Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
#13243 egyik nap énis ezt álmodtam de halál komoly,geekség rulet<#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
most már csak 1 nap a különbség az USA és az EU megjelenés között, szóval már az a bizonyos 3 nap is semmissé vált
kíváncsi vagyok a multi hogyan lesz megoldva. eddig nem nagyon feküdtek rá a GfW feltörésére, most lehet megpróbálják majd emiatt?
az új CoD-nak is az lett a nagy újítása, hogy központi szervert használ, amivel ugyebár el akarták kerülni a warez-szervereket. látjuk mi lett a vége
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
amúgy vicces/nem vicces de tegnap azt álmodtam, hogy már égnek a torrent trackerek.. kicsit idegesen keltem fel <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Ha valaki tud a szállítmányrol valamit,ossza meg,és elcsenjûk<#eplus2>#eplus2>
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Video Card Recommended: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+
8600 nagyon nem egy szinten van 3870-el....
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ProGabe: Szerintem is valami hasonló lehet a helyzet. Az ajánlott az a full HD-t takarja Minden maxra húzva, és nem a 320x240-t medium beállításon. <#hehe>#hehe>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
arra gondolok, hogy ha megvan az a rec. amit a GTA IV-nél írnak, valószínû játszhatsz 2560x1920-ban, minden effekt maximumon, 30-40 fps-el*
na milyen gép kell ahhoz, hogy ilyen beállításokon így fusson** a krájzisz? na ugye!
*: valamelyik preview-ban írták, hogy ilyen beállításokon futott a játék egy bemutatón
**: egyáltalán megmozduljon az a "és ez a fegyever 50ezermillió poligonból áll. ja hogy a játékélmény 0-hoz közelít? az kit érdekel! azt nem lehet számokban mérni! "
biztos nagyra értékelik.
meg a 5millio dolguk mellett ez lesz a legfontosabb 😊
Nem mindenkinek van High-end PC-je.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Meg sem közelíti a recommendet.
Márpedig ha az egyáltalán nem optimalizált Crysis (nem Warhead) ment vista 32bit alatt dx10-ben minden ultra highon 40-45 FPS-sel (!), akkor ez miért ennyire gusztustalanul nagy rendszerigényû?
Az oké, h gyönyörû graf, meg hatalmas bejárható terület, na de a Crysisnak is volt ugyan ilyen grafja(ha nem szebb), meg ugyan úgy volt óriási területe is...
Számomra érthetetlen...
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Keptön án dö bridzs!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