1340
-
DeviloftheHell #700 ha heavy suit akkor traing kell neki méghozzá major kül nem lehet ráadni -
DeviloftheHell #699 szétlöni gattlingel igen meg laser canonnal de robbantani még nem sose vittem robbanoszert csak normál fegyvert és anyni löszert hozzá amenyni csak fért
viszont a másolgatos modszerrel 2. szorra elindult és mostmár pöcre indul szóval egy idö után tényleg megy minden opció kivan kapcsolva -
#698 Ha páncélt váltasz akkor minden ami eddig a katonák kezében volt az a felszerelések közé kerül, ezért lesznek "Not Ready"-k. Amint újra felfegyverezted őket már jó lesz. -
Lord Zax #697 Sziasztok.
LEnne egykét kérdésem.
A mapon, alul van egy log menü, azt egyszer véletlen lenmyomtam, és nemtudod azota visszahozni, pedig azt irja csak huzzam fel. de nem megy.
Másik, hogy kifejlesztettem a 2. suitot, amibe elvileg több ehlyem van, meg jobb védelem, ami most minden küldimhez kéne, anélkül lassan meghalnak. Megva na suit, berakom squadnál, de nem veszik fel, ezután hiába nyomok bármit is visszarakhatom a régi armort is mindig not readyk lesznek. Mit csináltam rosszul, vagy hogy lehet öltöztetni öket stb? -
#696 Jé, ha én ezt korábban tudtam volna :)
Szegény Ute túl sok marsi koktélt ihatott, mert fegyver nélkül sétált be a farkas verembe.. szegényke.. -
#695 Mit csinál akkor? -
#694 Ez bug? :) Kattints a Globe-ra, majd valassz ki barmilyen teruletet es nyomd meg az M-et. Ez bug ;) -
#693 Jaja, ezt én is észrevettem már :) -
peter01 #692 Próbáltad már felrobbantani a falat? -
#691 Bug:
Az FN-hez elfogyott a tartalék lőszerem, csak annyi van, amennyi a fegyverben van. Minden küldetést úgy kezdek, hogy tele rakja a tárat, és hiába lődözök, addig, amíg teljesen ki nem fogyasztom egy küldetés alatt, addig újra és újra tele lesz a tár a következő küldetésen...
Azt nem tudom, hogy a többi fegyvernél is ez van-e. -
Mellcolm #690 ohh köszi +nézem -
kiborg #689 Asszem valamelyik medicine után lesz meg (reti medic ???)
-
Mellcolm #688 hűűű patológiát még mindig nem találtam valami más ötlet ? mit csináljak ? -
DeviloftheHell #687 asszem ute unokái a két unokája a két kölök
én megtartottam na kirpobáltam ezeket a lightinhg gun kat egész jópofa :D kis plasba gömböt lö ki amit utána irányitász ahova akarsz csak az a baj a technikust addig ki is löhetik beraktam egy kezdö technikust küldetés xp száma 180ezer volt fejenként és mindjárt 25 ös katonai szintet ért el
de ami jó hogy már csak a beastmannekt az ellenségek csak a bázisukat nem tudom hogy szedem szét mert van egy fal és onnan nincs tovább ut a belsö részhez
a martianoktol kaptam egy páncélt de lényt hozzá nem szval ne mtudom mit kezdek vele -
#686 Én is úgy nyomom, hogy egy tudós, és egy mérnök is mindig van a csapatban. Nálam a tudós a Reticulan.
És Ute nálam is besétáltak a Robotok közé... biztosan valamilyen speciális robot volt psi fegyverrel... -
#685 Ha Ute-t kinyiratod akkor az egyik nőnek a 2 gyerek jönni fog katonának. -
kiborg #684 Akkor azért nincs/nem kaptam ebert, mert a földi kommunikációt elhanyagoltam.
Eddig még senki sem szexelt, hogy lett volna gyereke :)
És még nem is kaptam.
Kiborg -
DeviloftheHell #683 mondjuk én amint kapcsolat lett a földel kértem emberkéket meg felszerelést de ha ujra kezdem akkor a cultist-áktól is kérek majd mert azok is bejelentkeztek egy idöre de a két kölyök nem földi hanem a marsi emberek gyerekei -
DeviloftheHell #682 400 major tougness tragingel megdobja kicsit a hp jüket és kb a fél mars a kezdeti reticulanokat kiirtottam miután nem tudtam velük ismét békét kötni -
kiborg #681 Mennyi a max HP-jük ?
