54919
-
#21946 Egyébként az első kettőn kívül mind hasznos rendszeralkalmazás. Sok program használja őket, nem árt ha fent vannak. -
#21945 De a Crysis szép ez meg okádék! -
#21944 Csak nekem tűnt fel, hogy mennyire low-poly a játék? Már MOST elavult a grafikája! Nem az számít, milyen textúrát húzol rá, hanem az, hány polygont mozgat meg... Márpedig abban igencsak alúl marad, még a Crysis-hoz képest is...
Merlin!
Itt pont ugyanúgy sgriptek vannak, csak nem 50-ből választ a játék, hanem 200-ból. Tökmindegy, tulajdonképpen. Írtózatosan ramatyul van optimalizálva, ezen kár szépíteni, és magyarázgatni. Crysis pedig grafikailag nyújtott valamit a gépigényért cserébe. Ez meg annyit nyújt, hogy több scriptből választ "véletlenszerűen" a játék.
Hozzáteszem, a játékmenet, a történet, a város, stb mind mind nagyon a helyén van. Játékélményben pláne ott lenne a játék, de sajnos 1-1,5 óra játék után mégis keserű szájízzel áll fel mellőle az ember, mert bármilyen beállítástól függetlenül, valami hiba előjön. Ráadásul többnyire durva hiba.... -
#21943 Pffffffffffffffffff -
#21942 Szerintem minimum tavaszig várnod kell rá. -
#21941 XLive
Social Club
Flashplayer
.Net Framework
Visual C++ runtime
DirectX
Még ha fel is lehetne telepíteni csak a játékot, ezek nélkül nem indul el. -
peti71 #21940 Gamehunterteam dolgozik rajta keményen.. -
amdopteron #21939 Hallo vki nem tudja nekem megmondani hogy van e magyarosítás?és ha van honét???lehet lenyomni köszönöm hallo -
#21938 Elég sok programokat telepít fela játék installkor?
olvastam vmi xlive mehg social club, meg minden egyéb apróságokat...
nem lehet magát, csak a játékot feltelepíteni? -
#21937 Oké a Krájzisz egy scriptelt csőjáték, míg a GTA valós időben matekozik ki egy komplett városrészt interaktív környezettel, relatív magas részletességű járművek tömegével, szituáció, helyzetfüggő és időjárásfüggő AI-val.
Nem mondom, hogy reális ez a gépigény, mert nem az, de 100x többet kell dolgoznia a rendszernek vele mint a krájzisszal. -
#21936 koszi majd ha otthon leszek megprobalom :) -
#21935 "Akárki akármit mond! A játék király! Visszavinni pénzt visszakérni a Noobság netovábbja! Azt a játékot a jövő Pc -re írták úgy, hogy a mostaniokon is elfusson"
:DDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
végülis elfut... ennyi valoban igaz belőle.
más kérdés, hogy hogyan... -
XeroX #21934 Figyu én is szívtam vele, a megoldás a következő volt:
Külön bejelentekezm Socialclubba, ha online akkor indítom a parancsikont paraméterezve és működik.
Én a paramétereknél csak a " -nomemrestrict -novblank " - t adtam hozzá mert így nem esett az FPS, de viszont ha a mediumot felnyomtam highra, akkor a texturák ugráltak össze vissza, az gáz volt.
Tegnap gyakoroltam az autó követését kamerával egérrel irányítva.
Jelentem: 1 óra után úgy hozzá lehet szokni a kanyarodéshoz még az írányításhoz, hogy csak pozitív véleménnyt tudok róla mondani, azt nézel amit akarsz, király.
