Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Gta hUngary-rol "hir" :D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
szokás szerint terjedelmes a kikizo-tól, olyannyira, hogy kinyomtatom és majd a félidõben lesz mit olvasni :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ha a grafikát levettek minimumra, elérték a 60 fps-t is, de ezzel PS2 szintû grafikát kaptak
a konzolos változatokban a jármûforgalom állítólag csak 33%-on volt - PC-n ezt is változtathatjuk, de ez már nem újdonság
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
nem biztos hogy tisztában vagy az off szó jelentésével. azt nevezzük off-nak ami nem a témába vág nincs semmi köze hozzá. Ahogy én elnézem a a játékról beszélt...
az értékelések nagy részét meg a hajadra kenheted nem igazán lehet tudni kit mivel kenyerezett le a r*... (nem azt mondom hogy nincs objektív vélemény csak azért ne higgyél el mindent... )
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
És ismétlem magam...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Idioták kiméljenek!!! :)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
viszont a bankos küldi királyvolt!! a lövöldözések nagyon jóak, a graf elõször nem tetszett de mégis über király!!
éés le lehet füstölni a gumit a kocsikról! meg kilehet verni a rendõr kezébõl a coffét utána hozzávágni:DDD
de pc-n azért gondolom megmoddolják majd rendesen:D
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"