UFO: Afterlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

talált már vki rendes cracket?

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

TreDoR
Adminok naon nem akarják, hogy én itt házigazda legyek, azért legalább kipróbálhattak volna, na m1... mit várjon az ember!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

aha megvárni amig vki vissza fejti az exet és kieszdi a védelmi részeket

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

TreDoR
off, sejtettem, hogy onnan , on

Na van már valami tuti módszer az elindítására? <#vigyor><#vigyor0>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kmarha
Egy animébõl. A címe Elfen Lied (azt hiszem jól irtam). A nagyon is emlékezetes introjában éneklik 😄 További információkat az Anime topicban megtudhatsz róla ha akarsz 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Guillotine
Kérdés:
Hogyan lehet katonát kutatónak is kiképezni?

Ugyan is a medikit-et nem tudják a katonák használni csak,ha van kutatói képességük is.

www.guillotine.atw.hu

Guillotine
Átlagba az 5.-re,de ha akkor sem indul akkor ki mountolom és újra bemountolom aztán elindul.

www.guillotine.atw.hu

dögöljön meg az amelyik a védelmeket kitatálta ahelyett hogy olcsobban adták volna a dolgokat

TreDoR
Off

Honnan van az aláírásod Kmarha? teccik <#vigyor0>

On

Nekem sem indul, várok reloadedre, már ha egyáltalán érdekli ez a game õket.

tugyiti
és ez neked nem körülményes inditás?
Fenrir
Nah talán estére lejön, nekem is ez a procyon verzió lesz, kíváncsi vagyok, hogy mennyit fogok majd szenvedni vele.

A halál csupán a kezdet...

Kmarha
tudom, az Ext-et várom is nagyon. 😊 Nekem rövidnek tünt az AS, de mondom nem is játszottam vele sokat. Túl gyorsan haladtam elõre túl kevés idõt töltöttem a pályákon, így értettem a rövidet. Lehet hogy tovább tartott volna végigvinni mint az összes többit együttvéve, nem tudom 😄

Ez abban lesz más hogy rájöttem, tényleg nem térnek õk vissza a régi gyökerekhez, igy talán ez lesz a sorozat azon darabbja, mely megkedvelteti magát velem 😄 Az esélyt megadom neki!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Cobra.
A 3 új UFo rész nem realtime, mert te tudod szabályozni az idõt. Annyi köze van a realtime-hoz, hogy nincsenek mozgási pontok, hanem ha megy az idõ, akkor folyamatosan és egyszerre mozog minden egység. Szerintem ez a megoldás valósághûbb. Itt talán még jobban kell stratégiázni, mint a sima körökre osztottnál, mert ott ha elfogy az ellenség mozgáspontja, akkor simán kivégezheted, itt meg oda kell figyelni egyszerre több irányra meg egységre.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

utálom ami körre vn osztva abban lehet a leggyorsabban veszteni az egységeket

nekem se indul pedig 15x inditotam el egymás után mindig kéri az eredeti cdt 😞 Guillotine neked hányadik inditásra megy?
csinálhatna vmi hacker már normális cracket ehez mert ezekkel az eljretö szarokkal nem lehet normálisan elinditani semmit

TreDoR
AS rövid volt???? <#idiota> Az enemy unknown-t kb. 3-szor vittem végig ugyanannyi idõ alatt, mint az AS-t 1×....

Nem tudom mit vártatok? AM és AS real time volt, ez mért lenne más...

Egyébként meg február 28.-án kijön az ufo: extraterrestrials, az lesz körökre osztott és izometrikus nézetû, benne tankokkal meg lépegetõkkel.

Kmarha
Hát nekem a régi az etalon, utolérhetetlen. Még a mai napig eljátszogatom velük.

Aftermathot probáltam nem jött be. AS-t néztem jópofa volt de rövidecske, nem is játszottam vele sokat. Egyik sem hozta vissza azt a hangulatot mint a régiek.

