1340
-
#780 Gondolkodom, hogy megszerezzem-e a játékot.
Ha az Enemy Unknown 10 pontos, és az Aftermath 0 pontos, akkor ez hol van a skálán kb? -
#779 miért, azt várod hogy itt nyiltan warezoljon? ő most csak linkelt egy képet -
#778 Működik. -
#777 :D -
#776 Köszi, de...ezt most miért így? -
hatori #775 http://img101.imageshack.us/img101/6531/crkkc3.png -
#774 Valaki fellökné a törést rapidshare-re? -
BBalee #773 Ja! És tudja az alt + tab-ot is, nem úgy mint az eredeti :) -
#772 "There is someone who can increase his or her level." :DD -
#771 Detto, taktikai resznel (gyk: csata) neha 1 teljes percig bamulom a loadkepernyot 2g rammal + sata vinyokkal.
Mas: ujrakezdtem a jatekot, es most nem a Laputanok helyett a Servantok jelentkeztek be a foldrol, es fogalmam sincs hogy mit tegyek, neztem a hivatalos forumot, ott sincs a Servantokrol szo. -
#770 Van mikor pillanatok alatt bejön, de van olyan is, hogy egy teljes percig áll és nem csinál semmit, csak után hajlandó felugrani a 40%-ra. -
#769 Annyira nem is tölt sokat. Az Aftershock, az igen. -
Repiv #768 nah van végre tört verzó is -
#767 Na én is tolom, egyelőre easy-n hogy gyakoroljak. Nem egy Enemy Unknown, de egészen kellemes.
Az egyedüli problémák az a félelmetesen idegesítő beszólások a bázisképernyőkön (kifejezetten a szöszi megy az idegeimre mikor ötszázadjára kezdi el darálni, hogy miért is olyan különlegesek a robotok, unom az állandó klikkelgetést, hogy végre befogja), és a helyenként elég hosszúra nyúlt töltögetés. -
DeviloftheHell #766 energia pajszal többet is kibir még a sima suit is maxra gyurt élettel amugy a minor tougness tréninget alapbol javaslom mert kb 150 el dobja meg a hp-t -
#765 Amúgy 3-4 Beastman gránátot simán kibírnak a Heavy Duty Suitok. Még csak meg sem szoktam mozdulni... -
#764 Én örülök, ha 20-30-at tudok sebezni... hol vagyok még az ilyen sebzésektől. -
DeviloftheHell #763 atletic traningel max
én nem szorakoztam vele másra feljlesztettem öket nem futásra térdelésre csak a covert nyomtam rájuk hogy véletlen se löjjék le egymást de 3-4 a 7 föböl igy is tudta löni öket söt legtöbbször mind a 7 -
#762 És ebben az új páncélben lehet pozíicót váltani és futni? Mert nálam ez is eléggé lényeges, pl térdelés a snipernek és futás úgy mindenkinek ha jön a gránát vagy a rakéta. -
DeviloftheHell #761 laser cannonra igazi a heater nevü kis ketyere igaz kevesebbet lehet löni egy elemmel viszont messzebbre és erösebbet 40 méterböl 57 métert csinált a kis szerkezet nekem és 128 as sebzésböl 190 es körülit
computerized suit a leghatékonyabb arra még egy célzás segitö és egy power shield és alig sebezhetö löfegyverekkel és rakétával meg aknákkal többi bizony sebez szépen csakhát 6 os energia szint kell a gyártásához -
#760 Major ambidexterity és major gunman 2 pisztollyal mindent visz. Range-en belül jobb mint a gatling mert gyorsabban kilövi a tárat és hamarabb be is tárazza, brutál nagyon. A lézerpuskákat meg különféle fegyveraddonokkal lehet felspécézni amikor már bizony nem kicsit lő. -
hatori #759 shotgun-al kicsit hatékonyabb , de egy idő után kevés lesz az a ruha is. -
#758 Nagyon tetszik ez a Heavy Duty Spacesuit, körülvett 8-9 Beastman, és kisebb sérülésekkel szétlőttem őket (illetve szétköszörültem :) Ezzel a védőruhával simán bemegyek közéjük, és had szóljon. -
#757 Sehol, ha rákattintassz a tulajdonságra akkor alul írja, hogy miket módosít. -
shadar619 #756 Hali most kezdtem el játszani vele és nem tom hogy az embereimnél a skill növekedésnél hogyan lehet pl dogge-t növelni mint az UFO:aftersochkban én mondthattam meg hogy mit növelek itt ezt hol lehet beállitani. -
kHares #755 Minden fajnak más a gyengesége, ezért nem lehet kijelenteni hogy ez a jobb vagy amaz. Pl. reticulianokat alig sebzi a lézer míg a projectiltől hullanak mint a legyek -
#754 Ugyanakkorát sebez, de a lézerrel kb 15 méterrel messzebbre tudsz lőni ami azért nem mindegy.
Most szegény reticulanokat kiírtom, ennek folyományaként a két 20-as szint feletti reticulanom le is lépett, cserébe jött az expedíciótól 3.
