1340
  • BBalee
    Az elején nagyon jó. Egy darab van belőle, amit az egyik Alien hozott magával miután szövetséget kötöttem velük, csak nincs hozzá lőszer.
    A diplomácia képernyőn meg sose lőszerrel kereskednek, hanem inkább psycho fegyverekkel.
  • DeviloftheHell
    aftermath ban én a lehelyezhetö ágyukat szerettem azoknak is jóvolt a lötávja és egy sorozat azonnali haálál volt
  • TreDoR
    AM-ben a sima és a fejlett idegen lézerfegyver vert minden mást,hosszú volt hatótáv, pontos volt, sorozatlövés + nagyot rúgott. De szerettem azt a fegyót kár, hogy AS-ben használhatatlan volt. AL-ban milyen?
  • DeviloftheHell
    gondolom de a laserek az összes ufo ban gyenge volt mindig normál löszeres fegyvereket adtam nekik gépfegyver mesterlövész meg stb
  • BBalee
    Ja, de ott nem volt csak néhány elen, és a demoban egyetlen emberrel ki lehetett őket csinálni az automata fegyverekkel, csak itt olyan nics még az elején :) illetve van egy darab, csak lőszer nincs hozzá gyártani meg még nem lehet:) és a bázisvédelem az nagyon komoly, ha alulról kezded és a hegytetőről jön az elen, mert minden lövésed a hegyoldalba megy, míg nekik lefelé simán lehet tüzelni akadálytalanul jókora előnyre tesznek ezzel szert. Síkterepen lehet összejön. de olyan még nem volt sajna.
  • DeviloftheHell
    van jopár starforce-s játék amihez 1 héten belül volt crack
  • TreDoR
    Max fél év után mint az asnél , bár ez nem starforceos.
  • DeviloftheHell
    nekem nicns türelmem ahoz hogy végig nyomogassam nem indul kész majd lesz crack
  • DeviloftheHell
    hát nekem nem nagyon indul sp2 es winfos megvan adm proc 1600xt 2 giga ram meg egy asus ati chipsetes alaplap
  • TreDoR
    Hát lehet, hogy kijavítja, de én nem fogom feltenni
  • DeviloftheHell
    demoba én mindet normál fegyverrel löttem amit lehet gyártatni single shot ban igen szépen hulottak
  • BBalee
    Azt nem mondom, hogy simán, de elindult még tegnap este...
    YASU + a telepítéskor feltett parancsikonnal kb 20 próbálkozásból 19 szer 1000-es kóddal elszáll-backup helyett az eredeti cd kell-, de egyszercsak elindul. :)

Néhány infó és taktika az elejére, ha már megy:
    Dél körül tilos támadni, mert a nap azonnal tönkreteszi az űrruhát a sugárzás miatt.
    Éjjel nagyon sötét van, alig látni valamit :) Lehetőleg alkonyatra, vagy pirkadatra kell időzíteni a taktikai küldetéseket.

Reticulanok:
    Azonnal délnek kel indulni a kezdéskor a terjeszkedéssel, mert a Retik itt nem ellenségek, hanem szövetséges egységek, és délen van a bázisuk. Ezzel párhuzamosan az északi olajkutat kell kiépíteni a technikusokkal, mert rövidesen felajánlanak fegyvereket is cserébe egy kis olajért, ha ez sikeres akkor két Reti csatlakozik a csapathoz egy katona/tudós és egy katona. A retik az AS psycho egységekeiknek felelnek. Ezen a ponton Utét már célszerű kinyírni és helyette két új aliennel nyomulni :)) A retiktől a diplomáciai képernyőn felszerelést is lehet kérni, persze ők is kérnek cserébe valamit.

A beastmanek nagyon dúrvák! :) Egy bázisvédelemnél egyenlőre esélyem sincs, mert nagyon sokan vannak és hihetetlen szívósak. Egyenlőre 2-ből 2 bázistámadást a beastmanek nyertek. :) azaz inkább visszatöltöttem és odaadtam a bázist, mint hogy embereket veszítsek... A lézer alig sebzi őket normál fokozaton de a psicho fegyverek nagyon jók ellenük. Csak a vezérrel van baj mert az immunis a psicho-s cuccokra...

Az 1. Bug amit észrevettem szinte már cheat!:
    A psicho fegyvereket is sebsésnek veszi a statisztika és XP számítás során. Aminek végtelen XP az eredménye, mert a kábult ellenséget tovább lehet támadni a psicho fegyverekkel annak érdekében, hogy végig kidőlve maradjon. Ez az statisztika-képernyőn kb 15-20 ezer HP sebzésnek veszi, ami rengeteg szintlépést eredményez. Remélem egy patch ezt majd javítja.
  • Drawain
    Abit KN-8 Ultra, AMD64 3200++, 2GB RAM, Sapphire X1800GTO
    Windows XP SP2
    Daemon Tools 4.08HE
    Progihoz adott YASU.exe

ennyi kellett :)
  • TreDoR
    Media Markt-ba 3000 ezerért láttam, de ígyse viszik, vajon miért.
  • DeviloftheHell
    nem tudom mikor volt kész hozzá én tavaly szedtem le hozzá meg a játékot is de még mindig sokallom az 5ezret amit elkérnek érte
  • TreDoR
    Naja, de vagy fél évig nem volt...
  • DeviloftheHell
    ahoz van crack :D
    én sose birtam az a starforce leállitokkal eltüntetni csak az ide csatornákat sikerült letiltanom és fél napomba került mire vissza tudtam állitani
  • TreDoR
    Hát, úgyanúgy mint a starforceos gameknél ennek a gamenek az elindítása is gép config függő (alaplap + oprendszer). Nálam pl. az egyik game, nevezetesen UFO : Aftershock starforce nightmare-rel simán elindult, aztán kaptam új alaplapot, winreinstall volt és utána már csak úgy tudtam elindítani, hogy lehúztam kábeleket.

