54919
-
#22028 lehet hogy hülye kérdés, de felteszem mert eddig még nem találtam..
helikopter merrefelé található? -
janika15 #22027 cpu controlon kívül létezik más is? -
#22026 Köszi a választ, tudod nem mindenki tud itt lógni egész nap, és osztani az okosságokat.
Egyébként igazad van, legközelebb csak a fejlécet nézem meg, jobban járok. -
Madi92 #22025 Hali!
Éppen végeztem egy küldivel, mikor arra gondoltam hogy ideje kicsit felfedezni a várost, így hát gyalog indultam el. Majd találkoztam egy Sarki csajjal akihez odahajtott egy autó és némi beszélgetés után beszállt a csajszi a kocsiba. Mondom ez jó lesz, kerestem gyorsan egy kocsit és követni kezdtem őket. 5 perc után véletlen nekik mentem, és legnagyobb meglepetésemre egy csaj szállt ki a volán mögül... mondom WTF????
Majd benéztem a kocsiba Sarki csaj sehol... hmm... ! Ekkor elkezdtem gondolkodni hogy ez hogy lehet! És rájöttem hogy ha egy bizonyos távolságra elmegy egy autó tőled akkor a vezető NPC lecserélődik.
Nekem ez elvette azt a feelinget hogy minden NPC éli a saját kis életét, hiszen csak respawnolnak ahogy éppen jólesik nekik:S
No mind1 csak gondoltam kiírom magamból a bánatom a játékkal kapcsolatban. Amúgy nagyon jó kis game, csak az ilyen kis feelingromboló dolgok ne lennének! -
n3whous3 #22024 CPU Control -
n3whous3 #22023 semmit -
#22022 Nincs ilyen, ez egy fos port lett. -
tarjani #22021 mit kő csinálni a sex shopba HELP -
janika15 #22020 sziasztok ! tudna vki mondani egy pár a játékot gyorsító alkalmazást, amellyel egy picit lehetne növelni az fps számot? :) kösszii -
fradis #22019 Ahova most az van irva hogy a A Warez tilos! azt kéne irni hogy nemsoká lessz:D -
giczinger #22018 juhéé
ma vettem 2 gb ramot és végre 3 gigával sztépen muzsikál a game -
#22017 Olvasni tudsz?!!! -
#22016 Srácok, van már valami patch féle? -
#22015 És ha az én Q6600-om fel van húzva 3GHz-ra, akkor az megfelel egy QX6850-nek? -
#22014 jah. de a te konfigodon legalább jól fog futni, 40fps meglesz. -
#22013 Oda másoltam igen. Esetleg azért nem találja (complate scant-nyomok) mert a felhasználói fiókom nevébe ß szerepel? -
strebacom #22012 Ez komoly?? -
#22011 Köszi szépen. Írtam -
#22010 nincs is benne dx10, szóval xp. -
strebacom #22009 A játék dx9-be vagy dx10-be fut jobban,melyiket tegyem fel xp vagy vista??? -
#22008 Elég naív megközelítés, már bocsi!
Mivel low poly a játék, (és ugye az számít!) így tök mindegy, hogy sok vagy kevés az objektum. Aláírom persze, hogy sok... Csak kevés polygonból áll.... tehát a számolási igény, amit gondolsz, messze nem igaz.
Célhardwer a konzol. Igaz, de nem tud meghatni. Kit izgat, hogy egy kiadónak/fejlesztőnek mi könnyű? Engem egy dolog érdekel; Ha a kezembe veszek egy játékot, magyarán perkáltam érte, akkor az legyen megcsinálva! Hogy ez nekik munka, az nem izgat. fizettem és rendes munkát várok a pénzemért!
GTAIV-et TERVEZTÉK kiadni PC-re, amit nem terveztek, azt előre, a konzolos bejelentésnél közölték. Olvasgathatsz amennyit akarsz, nem találsz olyan nyilatkozatot, hogy nem lesz PC-n.
Az utolsó bekezdés pedig....
Azért adják ki, mert bevételt remélnek. Nem a két szép szemünkért, nem azért mert jó arcok, hanem mert pénzt akarnak cserébe. Ez így korrekt is lenne. Csak, a terméket magát kézbevéve, ill futtatva már koránt sem korrekt a bolt.
Más;
Egy mai, közepesnél erősebb gépen, minden konzolport maximális, vagy ahhoz közeli beállításon fut. De mindegyik. Nem 1, nem is 2, MIND. Egyszerüen elérte a konzol, a teljesítőképessége határát. Egy mai gép sokszor erősebb nála. Ergó a nehéz portolás is csak mese. Egy dologról van szó. Ért-e hozzá a csapat, vagy nem.
Én egyébként gyanítom, hogy a kéthetes csúszás is a portolás miatt volt. R* meglátta a kész terméket és azt mondta, hogy ehhez nem adja a nevét, kapnak két hetet, hogy alkossanak valamit. Gondolom, milyen lehetett, ha végülis így már kiadták.
Mert tévedés ne essék, az összes nyilatkozat, ami a játék megjelenése óta kijött, parasztvakítás. Magyarázzák a bizonyítványt.
A játék maga jó, de sajnos, kecskepásztornak való emberekre bízták a portolást. Bár ezekre a nemlétező kecskémet sem bíznám.
Szerintem felesleges magyarázni, miért lett olyan a port amilyen, felesleges kibúvókat keresni. Tudom, a jóindulat vezérel Téged a dologban, de erre nincsen magyarázat. Sajnos, egyik indokod sem állja meg a helyét. Egyszerüen egy nemtörődöm munka, vagy ennyire nem értenek hozzá, a Toronto-s srácok.
