UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kipróbáltam és mûködnek.
A halál csupán a kezdet...
És lesz itt is valami ilyesmi technológia, hiszen különbözõ vizuális módokkal lehet majd nézni a pályát: hõ, psi, normál, meg még ki tudja mi.
Tökéletes lenne ha valóban tréningel lehetne megkapni azt a tulajdonságot.
Mint ahogy gondolom mesterlövészt is lehet majd képezni...
Nem minden arany ami hörcsög.
Nekem a földi doppler scanner általában minden ellent bemért, egyedül sgk ellen nem használtam, mert addigra már felesleges volt.
ON
Kiváncsi vagyok itt is lesz-e valamilyen hasonló scanner.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Próbáld ki a következõt! Direktbe ráfogod a fegyvert az egyik embereddel a másikra. Egy álló embert nézd meg hány százaláék a találat esélye és ha letérdel akkor is. Majd döntsd el, hogy van-e értelme 😊
Ebbõl adódik, hogy csak úgy lehet biztonságosan ellõni az elsõ sorban lévõ feje felett, ha az elsõ fekszik és a hátsó áll különben frenly fire lesz belõle. 😊 AS-ben a derékmadasságú romok, illetve kamionplató mögül tüzelsz térdelve, akkor az ellenfél legtöbször a romot illetve a kamiont találja el, mert csak a puska csöve látszik ki amit képtelen eltalálni. 😊 Gondolom itt is így lesz.
Nomeg jobban néz ki, ha térdelve lõ.<#violent>#violent>
Vagyis a tréningnél az athleticset kell fejleszteni a futáshoz, és a suit wearingot a térdeléshez illetve a kúszáshoz.
Továbbá futás sétálás és lopakodás?
Nem értem. Azt hittem csak a demoban nincs, mert butitva van.
Pedig a hely ki van neki hagyva. Titeket nem zavar,?
de vajon hozzánk mikor ér le?
És vajon hogy lesz levédve a játék?
Én mondjuk az elõzõt is megvettem, nem is bántam meg.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Esetleg élsimítást kapcsold ki, ha beraktad, az szokta még elmosni a betûket.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem értem miért csinálták meg úgy, hogy a "menüpanelt" is átméretezze, sztem teljesen felesleges volt.
Mi van ezen elcsúszva, vagy szétesve?
Na, most hogy már tudom, hogy Ute-t ki lehet nyírni, azthiszem a telje3s játékban ezzel kezdem...kell a fenének a vénlány!
És a kölyköknek hála a 20 fõ helyett 21 fõ lesz a bázison. A gyerekek milyen bálítottságúak? katona/tudós/technikus ???

Ute-t kinyírtam mint a szél, másnapra már meg is jött a két zöldfülü ikergyerek, sajnos az egyik a élete masodik küldetésén megmártózott a Beastman Captaintól származó plazmafröccsben... rip! kemény az élet a marson..
Just kill her and you get 2 twins. They sound pretty cool and that brings your pop up to 21 instead of 20, if you haven't lost anyone else, that is...
Nem tudom kipróbálta már valaki a demóban?
Remélem a végleges játékban is így marad.
Ha a többieknek is megfelelõ akkor a moderátor topikban szólj, hogy átveszed a házigazda jogokat itt.
Ha ájult enemy van a térképen, és a csapatom éppen arrafelé halad, akkor általában a kednenc egységemmel szoktam kinyírni (Samantha)... persze, ha majd másnak kell az exp, akkor majd más is gyilkolhat. :-)
Bár ha nagy a túlerõ még mindig fölragadhatsz pár dolgot aztán spuri vissza.
Érdemes elolvasni a libraryban a bejegyzéseket. Pl. a fuel ellátmánytól függ milyen távra tud a mi kis UFO-nk repülni. Ha nincs akkor csak saját területre lehet menni, ha kevés van akkor csak szomszédos(sajátjaink melletti) tartományra, ha majd lesz sok akkor meg vígan repülünk. Pedig elsõre nyersanyagnak gondoltam.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Amúgy attól számomra még nem logikus, hogy attól, hogy elloptál egy artifactot, attól miért lesz független egy terület, de legalább nem mindig az van, hogy ölj meg mindenkit. Persze, ha így teszel, több xp-t kapsz. Meg talán fel is lehet pakolni az UFO-ba a dolgokat.
Tényleg, mikor ajánlja fel, hogy mit vigyél el a csata után az ufo-val? Mert nálam nem ajánlotta fel minden sikeres küldetés után.
És bár lehet, hogy nincs korlátozás a kutatáson, attól tartok, hogy még ha tovább is lehetne folytatni a játékot, akkor is elfogynának, mert gondolom egy csomó kutatáshoz kellenek külsõ tényezõk, amik ki lettek hagyva a demóból. Lásd a Reticulanoktól megszerzett dolgot.
Amúgy arról az artifactról jut eszembe, azért nem semmi felderítéssel rendelkezik a marsi tábor, hogy így meg tudják határozni eme tárgy helyét... Bár attól hogy elraboljuk, miért lesz a miénk a terület? Maguktól kihalnak az ellenfelek?