UFO: Afterlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Elvileg teljesíti a minimumot a kártyád, szóval más gond lesz nálad.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

rTp
Helló. Köszönöm az infokat mindnekinek, aki segített a többieknek, annyi bajom lenne, hogy végre elindult, rendesen látom a menüt, minden, de betöltésnél, végigmegy a csík, és ott megáll... Gondolom valami videókártya baja lehet... A kártyám: ati radeon 9600. Valaki még erre pls írjon vmi okosságot, már rohadtul ki akarom próbálni..Köszönöm: rTp

|_O_|

hello mért van az hogy van 4 chemical bányám de csak 2 van a totálban és nem is küldök senkinek sem?
ööö az érdekes mivel irtottad ki? me emberekkel max a saját csapatodat irtod ki mivel átveszi kaz irányitást felettük
nekem ugy lett meg a béke velük hogy folyton harc volt velük a nort pole-ért aztán végül feljánlották a békéért

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

ja vki már eltudott fogni egy martian soliger-t? mert én csak sima martianokat találok de azt is miylen nehéz lelöni 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

ha a kis reticulanokkal bontod a kapcsolatot akkor tudsz békét kötni nehezen a expedicioval
de a kezdeti 2 reticualan elmegy és jön akkor 3

Csak az expediciót a másik reticulan csoport az szövetséges. Az expediciónak összesen 3 területe volt.
Me0w
A jatek elejen, ha befoglalsz egy teruletet delen, a hatar kozeleben, akkor automatikusan jon az ablak, hogy diplomacy request, majd 1-2 napra ra megjelenik ket reticulan nalad szolgalatra. Hoznak fegyvert, meg az egyik eleg jo tudos is.

Together we'll fly someday...

Me0w
Kiirtottad? Ujabb ember aki easy-n jatszik...

Hát akkor én erröl már lekéstem mert én már kiírtottam õket.
Hali DeviloftheHell !!!

Hogy lehet az expedicióval békét kötni ???? <#nemtudom>

Kiborg

"DeviloftheHell

hmm na megvan hogy lehet megszerezni a reaticulan energia forrást 😄 békét köll kötni az expedicioval és jön 3 reticulan tölük 1 tudos 1 katon a és 1 aki mind 2 és hoznak technologiát is és már letudtam gyártatni a legjobb nehéz páncélt plus pajzsot is tudok gyártatni 80% ellenállás majdnem mindenre 😄 beastmen nehéz ágyuk szartnem érnek a páncél ellen "
beastmenek ellen elég hatásos még a laser cannon is két lövés és véde a nöstényeknek amit gattlingel pár sorozatig löni kell 😄

beastmaneket fogdosd el hallgattasd ki öket aztán az ö anyagaikkal lehet csináltatni médium suit okat amik psi ellenállása 50% fölött van az hatásos ellenük vagy robotok és egy ember

És hogy lehet velük békét kötni ?

Betámadtak a területemre !!! Békét ????

Megérné pedig, mert ha megtámadom õket, rögtön paralizálnak és sajátmagamat lelövöm, ami nem teccetõs dolog.

Kiborg
TreDoR
Látom nem értitek meg, hogy az a géptõl függ, hogy elindul-e vagy sem... Na m1.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

gamecopyword lévõ image bemountol yasu elindít game elindít és megy
(SFNightmare cd letiltva)
Me0w
Nem tudom mi a gond, bemountolod daemonba az eredeti imaget amirol telepitetted a jatekot, majd Yasut elindit (a legujabbat amit adtak hozza, 1.07). Fajlkezelobol kihuzod a desktopra az egyik 700 megas cab filet, es mig masol, rakattintasz az ufo ikonra. Tolt tolt, majd elindul a jatek, vagy kiirja, hogy probalkozz ujra, ott Retry es elindul. Kilepsz a jatekbol, letorlod a desktoprol a filet, bemountolod a gc-rol letoltott maxi imaget, majd ufo, es megy. Mindig. Nem kell masolgatni, semmi.

Nekem akkor szokott elindulni, ha elõtte óvatosan fél lábra állok, és vigyázok, hogy csak a jobb kezem mutatóujjával nyomjam meg az egérgombot...

Fenrir
Értem, én eddig mindig fordítva csináltam, akkor majd kipróbálom, hogy elõbb a yasu, utána a daemon tools.

A halál csupán a kezdet...

Rettenthető
Én úgy vettem észre, hogy fontos, hogy elõbb a Yasu fusson, csak azután indítsd el a Daemon-t és mount-old be a DVD-t, fordítva egyszer sem indult, így meg mindig. A másolós módszer persze kellhet.
De lehet most elkiabáltam és innentõl már soha nem fog futni

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Cobra.
Ha a Yasu elindul a gépeden, akkor elméletileg mennie kellene Daemon Toolsból.