Kicsit beugrottam multizni is, 6 óra lett belőle :) odaba*****s, azthittem hogy az utcai autós versenyek gagyik lesznek, hát tévedtem :) az Nfs -el is játszottam és el is felejtettem, de ez maradandó élményt nyújtott :)
Akárki akármit mond! A játék király! Visszavinni pénzt visszakérni a Noobság netovábbja! Azt a játékot a jövő Pc -re írták úgy, hogy a mostaniokon is elfusson. Erre nem fogják azt mondani 2-3 év múlva, hogy grafikailag elavult :) csak kérem tessék az UltraHigh opciót meglesni.
No warez. -
peti71 #21933 Azt is meg indokolhatnák mért van ekkora a gépigénye,mint pl a crysis ott legalább mondták hogy dx10 új grafikus motor bla bla, de az ki is néz valahogy fullon, lefordultam a székről mikor először megláttam. -
#21932 miert nem mesz a warez topic-ba ott segitnek neked -
#21931 mindkettő. -
M0RN1NGST4R #21930 köszi a segitséget, majd megpróbálom, csak az a bajom, hogy a social club sem indul el. Semmi nem történik, úgyanúgy az asztalon maradok. xLive-ot meg egyáltalán nem látok sehol sem. Azt is külön telepiti, vagy az a program része? -
Kimi23 #21929 Ezt a jövő generációs pc dumát már kezdem kicsit unni. Ezeket a játékokat akkor én is a jövőben fogom megvenni 2000 forintért. -
#21928 durva :D -
#21927 Rockstar kiegészítette a patch leírását pár dologgal:
Issues with power management software have also been fixed (slow speed, double speed issues). Even after the patch comes out setting power management software to maximum performance is recommended. We’ve seen cases where power management software does not detect the game is running and puts the CPU in green mode.
Besides the patch we’ve also improved the way the Social Club handles data this should have greatly reduced or eliminated the Mma10 error. If you are still receiving this error after logging in and out of Social Club we would like to know as much info as you can about it.
- Rockstar Toronto
In regards with error code MMA10, which according to R* occurs due "to the high volume of new Social Club users", the company recommends that you use the "Skip Login" option, or boot up the game in offline mode by clicking on "Start in Offline Mode". This of course means no multiplayer access, but hopefully this problem will be eliminated after the first patch. We'll keep you updated. -
#21926 tudjuk.
de azért köszi. -
#21924 A széken ülő beszélős/éneklős humorista csaj sem gyenge:) -
#21923 1. Telepíts fel egy tiszta SP3-as XP-t és nem lesz többé ilyen gondod semmivel.
2. várj pár javítást
3. olvasd el a cikket -
#21922 hogy ne csak a hibákról legyen szó pár óra játék után nekem nagyon tetszik hangulat nagyon állat
már megvolt többször a csaj :) nagyon tetszik a színház pantomimes cowboy állat
-
M0RN1NGST4R #21921 sziasztok! fontolgatom a játék megvételét, de nem szivesen adnék ki feleslegesen 10+x ezret. Bevallom letöltöttem, de pusztán csak azért, hogy megnézzem hogy egyáltalán elindul-e. Nos, nem megy. semmi nem történik, még csak hibaüzenetet sem kapok. Ezek után nem szivesen vennék zsákbamacskát, de ha vkinek van ötlete, hogy mi lehet a baj, akkor azt szivesen fogadnám. Igaz SP2-es XP-m van, de a registryben át lett irva sp3-ra. addig még kaptam rv40-es hibakódot, de most már semmit se. -
#21920 "A 2008. decemberében elérhető hardverek közepes grafikai beállításokkal képesek futtatni a Grand Theft Auto IV-et. Ennél nagyobb részletességet csak a PC-k következő, jövőben megjelenő generációi lesznek képesek megjeleníteni."
