UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A boltok egyik fele nem is hallott még a játékról.
A másik fele csak a magyar verzióval foglalkozik.
király.
Külföldi oldalakon nem létezünk, az egy darabon ahol igen, ott csak a német verziót lehet megrendelni.
király.
A teremtõ a tudója, hogy én szeretnék legális szoftvereket használni, de ahhoz az kéne, hogy ebbe a szerencsétlen országba legalabb megközelítõleg egy idõben érkezzenek a legális szoftverek a külföldi megjelenéssel.
Ha valaki tud valami tuti siteot/boltot, ahonnan emberi idõn belül (értsd.. legkésõbb jövõ hét elejére) meg lehet rendelni/venni a játékot.. az ossza meg velünk plz.
Kiváncsi vok mikor kerül fel letölthetõ állapotra a netre.
Bár én az elõzõt is megvettem egybõl így míg sokan várták a törést én végignyomtam😄
Félek ez is agyon lesz védve.
ha 9. én kidobják a játékot akkor legalább 2 nap kell hogy feltörjék nem?
Nem minden arany ami hörcsög.
Valamennyivel jobb,de nagy szint különbségnél nem nagyon tudja mit akar free modba se.(legalábbis nekem 😉 )
A halál csupán a kezdet...
Grafika gyönyörü,az utvonal keresés javult,gépigény a mai játékokhoz képest közepes szintü,fegyverek tárháza és rengeteg modositási lehetõség,várjuk ...várjuk ...
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A nehézsgi fokozat annyit állít, hogy te kicsit többet/kevesebbet sebzel, enemy sebzése, fejlesztési idõ hossza, stb. Eddig így volt és csodálnám ha ez változna. Nos, ez így önmagába nem sokat ér, az ai-n kéne változtatni.
Az aftershockban is a falat kaparom mert 5 óránként jön egy mission és direkt el van húzva a fejlesztés(laputa csak 1 laborral rendelkezik). Na ezért nem impossible szinten nyomom, ott még tovább tartana és már rég unom de szeretném befejezni. Az már csak slusszpoén hogy följutok a wargot hajóra, elsõ szektort lenyírom, a következõben pedig meglepõ módon pár emberem ott áll pucéran kezükben egy reticulian blasterrel. Bugos szar, imádkozzunk hogy ez használható legyen ebbõl a szempontból.
Azért elõtte is voltak durva dolgok, idegen bázis belseje, reticulan plazmavetõvel jött az ellen, 1 lövés és hullottak az embereid, kitérni szinte lehetetlen volt a szûk terepen és páncél sem volt ami megvédett volna.
ON
Remélem az afteright nehézségben inkább az AMre fog hasonlítani az AS helyett.
Az aftershock tényleg baromi könnyû volt, viszont az aftermathban szerintem azért voltak nehéz részek.
Viszont a nehézséggel már megint probléma van. Az oké hogy demó meg kilences szinten kezdünk, de végigsétáltam a missiókat 1 karakterrel. Ez az After sorozat igazán gyönge ebbõl a szempontból, az elõzõ részek is az unalomba fulladtak mert csak darálni kellett 2 perc/küldetés sebességgel.
Bezzeg az X-com superhuman fokozaton. Na ott tényleg izzadtam, nem egy terminátorral mentem végig a pályákon.
Amúgy szerintem marha jó ötlet a nagyi, nem kell mindig a szokás karakterekkel nyomulni. Más dolog hogy nem sikerült a hangot eltalálni és roppant idegesítõ lett.
A halál csupán a kezdet...
January 17th, 2007
This site's sections Buy, Fans and Support have been started up to prepare for worlwide releasing of the game.
Remember - UFO: Afterlight is coming out on 9th February!
Szóval én bízom a jövõ pénteki megjelenésben.
Egyébként a megjelenést átrakták márciusra<#szomoru1>#szomoru1>
Sõt, állítólag, ha saját embereddel löveted le, akkor még EXP-t is kapsz.
Valaki írjon egy mod-ot Ute hangjának lecserélésére mert elviselhetetlen!!!
Meg valaki bedobna egy pontos linket arról, hogy hol írták meg, hogy a játék magyar felirattal lesz!
Elõre is köszi a segítséget.