Fenrir
Valaki leírna egy olyan metódust amivel nagy valószínüséggel elindul a játék és az optikai meghajtót sem kell lehúznom?

na megnéztem hogy viselik azt a warp canont amit még a földiektöl kaptam hát a nöstény beastman igencsak bepatkolt egy lövésre 😄 öö a sarkot hogyha megakarjátok tartani a mellette lévö területeket akkor ne terraformáljátok 5 területem veszett el a viz miatt

hát ha ki akarsz feljleszteni mindent nem fogod egy hétvége alatt végig nyomni föleg ha nem indul 😄
én is uygy tudom elinditani hogy addig indigatom amig végül csak elindul utána meg amig lenem fagy mellesleg gattlingel elég szar elfogni a ellenséges katonákat a martian-t még csak elfogom mert az szivos de a beastmanek hullanak pajzsal kiegészitve a computerizált neház ruha igencsak szivos 4 beastman kzözelröl lötte emberkét és csak pár pontot esett az élete

Hát ez van majd talán a hétvégén végignyomom a saját gépemen az bírja szerencsémre.
TreDoR
Hát az mx 440- nél vannak sokkal jobb kártyák is. Legnagyobb hibája, hogy nincs benne pixel shader, még 1.0 sem, pedig a jelenlegi gamek minimum 1.1-eset igényelnek, de inkább jobbat.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Egy internet kv-zóban dolgozom. És nincs jobb mint az <#violent> mx 440 pedig játszani járnak ide a gyerekek.
Elindul a gém csak többször kell próbálkozni ha kiírja hogy tegye be az eredeti lemezt akkor meg kell próbálni még 1x-er. Én 1x 40percig csak a játékot indítgattam és 1x csak elindúlt. De jó lenne ha lenne már cr.ck
Ez is jó melóhely lehet, tán te vagy a fõnök ott? 😊

ennél nincs jobb a munkahelyen ezen még az aftershock elfutott de ez már nem bírja. Kiborító... Reménykedtem de szertefoszlotak a reményeim.
Me0w
Ugyes vagy, egy 6 eves kartyan egy meg meg sem jelent jatekot futtatni...

Még nullára butított garfikával sem bírja ez a nyomorult gép... <#falbav><#gun><#violent> mx 440
sikerult elindanom a jatekot 😊
annak akinek meg nem megy most figyeljen:
kihuztam a cd-rom-ot
daemon toolsban bemountoltam azt amirol telepitettem(alcohollal nem mukodott nekem)
"all options off" a daemonban
es utana a masolos modszerrel elindult

Na sikerült végre mûködésre bírnom... De a ciki az egészben hogy a munkahelyemen nem bírja a videókártya így minden fehér. Az nem is lenne gond de még a bolygó is így nem tudok foglalni és nem látok semmi lényegeset sajna. De mûködik a kimásolós megoldásal csak sok ima és mégtöbb szerencse kell hozzá.
MAXI Image-bõl simán lehet csinálni MINI-t (BBalee pár hsz-el lejebb leirta), ugyhogy ha valaminek nincs értelme akkor ezen kiakadni 😊

nekem sem megy sehogyan sem már három napja próbálkozom mindenfélével de még csak cracket sem találtam hozzá. Valaki dobjon egy linket ahonnan le lehetne tölteni. vagy valahogy mükédésre lehetne bírni mert eddig sehogyan sem sikerült.
hmm na megvan hogy lehet megszerezni a reaticulan energia forrást 😄 békét köll kötni az expedicioval és jön 3 reticulan tölük 1 tudos 1 katon a és 1 aki mind 2 és hoznak technologiát is és már letudtam gyártatni a legjobb nehéz páncélt plus pajzsot is tudok gyártatni 80% ellenállás majdnem mindenre 😄 beastmen nehéz ágyuk szartnem érnek a páncél ellen

Me0w
Koszi! Csak a tutorialon mentem gyorsban vegig a melo elott, nem volt idom korbenezni, de az hogy a kamera allandoan leesett valami szakadekba az kezdett idegesiteni 😄

Ivan Pjodr
Üdv!
Ha csata alatt felül a Camera gombra kattintasz, és kiválasztod utánna a Free-t, akkor nem ugrál majd össze vissza a kamera, hanem csak neked engedelmeskedik.

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Me0w
Heh, nekem megy minden flanc nelkul yasuval. Kicsit nyomkodtam jobbra-balra a jatekban, nagyon jonak tunik, de a kamerakezeles az borzalmas. Akiknek nem indul, ne adjak fel! Az asztalra file-masolos modszerrel ha egyszer elindul, utana mar nekem minden hokuszpokusz utan 2 mp alatt indul a game 😊

TreDoR
Jah, bocs a mini image még 1 megát sem foglal és azt is be leht mountolni, de perxe a maxi imagenek van értelme, haggyuk máááár!

