1340
-
Mellcolm #660 mivel lehet kifejleszteni a patológiát ? -
peter01 #659 Én az aftermath-be amikor 3x-ra játszottam végig akkor tünt már fel párszor hogy itt már voltam. -
peter01 #658 Én úgy vettem hogy 1 bizonyos területhez 1 taktikai map van hozzárendelve. -
High Voltage #657 Ok, kosz sracok.
az Xcom pedig teljesen random volt. azert imadtam :)
(jatszottam egy keveset az aftermath??-al is, es ott sem talaltam ket egyforma palyat (legalabbis ennyi ido utan). -
Mellcolm #656 hogy legyen patológiám ahoz mit kell tennem ? -
DeviloftheHell #655 laser canonnal két lövés egy matriarch :)
mondjuk amin néztem a legnagyobb sebzése a vén asszonynak van és a legszarabb az egyik tudosnak amit orvosnak tartok csak meg a két hülyegyerek is elég gyengusz -
DeviloftheHell #654 sokszor van hasonlo pálya de vmiben mindig eltér -
kHares #653 Előre legyártott térképek vannak, a rajta elhelyezett egységek és számuk a random. Ez van, az X-comra nem nagyon emlékszem ebből a szempontból, de mintha az se lett volna teljesen random.
Én nagyon elégedett vagyok vele, van olyan kellemesen nehéz hogy ne problémázzak az ismétlődésen + a favorit mind control, nekem elég. Később kapsz erősebb meg több enemyket, szal jó ez.
Most kaptam 6 matriarch-ot egy missionben, kellemetlen volt -
High Voltage #652 de akkor most random generalja, ahogy ok allitjak, vagy csak szimplan tobb palya van? mert olvastam egy masik reviewet ahol egy regi UFO-kon felnott csavo tesztelte:
"Another thing that made some question marks was the maps fixation. It must be the map size (who are rich in graphic details) that the game hold a limited number of maps, what makes the fighting automatic in some cases. I just can't understand why a game 15 years old could hold a random map generator and such an advanced game can't."
azert meg tolom egy kicsit, de ha meg 10x ugyanott leszek, akkor megolom Emberestul, Reticulanostul, meg Enviromental hazard-ostul.
kar lenne. -
kHares #651 Miután elkezdődik a terraformálás jóval változatosabb lesz. Sokkal több pályatípus is van ill. azok alverziói, ez nem aftershock hogy 10 térkép van oszt kész. -
High Voltage #650 itt is van:
Randomly generated tactical missions: Each playing field is unique, no two games are the same;
ezzel szemeben volt mar olyan palya ahol 5 szor is voltam. (es mivel terjeszkedek, kulonbozo helyeken volt.
merges vagyok :) -
High Voltage #649 Emberek, akik mar tobbet jatszottak vele:
En csak par orat toltam, de kurvanagy csalodassal vettem eszre hogy 10 palyabol kb 3 ismetlodik folyamatosan. En ugy emlekszem azzal hirdettek hogy randomizalja a palyakat, csak nehany fontos elem lesz statikus.
PONT EZERT szerettem egyaltalan az ufo jatekokat. amugy mi ertelme...
szoval nyugtassatok meg hogy csak nalom volt valami bibi, vagy veletlen pont uganazokon a helyeken harcoltam??? -
peter01 #648 Nincs elég fuel-ed? Nekem a területek felén csak az van, kb. a 20%-án meg semmi. -
#647 Valamit félreolvastak, mert szerintem a lokalizált verziók jönnek elsején. -
#646 Akkor én most mivel játszottam tegnap???
Forrás: PC Dome
2007. február 15.
Aranyon az UFO: Afterlight
Retee | 13:17
Január elején érkezett meg az UFO: Afterlight demo verziója, azóta viszont csönd honolt a játék körül. Egészen eddig, hiszen ma az Altar Games bejelentette, véget ért a fejlesztés, elkészült az aranylemez és indulhat a gyári sokszorosítás. Az Afterlight története szerint az emberiség megvetette a lábát a Marson, ahol azonban összetalálkoznak a kis zöld lényekkel, akik jó szokásuk szerint ismét támadásba lendülnek. Ezúttal azonban mi is megfelelő kommandókkal rendelkezünk, embereink pedig egyedivé válnak, hiszen a játék teljes mértékben ráhajt a szerepjáték elemekre, így nem csak arctalan egyedeket vezethetünk a bevetéseken. A végeredményt pedig majd meglátjuk, méghozzá március elsején, ekkor kerül a program a boltok polcaira.
-
#645 Nekem is simán megy, ha Daemonnal bemoutolom, minden off-ra van benne állítva, elindítom a Yasut, majd a windows intézőben elkezdek másolni egy adatállományt a dvdről, és közben elindítom a játékot. Ezzel a módszerrel nagyon jó indítási/hiba százalékot lehet elérni.