A játék fejlesztőjének a fenti sorokkal kezdődő hivatalos nyilatkozata csak a megjelenés utáni zűrzavarban látott napvilágot, azokban a napokban, amikor a Rockstar szerint "kis számú játékosnak problémái adódtak a játék futtatásával". Saját szemünkkel szerettük volna látni, mi vezethetett odáig, hogy például a Steamet üzemeltető Valve már több felháborodott felhasználónak is visszatérítette a játék árát... A teljes cikk
(origo)
Ha a Rockstar tényleg nyilatkozott ilyeneket, akkor gratula nekik:)
-
max1985 #21917 Köszönöm szépen !!! Beírtam hogy futassa ablak módba és utánna beállitottam a febontást... Utánna töröltem a Commadline.txt-t és most szépen megy teljesképernyőn a játék!!! Mégegyszer köszi !!!! -
RZoli89 #21916 sziasztok, nektek a -noprecache parancs csinál vmit? Azt írták előttem, hogy ezzel kevesebb vram kell a textrúráknak, de nekem ugyanannyit ír ki. -
#21915 na koszi a valaszt akkor nekem nemukodik az a commandline.txt -s baromsag megnezem a faq-ban meg egyszer hogy mit rontottam el ;) -
#21914 na az a baj hogy en beirom csak azt nem tudom hogy azt hogy veszem eszre hogy mukodik??? Jelenleg nem tudok mindent maxra allitani mert nem engedi ha mukodne rendessen akkor kellene tudnom mindent maxra allitani akkor is ha gepem nem birja??? Erre szeretnek valaszt kapni ebbol aztan fogom tudni hogy most mukodik e vagy se :D -
XeroX #21913 Én feltoltam mindent maxra, betöltött de 5 perc volt mire ki tudtam lépni. Az FPS kb. 1frame / 1 perc volt :)
Maradtam a 1680x1050 / medium, veryhigh 50% látótáv és a többi 80% az árnyék 4. Így játszható és szép is, csak nagyon ritkán esik 25fps alá. -
#21912 Hang van és kép nincs? btw nem az exe után kell beírni a parancsot, hanem egy külön txt fileba. faq-ben le van írva -
#21911 Nekem is este lassul be. Este+eső meg végleg odabasz neki. 19 frame-re is simán visszaesik. Azt megfigyeltem, ha kiverem az autó fényszóróit, az sokat segít.
Hogy a francba tudták ezt így elbaszni?
Mellesleg azt sem értem, hogy másnak gyengébb gépen nem esik vissza, ugyanilyen beállítások mellett.
Fura, nagyon fura... -
max1985 #21910 Értem! Én is azon a felbontáson vagyok és semmi.... Nem értem... -
RedRiot #21909 Eredetivel játszok, 1280x1024@60Hz, ati3850, Catalyst 8.12 beta. -
max1985 #21908 Leszedtem, de sajnos így sem jó... Te milyen Crack-et használsz ?? És mekkora felbontásod ??
Az érdekelne amikor a játékot tölti be és még csak a videok mennek az elején...
Ha megnyomod a monitoron a beállitások gombot elvileg kiirja.. Lehet h nekem is csak arra kellene tenni... -
RedRiot #21907 A 60 Hz biztos nem baj, nekem is annyin megy. Video driverekből szedd le a legfrissebbeket, az sokat használ. -
max1985 #21906 Csáó! Valaki segítsen nekem! El akaromindítani a játékot és kinyomja a monitorom. Azt tudom hogy a felbontás vagy a HZ rossz. Nekem 1024*768 fölött csak 60hz-et bír a monitor. Elvileg ha az exe után beirok valamit akkor "lebutitja" 60hz-re a játékot de nálam nem reagál semmire... :( Vagy rosszul írom be ?? VALAKI SEGÍTSEN HOGYAN INDÍTSAM EL MERT ELÉG IDEGESÍTŐ HOGY HANG MÁR VAN DE JÁTSZANI NEM TUDOK !!!! -
ldavid #21905 commandline.txt-ben sem működik? (FAQ)
_______
az SLI támogatás elvileg benne lesz a patchben -
peti71 #21904 Hmm,vegyél egy értelmes víz hűtést, és told fel 5 ghz-re..