54919
-
GPx8 #21988 Leírná vki, hogy miért "túlzó a gépigény"?! Nem nagyon láttam még olyan 3D-s játékot, ami ennyi mindent tud ilyen megjelenítéssel. -
#21987 ez nagyon LOL -
ldavid #21986 egyébként azt még senki nem mondta, hogy lesz több patch is -
GazCamp3r #21985 Van olyan ember, akinek megy hamachival a game? Mi haverral probáltuk, de sehogyse sikerült -
#21984 Ebbe én is biztos vagyok, szerintem az első patch csak az indulásnál jelentkező fagyásokat, játék közbeni crasheket fogja javítani.De olyat most senki ne várjon hogy +20fps, az nem 1 hét lenne. -
timantes #21983 Érdekes videó! Avagy hogyan öljük meg Nico-t 25 különböző módon:
Öld meg Nico-t 25 féle módon !!
-
#21982 ha nem lesz AA csak DX10-ben az nagyon gáz.Engem az idegesít egyedül hogy tiszta rece minden. -
Borg #21981 Én azért nagyon csodákat nem várnék a patchtől... lehet hogy a villódzó árnyék bugot sikerül javítaniuk, vagy csökkenteniük, de hogy a teljesítmény nem lesz számottevően jobb az biztos.
Max a low meg medium szintekhez tarzozó grafikát még egy hangyafasznyit lejjebb veszik, aztán elmondhatják hogy gyorsult... -
#21979 Kikéne írni a banner alá 100-as betűmérettel hogy készül a patch mert minden 10komment erről szól. -
#21977 Ehhehehe : D -
#21976 hehe:)) én is ezt szoktam. Nem tudom mi a francért nem lehet kikapcsolni a fényszórót. -
#21975 Mert nemnincs:) -
#21974 Hát én még mindig keresem az árnyék kikapcsolásának módját, de sehol semmi :) -
#21973 Én is így gondoltam, csak már egyszer leírtam ezt a gondolatomat, nem akartam ismételni.
Duke Nukem Forevert a népnek !!!!!!!!!!! -
#21972 Maximumon nem olyan vészesek az árnyékok, élsimítás nem lesz csak DX10-en ha megcsinálják, ezt írta a R+, a teljesítményt meg majd meglátjuk.
De ha belerakják az AA-t és kapunk sebességnövelést, akkor is az AA és a Vista általi sebbeségcsökkenéssel ugyanott leszünk:) XP-n most is +10fps a vista-hoz képest. -
#21971 Ezt a gépemet nem cserélem le még jó ideig nincs olyan game mi indokolná.Ilyen szánalom portokért meg főleg nem.
1 évre előre nézve nem lesz olyan game ami miatt le kéne cserélnem a jelenlegi gépemet. -
#21970 Normális árnyék, élsimítás ,textúra eltűnés mentessége és 15%-alk jobb teljesítménnyel már jó lenne. -
#21969 Mire elkészül a fordítás (a táblázatot végigmérve:)), lesz jó erős géped és talán kapunk pár javítást is a játékhoz:) -
#21968 Blizzard a maga ura. R+-nak viszont van ugye egy vasmarkú kiadója a Take2. Míg előbbinek nincsenek határidejei, az utóbbinak meg van kötve a keze. -
#21967 23%-nál vagyok és nem kívánom folytatni csak ha lesz hozá magyarítás mert még1x végig nem játszanám az biztos.
Néhol szép a game pl egy auto adott helyen tettem is be képet de az összehatás ronda nekem nem tetszik.Árnyék nagyon okádék inkább ne lenne benne.
Autók, motorok irányíthatósága elég gyagyi lett szerintem előző GTA-ban jobb volt.
Vannak benne bugok hülyeségek nem is kevés.
Pozitívumot nem tudok mondani.
6/10-et azért megér nálam. -
#21966 A mai világban az embereknek az a szívük csücske amiből több kenyeret tudnak venni:) Ne legyünk naívak:) -
#21965 Én is megvettem, és még aznap el is adtam. Majd megveszem megint, ha úgy látom megéri. Addig figyelemmel kísérem a warezzal:) -
#21964 nem az a baj h kiadták, ez nem gond, de igazán kibírtunk volna még fél évet egy jó portért
inkább követnék a Blizzard példáját, és addig csinálnák amíg kész nem lesz, nem pedig gyorsan karácsony előtt h a sok hülye megvegye ajándéknak -
#21963 hát patch az lesz, csak nem csinál semmit majd, csak annyit h további másolás védelmi egységeket aktivál majd XD -
#21962 szívesség? tudtommal azt mondták h a PC a szívük csücske, és nyílt titok volt h kiadják PC-re, szóval ez nem szívesség volt, már konzol megjelenés előtt is csinálták asszem a PC-s átiratot
a játékélmény biztos h jó (nekem majd csak most lesz meg 7végén) de a gépigény akkor is túlzó -
#21961 Én továbbra is azt mondom, hogy jobban jártunk volna ha nem adják ki PC-re, minthogy ezt a valamit kapjuk, és mint már írtam sajnálom azokat akik látatlanban megvették és nem futtatja rendesen a gépük (mondjuk mi futtatja egyáltalán rendesen?):) -
#21960 Ja, hogy nem lesz patch sem :) -
#21959 Na, tegnap beledugtam a gépbe még 1 giga ramot, most 3Gb-al elfut....
elmennek ezek az anyjukba....
