UFO: Afterlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
|_O_|
nekem ugy lett meg a béke velük hogy folyton harc volt velük a nort pole-ért aztán végül feljánlották a békéért
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
de a kezdeti 2 reticualan elmegy és jön akkor 3
Together we'll fly someday...
Hogy lehet az expedicióval békét kötni ???? <#nemtudom>#nemtudom>
Kiborg
"DeviloftheHell
hmm na megvan hogy lehet megszerezni a reaticulan energia forrást 😄 békét köll kötni az expedicioval és jön 3 reticulan tölük 1 tudos 1 katon a és 1 aki mind 2 és hoznak technologiát is és már letudtam gyártatni a legjobb nehéz páncélt plus pajzsot is tudok gyártatni 80% ellenállás majdnem mindenre 😄 beastmen nehéz ágyuk szartnem érnek a páncél ellen "
Betámadtak a területemre !!! Békét ????
Megérné pedig, mert ha megtámadom õket, rögtön paralizálnak és sajátmagamat lelövöm, ami nem teccetõs dolog.
Kiborg
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
(SFNightmare cd letiltva)
A halál csupán a kezdet...
De lehet most elkiabáltam és innentõl már soha nem fog futni
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
én is uygy tudom elinditani hogy addig indigatom amig végül csak elindul utána meg amig lenem fagy mellesleg gattlingel elég szar elfogni a ellenséges katonákat a martian-t még csak elfogom mert az szivos de a beastmanek hullanak pajzsal kiegészitve a computerizált neház ruha igencsak szivos 4 beastman kzözelröl lötte emberkét és csak pár pontot esett az élete
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
annak akinek meg nem megy most figyeljen:
kihuztam a cd-rom-ot
daemon toolsban bemountoltam azt amirol telepitettem(alcohollal nem mukodott nekem)
"all options off" a daemonban
es utana a masolos modszerrel elindult
Ha csata alatt felül a Camera gombra kattintasz, és kiválasztod utánna a Free-t, akkor nem ugrál majd össze vissza a kamera, hanem csak neked engedelmeskedik.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
de van amikor 2 perc után elindul
a cracket meg már várom mert ezek az elrejtök használhatatlanok
játékhoz megint anynit igencsak lehet a gatlingekkel büntetni föleg 25 ös szinten az alapból adott karakterekkel meg két hülyegyerek van még a csapatban meg egy tudos is szépen vadásszák az összes ellenfelet csak a legjobb nehéz páncélt nem tudom legyártatni pedig annak jobb a védelme de a reticulanokkal még mindig nem kezdek söt siekrült egy békét kiharcolnom velük amig nincs meg a mdedium battle armor 50% os psi védelemmel de akkor is cak ugy megyek ellenük hogy 6 robot és egy ember hogy még véletlen se löjjék le egymás az embereim
Viszont a játékról is essen szó. Kedvencem missionom a reticulianok ellen volt, 19 darab hullával a végén, 5 db. mind controller a többiek rakétáztak. Szerencsémre mind psionic rakétákat lövöldözött, tök lassúak szal addig rohangáltam míg ki nem fogytak, kis snipereskedés meg sok mázli, minden másodpercre ki volt számolva. Szép fedezék nélküli terep, a fele csapat már a hajó mellett lecsapott rám. A pont akkor elkészült drone-om viszont kaszálhatott, gépagyát nem nagyon tudták befolyásolni ezért õ levadászta a controllereket.
Azóta saját reticulanjaim kinõtték magukat hatalmas psi mesterekké, a beastmenek úgy lövik le sajátjaikat mint a pinty, esetleg fegyverüket eldobva jönnek csapatom elé egy kis "tréningre" 😊
Szóval sokkal hangulatosabb mint elõzõ társai, kellemesen nehéz és mindenképp nagy elõre lépés ebben a majdnem real-time kategóriában.
Ami nem tetszik hogy ritkán veszik vissza az eldobott cuccaikat a mind controll alól kiszabaduló lények. Meg miért nagyobb az ellenséges reticulianok psi hatótávja az enyémnél? Pedig már szinte maxra turbóztam a psi képességeket.