Ez is Real Time lett. Azt hiszem változtatnom kell a fejemben, és elfelejteni a régieket, és koncentrálni arra, hogy ez egy új játék, köze nincs az elsõ kettõ hatalmas névhez. Remélem így már be fog jönni a játék

hát ez igy sehogy nem indul el

Kösz, ez nam valami jó hír. Jobban csípem a körökre osztott dolgokat. Több idõ van jól stratégiázni. Na mindegy azért kipróbálom.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Guillotine
Real time.

www.guillotine.atw.hu

Aki játszik már vele, elárulhatná, hogy akkor most körökre osztott vagy real time megy az UFO-k hentelése?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Guillotine
Indítsd állandóan úgy,hogy be van mountolva az iso fájl és egyszer csak elindul.
Volt rá példa,hogy 5X kellett ráindítanom.

www.guillotine.atw.hu

rühellem az ilyen elrejtös szarokat

na hogy lehet ezt elinditani másképpen???

valaki tudna mondani valmi modszert hogy induljon yasu idit utána al azt azt mondja nekem a genya hogy tegyem be az eredetit
na néztem két magyar warez oldalon is fentvan már ez a proycon változat

Sok régebbi driverem van 😊
de a 960 as magassági sor az laptopra valo nem tudom mért azt ették alapul

TreDoR
A szétfolyás szerintem nem a catayst hibája, nekem geforcem van és 1024×768 alatt is ugyanilyen. 1280×960-ra optimalizálták játékot, kisebb felbontás ezt eredményezi, ennyi.

6.9 est nem hisze mhogy megszerzed már

TreDoR
85 %, Lost után megnézem a gamet.

de ez kicseszés mertn ekem még mindig tölti 86% nál van nem akar normálisan tölteni

Csak érjek haza!
Hidegélelem és hosszú éjszaka vár rám !

Nem minden arany ami hörcsög.

Kikapcsoltam minden szart, bár volt hogy be volt rakta 8* simítás,kikapcsoltam akkor is maradt a probléma...
Viszont hivatalos honlapon ilyet találtam:

Always check your video drivers. UFO: Afterlight is tested to run with the following driver versions:

* Catalyst 6.9 for ATI cards
* ForceWare 91.47 for Nvidia cards

Lehet ki kéne próbálnom 6.9 es catalyst al!
élsimitást bekapcsoltad?
mert akkor szokott meghülyülni az ati driver

1280*1024 et nem bírja monitorom... 😞
Ati kártyám van, 7.1 es catalyst van fenn, hol tudom beállítnai hogy ne fojjon szét a betû?
én 1280 x1024 ben fogom játszani me ugyabár lcd monitor
de a széfojt betük az a driver hiba 😊
ohh egy kis registry modositás milyen jó dolog föelg ha utána nem fog menni az image drive 😄

Nekem az nemteccik benen hogy 1024*768 ban tolom és a betûk kicsit meg szét vannak folyva elég rendesen!alig látom õket elolvasni nehéz,így elég nehéz tolni vele...
hátha segít, regedit, hkey_local_machine system mounteddevices permission menü systemnek tegyen deny-re a jogosultságát nekem így indult el yasuval
az északi sark ra kell telepiteni pumpát
ott nagy jég darab

Guillotine
Na elsõ halálom megvolt.
Elfogyott a bolygón a víz készletem.
Még nem jöttem rá,honnan tudok vízet szerezni.

www.guillotine.atw.hu

demo alapján király csak sajnálom hogy 10 napra volt limitálva anyni idö alatt kisem lehet probálni rendesen játék idöben 10 napra persze

TreDoR
60 % fölött.

Milyen a játék? AL

aftermath ban az nem tetszett hogy nagyon könnyen haltak az emberek egy pályán töltöttem is vissza 20-szor legalább

az aftershock az ugy ahogy tetszett de a vmi hiba miatt lehet a crack szar a wargot hajonak elsö második szintjénél a térképnél ugy ahogy megakadt az egész és nem ment tovább

TreDoR
Hát ez túlzás, hogy jó. Nézzük csak AM: nincs építkezés, nem tudsz beleszólni légicsatába, alig lehet benne legyártani valami, stb. AS: bugos mint állat, kb. hosszabb mint diablo2 (pedig az nem semmi), van benne kb. 10 pálya amin vagy 800 - szor kell megfordulni, stb. AL : talán már eléggé kiforott, de mostmár ennyi szenvedés után már csak kevesen bíznak benne.

tugyiti
megvolt nem segit...
kapcsold le a gépet és huzd ki az ide kábeleket a sata felülettel nem törödik szerencsére

tugyiti
valszeg csak én leszek ilyen szerencsés hogy nem indul...várok reloaded verzióra...
pedig jó játékok ezek csak hát a sok hülye nem azt nézi miylen a játék hanem hogy mekkora divat