Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is kb végig decemberben meg január elején, szóval nem lesz para, ha még csúszik 1 hetet. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Pepsi Twist
én szinte egész decemberbe szabin leszek 😄 meg januárba elején 1 komplett hétig 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bertino
naja :|
mondjuk nem gáz, de mégiscsak jobb lett volna ha nem tolják.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
és ez a nagy baj... hogy most kijön 22.én 1 warez akkor most nem tudom eldönteni hogy az most FAKE vagy nem? illetve majd elolvasom mit írnak a Torrenten a kommentek XD ha meg nem lenne tologatás akkor tudnám egybõl hogy ez msot nem warez....

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJ RX7
Ejj már látom elõre milyen (fake) warezolás lesz itt a csúszások itt csúszások amott miatt.

:3

BiG G
csak nehogy úgy járj mint Bertino, õ is kivett szabit aztán eltolták a játékot :C mondjuk mostmár csak nem tologatják...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Már mindjárt csak 31 nap és megjelenik. Eskü leghoszabb 31 nap lesz az életemben. Szerencsére mikorra megjelenik már kiirattam a szabit, úgyhogy 2 hét GTA4 muhaha. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

BiG G
Zoli, szerintem remekül elleszünk vele, aki pedig nem az így járt. Hiába van agyonhype-olva a GTA4, nem jöhet be mindenkinek! Neked nem jött be, sokaknak pedig igen. És ez pontosan ugyanígy lesz PC-n is, ennyit errõl tehát.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

SZilaJMaGGoT
Szerintem igaza van Kandurexnek, és nem szidta/fikázta a játékot, elismerte a játék pozitív tulajdonságait, emelett leírta az általa negatívnak vélt dolgokat is, hogy õ unalmasnak találta a játékmenetet... Egyszerûen értékelte. Ez max annak fáj, aki már félre tette rá a zsetont, és más véleménye valahol eltántorította lélekben... Ugyanmár emberek...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ProGabe
ne csinálj már segget a szádból

még hányszor írja le ugyan azt?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nos az az igazság hogy egyetlen észérvet sem hoztál fel hogy miért szar a játék.

aki elküldte az máté és hks kolega volt

AMD 64 X2 4200+ , GeForce 8800GTX , 2GB DDR2 1066MHZ RAM , Gigabyte GA-MA790FX-DS5

én nem küldtem sehova egy szót nem szóltam csak annyit hogy még ne mondjunk véleményt

AMD 64 X2 4200+ , GeForce 8800GTX , 2GB DDR2 1066MHZ RAM , Gigabyte GA-MA790FX-DS5

ProGabe
"maguk a küldetések szerintem is unalmasak a gta-kban,csak 1-2 élvezetesebb küldetés van bennük"

na ez az! kb én is ezt írtam, azzal a különbséggel, hogy nem unalmasat írtam, hanem azt, hogy ugyan olyanok <#gonosz1>

mondjuk van különbség a kettõ között

szóval a lényeg, hogy a GTA-kat nem azért imádjuk, mert maguk a küldetések változatosak*, hanem azért, mert úgy érezzük: bármit megtehetünk a városban. és ezt olyan szinten, amilyen szinten megkapjuk a IV-tõl még soha, egyik játékban sem láthattuk

*: sem, a III-ból, sem VC-bõl, sem SA-ból nem tudnék 3-3 küldetésnél többet felidézni, pont a fent leírtak miatt

amúgy kb. 2 órája beszéltem haverral, pont az utolsó küldetést csinálta és megkérdeztem, hogy "na és úgy összességében mi a véleményed a játékról?" ennyit mondott: "a sztori nagyon komoly és sötét"

nem azt mondta, hogy mennyit bólingozott, vagy hogy mekkora a város, stb. egybõl a sztorit mondta. na jó, még megjegyezte, hogy kurvázást ilyen szinten kidolgozva még nem látott 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Snexi
*miért nem nem teszhet

Snexi
de miért?miért nem tetszhet valakinek?miért kell öten ráugrani hogy "huzzá a picsába ha nem tetszik"?

Kandurex
Itt most a grandiózusságra gondoltam, ilyen epikus jelenetre ne is számíts a játékban.

