeli hogy ez sok embernek bejön majd.
  • Lammer
    ez tok kiddy lesz...
    2 napja vittem vegig megint az aftermathot... az aftershock grafikai stilusa sem tetszik mar, de ez...
    (mar nem is merek a regi nagyokrol beszelni, amik anno besztek voltak)
  • lee56
    neeeeeeeeeeeee, neeeeeeeeeeeee csinálják már ilyenreeeeeee :((
  • lammaer
    Mit is mondhatnék - a grafikán kéne valamit ügyködniük, mert szvsz borzalmasan gyerekes az egész... Már várom a screenshotot ahol duplo legóból épült házak között kergetik a pikacsukat...
  • Agamemnon
    Néhány változtatás:

Már a kis szürke ufókkal is lehetünk...

Ez csak egy bug: Hogy lehet, hogy Diego nem látja az elötte lévő ellenséget???

A felszereléseket a saját katonáink/kutatóink fogják helyben legyártani, és mindenkit különféle projectekbe lehet majd beosztani.

És ez ugyanígy lesz a kutatásoknál is. Ott is te döntöd majd el, hogy ki, mit kutasson...

Ez meg már, olyan, mint a Sims...

• Fenrir
    Buzz Lightyear a Toy Story-ból :D

• Agamemnon
    Hát akkor, ha Mustangnak sincs ellenére, akkor legyen a 4. kép. Csak annyi kellene, hogy egy link is legyen egyben a honlapjukra, meg akár alatta is ott lehetene... szerintem.

Amúgy ha olvasgatjátok az oldalt, kiderül hogy jó néhány változás lesz az előző részekhez képest.
  • lee56
    csak az AFTERLIGHT feliratból kijövő fényefektet kéne szebbé tenni, mondjuk 3dsen jönne a vörös fény, klafa lenne :D
  • lee56
    3adik vagy 4edik de inkább a 4edikk :)
  • Fenrir
    4.
  • TreDoR
    Szerintem is a 4.
  • rTp
    2 vagy 4
  • rTp
    Ez is egyre csúnyább...
  • BBalee
    Szerintem a 4.
  • Agamemnon
    Szóval melyik legyen a banner?

1.

2.

3.

4.
  • Agamemnon
    Ezek a képek alapján elég meseszerűnek tűnik....

• Agamemnon
    A honlapjukról: ( http://www.ufo-afterlight.com/pages/hq.html )

Features
    UFO: Afterlight is the next instalment in the UFO: Aftermath and UFO: Aftershock series, bringing a completely new insight to the story of Aftershock, this time from the perspective of lonely human inhabitants on Mars.
    Game play highlights
    General
    combination of global strategy and tactical missions
    completely new story built on the events from UFO: Aftershock
    large number of new technologies, weapons and equipment to develop
    completely new environments on a different planet than Earth
    highly replayable game because of the player’s key decisions on diplomacy and research
    strong RPG elements, the player knows his team by names
    Strategy
    new enemies and new alien races with variable weapons and battle tactics
    several character classes with different attributes, skills and trainings
    diplomacy has strong influence on the game story
    research enables terraforming of the planet in later stages of the game
    improved and transparent construction and building management
    friendly interface and easy orientation in the game, useful information available at time and place where needed
    Tactics
    advanced tactical part of the game with the possibility to enter buildings, thermo visions and more
    player may use different height and destructible elements of environment to his advantage
    tactical missions controlled by intelligent scripts guarantee reasonable behavior of enemies
    authentic physical model
    player must adapt his tactics during the game as the enemies change and grow stronger, hardly two missions are the same
    aliens and robots in your team
    hostile environment requiring the use of different types of spacesuits
    opportunity to mind-control your enemies and use psionic abilities
  • Agamemnon
    Hi!

Remélem nem bántalak meg Mustang, de arra kérnék minden látogatót, hogy látogasson el erre az oldalra, és szavazzon, hogy melyik logót tegyük ide bannernek.

Én a silver-blue-ra szavaznék....
    Persze, ha van valakinek jobb logója dobja fel ide, és megszavazzuk.

Remélem nem gond Mustang.
  • Agamemnon
    Azért örülök, hogy egy ici-picit még te is bízol benne, hogy esetleg tényleg játszható lesz. Én szeretném kipróbálni, nem azért mert annyira jó volt az elmúlt 2 rész, hanem mert a nagy elődökkel játszottam kora-gyermekoromban, és megmaradt, hogy az UFO egy nagyon jó játék, és csak emiatt szeretem igazán. Zöldfülüként nem biztos hogy játszanék vele...
  • soulhunter
    "szokás szerint körökre osztott stratégia" - ??????????????????

X-Com: Terror from the Deep (ismertebb nevén: UFO 2) óta nincs körökre osztás

és ami még bántja a szemem:
    "sikeres stratégia-szerepjáték harmadik darabja"

sikeres? hol? ttommal az "1. rész" (UFO Aftermath) még népszerü volt (talán csak az UFO név miatt), és végigvihető a sok bugja ellenére (megszokni az uj rendszert kicsit nehéz volt néhány embernek - nekem is)
    inkább azt irnám UFO AM-től kezdve,h időszabályzós RTS-RPG keverék,de azt tutira nem irnám,h sikeres... na mind1...)
    a "2. rész",az UFO Aftershock meg nagyon nem tartozik azon tényleg népszerű játékok körébe,amit az ember ujra elkezdene,miután végigvitte (szvsz több hiba volt benne,mint az Aftermath-ban) :)
    nameg talán az is közrejátszott,h az Aftermath olyan volt,amilyenre senki nem számitott... nem volt meg az igazi régi UFO érzés, ugyh tényleg csak a mexállott fanatikusok élvezték a játékot...

