1340
  • rTp
    Ti ugy csináljátok ezt, h ki van írva dvdre? Mármint mindne cselekvés további alapja ez lenne?
    rTp
  • Wanted
    Ezzel a módszerrel kb 5 indításból 2-szer elindult nekem is.
    Érdekes, hogy az intézőben kellett végezni a másolást, a Total commanderben nem jó.
  • Kmarha
    Arrrggghhhhh
  • TreDoR
    Nektek is ezt csinálja ha dvd-ről indítjátok? #533
  • Agamemnon69
    És mindössze két reticulant lehet felvenni? Az nem sok. Amúgy a psi fegyvereket mindenki használhatja, vagy csak a reticulanok? Mert az exp növelő eljárás a psi fegyverrel jó lenne...
  • Kmarha
    hmm.. alcohollal be sem tudom moutolni.. csak az mdf fájlom van meg az mds amit az alcohol felismerne az nincs.. most akkor ezt is kereshetem meg neten
  • DeviloftheHell
    na szóval alcohollal egyböl indul?:D unom kcisit fél orán át nyomkodni mután lefagy buffer tultöltés miatt 5-6 oránként :D amugy egész jól lehet a 4 ágyus robot turrettel hentelni sima gépfegyverrel is reticulanok hullanak beastmanek kicsit szivosabbak de azt a teljes csapattal lövetem mindig egyet egyet
  • TreDoR
    Ha bemountolom a képfájlt daemonba és a dvd menüjéből próbálom elindítani akkor az első képet dobja ki, és ha igenre nyomok bejön egy fekete képernyő és a második képet adja ki. Tud valaki valamit erről? Nektek nem csinálja?

• Drawain
    Sokkal több embernek elindult :) Másrészt továbbra is előfordulhat, hogy ami itt megy, máshol nem...
  • Kmarha
    már majdnem jó volt.. elfeketült a képernyő és megváltozott a felbontás, mint a játékok inditásakor.. aztán lehet túl gyorsan kikapcsoltam a másolást mert visszaugrott minden a régibe
  • Kmarha
    áhh nekem igy sem megy.. lehet hogy rosszul probálkozom a Yasuval? régen az sdhide vagy mi a fene olyan volt hogy elinditottad, hidera kattintottad és nem zártad be az ablakot. Itt kiirja hogy ezeket a meghajtókat "likvidálta". utána hagyni kell az ablakot, vagy le kell ok-zni? Ha leok-zom a háttérben futó progik között még ott van szóval gondolom igy a jó?

Ha igen, akkor a te módszered nálam nem müködik :D a sok retry után mindig elődobja a végleges nincs meg az eredeti cd ablakot :S
  • Szeszmester
    Köszi, nekem is megy, másodikra siekrült!
    Nevetséges, hogy így kell elindítani.
  • Guillotine
    Próbáljátok meg Alcohol 120%-al bemountolni,telepítsétek,indítsátok a Yasut utána meg procyon-al indítani.
    Eddig sikerült nekem elindítani mindig.
    De próbáltam procyon nélkül is és úgy is elindult.
    Az Alcohol emulátorában az RMPS-t is kapcsoljátok be még akkor is,ha nem írjátok ki.
  • Cobra.
    Áhh, nekem még le se jött, már tegnap délután elindítottam (éjjel nem ment) és ma is ment egész nap, de még mindíg csak 85%
    Az idő 90%-ban 20-30k-val jön csak
  • TreDoR
    Aham, és mégis hol akarnád megvenni?
  • Kmarha
    detto.. nincs más, várni hogy valami okos programozó csináljon egy müködő nocd cracket. Vagy keresek egy postást, lecsapom és kirablom, azt máris lesz pénzem boltba megvenni a cuccot :D
  • TreDoR
    Hát, én már vágtam belőle mini imaget, kibróbáltam egy csomó securom 7-es "elrejtőt", de sehogy sem megy
  • Kmarha
    kb van rajtad kivül 2 ember akinek eddig elindult :DDD

• Ranger23
    Nektekl is lefagy ha egy fegyvert módosítotok?
    Igazából nem is akkor hanem amikor le akarom venni a hangtompítot vagy bármimást. Hibával kidob!
    Más hibát nem találtam eddig nekem negyon tetszik a game!
  • Fenrir
    Nah akkor részemről is standby, nekem sem megy.
  • peter01
    óóóóóóóóóó a faxom már 17:20 óta folyamatosan idítom
  • peter01
    lol elindítom nagy nehezen vagy 10x-re beálítom a grafikot erre kiírja hogy újra kell indítan már fogom a fejem hogy szép lesz újra elindítani aztán mát 15 perce nem idúl
  • Kmarha
    hát ja, nem müxik :D
  • Kmarha
    No most derül fény az igazságra. Telepítem. Ha nem irok vissza 3 percen belül akkor én már játszom :D
  • TreDoR
    A feltelepített game mappájában benne van, vagy te mire gondolsz?
  • ilSYLbl
    Ha valaki "véletlenül" belefutna egy manual-ba akkor szójon! :) Így hardon több dologra kell odafigyelni mint gondoltam !
  • DeviloftheHell
    de jó hajnalban siekrült eldintani 10 kor siekrült 2 kor lefagyott azota nem indul el megint ez a szemét
  • TreDoR
    Érdekes, azt hittem mára meglesz az "indítófile", ez aggodalommal tölt el.
  • SaGa
    Hopp! Most látom, valaki már leírta, bocs...
  • SaGa
    Akinek nem indulna el, egy kipróbált, bár elég idiótának tűnő ötlet:

Telepítetted a programot.
    Mountold be a Daemontools-ba az .mds-t. Indítsd el a yasu-t.
    Menj be a saját gépen a felmountolt DVD-re és valamelyik szép nagy .cab fájlt kezdd el átmásolni bárhova a gépen (húzd át az asztalra pl). Gyorsan indtsd a programot akár az asztali ikonnal, akát a telepített könyvtárból. Amikor a kurzor a CD formáról visszavált normálisra, gyorsan állítsd meg a másolást (Mégse). A program jól elindul...
  • Kmarha
    off

nem nem arra az evére. És nem is a Citizen akármire. Tegnap kicsit fáradt voltam és 2 vagy 3 játékot igy egybegyurtam és úgy emlékeztem. :) Egyébbként megtaláltam a képet abból a játékból, mely az egybegyúrás legnagyobb részét képzi, de a nevére még mindig nem emlékszem. Azt tudom hogy valami géneket lehetet összeszedni és azalapján változni egyre erősebb lénnyé. Itt a kép. (hja és nem a kép alapján modntam, csak a lények, a világ.. mintha hasonlított volna az AL-re :D de majd 3 óra múlva megmondom arra megérkezik a game hozzám is)

on
  • kHares
    Ja, hardon. A pókok meg az alkimisták nagyon gecik, egyelőre nem tudok mit kezdeni velük. Valóban fontos mit mikor kutatsz, például nem fejlesztettem a strapabíró suitokat és csomó ideig várnom kellett a nagy hazardos területekre a belépéssel. El is foglalták vagy 3 szektoromat.
  • ilSYLbl
    Srácok nagyon büntet a játék. Hardon nyomom ( hard strategi, hard tactic) és nagyon combos!!! Hullanak az embereim, csak a kemények élik túl, emelett csak a legfontosabbakat tudom fejleszteni és nem lehet ész nélkül terjeszkedni! Aki esetleg unná, vagy nem érez benne elég kihívást az próbálja ki! Vagy ti is alapból hardon viszitek?
  • DeviloftheHell
    na éjfél körül sikerült elinditani 6 kor hagytam abba :D
    én simán lelövetem azokat a rollereket ét reticulan saját fegyvereikkel az enyéim gyárthato puskákkal csak akkor hagyom abba a feljlesztést és a gyártást amikor támadják a területemet addig nem amugy nem kell kinyirni a nyanyát magátol adja a két hülyegyereket
  • kHares
    Nekem az alábbi módszerrel megy, bár néha többször kell elindítani(nforce-ról):

1. Disable all Daemon tools emulation functions.
    2. Install newest Alcohol 120% 1.9.6 4719
    3. Reboot
    4. Start Alcohol
    5. Click on "Emulation"
    6. Make sure "Launch "Burning features of Alcohol 120%" without "Ignore Media Type" function" and RMPS are both activated and only these two, no extra emulation options.
    7. Insert a DVD+R and burn the image with RMPS at 4x
    8. Make sure Alcohol 120% autostarts on Windows startup
    9. Reboot (to enable alcohol rmps function in explorer)
    10. Make sure alcohol is running
    11. Start Yasu 1.07
    12. Start the game
    13. If you did it correctly this should work, however not all burners support the neccessary features, I know the Pioneer-111 series work.
  • kiborg
    Hali!

3 csóka körbeáll és akihez megy a gömb, azt odébbviszem. A másik kettő folyamatosan lövi.
    Így ki lehet csinálni.

Kiborg
  • Fenrir
    EVE mint EVE Online? Mert arra nehezen...
  • Rettenthető
    off
    Az a Giants: Citizen Kabuto vagy mi sztm - "meztelen kéken világító nőcike, karddal" alapján.
    on
  • Kmarha
    rájöttem mire hasonlít ez a játék a képek alapján

egyértelmüen az EVE-re.. öcsém játszott vele, majd ha hazamegyek megnézem pontosan mi is a neve. teljesen az a világ (volt valami meztelen kéken világító nőcike is karddal talán, az volt az egyik szereplő)
  • BBalee
    Van valami idióta gömb a beastmaneknek -valami roller a neve- azt képtelenség lelőni és ha az emberemhez ér akkor felrobban, egyenlőre ötletem sincs, hogy hogyan lehet ellene harcolni.