Most jelenleg ilyen felállásban játszok. 1 mesterlövész, 1 gatlingos, 1 gránátvetős, 2 lézerpuskás és a 2 újonc pedig 1-1 projectile puskával. Őket most raktam be a csapatba, az egyiket a tudósautóból vettem ki, ő tud majd harctéren gyógyítani, a másik pedig a vörös hajú kiscsaj aki a páncélokat javítja meg ha eresztene valakinek. Sajnos most szegény Robbie 01-et parkolópályára küldtem :P
Amúgy kifejlesztettem valami advanced medium armort ami kb olyan erős mint a heavy battle armor (és van psi és em ellenállása) és még lehet benne hasalni, térdelni, futni. -
#753 Azért eleinte lehet a játékkal küzdeni rendesen...
Szinte az összes töltényem elfogyott, bár még van egy késem, és 3 Beastman Alchemist a pályán... jó kis csata lesz.
Szóval melyik a jobb a Laser vagy a Projectile technológia? -
kHares #752 Ha upgradelsz rakétás-ra nem támadnak olyan sűrűn ill. tovább marad aktív a mission, ráérsz később elbánni a betolakódókkal. Néha lent írja hogy elkapott egy raiding party-t (elég ritka) -
#751 Terraformálásnak van. Egyrészt a táj kezd szépen zöldüni és változatosabb lesz, másrészt az enviromental szépen csökken, ergó gyengébb ruhákkal is kimehetsz a szabadba bizonyos napszakokon, nem muszáj a legbrutálabb védőöltözetben menni ami nem is feltétlenül a legjobb páncél harcban. Pl a heavy armor suitban nem lehet feküdni, térdelni és futni.
A radar megléte számomra továbbra is rejtély, bár minden területemen mostmár van alap radar, de sok értelmét nem látom, hogy upgrade-eljem. -
#750 és melyik a jobb a lézer, vagy a másik (nem jut eszembe, a kék :-) ) fegyverek? -
#749 Igen, én is kicsit későn kezdtem el az űrruhát kutatni, most hogy van Heavy látom csak, hogy mennyire jó! Sokkal kevesebbet sebeznek az ellenfelek. -
BBalee #748 Hohoooo! :) itt még nem tartok, de tuti kipróbálom, és az armoredet is :) -
DeviloftheHell #747 de a favorit a armored turret igaz egy ágyu de bármilyen tüzbe beküldheted a droidot -
DeviloftheHell #746 hi-tech turret 4 ágyus :) -
BBalee #745 Először is az űrruha a legfontosabb, az elején az a nagy szívás, amikor a küldetéseket azért nem tudod megcsinálni, mert nincs elég ellenállása a pizsamádnak :) Ezután a terraformálás és a földi technika. Fontos hogy a Metal bányákra gyúrjál az elején, és hogy a retkes retiknek ne adj bányát semmiért se...
Ha már van kék stuki, akkor csak upgradelni kell.
Fejleszd ki a Firearm stabilisationt, majd gyárts a stukihoz acceleratort a pontosságért, gyrostabilizert a gyorsabb célzásért és recoil compensatort a sorozatlövés turbózásához. Az utóbbihoz 2 chemical level kell, azaz ez valsz csak később lesz.
Közbe folyamatosan menjen a teraformálás azért, hogy 4/5 ön tartsd az enviroment hostilitit, és építs meg a bázison a shooting rangeet és a precision engineringet, amihez 4 fém bánya kell
Ezután kifejlesztheted az advanced firearmot, és máris van egy sniper :)
ekkor új tréning elérhető a sniper. Természetesen a cél a Major Sniper skill megtanulása :)
Majd kutatni a combat detection --> Advanced optics, és fel kell húzni a bázison az optical engineeringet. --> Távcső gyártás.
A sniperre Távcsövet, acceleratort és gyrostabilizert szerelsz. -Ekkorra már kész is a major sniper skill- ezután jöhet a heavy armor és a különböző planet technológia ...
Ha később ki akarsz kezdeni valamelyik retikulan klánnal, akkor célszerű előtte a Battle droid kutatást --> droidokat gyártani. Néhány upgrade után két fegyverrel is lehet egyszerre tüzelni, és teljesen immunisak a psycho fegyverekre :) -
baddog #744 Én is erre gondoltam elösször de nem jó, valamiért nem rakja át ujraraktam vagy 5x-ör azt semmi ,lehet a vista kavar bele?sok helyes olvastam hogy akiknek vistajuk van megy szal nem tom milehet | fuck | -
kiborg #743 A terraformálásnak és a radaroknak van valami gyakorlati haszna ?
Kiborg -
#742 Légysz, aki előrébb tart a játékban, az monjda már el, hogy mit érdemes kutatni, mert annyi kutatásom van, hogy attól tartok, sosem fogok a végére érni... és nem ártana már valami normálisabb fegyver is, mert még mindig csak alap fegyvereim vannakk, meg az a nagyszerű kék Rifle, ami mindössze 25 méterre visz... -
#741 valamit valamiért :D ;)