1340
  • Cobra.
    Ha a Yasu elindul a gépeden, akkor elméletileg mennie kellene Daemon Toolsból.
  • Fenrir
    Valaki leírna egy olyan metódust amivel nagy valószínüséggel elindul a játék és az optikai meghajtót sem kell lehúznom?
  • DeviloftheHell
    na megnéztem hogy viselik azt a warp canont amit még a földiektöl kaptam hát a nöstény beastman igencsak bepatkolt egy lövésre :D öö a sarkot hogyha megakarjátok tartani a mellette lévö területeket akkor ne terraformáljátok 5 területem veszett el a viz miatt
  • DeviloftheHell
    hát ha ki akarsz feljleszteni mindent nem fogod egy hétvége alatt végig nyomni föleg ha nem indul :D
    én is uygy tudom elinditani hogy addig indigatom amig végül csak elindul utána meg amig lenem fagy mellesleg gattlingel elég szar elfogni a ellenséges katonákat a martian-t még csak elfogom mert az szivos de a beastmanek hullanak pajzsal kiegészitve a computerizált neház ruha igencsak szivos 4 beastman kzözelröl lötte emberkét és csak pár pontot esett az élete
  • Big Head
    Hát ez van majd talán a hétvégén végignyomom a saját gépemen az bírja szerencsémre.
  • TreDoR
    Hát az mx 440- nél vannak sokkal jobb kártyák is. Legnagyobb hibája, hogy nincs benne pixel shader, még 1.0 sem, pedig a jelenlegi gamek minimum 1.1-eset igényelnek, de inkább jobbat.
  • Big Head
    Egy internet kv-zóban dolgozom. És nincs jobb mint az mx 440 pedig játszani járnak ide a gyerekek.
  • peter01
    Elindul a gém csak többször kell próbálkozni ha kiírja hogy tegye be az eredeti lemezt akkor meg kell próbálni még 1x-er. Én 1x 40percig csak a játékot indítgattam és 1x csak elindúlt. De jó lenne ha lenne már cr.ck
  • lee56
    Ez is jó melóhely lehet, tán te vagy a főnök ott? :)
  • Big Head
    ennél nincs jobb a munkahelyen ezen még az aftershock elfutott de ez már nem bírja. Kiborító... Reménykedtem de szertefoszlotak a reményeim.
  • Me0w
    Ugyes vagy, egy 6 eves kartyan egy meg meg sem jelent jatekot futtatni...
  • Big Head
    Még nullára butított garfikával sem bírja ez a nyomorult gép... mx 440
  • geCCo33
    sikerult elindanom a jatekot :)
    annak akinek meg nem megy most figyeljen:
    kihuztam a cd-rom-ot
    daemon toolsban bemountoltam azt amirol telepitettem(alcohollal nem mukodott nekem)
    "all options off" a daemonban
    es utana a masolos modszerrel elindult
  • Big Head
    Na sikerült végre működésre bírnom... De a ciki az egészben hogy a munkahelyemen nem bírja a videókártya így minden fehér. Az nem is lenne gond de még a bolygó is így nem tudok foglalni és nem látok semmi lényegeset sajna. De működik a kimásolós megoldásal csak sok ima és mégtöbb szerencse kell hozzá.
  • lee56
