Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
mondjuk nem gáz, de mégiscsak jobb lett volna ha nem tolják.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
:3
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
még hányszor írja le ugyan azt?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AMD 64 X2 4200+ , GeForce 8800GTX , 2GB DDR2 1066MHZ RAM , Gigabyte GA-MA790FX-DS5
AMD 64 X2 4200+ , GeForce 8800GTX , 2GB DDR2 1066MHZ RAM , Gigabyte GA-MA790FX-DS5
na ez az! kb én is ezt írtam, azzal a különbséggel, hogy nem unalmasat írtam, hanem azt, hogy ugyan olyanok <#gonosz1>#gonosz1>
mondjuk van különbség a kettõ között
szóval a lényeg, hogy a GTA-kat nem azért imádjuk, mert maguk a küldetések változatosak*, hanem azért, mert úgy érezzük: bármit megtehetünk a városban. és ezt olyan szinten, amilyen szinten megkapjuk a IV-tõl még soha, egyik játékban sem láthattuk
*: sem, a III-ból, sem VC-bõl, sem SA-ból nem tudnék 3-3 küldetésnél többet felidézni, pont a fent leírtak miatt
amúgy kb. 2 órája beszéltem haverral, pont az utolsó küldetést csinálta és megkérdeztem, hogy "na és úgy összességében mi a véleményed a játékról?" ennyit mondott: "a sztori nagyon komoly és sötét"
nem azt mondta, hogy mennyit bólingozott, vagy hogy mekkora a város, stb. egybõl a sztorit mondta. na jó, még megjegyezte, hogy kurvázást ilyen szinten kidolgozva még nem látott 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na de mindegy, ahogy látom az észérvek vagy csak az egyszerû kritika se megengedett, mert ugye az OFF. Akkor hype, hype, a játék ultra király és kész.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nos ebbõl pedig csak arra lehet pedig következtetni, hogy a grafika az elsõdleges szempont számára.
a sa-t végig sem vittem,inkább a városban szórakoztam,a gta4-el is ez lesz valszeg
azokon meg csak nevetni tudok akik leugatnak egy szubjektív véleményt anélkül hogy különösebben játszottak volna már vele
"Kandurex - VIP
GTA -val nem az a baj, hogy rossz, vagy bizonyos részei rosszak, mert nincs ilyen, minden része tökéletes egyet és a legfontosabbat számítva, a játékmenetet."
Mellesleg én sejtem mit akar mondani hogy ez a sorozat is már csak a saját kliséjeiböl él és minden rész ugyanolyan.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Életkor: 30-35 között hát hallod ennyi idõs korodra nem sok ész jutott ki neked:/
NC
Ezt sohasem értem, amikor valaki nagyon szid egy játékot...akkor minek játszik vele ha nem jó? Talán mazochista?
GTA4-ezni sem kötelezõ.
Telepít:
gatyába élvez
Indít:
Ocsmány grafikától (ami az árnyékolást illeti), fölhördül
Játszani kezd:
Rájön, hogy a grafika kurva jó, játék menet király, az egész zsírdisznó!
1 hét múlva
A játékot már csak hébe - hóba veszi el, esetleg multi, megállapítja, hogy ez egy nagyon unalmas program lett
kb...