UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Ha a teljes, dvd-rõl lehúzott image nem tartalmaz olyan elemeket ami ahhoz kell, hogy a játlk eredetinek ítélje, akkor a mini image, hogy a p*csába tartalmazná? Már elnézés.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Added the Fixed Image for: UFO: Afterlight
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
www.guillotine.atw.hu
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hidd el örülnék neki,ha ezzel a MiniImage-val mindenkinek sikerülne.
www.guillotine.atw.hu
www.guillotine.atw.hu
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ezekkel a gatlingekkel ingecsak lehet büntetni de a beastmanekkel meg a martianokkal végzek eléggé de a reticulanok azokkal inkább ha lehet nem kezdek ki egy nagy csapat szi fegyverekkel átvette az irányitást mind a 6 ember fölött aztáb egymást lötték még johogy egy robotot is tartok nehéz páncélzatu ágyuval azzal irtottam ki a pályáni reticulant 3 teljes tárniy gatling löszer men rájuk a robottól csak a computerizált ruhát nem tudom legyártatni mert nincs elég energia tudja vki hol lehet a reticualn energia forrást megtalálni? mert akkor csak azt a területet támadom meg
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
u.i: gamecopy-n van fent egy mds javitás azzal nekem megy normálisan csak hát lassu😄
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem minden arany ami hörcsög.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Nekem is ez a bajom, de én hiába huzgálom nincs másik gomb...
rTp
|_O_|
emulation -- all options off. Így elindul a másolós módszerrel, viszont utána a játéknál new game, fél perc után eltünik a töltés ikon és pár utána semmit nem csinál. Demónál is ez volt. Bemegyek az options-be, ott meg nem tom hogy lehet kilépni, esc nem müxik, és csak reset defaults van... tudom, hogy vaksi vagyok, de hol a nyavajába van a leokézás? Meg lehet hogy többet kéne várnom új játék kezdésnél... kb 5 percig bírom idegekkel, aztán kikapcsolom..
Elöre is kösz a help-t
rTp
|_O_|
Elindul a gép
elindítom a YASU-t majd le okázom!
damenonba beállítom, hogy minden emuláció bekapcsolva.
Windows intézõ a virtuáis meghatóról másolás data2 700 Mb-os file az asztalra
Másolás közben elinditom a játékot
Mikor a cd korong eltünik nyomok egy mégsét és már indul is a játék!
5 bõl 4 szer elindul...
Én újrab telepítettem a jtékt hogy a daemonba minden emuláció be legyen kapcsolva. (nem tudom számít e valamit)
Bejelenteni valóm van:
MÛÛÛÛÛKKKKÖÖÖööDDDDIIIIIK! <#taps>#taps> <#mf1>#mf1> <#alien>#alien> <#idiota>#idiota> <#nevetes1>#nevetes1>
most egyelõre annyi a baj, hogy option ablakba bemegyek, és a beállítások ablaknak a jobb széle, az oké és a cancel gomb, nem látszik. Ablakot nem tudom középre behúzni, enterrel esccel nem megy a dolog, laptopom lévén pedig a képernyõ széthúzását sem tudom változtatni 😄DDD
Köszi : rTp
|_O_|
Zúzzad.
kiborg.tvn.hu/pro-ufaf.mds
Egészségedre.
Kiborg
Mindjárt felhívom a CDGalaxist meg az 576-ot, hogy lesz-e nekik mostanában a játék.
Korábban felvetõdött a sniper skill hiánya a demoból. Megvan a teljesben, csak addig nem lehet a trainingnél kiválasztani, amíg nincs meg a technológia a gyártáshoz.