54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Dragooon #22028
    lehet hogy hülye kérdés, de felteszem mert eddig még nem találtam..

helikopter merrefelé található?
  • janika15
    cpu controlon kívül létezik más is?
  • bélanéni #22026
    Köszi a választ, tudod nem mindenki tud itt lógni egész nap, és osztani az okosságokat.
    Egyébként igazad van, legközelebb csak a fejlécet nézem meg, jobban járok.
  • Madi92
    Hali!
    Éppen végeztem egy küldivel, mikor arra gondoltam hogy ideje kicsit felfedezni a várost, így hát gyalog indultam el. Majd találkoztam egy Sarki csajjal akihez odahajtott egy autó és némi beszélgetés után beszállt a csajszi a kocsiba. Mondom ez jó lesz, kerestem gyorsan egy kocsit és követni kezdtem őket. 5 perc után véletlen nekik mentem, és legnagyobb meglepetésemre egy csaj szállt ki a volán mögül... mondom WTF????
    Majd benéztem a kocsiba Sarki csaj sehol... hmm... ! Ekkor elkezdtem gondolkodni hogy ez hogy lehet! És rájöttem hogy ha egy bizonyos távolságra elmegy egy autó tőled akkor a vezető NPC lecserélődik.
    Nekem ez elvette azt a feelinget hogy minden NPC éli a saját kis életét, hiszen csak respawnolnak ahogy éppen jólesik nekik:S
    No mind1 csak gondoltam kiírom magamból a bánatom a játékkal kapcsolatban. Amúgy nagyon jó kis game, csak az ilyen kis feelingromboló dolgok ne lennének!
  • n3whous3
    CPU Control
  • n3whous3
    semmit
  • [HUN]FaTaL
    Nincs ilyen, ez egy fos port lett.
  • tarjani
    mit kő csinálni a sex shopba HELP
  • janika15
    sziasztok ! tudna vki mondani egy pár a játékot gyorsító alkalmazást, amellyel egy picit lehetne növelni az fps számot? :) kösszii
  • fradis
    Ahova most az van irva hogy a A Warez tilos! azt kéne irni hogy nemsoká lessz:D
  • giczinger
    juhéé
    ma vettem 2 gb ramot és végre 3 gigával sztépen muzsikál a game
  • Máté94
    Olvasni tudsz?!!!
  • bélanéni #22016
    Srácok, van már valami patch féle?
  • elite
    És ha az én Q6600-om fel van húzva 3GHz-ra, akkor az megfelel egy QX6850-nek?
  • MaskimXul
    jah. de a te konfigodon legalább jól fog futni, 40fps meglesz.
  • bazza
    Oda másoltam igen. Esetleg azért nem találja (complate scant-nyomok) mert a felhasználói fiókom nevébe ß szerepel?
  • strebacom
    Ez komoly??
  • Mr_no_NaMe
    Köszi szépen. Írtam
  • MaskimXul
    nincs is benne dx10, szóval xp.
  • strebacom
    A játék dx9-be vagy dx10-be fut jobban,melyiket tegyem fel xp vagy vista???
  • Dante73
    Elég naív megközelítés, már bocsi!
    Mivel low poly a játék, (és ugye az számít!) így tök mindegy, hogy sok vagy kevés az objektum. Aláírom persze, hogy sok... Csak kevés polygonból áll.... tehát a számolási igény, amit gondolsz, messze nem igaz.
    Célhardwer a konzol. Igaz, de nem tud meghatni. Kit izgat, hogy egy kiadónak/fejlesztőnek mi könnyű? Engem egy dolog érdekel; Ha a kezembe veszek egy játékot, magyarán perkáltam érte, akkor az legyen megcsinálva! Hogy ez nekik munka, az nem izgat. fizettem és rendes munkát várok a pénzemért!
    GTAIV-et TERVEZTÉK kiadni PC-re, amit nem terveztek, azt előre, a konzolos bejelentésnél közölték. Olvasgathatsz amennyit akarsz, nem találsz olyan nyilatkozatot, hogy nem lesz PC-n.
    Az utolsó bekezdés pedig....
    Azért adják ki, mert bevételt remélnek. Nem a két szép szemünkért, nem azért mert jó arcok, hanem mert pénzt akarnak cserébe. Ez így korrekt is lenne. Csak, a terméket magát kézbevéve, ill futtatva már koránt sem korrekt a bolt.

Más;
    Egy mai, közepesnél erősebb gépen, minden konzolport maximális, vagy ahhoz közeli beállításon fut. De mindegyik. Nem 1, nem is 2, MIND. Egyszerüen elérte a konzol, a teljesítőképessége határát. Egy mai gép sokszor erősebb nála. Ergó a nehéz portolás is csak mese. Egy dologról van szó. Ért-e hozzá a csapat, vagy nem.

Én egyébként gyanítom, hogy a kéthetes csúszás is a portolás miatt volt. R* meglátta a kész terméket és azt mondta, hogy ehhez nem adja a nevét, kapnak két hetet, hogy alkossanak valamit. Gondolom, milyen lehetett, ha végülis így már kiadták.
    Mert tévedés ne essék, az összes nyilatkozat, ami a játék megjelenése óta kijött, parasztvakítás. Magyarázzák a bizonyítványt.

A játék maga jó, de sajnos, kecskepásztornak való emberekre bízták a portolást. Bár ezekre a nemlétező kecskémet sem bíznám.