Na de mindegy, ahogy látom az észérvek vagy csak az egyszerû kritika se megengedett, mert ugye az OFF. Akkor hype, hype, a játék ultra király és kész.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sztem még nem vélemenyezzük majd akkor ha megjelenik és mindenki ki probálja utána mondjom véleményt addig meg ne szidja fölöslegesen

én már toltam xbox360al egy jó darabig de eladtam xboxom hogy legyen pénzem egy jobb gépre

DJ Skyline
nem tudjuk

Akkor bocsi😄 azt nem láttam😄 érdekes ember xD

Lacee86
A GeForce 7900 az nem jobb mint a 8600?? Hogy lehet h a 7900 a min, a 8600 meg az ajánlott?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJ Skyline
hát nem tudom, mindannyian másra gerjedünk be, mindenkinek más okoz katarzist. én pl imádtam a GTA III-ban éjjel nyomulni a ködben, és örülök hogy ezt ismét átélhetem a GTA IV-ben. vagy amikor álltam a rendõrautóval éjjel a járdán és turkáltam az adatbázisban és szép lassan elgurultam az emberhez. az ilyen apróságok teszik hangulatossá a játékot. az csak egy részletkérdés hogy most végigviszem a játékot, ok és? mi van utánna? sok játék abba marad, jöhet az exit gomb mert nem tudsz vele játszani maximum visszatölteni a mentéseket vagy pályákat elõrõl kezdeni. de a GTA játékok pont ettõl jók, hogy végig vittem a story-t, de még annyi lehetõség adott. aki meg nem tudja magát feltalálni egy ekkora nyílt világban, hát annak tényleg csak egy "végig vittem oszt' jól van" kategória az egész.

"Fallout 3 -ban a 2. -dik küldetés, hogy termonukleáris bombával felrobbants egy élõ várost, és mindezt végig nézd a játék motorjával, óriási kidolgozottsággal és bebüntetõ látvánnyal"

nos ebbõl pedig csak arra lehet pedig következtetni, hogy a grafika az elsõdleges szempont számára.

Snexi
maguk a küldetések szerintem is unalmasak a gta-kban,csak 1-2 élvezetesebb küldetés van bennük
a sa-t végig sem vittem,inkább a városban szórakoztam,a gta4-el is ez lesz valszeg

azokon meg csak nevetni tudok akik leugatnak egy szubjektív véleményt anélkül hogy különösebben játszottak volna már vele

Õ pont a játékélményt szólta csak le a grafikát nem...

"Kandurex - VIP
GTA -val nem az a baj, hogy rossz, vagy bizonyos részei rosszak, mert nincs ilyen, minden része tökéletes egyet és a legfontosabbat számítva, a játékmenetet."

de komolyan olyan mintha egy NFS fórumot olvasnék ott megy ez hogy állandóan fikáznak mások meg istenítik és ebbõl van vita

Érdekes hozzáállás. szerintem pont ellenkezõleg, ilyen változatos játékkal a san andreas óta nem játszottam. Ez, hogy menj a-ból b-e, hát gyakorlatilag minden játéknak ez a célja nem? most akár egy fps-t akár autóversenyt, stratégiai játékot nézünk, az a lényeg juss el ide-oda. Szerintem téged csak a grafika érdekel egy játékból, hogy amin már nincs ilyen olyan effekt, az már szar. Igazából nem a grafika a fontos, hanem a játékélmény,ami mellesleg hiányzik a mai játékok 80%-ából pl.:far cry2 (na ez tényleg mononton)

viszont egyre jobb és egyre nagyobb sikere van nem úgy mint az NFS sorozatnak

wedge31
Vazze ne legyetek már ennyire vérpistik minden véleménynek helye van nem kell egyetérteni lehet vitatni de nem leugatni.
Mellesleg én sejtem mit akar mondani hogy ez a sorozat is már csak a saját kliséjeiböl él és minden rész ugyanolyan.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

hmmn sztem úgy gondolta hogy avval hogy szidod avval offolsz és ebbe igaza van

Most mire vered itt magad? ez iszonyatos...és nem hogy leállnál még folytatod...
Életkor: 30-35 között hát hallod ennyi idõs korodra nem sok ész jutott ki neked:/

Kandurex
Igazad van, a játékról ne beszéljünk, inkább magyarázd meg nekem, hogy mit jelent, ha valaki OFF -ol. Mert teljesen kíváncsivá tettetek ezzel a NE OFF -olj dumával.