Szóval akinek úgy se megy az várhat.
  • DeviloftheHell
    na mindenki eltudta inditani vagy elmentetek aludni?
  • DeviloftheHell
    nekem 2 giga ram plus egy huzos proci elég gyors vinyoval de csak belassitjaa másolást mást nem csinál
    mellesleg nem intel gépeken progálgattátok? mert anno vmelyik játéknál még intel gépen müködött az amulátor marhaság azotan em probáltam azt a játékot
  • Cash23
    és milyen géped van lehet ez a megoldás hogy nekem nem olyan, már azon gondolkozok hogy a falhoz vágom és ugy inditokm hátha ugy észheztér és elindul a geci
  • DeviloftheHell
    na jó hátékot nektek ennek értelme nincs :D
  • Cash23
    nekem csak le lasul a másolás aztán kéri az eredeti cdt:( akkor nem nekem csak 1gb van
  • DeviloftheHell
    hmm elsö próba össze férhetetlenség az amulátorral :D
  • Drawain
    2GB ha ez számít valamit

Mivel pár embernek simán a YASU-val elindult a program, elképzelhető, hogy ez a módszer is csak néhány gépen megy...
  • DeviloftheHell
    na ezt vki értelmesen magyarul irja le akkor csak szuttyog és várakozik amig másol róla
  • Cash23
    nekem ezt se akkarja pedig volt hogy mind a 3 700as fájlt másoltam de akkor se indult neked menyi ramod van?
  • Drawain
    Először indítod a másolást, és ha elindult, utána kattintod az ikont (vagyis indítod a játékot) - ha itt volt a gond.
  • Drawain
    Nekem legtöbbször nem sikerül lelőni a másolást - úgy is megy csak lassú egy kicsit amíg végig nem ért a háttérben :)
    Ami fura, hogy néha magától megállította a másolást mikor elindult a játék :D Ennek még nem jöttem rá az okára, lehet ez valami gyári exploit, hogy a fejlesztők egymás között másolgathassák a gammát :P
  • Cash23
    a másolásnál kezdjen el már számolni mikor az ikont katintom vagy még elöte probáljam elérni az ikont?
  • Drawain
    Nah viszont nekem 5 perc elég is volt belőle, vhogy nem jön be ez a stílus, nem bírok megbarátkozni a 3D-vel, a prüttyögő fegyverekkel nomeg a kietlen világgal :)
  • Cash23
    nekem ez a modi se megy 1x tünt el a cd forma de akkor se indult el
  • Ranger23
    Drawain!
    Atom jó srác vagy!
    Működik!
    THX
  • ilSYLbl
    Sajnos nekem még nem sikerült összehoznom... :(
  • Drawain
    Még annyival bővíteném, hogy tényleg előfordul, hogy 3-4x kell próbálkozni és csak akkor jó, gondolom éppen megfelelően le kell foglalnia a másolásnak a dvd-t, hogy ne tudja elérni a progi vagy ilyesmi.

Másrészt az infó nforce-ról van, oda is valami másik fórumról linkelték és többeknek működött.
  • Cash23
    hát nekem sehogy nem indul már szétszedtem a gép is aztán ösze raktam de akkor se indul még mindig kéri az eredetit már azon vagyok hogy ki ugrok az ablakon :) bár a demo exevel nekem is indult de a 10 napos határ az tényleg ott van:( remélem hamaar fel lesz törve
  • Drawain
    Nah azt hiszem megvan a megoldás. Én is elég sokat szarakodtam ma vele, az eddig említett dolgok nem jöttek be. Szóval:

1. Telepíted mountolt meghajtóról (minden emuláció bekapcsolva végig).
    2. YASU indít
    3. Explorer behoz, cd-t megnyit, és egy 700MB körüli fájlt áthúz az asztalra. Így elkezdi másolni ugye..
    4. amilyen gyorsan tudsz rákattintasz a program ikonjára, a lényeg, hogy az ellenőrzés alatt a másolás foglalja a virtuális cd/dvd meghajtót.
    5. imádkozol
    6. ha eltűnt a szokásos cd ellenőrző ikon akkor megállítod a másolást (cancel/mégsem), így kifogod a pillanatot mielőtt elindul a program és átvált desktopról :)

A dolgot sikerült többször egymás után reprodukálni, így (legalábbis esetemben) működőképes. Előfordul, hogy kiírja, hogy nem tudta lekérdezni a cd eredetiségét vagy ilyesmi, akkor nyomj Retry-t. Mikor először csináltam nem működött a dolog, így lehet többször kell próbálkozni. Azóta viszont megy.
    Nah remélem segítettem :)
  • DeviloftheHell
    söt hibával áll le utána
    akinek már megvan az eredeti vagy meglesz csináljon már egy mini image-t a lemezröl és ossza meg a töbiekkel mert az átbassza a védelmet még a starforce.os kat is van egy két kis program hozzá
  • Ranger23
    A Demoból kivett indítóval próbálva indul. Minden van és a teljes játék indul. Csak a 10 napos limit megmarad.
    De ute pl csak 5-ös és a fegyvereket sem lehet ész nélkül gyártani mint a demoban.
    Csak a 10 nap az 10 nap maradt...
  • Agamemnon69
    Ha tényleg ennyire nehezen indul, akkor biztos, hogy hamarosan elkészül. Az igény elég nagy rá...