1340
-
#580 Nem akarok,de 100%-ra indul az első kattintásra.Legalább is nálam.
Hidd el örülnék neki,ha ezzel a MiniImage-val mindenkinek sikerülne. -
#579 Guillotine légyszíves ne kelts híú reményeket pár emberben ilyenekkel, ugyanis ez nem nodvd crack, hanem egy másik image file és ez is csak Yasuval menne. -
#578 Egyszerre indul!
Yasu kell ehhez is.
Jó UFO írtást mindenkinek. -
#577 Akinek nem indul próbálja meg a gamecopyworld-ről letölteni a NoDvd fixed exe-t. -
Cash23 #576 a medikitet milyen képeséggel tudom használni mert nem akkarják használni -
#575 -
Cash23 #574 meg lett köszi és igy végre nekem is elindult juhi :D -
DeviloftheHell #573 hmm fene a lefagyásokat nektek is csinálja vagy csak engem idegesit? midsnig töltés közben hal le kb 3-6 oránként
ezekkel a gatlingekkel ingecsak lehet büntetni de a beastmanekkel meg a martianokkal végzek eléggé de a reticulanok azokkal inkább ha lehet nem kezdek ki egy nagy csapat szi fegyverekkel átvette az irányitást mind a 6 ember fölött aztáb egymást lötték még johogy egy robotot is tartok nehéz páncélzatu ágyuval azzal irtottam ki a pályáni reticulant 3 teljes tárniy gatling löszer men rájuk a robottól csak a computerizált ruhát nem tudom legyártatni mert nincs elég energia tudja vki hol lehet a reticualn energia forrást megtalálni? mert akkor csak azt a területet támadom meg -
baddog #572 Hali all ! nekem az lenne a bajom hogy amikor elinditom a game-t @eci lassu és ha pl. elinditom a zenelejátszót akkor normálisan megy kb 1másodpercig :S ..szal akkor megy normálisan ha leterhelem a gépet:D hátha valamelyikötök tud segiteni!!Kösszi
u.i: gamecopy-n van fent egy mds javitás azzal nekem megy normálisan csak hát lassu:D -
cain #571 lehet el kéne kezdeniük, mert ez a loaderük... hát nem túl üzembiztos. -
#570 GCW-n MAXI Image tölthető,lényege ua. mint a desktopos módszernek semmivel nem indul el töbször ezzel metódussal mint azzal..... -
Nekrofil #569 PROCYON nem tört fel semmit sem, megvette eredetibe majd egy az egyben feltette!Ennyi! Ha eredeti releaset töltötted le,ott van egy COVERS könyvtár benne van a kép is! -
#568 Hát jah, lenne mit tanulniuk még, pl a reloaded-től... -
#567 lol.. sehogy :D lejebb nézzel és ott kiborg megadta a linket ahonnan letöltheted :D ;) -
Cash23 #566 aha akkor lehet nálam ez a baj mert nekem mdf-es hogy tudnám át irni mds-re hát ha ugy elindulna végre nekem is -
Ranger23 #565 :D -
#564 Pl. mert nem törnek fel gamet? -
cain #563 ájjjjjjj, propycon (vagymiarák) alkot? azért reményeim szerint egyszer majd valamikor a távoli jövőben megtanulnak rendesen feltörni egy játékot... vagy abbahagyják. hogy miért nem tudták ezeket lesittelni razorék helyett...? :( -
#562 minden részletre figyeltél? feltelepited. yasu.exe elindit majd leokéz. Deamon 4.06 vagy ami mégjobb 4.08 (fontos hogy ne hármas legyen) bemoutol. fájl áthúz, parancsikon indit. Elsőre összejött, azóta simán indul. Hja, mountolásnál mdf-el nem müködik ez a csel, csak és kizárólag mds-el! -
#561 Most nézegetem a külföldi online boltokat, amiket a Cenege ír. Egyedül az angol boltoknál van a feb. 9, máshol március 1 van megadva (gondolom a lokalizált verzió). Illetve a cseh oldalakon 16. van megadva, csak nem tudom milyen verzióra. -
#560 Felhívtam a CDGalaxist (576 foglalt volt, de délután járok egyik üzletük közelében, majd benézek), ott azt mondták, hogy még nincs magyarországi forgalmazó, tehát még időpontot se tudtak mondani. Szóval várhatunk a nocd crackre, vagy aki teheti rendelje meg neten külföldről. -
#559 start menü, és kikeresed a játék menüjét. Ott van az uninstal meg a play.. no közötte lesz egy olyna hogy windowed mod. Azzal inditsd el, láttni fogod a képernyöt. Utána már csak az a dolgod hogy beállítasz a játéknak egy 1024-es felbontást, majd ok, kilépsz és újrainditod, immár rendesen teljes képernyösben. És minden okés lesz -
#558 Jah, bocsesz, nem sikerült visszaolvasnom 3 üzit... na mind1
Nekem is ez a bajom, de én hiába huzgálom nincs másik gomb...
rTp -
#557 Nekem eddig nem idult el, aztán jobb kilkk daemon toolson (4.08)
emulation -- all options off. Így elindul a másolós módszerrel, viszont utána a játéknál new game, fél perc után eltünik a töltés ikon és pár utána semmit nem csinál. Demónál is ez volt. Bemegyek az options-be, ott meg nem tom hogy lehet kilépni, esc nem müxik, és csak reset defaults van... tudom, hogy vaksi vagyok, de hol a nyavajába van a leokézás? Meg lehet hogy többet kéne várnom új játék kezdésnél... kb 5 percig bírom idegekkel, aztán kikapcsolom..