A masr mekkora területét foglaltad el ?
Nekem Ute 126 asszem, me a többiek kb 100-al.
Gyenguszok.
ui: akkor nekem van még mire kiképezni őket.
-
kiborg #680 Nekem nem jött eddig senki, a két pufókán kívül :( -
DeviloftheHell #679 30 at érték el nem rég -
DeviloftheHell #678 én meghagytam az alap csapatot plus idövel jött a két kölke az egyik emberkének két fiatal taknyos gyenge llötávval max ra felhuzva minden képességük és a sebzésük is kevés meg a gene vagy mi a neve a tudos katona nöcinek ez a fix csapat egy idöbe kiegészités képpen voltak robotok páncélozott toronnyal vagy hi-tech turrettel 4 gattling vagy 1 és akkor azokat küldtem keresztüzbe -
kiborg #677 Hanyas szintűek az embereitek ?
-
#676 Amúgy ki milyen csapatot használ?
Ugyebár én is kinyírtam Ute-t, jött is a katonaikerpár. Így már 5 katonám van, aztán jött 2 reticulan, az egyik katona, a másik katon/tudós.
Gondolkozom, hogy a 2 reticulant nem használom és berakok a helyükre 1 katona/tudóst és 1 katona technikust. Valaki csinálja így? -
DeviloftheHell #675 ja vkinek sikerült elfognia egy martian soliger-t? me az kell a plasma fegyverhez hogy kihallgassák -
#674 Pedig a tárgyleírásnál azt írja, hogy a sima katonák is tudják használni. -
DeviloftheHell #673 tudos tudja csak használni orvosi tréningel -
DeviloftheHell #672 beastmen anatomi major szinten van nekik meg ahogy elnéztem laser sebsézre érzékenyek de lehet tényleg azé mert nem hardon nyomom -
kiborg #671 Nekem még csak az a solar plant vagy mi van.
Arra elég rábökni ?
Kiborg -
#670 Nálam már az első harcnál valami miatt 3 ellenség köze ment késsel és számomra ismeretlen ok miatt állt köztük amíg agyon nem lőtték :P
Most viszont jól megszívtam mert olyan területek maradtak amikhez már 5-6-os enviromental kell és nekem még csak a könnyű páncéljaim 4-et bírnak, ahhoz meg hogy ki tudjam fejleszteni az új páncélt kéne új terület az új nyersanyaglelőhelyek miatt amit nem nagyon tudok megszerezni :\
Amúgy a medkit hogyan működik? "Lőszerként" kell használni a dózisokat, de utána ha fegyver helyére veszem akkor valami szöveget ír és nem használja. -
kHares #669 Csak azért kérdeztem mert nekem nem 2 lövés 1 matriarch. Messziről halálpontosan mészárolnak örülök ha először én látom meg őket, ráadásul gyorsak és jó magas dodge-uk van. Azért szeretem őket :) -
BBalee #668 Igen, Diego véletlenül 18 szor hátbaszúrta. -
BBalee #667 A kutatásnál lehet az erőműveket fejleszteni. Majd ha kész, akkor a bázison az ezőműt ki kell választani, és az upgradeval lehet az új technológiát használni. -
DeviloftheHell #666 normálon szoktam kirpboálni másodszorra már hardon és ami fölösleges le se gyártatom meg ki se kutatom csak ami kell -
peter01 #665 Nálatok is meghalt ute 1 rossz taktika döntés miatt? -
kiborg #664 Hali mindenkinek !
Amikor betámad az expedíció és nem foglalkozok velük (mert nem bírok, mert állandóan átveszik a csókám felett az irányítást) előbb-utóbb megszerzik a területeket. Ezt még megértem. De említattek itt előttem szólók, hogy lehet velük szövetsséget kötni ! Mikor és hogy ? Nekem eddig még nem ajánlotta fel. Pedig olyan szép rózsaszín a területük, meg olyan qrva erősek. (pedig a csókáim 15-16os szintűek).
Sok gyártáshoz hiányzik ez energia ! Ezt hogy lehet szerezni ??? Van erre valami tipp ? Csak erre várok, meg asszem kristály, de az területszerzéssel még meg is lenne.
Üdv Kiborg -
kHares #663 Milyen szinten játszol? Normal? -
Mellcolm #662 hát nem láttam még olyat de körül nézek thx
-
DeviloftheHell #661 asszem magátol adja hogyha elhozod a hullákat a csatábol utána már csak meg kell épiteni