    MAXI Image-ből simán lehet csinálni MINI-t (BBalee pár hsz-el lejebb leirta), ugyhogy ha valaminek nincs értelme akkor ezen kiakadni :)
  • Big Head
    nekem sem megy sehogyan sem már három napja próbálkozom mindenfélével de még csak cracket sem találtam hozzá. Valaki dobjon egy linket ahonnan le lehetne tölteni. vagy valahogy mükédésre lehetne bírni mert eddig sehogyan sem sikerült.
  • DeviloftheHell
    hmm na megvan hogy lehet megszerezni a reaticulan energia forrást :D békét köll kötni az expedicioval és jön 3 reticulan tölük 1 tudos 1 katon a és 1 aki mind 2 és hoznak technologiát is és már letudtam gyártatni a legjobb nehéz páncélt plus pajzsot is tudok gyártatni 80% ellenállás majdnem mindenre :D beastmen nehéz ágyuk szartnem érnek a páncél ellen
  • Me0w
    Koszi! Csak a tutorialon mentem gyorsban vegig a melo elott, nem volt idom korbenezni, de az hogy a kamera allandoan leesett valami szakadekba az kezdett idegesiteni :D
  • Ivan Pjodr
    Üdv!
    Ha csata alatt felül a Camera gombra kattintasz, és kiválasztod utánna a Free-t, akkor nem ugrál majd össze vissza a kamera, hanem csak neked engedelmeskedik.
  • Me0w
    Heh, nekem megy minden flanc nelkul yasuval. Kicsit nyomkodtam jobbra-balra a jatekban, nagyon jonak tunik, de a kamerakezeles az borzalmas. Akiknek nem indul, ne adjak fel! Az asztalra file-masolos modszerrel ha egyszer elindul, utana mar nekem minden hokuszpokusz utan 2 mp alatt indul a game :)
  • TreDoR
    Jah, bocs a mini image még 1 megát sem foglal és azt is be leht mountolni, de perxe a maxi imagenek van értelme, haggyuk máááár!
  • BBalee
    A Maxi image nem értelmetlen, mert ha betömöríted(NTFS-sel jobgomb / tulajdonságok / speciális / tartalom tömörítése helymegtakarítás végett pontot bepippantod), akkor csak 1 megát foglal és úgy is be lehet mountolni:) csak sajna ez is 20 kisérletből egyszer indul csak, de legalább nem 2 és fél giga.
  • Cobra.
    Angliában lehet már kapni.
  • DeviloftheHell
    de indul kb 1 ora általában mire elinduitom utána 6 orát megy lés lefagy 1180 as sor hibával az exeben :D
    de van amikor 2 perc után elindul
    a cracket meg már várom mert ezek az elrejtök használhatatlanok
  • TreDoR
    Hát, mivel eredetit nem lehet kapni, a másolt meg nem indul, így tényleg nem sokan gamelnek vele
  • Cobra.
    Bármilyen image-et csinálhatnak, a Securom azért nem engedi indulni a játékot, mert fut a Daemon Tools vagy az Alcohol. Amíg nem tudják kiiktatni crack-kel a Securomot, vagy nem jön ki egy olyan Yasu, ami működik rendesen, addig az emberek nagy része nem játszik eredeti lemez nélkül.
  • DeviloftheHell
    nekem sem megy ezzel a imige el az a baj nem jól szedték le a legtöbb mini image az kivétel nélkül még a starforce is elismeri eredetinek a maxikat nem szokták