A Maxi image nem értelmetlen, mert ha betömöríted(NTFS-sel jobgomb / tulajdonságok / speciális / tartalom tömörítése helymegtakarítás végett pontot bepippantod), akkor csak 1 megát foglal és úgy is be lehet mountolni😊 csak sajna ez is 20 kisérletbõl egyszer indul csak, de legalább nem 2 és fél giga.

Cobra.
Angliában lehet már kapni.

de indul kb 1 ora általában mire elinduitom utána 6 orát megy lés lefagy 1180 as sor hibával az exeben 😄
de van amikor 2 perc után elindul
a cracket meg már várom mert ezek az elrejtök használhatatlanok

TreDoR
Hát, mivel eredetit nem lehet kapni, a másolt meg nem indul, így tényleg nem sokan gamelnek vele <#idiota>

Cobra.
Bármilyen image-et csinálhatnak, a Securom azért nem engedi indulni a játékot, mert fut a Daemon Tools vagy az Alcohol. Amíg nem tudják kiiktatni crack-kel a Securomot, vagy nem jön ki egy olyan Yasu, ami mûködik rendesen, addig az emberek nagy része nem játszik eredeti lemez nélkül.

nekem sem megy ezzel a imige el az a baj nem jól szedték le a legtöbb mini image az kivétel nélkül még a starforce is elismeri eredetinek a maxikat nem szokták

játékhoz megint anynit igencsak lehet a gatlingekkel büntetni föleg 25 ös szinten az alapból adott karakterekkel meg két hülyegyerek van még a csapatban meg egy tudos is szépen vadásszák az összes ellenfelet csak a legjobb nehéz páncélt nem tudom legyártatni pedig annak jobb a védelme de a reticulanokkal még mindig nem kezdek söt siekrült egy békét kiharcolnom velük amig nincs meg a mdedium battle armor 50% os psi védelemmel de akkor is cak ugy megyek ellenük hogy 6 robot és egy ember hogy még véletlen se löjjék le egymás az embereim

Ne beszéljünk már hülyeségeket. A Procyon nem tör fel játékokat, mindig is clonecd/dvd-ket adott ki. Ez a profiljuk, loaderekel meg egyebekkel operálnak. Az egy dolog hogy csinálhatnák jobban is mert csak egy rétegnek szoktak menni a clone-jaik. Lehet ezt jól is csinálni lásd Supreme Commander, yasuval tökéletesen fut mindenkinek.

Viszont a játékról is essen szó. Kedvencem missionom a reticulianok ellen volt, 19 darab hullával a végén, 5 db. mind controller a többiek rakétáztak. Szerencsémre mind psionic rakétákat lövöldözött, tök lassúak szal addig rohangáltam míg ki nem fogytak, kis snipereskedés meg sok mázli, minden másodpercre ki volt számolva. Szép fedezék nélküli terep, a fele csapat már a hajó mellett lecsapott rám. A pont akkor elkészült drone-om viszont kaszálhatott, gépagyát nem nagyon tudták befolyásolni ezért õ levadászta a controllereket.

Azóta saját reticulanjaim kinõtték magukat hatalmas psi mesterekké, a beastmenek úgy lövik le sajátjaikat mint a pinty, esetleg fegyverüket eldobva jönnek csapatom elé egy kis "tréningre" 😊

Szóval sokkal hangulatosabb mint elõzõ társai, kellemesen nehéz és mindenképp nagy elõre lépés ebben a majdnem real-time kategóriában.
Ami nem tetszik hogy ritkán veszik vissza az eldobott cuccaikat a mind controll alól kiszabaduló lények. Meg miért nagyobb az ellenséges reticulianok psi hatótávja az enyémnél? Pedig már szinte maxra turbóztam a psi képességeket.

Fenrir
Kb a letöltõk 2%-a tud játszani az õ feltört verziójukkal, errõl ennyit.

TreDoR
Hát, én azért nem szidom a procyont, ha õk nem lennének most senki nem jáccani az ufoval (nem eredeirõl beszélek), és végülis õk csinálják jól, ert semmit nem lehet nyakukba varrni. Viszont azt nem vágom, hogy akkor minek frissítik folyamatosan a YASU verziószámát, mikor teljesen használhatatlan, sztem akinek megy az 1.07-el annak menne 1.0-ával is. legalább arra jó volt, hogy leszedtem és mikor majd a reloaded kidob egy .....-et, akkor már csak azt húzom le és nem kell 2.5 GB letöltését megvárnom, egybõl elkezdhetek gamelni.