A játék nagyon tetszik, bár a kezdeti lépések eléggé lassan mennek, jó sok idő kell, mire kikutatsz, legyártasz valamit... illetve üzemanyag sincs elég az UFO-hoz... -
#644 Akkor mi is várunk lál :\ -
#643 Ahogy elnézem RELOADED megvárja, míg kijönnek local verziók. -
Cash23 #642 igen van meg radar és teraformálo is -
#641 Építettél is rájuk bányát, vagy csak a területen vannak amire geological probe-t építettél? -
#640 Elvileg teljesíti a minimumot a kártyád, szóval más gond lesz nálad. -
#639 Helló. Köszönöm az infokat mindnekinek, aki segített a többieknek, annyi bajom lenne, hogy végre elindult, rendesen látom a menüt, minden, de betöltésnél, végigmegy a csík, és ott megáll... Gondolom valami videókártya baja lehet... A kártyám: ati radeon 9600. Valaki még erre pls írjon vmi okosságot, már rohadtul ki akarom próbálni..Köszönöm: rTp -
Cash23 #638 hello mért van az hogy van 4 chemical bányám de csak 2 van a totálban és nem is küldök senkinek sem? -
DeviloftheHell #637 ööö az érdekes mivel irtottad ki? me emberekkel max a saját csapatodat irtod ki mivel átveszi kaz irányitást felettük
nekem ugy lett meg a béke velük hogy folyton harc volt velük a nort pole-ért aztán végül feljánlották a békéért -
DeviloftheHell #636 ja vki már eltudott fogni egy martian soliger-t? mert én csak sima martianokat találok de azt is miylen nehéz lelöni :D -
DeviloftheHell #635 ha a kis reticulanokkal bontod a kapcsolatot akkor tudsz békét kötni nehezen a expedicioval
de a kezdeti 2 reticualan elmegy és jön akkor 3 -
peter01 #634 Csak az expediciót a másik reticulan csoport az szövetséges. Az expediciónak összesen 3 területe volt. -
#633 A jatek elejen, ha befoglalsz egy teruletet delen, a hatar kozeleben, akkor automatikusan jon az ablak, hogy diplomacy request, majd 1-2 napra ra megjelenik ket reticulan nalad szolgalatra. Hoznak fegyvert, meg az egyik eleg jo tudos is. -
#632 Kiirtottad? Ujabb ember aki easy-n jatszik... -
peter01 #631 Hát akkor én erröl már lekéstem mert én már kiírtottam őket. -
kiborg #630 Hali DeviloftheHell !!!
Hogy lehet az expedicióval békét kötni ????
Kiborg
"DeviloftheHell
hmm na megvan hogy lehet megszerezni a reaticulan energia forrást :D békét köll kötni az expedicioval és jön 3 reticulan tölük 1 tudos 1 katon a és 1 aki mind 2 és hoznak technologiát is és már letudtam gyártatni a legjobb nehéz páncélt plus pajzsot is tudok gyártatni 80% ellenállás majdnem mindenre :D beastmen nehéz ágyuk szartnem érnek a páncél ellen " -
DeviloftheHell #629 beastmenek ellen elég hatásos még a laser cannon is két lövés és véde a nöstényeknek amit gattlingel pár sorozatig löni kell :D -
DeviloftheHell #628 beastmaneket fogdosd el hallgattasd ki öket aztán az ö anyagaikkal lehet csináltatni médium suit okat amik psi ellenállása 50% fölött van az hatásos ellenük vagy robotok és egy ember -
kiborg #627 És hogy lehet velük békét kötni ?
Betámadtak a területemre !!! Békét ????
Megérné pedig, mert ha megtámadom őket, rögtön paralizálnak és sajátmagamat lelövöm, ami nem teccetős dolog.
Kiborg -
#626 Látom nem értitek meg, hogy az a géptől függ, hogy elindul-e vagy sem... Na m1. -
PepeLopez #625 gamecopyword lévő image bemountol yasu elindít game elindít és megy
(SFNightmare cd letiltva) -
#624 Nem tudom mi a gond, bemountolod daemonba az eredeti imaget amirol telepitetted a jatekot, majd Yasut elindit (a legujabbat amit adtak hozza, 1.07). Fajlkezelobol kihuzod a desktopra az egyik 700 megas cab filet, es mig masol, rakattintasz az ufo ikonra. Tolt tolt, majd elindul a jatek, vagy kiirja, hogy probalkozz ujra, ott Retry es elindul. Kilepsz a jatekbol, letorlod a desktoprol a filet, bemountolod a gc-rol letoltott maxi imaget, majd ufo, es megy. Mindig. Nem kell masolgatni, semmi. -
Tobias #623 Nekem akkor szokott elindulni, ha előtte óvatosan fél lábra állok, és vigyázok, hogy csak a jobb kezem mutatóujjával nyomjam meg az egérgombot... -
#622 Értem, én eddig mindig fordítva csináltam, akkor majd kipróbálom, hogy előbb a yasu, utána a daemon tools. -
#621 Én úgy vettem észre, hogy fontos, hogy előbb a Yasu fusson, csak azután indítsd el a Daemon-t és mount-old be a DVD-t, fordítva egyszer sem indult, így meg mindig. A másolós módszer persze kellhet.
De lehet most elkiabáltam és innentől már soha nem fog futni