HKS
akkor inkább ne irjál semmit de ne offolj fölöslegesen

Kandurex
Na de könyörgöm, egyrészt nem fikázom különösebben, mert elismerem, hogy egy tökéletesen felépített, részeiben tökéletes, játékról van szó. Másrészt meg most mit akartok hallani? Csak azt, hogy hú, meg ha?

NC

Kandurex
OFF? Ez biztos?

xD

HKS
nem kedvenc játékom de talán megkéne nézned pár értekelést és rohadtúl nem érdekel mit mondasz mert tudom hogy jó játék és még sokan mások is tudják és kész ha nem akarsz játszani vele akkor ne szidjad azért mert neked nem tetszik

Máté94
Na most szépen menj a konzol topicba és ne offolj!
Kandurex
Elhiszem, hogy fáj, hogy a kedvenc "megváltó" játékodat nem a megfelelõ színben tüntetik fel. <#ravasz1>

HKS
hihetlen unalmas egy hét után megunod akkor nagyon tudlak sajnálni mert az legalább elvesz egy napot mire felfedezel mindent a játékban na meg mire végigviszed és mellette még számtalan szórakozási lehetõséget garantál a játék szerintem menjé a konzolos fórumokra és ott osszad az észt

DJ Skyline
nem is tudom mit lehetne még kitalálni egy olyan játékban ahol bûnözöl, lopsz, csalsz, hazudsz, stb. a GTA IV annak unalmas aki nem GTA fan. játszottam vele konzolon, nem vittem végig, de elkezdtem másodszor is, és egyszer sem éreztem azt hogy most unom, inkább beteszem a Fable 2-õt, vagy a Gears of Wars 2-õt, vagy a Dead or Alive 4-et. mert nem untam, ennyi. haveromat nem köti le a GTA IV, engem meg nem köt le a Fable 2. ennyi, nekem az unalmas, neki meg a GTA IV 😊 különbözõek vagyunk.

Máté94
Nincs jobb dolgod mint fikázni?!😞
Kandurex
GTA -val nem az a baj, hogy rossz, vagy bizonyos részei rosszak, mert nincs ilyen, minden része tökéletes egyet és a legfontosabbat számítva, a játékmenetet.

Khm. Szerintem ezt majd mindenki eldönti saját maga, hogy tetszik vagy sem. Mellesleg és ha unalmas? Tán kötelezõ játszani vele?

Ezt sohasem értem, amikor valaki nagyon szid egy játékot...akkor minek játszik vele ha nem jó? Talán mazochista?

GTA4-ezni sem kötelezõ.

SZilaJMaGGoT
Hát sztem, a következõ fog ütni, ez csak techdemo az új motor tesztelésére... 😄

SZilaJMaGGoT
NFS az egy másik história, ott az emberek nemcsak a videók alapján ítélnek, hanem az elõzõ pár rész kudarcából, mivel minden újabb résszel csak rosszabb lett, így senki sem számít az ellenkezõjére... De ne offoljunk ilyenekkel... Én a GTA-kal pl mindig is úgy voltam, h megcsináltam egy-egy küldit, aztán 100% savegame-et belõttem, aztán csak szórakoztam... 😄 Az egyébként elõny, hogy lesz multi...

Kandurex
Brutálisan monoton az egész játék, hihetetlenül unalmas a GTV IV.! Ha csak azt említem, hogy a Fallout 3 -ban a 2. -dik küldetés, hogy termonukleáris bombával felrobbants egy élõ várost, és mindezt végig nézd a játék motorjával, óriási kidolgozottsággal és bebüntetõ látvánnyal, akkor bizony a GTA IV. bujdosson el jó messzire az A-B. pontos játékmenetével!

Kandurex
kb. ez lesz a menet:

Telepít:
gatyába élvez

Indít:
Ocsmány grafikától (ami az árnyékolást illeti), fölhördül

Játszani kezd:
Rájön, hogy a grafika kurva jó, játék menet király, az egész zsírdisznó!

1 hét múlva
A játékot már csak hébe - hóba veszi el, esetleg multi, megállapítja, hogy ez egy nagyon unalmas program lett

kb...

Máté94
Olvass visszább.Onnan másoltam😊
The Protector
a gépigény topikban dec.5. van írva.Akkor ez FAIL?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?