Aki többet várt, jogosan várt többet. -
#22007 Ide is beirom ha mar ket topik van, bar mindekettoben ugyanazok a hulye kerddesek vannak, igy csatlakozom ehhez a taborhoz :)
Valaki tudja ennek a metodusat ?
Kivancsisagbol kiprobalnam kormannyal is.
Termeszetesen sokkal jobban mozognak a kocsik szamomra, mint barmelyik elozo reszben, jo otlet volt toluk.
* DirectInput controllerek támogatása. A R* továbbá ajánlja, hogy akik ezt sufnihackkel mégis beleerőszakolták a játékba, azok a patch előtt távolítsák el azt. -
#22006 FAQ-ban leírt könyvtárba másolod? Csak mert 3 GTA könyvtár van a doc&settingsben különböző helyeken:)
Illetve kell nyomni az audio beállításoknál egy full scan-t.
Video témában nem tudok segíteni, azt nem próbáltam ki. -
Borg #22005 GTA4 processzor teszt -
#22004 Mégegyszer megkérdem, eddig nem kaptam választ:
Nektek sikerült már videót feltölteni a social club tv-re? Nekem a játékban mikor az UPLOAD-ra nyomok a kiválasztott videómnál, akkor ezzel fogad: "Upload failed" Ez mitől lehet? Be vagyok jelentkezve a social clubra, eredeti játékom van.
A másik: Nekem nem olvassa be a zenéimet. Why? -
#22003 Igen, azt javítja majd a patch -
#22002 Kevés a videomemóriád. Olvass FAQ-t, és azt állítasz be ami jólesik. -
Gascan #22001 azért van mert nincs minimum 512-tes videokártyád.. ez kell a mediumhoz... ha e felett szeretnéd játszani akkor min. 768 ram kell a végéára -
blade177 #22000 Emberek nekem annyi gondom van a játékkal hogy nemengedi feljebb húzni a grad-ot...
Egyszerűen a textúrákat nemengedi low-nál feljebb venni,és ugyanez a bajom van a felbontással is..
Alaplap: EP45 DS3R
Proci: Intel E8200 (3.2GHz)
Ram:4GB (geil 800Mhz-s gamer ram)
Video kártya : Gainward 8800GTS 320
Mi lehet a gond?? -
#21999 Gamepad megoldásra lesz megoldás??? -
Gascan #21998 Lehet számitani a Rockstartól valami olyan patchra ami jobban optimalizálja a játékot két magos rendszerekre? -
#21997 Ide írd be a pontos paramétereit a gépednek (alaplap típus, processzor típus/órajel, memória típus/órajel) és megírjuk mit lehet tenni és hogyan. -
#21996 Biosból húztad fel a procit? Lehet hülye kérdés, de elmondanád hogy? Nekem bioszból nem enged 2 ghznál többet. -
Borg #21995 Nekem a 2600XT ugyanez :(
Szerintem kell neki az 512-es kártya, nincs mese. -
#21994 Az miért lehet, hogy a benchmark test nem fut le közepes beállításokkal? Kb 300-400 VGA memóriát használna fel a 250-ből (ami persze tuti kamu) de a benchmark töltésénél vagy kifagy, vagy akkor fagy ki amikor elindulna.
De ha pl 230/250 a VGA memória használat (ami 800*600 és tök low), akkor elindul. De ha 1 picivel is több, akkor már nem.
Nálatok is így van, vagy túl sokat kívánok a 8600 GTS karimtól? -
#21993 már lenyilatkozta a R*, hogy a gold-dal nem állt le a fejlesztés. ha ez igaz, akkor akár már ezeket a dolgokat mind tartalmazhatja a patch, ami már a Microsoftnál van elbíráláson (ign cikk)
én amellett, hogy reménykedem, már léptem a dolog érdekében. tegnap 2.6-ról 2.8-ra húztam a procit. árnyékok levéve 2-re, vehic. dens. 45, többi auto (monitor miatt 1680x1050) és így most már-már tökéletesen megy. amikor leteszteltem pont mocin ültem, part mellett és végre akkor elkapott az igazi GTA feeleng :)
néha - nagyon kicsit - belassul, ezért ha hazaérek megnézem hogy bírja a 3GHz-et a gép
grafikán meg nem állítok, nekem tökéletesen megfelel. ami nekem számít az a forgalom. nehogy már üres városban kelljen lébecolnom :) az meg, hogy valami recés, vagy hogy nem tudom megszámolni a hajszálakat Niko fején egyáltalán nem számít. nagyon jó a játék hangulata, a város él, komoly történet, stbstb ezt már úgyis sokan leírták -
n3whous3 #21992 ok de bmilyen zámot beírsz, az nem nem létező, hanem foglalt
v agyis ahogy én ézrevettem
mekkora fasza lenne már 1ébként a gameben, ha kártyás teló lenne és hülye telefonos játékokra is el lehetne baszni :DDD -
#21991 Mari bepöccent :D -
tompejani18 #21990 A jetek rendesen ment szepen semmi gond nem volt!!!
Ma bekapcsolom es ahogy a mentes betoltodik hat az ut nem latszik vagyis fekete a kocsik atlacok es az ember benne nem latszik akkor az eg fekete meg minden atlaco erted??? csak a fenyek latszanak!
Problatam tenni mas driver a kartyamhoz akkor feltettem a jatekot megegyszer akkor kezdtem uj jatekot es semmi ugyan az de mitol???/ Kerlek hepl valaki de most komolyan! -
#21989 ez nem egy hét, mivel már az aranylemezre kerülés óta dolgoznak rajta, állítólag