játékhoz megint anynit igencsak lehet a gatlingekkel büntetni föleg 25 ös szinten az alapból adott karakterekkel meg két hülyegyerek van még a csapatban meg egy tudos is szépen vadásszák az összes ellenfelet csak a legjobb nehéz páncélt nem tudom legyártatni pedig annak jobb a védelme de a reticulanokkal még mindig nem kezdek söt siekrült egy békét kiharcolnom velük amig nincs meg a mdedium battle armor 50% os psi védelemmel de akkor is cak ugy megyek ellenük hogy 6 robot és egy ember hogy még véletlen se löjjék le egymás az embereim
  • kHares
    Ne beszéljünk már hülyeségeket. A Procyon nem tör fel játékokat, mindig is clonecd/dvd-ket adott ki. Ez a profiljuk, loaderekel meg egyebekkel operálnak. Az egy dolog hogy csinálhatnák jobban is mert csak egy rétegnek szoktak menni a clone-jaik. Lehet ezt jól is csinálni lásd Supreme Commander, yasuval tökéletesen fut mindenkinek.

Viszont a játékról is essen szó. Kedvencem missionom a reticulianok ellen volt, 19 darab hullával a végén, 5 db. mind controller a többiek rakétáztak. Szerencsémre mind psionic rakétákat lövöldözött, tök lassúak szal addig rohangáltam míg ki nem fogytak, kis snipereskedés meg sok mázli, minden másodpercre ki volt számolva. Szép fedezék nélküli terep, a fele csapat már a hajó mellett lecsapott rám. A pont akkor elkészült drone-om viszont kaszálhatott, gépagyát nem nagyon tudták befolyásolni ezért ő levadászta a controllereket.

Azóta saját reticulanjaim kinőtték magukat hatalmas psi mesterekké, a beastmenek úgy lövik le sajátjaikat mint a pinty, esetleg fegyverüket eldobva jönnek csapatom elé egy kis "tréningre" :)

Szóval sokkal hangulatosabb mint előző társai, kellemesen nehéz és mindenképp nagy előre lépés ebben a majdnem real-time kategóriában.
    Ami nem tetszik hogy ritkán veszik vissza az eldobott cuccaikat a mind controll alól kiszabaduló lények. Meg miért nagyobb az ellenséges reticulianok psi hatótávja az enyémnél? Pedig már szinte maxra turbóztam a psi képességeket.
  • Fenrir
    Kb a letöltők 2%-a tud játszani az ő feltört verziójukkal, erről ennyit.
  • TreDoR
    Hát, én azért nem szidom a procyont, ha ők nem lennének most senki nem jáccani az ufoval (nem eredeiről beszélek), és végülis ők csinálják jól, ert semmit nem lehet nyakukba varrni. Viszont azt nem vágom, hogy akkor minek frissítik folyamatosan a YASU verziószámát, mikor teljesen használhatatlan, sztem akinek megy az 1.07-el annak menne 1.0-ával is. legalább arra jó volt, hogy leszedtem és mikor majd a reloaded kidob egy .....-et, akkor már csak azt húzom le és nem kell 2.5 GB letöltését megvárnom, egyből elkezdhetek gamelni.
  • Fenrir
    Nem tudom, hogy ez a procyon mit csinált, de eléggé nyomorultak még játékfeltörés terén.
  • lee56
    na 220 uj hsz , elszaporodott a topik rendesen, kezdeti nehézségek , na majd ha lejött meglássuk mi van ezzel...
  • TreDoR
    Hát, nemtudom mit vártál, ha az eredeti imagel nem megy akko se maxi, se mini imagel nem fogm menni. Mini image csak arra jó, hogy ha velekinek kisci a winchestere v. nem akarja az eredetit a winhin tárolni akkor ott van. Maxi image meg full értelmetlen.Vannak olyan á**atok, akik azt hiszik attól, hogy eredetivel nem megy majd "mini imaggel menni" fog. Az ilyeneknek tennék fel egy kérdést.

Ha a teljes, dvd-ről lehúzott image nem tartalmaz olyan elemeket ami ahhoz kell, hogy a játlk eredetinek ítélje, akkor a mini image, hogy a p*csába tartalmazná? Már elnézés.
  • Fenrir
    Nah erről ennyit, ugyanazzal a hibakóddal nem megy mint eddig, xart sem ér nálam :\
  • Fenrir
    Kattints rá a Europe Mirror #1-re és ott lesz középen, hogy:

Added the Fixed Image for: UFO: Afterlight [ENGLISH] (PC) - Thanks Poseden.
  • DeviloftheHell
    hát kösz a linkeket de egyiken sincs én is nézem rendszeresen mind a két játék crackes oldalt de semmi nicns még ehez nem tudom ti mit találtatok
  • Guillotine
    Innen töltsd le!
  • Fenrir
    Hol van ez? Mert ha itt rákattintok az U betüre akkor nincs közte Afterlight...
  • Guillotine
    Lehet,hogy olyanra még várni kell 1-2 hetet.
  • Cobra.
    Nálam pl az a gond, hogy a Yasu-t nem tudom indítani, mert lefagyasztja az egész gépet. Szóval olyan megoldás kéne, ami teljesen kikerüli a Securomot és nem kell a Yasu.