UFO: Afterlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Gondolom ez azért van mert az AM-et, AS-t nem sokan vették amiért olyan .... volt. Így az onlone üzletek már nem rendelik meg az AL-ot vagy csak nagyon keveset belõle, sajna Altar eljátszotta mindenki bizalmát.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

passz egy magyar bolt oldalán nem láttam még hirét sem bezzeg a fifa meg a WoW hetekkel elöbb rendelhetö volt ami normális játék azt évek mulva hozzák csak

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

TreDoR
Na már 40%-nál járok.

Mennyibe fog kerülni a márciusi magyar verzió?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

én azért kirpobálom majd a jó öreg 3.44 es deamonnal nicns kedvem felrakni az ujjat

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

realtime rendesen nem körökre osztott szerencsére de azért meglehet állitani a taktika miatt bár nem élvezet

Guillotine
Verzió: UFO_Afterlight_CLONEDVD-PROCYON
Rendszer: WinXp Sp2
Indítás: DaemonTools v4.08HE telepítéshez
Utána a mellékelt Yasu indít
És megy szépen.

www.guillotine.atw.hu

valszeg azért a tools rarban a cucc hozzá hogy kell használni amugy meg ha más nem huzd le a cd ket 😄 vagy körülményesebb elsödleges és másodlagos ide csatornát távolitsd el a hardverek közül

Kandurex
Wz most miylen típusú játék lett? Ugyanúgy realtime, "semmi-közöm" az elõzõ részekhez, vagy végre vissztértek a gyökerekhez?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tugyiti
melyik verzió van meg? milyen oprendszer van? pontos inditás hogy történt? pls
Guillotine
Müködik ez szépen.
Semmi körülményes indítás.

www.guillotine.atw.hu

amugy én azon a vélelényen vagyok amig olyan pénzekért adnak vmit ami valojában tized anyniért is hozná a hasznot nekik szépen addig másolni fogják és a védelemmel max anynit érnek el fél nappal késöbb kerül fel torrentre warezra többi ilyen helyre ott van az x3 reunion nevü játék sokan megveszik és nem is okoz gondot a játék védelme ugyanis a végsön már nicns semmi müködik is hibátlanul elötte meg a szemét starforce volt ami a legtöbb gépet tönkre teszi

tugyiti
valakinek nincs telepitve a demo véletlenül?ha igen arra kérném hogy az exe-t dobja már át nekem pm-be adok mail cimet
na kiváncsi vagyok rá már csak 500 mega kell belöle rühellem ami nem crackel van

tugyiti
securom loader v7.26 -procyon --->nem megy
cure rom pro v2.0.3.3--->nem megy
valaki eltudta már inditani?
TreDoR
Én még csak az 1/5-énél tartok kb. fél órája kezdtem. Próbáld meg securom loadert sztem (antiblaxot nem ajánlom, bár nálam az is mûködött). Viszont az is igaz securom 7-eset elég macerás elindítani ilyen "elrejtõ" programokkal. Pár nap múlva reloaded úgyis kidobb hozzá egy mûködõképes ...-et.

1) Unpack release with winrar (http://www.rarlab.com/)
2) Mount release using latest version of daemon tools (http://www.daemon-tools.cc)
3) Install the game
4) Unpack our loader from included Tools dir and run it then click on hide drives
5) Boot the game using the original game executable

Nem minden arany ami hörcsög.

tugyiti
daemon 4.08HE,YASU1.07 nem mûx. neked igen?
TreDoR
Hozzá lévõ tools-t használtad?

tugyiti
nem játszik,clone dvd verzió nem indul...
Fenrir
Én a legfelsõt húzom le, remélem jó lesz 😊

A halál csupán a kezdet...

egy kis állitgatás a bitlordon és máris 100 fölött szed megint ha ezt éjje lbeállitom 14 ora alatt nem 70% ot szedett volna le belöle hanem már játszanék vele

tugyiti
lent van,telepit,játszik,késõbb megoszt tapasztalatokat...
Ne legyél elégedetlen. Szerintem örülni kellene hogy nincs úgy levédve és már fent van!

TreDoR
Nem értem, miért nem tudják a magyar verziót egyidõben kiadni az angollal. Ezt is tolhatom végig angolul.

Nagy a csend!
vagy mindenki tépi lefele a netrõl?
Én mindenesetre azt teszem...

Kmarha
én azért szeretném tudni mégis milyen mielött úgy döntök hogy nem fizetem be a koleszt hanem megveszem ezt a játékot 😄 Hopsza, megyek is keresni valmi demót belõle 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hár én örülnék ha csatlakoznának a seederek is rendesen meg abbol az átlag 300kb/s böl kapnék én is anynit legalább nem csak 100-200 at de gondolkozom azon föleg ha magyar felirattal lesz hogy megveszem ha iylen 4-5 ezer lesz csak

vagy Ute <#hehe>

Guillotine
Kb: 3 óra és meghalnak az UFO-k.<#wink>

www.guillotine.atw.hu

Agamemnon69
Valóban megjelent, már többen megkapták külföldön...

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

ááá megvan remélem reggelre vagy még ma lejön de azért johogy nem a elvielg legnagyobb isohunton volt azon találtam meg eddig mindent legelöször

naja csak én nem találom egész délután erre vadásztam

<#hehe>, hát igen, a warez néha gyorsabb mint a kiadók 😊

"aszfalton" 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

ezt hol találtad?

UFO_Afterlight_CLONEDVD-PROCYON

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

szevasztok mikor jön már végre ki a játék?
kiváncsi vagyok rá teljessségében milyen na meg ami a amazon oldalán kivan irva 23 dolcsi az tényleg annyiba van e mert akkor talán rááldozok 5 ezret

TreDoR
Akkor mégsem biztos, hogy csak álhír volt a kiadó váltás.

...bár ugytünik elírták, mer a hivatalos oldalán meg cenega van, na mind1, lényeg hogy márcsak órák kérdése talán.

link, -e-szerint holnap adja ki az ascaron, ezek szerint mégse a cenega... (arról mondjuk nem ír, hogy pontosan hol lesz megvásárolható)

TreDoR
Nah, megvan már valakinek?

Guillotine
Lehet,hogy várhatunk nyugodtan Feb 23.-ig.<#szomoru1>

www.guillotine.atw.hu

TreDoR
Hivatalos oldalon nincs kiírva, hogy ma megjelent volna.

Én meg már végre hidegélelemmel beülni a gép elé és semi mássl nem törödni!

tugyiti
...robotokat akarok ölni...
Agamemnon69
A nemzetközi fórumon, akik az amazon-ról rendelték, kaptak olyan visszajelzést, miszerint a mai napon el lett küldve a játék.

"Your copy of UFO: Afterlight has been shipped. 08/02/07"

Szóval majd meglátjuk. Bár jövõ csütörtökig úgysem lesz idõm, szóval számomra annyira nem számít.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

TreDoR
Én nem idegeskedek csak szerintem nem holnap fog kijönni, de majd meglátjuk.

Sokat aggódunk elõre!
Majd lesz valami. Holnap már lehet szaggatlni lefele lehet mi mieg itt idegeskedünk😊

Agamemnon
Az igaz, hogy nem starforce lesz. Amúgy lassan már tényleg ki kellene szállítaniuk a boltokba, ha pénteken árulni szeretnék...

TreDoR
Hát, elvileg már fent kéne lennie a gamenek a "neten". Viszont valszeg a védelme gyenge lesz (nem starforce)...