GTX 260-al, meg 6000+os athlon két magossal ilyen xarul még semmi sem futott....
Meg csináltam töredezettségmenetesítést, meg adtam neki korlátlan lapozófile-t.... -
#21958 Sziasztok!! Aki szokott multizni vegyen fel freindsbe pls. A gamtagom: draterhun -
#21957 Én még mindig azért játszom, mert élvezem és nem azért mert szép. A GTA4 pedig az árnyékok izéjén kívül a maga műfajában egyáltalán nem csúnya. Persze, ha van olyan szerencsés az ember, hogy megvan hozzá a megfelelő gépe. Andreas sem volt szép a kor játékaihoz képest. A 4 hozza a GTA látványstílusát, hangulatát és a játékmenetét. Mi kell több?
És ha objektíven nézed a dolgokat, (mint írtam lehetne rajta gyorsítani - remélhetőleg fognak is) belegondolsz, hogy amit látsz a képernyő pl egy Time Square-es területen mi mindent kell matekoznia a rendszernek bizonyos szinten érthető. Elba**ták a portot ez tény. Nem védeni akarom a játékot, de Box-on is ugyanígy néz ki mint PC-n max grafikai beállítások mellett. A sebesség meg más kérdés, a konzol az céleszköz, sokkal egyszerűbb egy hardverre optimalizálni egy szoftvert , mint 1000-re.
Ez a portolás hátránya. Azokkal a játékokkal amik kifejezetten PC-re készültek (mint az általatok istenített krájzisz), sokkal jobban futnak. A konzolra írt játékokat pedig megírják az adott konzol határait figyelembe véve, de portolásnál ritkán nyúlnak mélyre a kódban.
Tudom nem szempont, de azt is figyelembe kell venni, hogy a GTA4-et nem tervezték kiadni PC-re a közösség tüntetésének eredményeképpen adták ki. Savanyú, de a R+ szívességet tett nekünk. Amit meg az ember/cég nem saját elhatározásából csinál, általában kontár munka lesz. Lásd: nem is ők portolták, hanem kiadták a kis Toronto-nak, hogy nekik ne kelljen tökölniük vele.
Tehát lehet ezt a vállalat szemszögéből is nézni. A cégeknek nem kötelességük kielégíteni a vásárlók (vagy esetünkben bizonyos rétegeinek) igényeit, abban az esetben, ha el tudnak/akarnak tekinteni az e-fajta bevételtől. Jól járhatnak, ha ügyesen csinálják, de ők tudják. Lehet tisztában vannak a PC-s eladásokkal és úgy gondolták, hogy ennyi pénz és energiabefektetést ér meg nekik ez a port. Biztos vagyok benne, hogy a R+, ha nagyon akarta volna dolgoztat még rajta, de a jelen állás szerint annyira nem érdekelte őket.
S, ha a konzolos eladásokat megnézzük ez teljesen érthető. -
#21956 és te hiszel még a R*-nak? megint sumákolnak -
#21955 Én semi mivel nekem lesem játssza a videót :( -
MagyaR #21954 LOL. Kb. csak a videó felénél tűnt fel, hogy a kép baloldala a pc verzió a jobb meg az xbox 360 :DD.
Nem sok különbséget látok... -
#21953 Hát lehet velem van a baj, de én nem láttam egy kumma különbséget sem, a fényerőtől eltekintve. -
#21952 Azt ne várd, másik topicba betettem mi várható a patchben, szó sincs benne sebesség növekedésről. -
#21951 Nekem a legjobban az tetszik mikor emberünk lefelé megy a lépcsőn, hát teljesen gáz, mint valami csípőficamos, akinek ráadásul még az egyik lába fából is van. Azért a TR-ben mennyivel igényesebben fest a dolog és élethűbben is. -
#21950 majd kapunk a héten egy 5 GB-os patcht, és attól optimalizált lesz, +20 fps, de persze a R* ezt tagadja majd, szerintük nem volt azzal probléma, szóval nem azon javítottak -
amdopteron #21949 kösziii a válaszokat... -
#21948 GTA 4 Xbox 360 vs pc összehasonlító videó -
#21947 A készítők is így gondolhatták, ezért is nem optimalizáltak. Úgy gondolták ha megkérdezik , hogy hát de miiiiijjjjéééért? Akkor majd azt mondják: Hát mert sokat kell számolni :) Mondjuk igazuk van, ha így is megveszi a nép akkor minek szenvedni vele.