na,majd ha végre eljutnak odáig,hogy visszahozzák az igazi körökre osztottságot, akkor tényleg sikeres lesz,és mindenki elégedett lesz,aki anno az igazi UFO sorozatot szerette :P
    persze az se ártana,ha méltoztatnának az Afterlight-ba mesterséges intelligenciát tenni,nemcsak grafikát "spécizni"... (direkt az idézőjel)
    ja,és az előző 2 rész hibáit nagyon jo lenne,ha kijavitanák,de még idegesitőbb ujakat nem tennének bele :PPP
    tom, ez már oltári,mondhatni teljesithetetlenül lehetetlen elvárás :)

A PC Dome meg azt se tja,mi az a sikeresség :P csak leolvas vmi távoli nevesincs anonim oldalrol 1 cikket, aztán leirja saját szavaival... demo kiprobálása nélkül meg miről makognak? akkor irják,h sikeres,ha minden UFO részt 100millio példányban adnak el...
    na mind1, SF ide v oda, letöltöm, kibuherálom,azt meglátjuk, jo lesz-e...
    megvenni ugyse lesz érdemes számomra,mer az előző 2 már elvette a kedvem attol,h megvegyem... bár az 1. részt még talán... de a 2.at soha :) 2. nélkül meg mit ér 3.??? (feltételezve,h sokat javitanak az előzőkhez képest)

remélem azért az 1. proba után nemcsak fikázni tom majd (az eddig 2 rész alapján nem várok sokat,de sok ujdonságot se...)
  • Agamemnon
    A PC Dome-ról:

2006. október 25.

UFO: Afterlight februárban
    Madrac

Az Altar Games bejelentette, hogy sikeres stratégia-szerepjáték keverékének harmadik darabja az UFO: Afterlight február 23-án kerül majd a boltokba. Szokás szerint egy körökre osztott taktikai részben játszhatjuk le a csatákat, míg a nyersanyaggazdálkodás egy másik felületen történik. Természetesen tovább finomodnak a dolgok most is, új szerepjáték és stratégiai elemek jellenek majd meg.

• Agamemnon
    Csak biztosra akartam menni...
  • Serpa
    biztos írva lenne itt.
  • Agamemnon
    Valami újság?
  • Serpa
    UFO: Extraterrestrials
  • Serpa
    ez az "UFO: Extraterrestrials" lesz.

semmi közze a Cenega sorozatához.
  • Agamemnon
    Okés, tudom, hogy nem Afterlight-nak hívják, de akkor ez még az Afterlight után lesz, vagy fordítva???
  • Agamemnon
    És akkor ez az UFO melyik lesz? Ez az Afterlight?

A cikk az innét az SG-ről származik.

UFO: Extraterrestrials
    2006. július 13. 11:22, Csütörtök - Németh Szabolcs

Az UFO volt talán az egyetlen körökre-osztott stratégia amit végigjátszottam még ifjú koromban. Éppen ezért dobbant nagyot a szívem az UFO: Extraterrestrials láttán.

Az UFO már megélt nem egy sikeres és kevésbé sikeres folytatást, de azt az igazi hangulatot ami az eredeti játékot jellemezte egyik próbálkozás sem adta vissza maradéktalanul. Most viszont képek érkeztek az UFO: Extraterrestrialsból, amik láttán ugyan sokan kifejezhetik nemtetszésüket, hiszen a program grafikája hagy kívánnivalót maga után, de sokakat valószínűleg pont ez a lágy retro-stílus ragadhat meg.

Természetesen a játék lényege: megvédeni az emberiséget a csúnya idegenektől. A várható kiadási időpont még nem ismert.

A játék hivatalos oldala

Ui.:bocsi a képek méretéért, már nem volt kedvem átméretezni.
  • Agamemnon
    Van valakinek valami újsága???
  • Agamemnon
    Hát a Senega sem semmi, láttátok az új videót, amit kiadott? Jó sokmindent megmutatott a játékból...

videó
  • Ranger23
    Megjelenés?
  • Ramirez
    Sziasztok és azért ne felejtsük el a PPC-sekről mert ott is van egy pár UFO FAN akik megcsinálták a „maguk” kis UFO szériájukat. Szerintem az első részt készítették el PocketPC-re, de ez az Én véleményem csak. A link: http://www.pdamania.hu/soft/476/
    A hangulata jó hosszú vonatokon utazás közben eltöltött időre.
  • akyyy
    :DDDDD
  • lammaer
    Ja, azaz....

Emlékezetből nem tudok mit mondani, de nem lehetett olyan nagyon bonyolult... olyasmi rémlik, hogy semmi extrát nem kellett csinálni, csak várni amig a járgány beér a célépületbe. Neked már repül? Nem csapatszállitó van az elején... tiszta káosz, ha végzek az aftershockkal akkor megnézem az apocalypsot is. Elvégre annó nem tudtam befejezni mert az utolsó pálya fájljait véletlenül kirippelték a krakkerek.
  • soulhunter
    OFF

te tudtál játszani az apocalypse-szel???
    az ugye az X-Com: terror from the deep utáni?
    lenne 1 kérdésem,mert ezexerint csak én vagyok béna,de végigtoltam az első 2t.
    aztán feltettem az apocalypse-t,és fullra nem tudtam micsináljak :D
    kijelezte,h vmelyik raktárban UFO tevékenység van...
    nagy nehezen betettem 2 embert a szállitoba,és kirepültem a helyszinre...
    aztán maradt a naaagy semmi,a városnézet ugyanugy felsőrészű maradt, kiszállni nem tudtak az emberkék, szal érdekelne,hogy abban hogy a fenébe is lehetne mozgolodni :)

ON