UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
YASU + a telepítéskor feltett parancsikonnal kb 20 próbálkozásból 19 szer 1000-es kóddal elszáll-backup helyett az eredeti cd kell-, de egyszercsak elindul. 😊
Néhány infó és taktika az elejére, ha már megy:
Dél körül tilos támadni, mert a nap azonnal tönkreteszi az ûrruhát a sugárzás miatt.
Éjjel nagyon sötét van, alig látni valamit 😊 Lehetõleg alkonyatra, vagy pirkadatra kell idõzíteni a taktikai küldetéseket.
Reticulanok:
Azonnal délnek kel indulni a kezdéskor a terjeszkedéssel, mert a Retik itt nem ellenségek, hanem szövetséges egységek, és délen van a bázisuk. Ezzel párhuzamosan az északi olajkutat kell kiépíteni a technikusokkal, mert rövidesen felajánlanak fegyvereket is cserébe egy kis olajért, ha ez sikeres akkor két Reti csatlakozik a csapathoz egy katona/tudós és egy katona. A retik az AS psycho egységekeiknek felelnek. Ezen a ponton Utét már célszerû kinyírni és helyette két új aliennel nyomulni 😊) A retiktõl a diplomáciai képernyõn felszerelést is lehet kérni, persze õk is kérnek cserébe valamit.
A beastmanek nagyon dúrvák! 😊 Egy bázisvédelemnél egyenlõre esélyem sincs, mert nagyon sokan vannak és hihetetlen szívósak. Egyenlõre 2-bõl 2 bázistámadást a beastmanek nyertek. 😊 azaz inkább visszatöltöttem és odaadtam a bázist, mint hogy embereket veszítsek... A lézer alig sebzi õket normál fokozaton de a psicho fegyverek nagyon jók ellenük. Csak a vezérrel van baj mert az immunis a psicho-s cuccokra...
Az 1. Bug amit észrevettem szinte már cheat!:
A psicho fegyvereket is sebsésnek veszi a statisztika és XP számítás során. Aminek végtelen XP az eredménye, mert a kábult ellenséget tovább lehet támadni a psicho fegyverekkel annak érdekében, hogy végig kidõlve maradjon. Ez az statisztika-képernyõn kb 15-20 ezer HP sebzésnek veszi, ami rengeteg szintlépést eredményez. Remélem egy patch ezt majd javítja.
Windows XP SP2
Daemon Tools 4.08HE
Progihoz adott YASU.exe
ennyi kellett 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
én sose birtam az a starforce leállitokkal eltüntetni csak az ide csatornákat sikerült letiltanom és fél napomba került mire vissza tudtam állitani
Szóval akinek úgy se megy az várhat.
mellesleg nem intel gépeken progálgattátok? mert anno vmelyik játéknál még intel gépen müködött az amulátor marhaság azotan em probáltam azt a játékot
Mivel pár embernek simán a YASU-val elindult a program, elképzelhetõ, hogy ez a módszer is csak néhány gépen megy...
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Ami fura, hogy néha magától megállította a másolást mikor elindult a játék 😄 Ennek még nem jöttem rá az okára, lehet ez valami gyári exploit, hogy a fejlesztõk egymás között másolgathassák a gammát 😛
Atom jó srác vagy!
Mûködik!
THX
Nem minden arany ami hörcsög.
Másrészt az infó nforce-ról van, oda is valami másik fórumról linkelték és többeknek mûködött.
1. Telepíted mountolt meghajtóról (minden emuláció bekapcsolva végig).
2. YASU indít
3. Explorer behoz, cd-t megnyit, és egy 700MB körüli fájlt áthúz az asztalra. Így elkezdi másolni ugye..
4. amilyen gyorsan tudsz rákattintasz a program ikonjára, a lényeg, hogy az ellenõrzés alatt a másolás foglalja a virtuális cd/dvd meghajtót.
5. imádkozol
6. ha eltûnt a szokásos cd ellenõrzõ ikon akkor megállítod a másolást (cancel/mégsem), így kifogod a pillanatot mielõtt elindul a program és átvált desktopról 😊
A dolgot sikerült többször egymás után reprodukálni, így (legalábbis esetemben) mûködõképes. Elõfordul, hogy kiírja, hogy nem tudta lekérdezni a cd eredetiségét vagy ilyesmi, akkor nyomj Retry-t. Mikor elõször csináltam nem mûködött a dolog, így lehet többször kell próbálkozni. Azóta viszont megy.
Nah remélem segítettem 😊
akinek már megvan az eredeti vagy meglesz csináljon már egy mini image-t a lemezröl és ossza meg a töbiekkel mert az átbassza a védelmet még a starforce.os kat is van egy két kis program hozzá
De ute pl csak 5-ös és a fegyvereket sem lehet ész nélkül gyártani mint a demoban.
Csak a 10 nap az 10 nap maradt...
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Akinél nem megy se a Yasu, se a Securom Loader, az még próbálkozhat az optikai meghajtók lehúzásával (vagy biosból való kikapcsolásával). Ha ezután se megy, akkor marad a várás a nocd crackre.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Én csak jövõ hét vége felé tudok majd játszani vele. :-( szóval írjatok le mindent részletesen!
Akinek megy, az lehúzta az CD/DVD lejátszók kábeleit?
Mindjárt wint telepítek!
indithatatlan nem tudom egyesek hogy inditották el
Nekem ezt írja...
Mindenki tudja használni a dinamitot?
Vagy csak az akinek van ilyen képesítése?
Továbbra is kérdésem az lenne,hogy hogyan lehet katonát tudósnak kiképezni?
Egyáltalán lehet?
www.guillotine.atw.hu
Eszközkezelõben letiltottam a két írót, majd frissítettem a daemont is 4.08-ra, de semmi 😞
Mondja, hogy rakjam be az eredeti DVD-t. ennek semmi akadálya nem lenne, ha sajnos lehetne kapni magyarországon ezt a játékot.
Uff
Szóval tippeket várok
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.