Elöre is kösz a help-t
rTp -
#556 jön a window mód vagy valami hasonló ha van :D -
Ranger23 #555 Nekem a 464 es üzenet alapján egyből indul.
Elindul a gép
elindítom a YASU-t majd le okázom!
damenonba beállítom, hogy minden emuláció bekapcsolva.
Windows intéző a virtuáis meghatóról másolás data2 700 Mb-os file az asztalra
Másolás közben elinditom a játékot
Mikor a cd korong eltünik nyomok egy mégsét és már indul is a játék!
5 ből 4 szer elindul...
Én újrab telepítettem a jtékt hogy a daemonba minden emuláció be legyen kapcsolva. (nem tudom számít e valamit) -
#554 Köszönöm neked is! (meg a többieknek is irtam privibe :D)
Bejelenteni valóm van:
MŰŰŰŰŰKKKKÖÖÖööDDDDIIIIIK!
most egyelőre annyi a baj, hogy option ablakba bemegyek, és a beállítások ablaknak a jobb széle, az oké és a cancel gomb, nem látszik. Ablakot nem tudom középre behúzni, enterrel esccel nem megy a dolog, laptopom lévén pedig a képernyő széthúzását sem tudom változtatni :DDDD -
#553 Tökmindegy mert így sem megy. -
#552 Arra válaszoljatok kérlek, hogy ki kell e írni dvdre és úgy megy, vagy nektek a mountolt imagefile-ról is sikerült?
Köszi : rTp -
kiborg #551 Hali!
Zúzzad.
kiborg.tvn.hu/pro-ufaf.mds
Egészségedre.
Kiborg -
#550 Nekem sincs szerencsém, Yasu nélkül felismeri a DT-t a Securom, Yasu meg lefagyasztja a gépem, ha elindítom
Mindjárt felhívom a CDGalaxist meg az 576-ot, hogy lesz-e nekik mostanában a játék. -
Ranger23 #549 Szerintem is rendkívűl hangulatos a játék. Igaz Én a triviálra azt hittem nehéz kutatás így az alap dolgokat nem kutattam ki csak későn mikor a beastlordok már igencsak felszereltek voltak. Így egy kicsit pl. katonai kiképzések nélkül elég nehéz gyepálni őket. De annál jobb minél nehezebb -
#548 -
kHares #547 Nagyon meglepő módon számomra fölidézi az X-comos időket ez a progi. Nem mennék bele a "körökre osztva vagy real-time a király" vitába, mindkettő lehet nagyon élvezetes.De amikor az első reticulian lemindcontrollozott (gyönyörű szó) és Samatha a kezében lévő puskát a gránátra cserélve megdobálta kis csapatomat az határozottan hangulat volt. Nagyon frankó hogy nem kell közvetlen line of sight, falakon keresztül is lehet nyomni. Hátulütője hogy a bázisaikat nem tudom megtámadni mert a semmiből lenyomnak pszi-cuccokkal. Végre a hard tényleg hard fokozat, eddig van kihívás szinte minden csatában -
#546 lehet de nem csomagolta ki nekem én meg töröltem a rar fájlokat.. szóval nem nagy fájl valaki biztos fel tudja tenni valahova :D -
BBalee #545 Benne kell lennie. Ezt akkor szokta csinálni, ha drag and droppal tömöríted ki, mert akkor csak azt csomagolja ki ami az adott részfájlban benne van és a többit nem. -
BBalee #544 Eddig csak két retivel találkoztam, és csak nekik lehet a psi tréninget megtanítani az embereknek nem.
Korábban felvetődött a sniper skill hiánya a demoból. Megvan a teljesben, csak addig nem lehet a trainingnél kiválasztani, amíg nincs meg a technológia a gyártáshoz. -
#543 alcohol mountoláshoz nekem kéne az mds fájl. Gondolom ti is csak azzal tudjátok megoldani. Lenne valaki olyan jó hozzám és feltöltené a neten bárhová? megköszönném, mert csak azt külön sehonnan nem tudom letölteni (a rarok közül meg nekem ilyent nem csomagolt ki) -
ChristianID #542 Én követtem az Alcoholba mount -> Yasu -> bemountolt képfájlról asztalra másol és programot indít sorrendet... Így elindult a progi, majd utána simán (tehát mindenféle másolgatás nélkül) indul... (egymás után 4-szer próbáltam). -
#541 mázlista.. örülnék ha nekem 10ből 1 alkalommal menne