Szerintem felesleges magyarázni, miért lett olyan a port amilyen, felesleges kibúvókat keresni. Tudom, a jóindulat vezérel Téged a dologban, de erre nincsen magyarázat. Sajnos, egyik indokod sem állja meg a helyét. Egyszerüen egy nemtörődöm munka, vagy ennyire nem értenek hozzá, a Toronto-s srácok.
    Aki többet várt, jogosan várt többet.
  • alma2
    Ide is beirom ha mar ket topik van, bar mindekettoben ugyanazok a hulye kerddesek vannak, igy csatlakozom ehhez a taborhoz :)

Valaki tudja ennek a metodusat ?
    Kivancsisagbol kiprobalnam kormannyal is.
    Termeszetesen sokkal jobban mozognak a kocsik szamomra, mint barmelyik elozo reszben, jo otlet volt toluk.

* DirectInput controllerek támogatása. A R* továbbá ajánlja, hogy akik ezt sufnihackkel mégis beleerőszakolták a játékba, azok a patch előtt távolítsák el azt.
  • MerlinW
    FAQ-ban leírt könyvtárba másolod? Csak mert 3 GTA könyvtár van a doc&settingsben különböző helyeken:)
    Illetve kell nyomni az audio beállításoknál egy full scan-t.

Video témában nem tudok segíteni, azt nem próbáltam ki.
  • Borg
    GTA4 processzor teszt
  • bazza
    Mégegyszer megkérdem, eddig nem kaptam választ:

Nektek sikerült már videót feltölteni a social club tv-re? Nekem a játékban mikor az UPLOAD-ra nyomok a kiválasztott videómnál, akkor ezzel fogad: "Upload failed" Ez mitől lehet? Be vagyok jelentkezve a social clubra, eredeti játékom van.

A másik: Nekem nem olvassa be a zenéimet. Why?
  • MerlinW
    Igen, azt javítja majd a patch
  • MerlinW
    Kevés a videomemóriád. Olvass FAQ-t, és azt állítasz be ami jólesik.
  • Gascan #22001
    azért van mert nincs minimum 512-tes videokártyád.. ez kell a mediumhoz... ha e felett szeretnéd játszani akkor min. 768 ram kell a végéára
  • blade177
    Emberek nekem annyi gondom van a játékkal hogy nemengedi feljebb húzni a grad-ot...
    Egyszerűen a textúrákat nemengedi low-nál feljebb venni,és ugyanez a bajom van a felbontással is..
    Alaplap: EP45 DS3R
    Proci: Intel E8200 (3.2GHz)
    Ram:4GB (geil 800Mhz-s gamer ram)
    Video kártya : Gainward 8800GTS 320

Mi lehet a gond??
  • Shevchenko
    Gamepad megoldásra lesz megoldás???
  • Gascan #21998
    Lehet számitani a Rockstartól valami olyan patchra ami jobban optimalizálja a játékot két magos rendszerekre?
  • MerlinW
    Ide írd be a pontos paramétereit a gépednek (alaplap típus, processzor típus/órajel, memória típus/órajel) és megírjuk mit lehet tenni és hogyan.
  • Mr_no_NaMe
    Biosból húztad fel a procit? Lehet hülye kérdés, de elmondanád hogy? Nekem bioszból nem enged 2 ghznál többet.
  • Borg
    Nekem a 2600XT ugyanez :(
    Szerintem kell neki az 512-es kártya, nincs mese.
  • Mr_no_NaMe
    Az miért lehet, hogy a benchmark test nem fut le közepes beállításokkal? Kb 300-400 VGA memóriát használna fel a 250-ből (ami persze tuti kamu) de a benchmark töltésénél vagy kifagy, vagy akkor fagy ki amikor elindulna.
    De ha pl 230/250 a VGA memória használat (ami 800*600 és tök low), akkor elindul. De ha 1 picivel is több, akkor már nem.
    Nálatok is így van, vagy túl sokat kívánok a 8600 GTS karimtól?
  • ProGabe #21993
    már lenyilatkozta a R*, hogy a gold-dal nem állt le a fejlesztés. ha ez igaz, akkor akár már ezeket a dolgokat mind tartalmazhatja a patch, ami már a Microsoftnál van elbíráláson (ign cikk)

én amellett, hogy reménykedem, már léptem a dolog érdekében. tegnap 2.6-ról 2.8-ra húztam a procit. árnyékok levéve 2-re, vehic. dens. 45, többi auto (monitor miatt 1680x1050) és így most már-már tökéletesen megy. amikor leteszteltem pont mocin ültem, part mellett és végre akkor elkapott az igazi GTA feeleng :)

néha - nagyon kicsit - belassul, ezért ha hazaérek megnézem hogy bírja a 3GHz-et a gép

grafikán meg nem állítok, nekem tökéletesen megfelel. ami nekem számít az a forgalom. nehogy már üres városban kelljen lébecolnom :) az meg, hogy valami recés, vagy hogy nem tudom megszámolni a hajszálakat Niko fején egyáltalán nem számít. nagyon jó a játék hangulata, a város él, komoly történet, stbstb ezt már úgyis sokan leírták
  • n3whous3
    ok de bmilyen zámot beírsz, az nem nem létező, hanem foglalt

v agyis ahogy én ézrevettem

mekkora fasza lenne már 1ébként a gameben, ha kártyás teló lenne és hülye telefonos játékokra is el lehetne baszni :DDD
  • Krinyo
    Mari bepöccent :D
  • tompejani18
    A jetek rendesen ment szepen semmi gond nem volt!!!
    Ma bekapcsolom es ahogy a mentes betoltodik hat az ut nem latszik vagyis fekete a kocsik atlacok es az ember benne nem latszik akkor az eg fekete meg minden atlaco erted??? csak a fenyek latszanak!

Problatam tenni mas driver a kartyamhoz akkor feltettem a jatekot megegyszer akkor kezdtem uj jatekot es semmi ugyan az de mitol???/ Kerlek hepl valaki de most komolyan!
  • Sordoran
    ez nem egy hét, mivel már az aranylemezre kerülés óta dolgoznak rajta, állítólag