Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
ez is egy vélemény :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
elsõ kerék kicsit bugzik? vagy én látok rosszul? :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Máté94
Van remény:D
REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

kakaoskalacs
"Amíg a grafikai megjelenésrõl van szó, szeretném megjegyezni az egyik igen érdekes dolgot, melyen megakadt a szemem. A Rockstar Games szakemberei azt állítják, hogy a játék még akár három éves konfigurációkon is tökéletesen fut, tehát nem érdemes aggódni a rendszerigény miatt. Ami még ezenkívül jobban felhívta a figyelmemet a dologra az, hogy az internetes játékportál szerkesztõsége szerint a minimum és ajánlott gépigény még nem került publikálásra… de ez lehet akár egy kisebb hiba, vagy rossz informálódás eredménye. Minden esetre azért várjuk még a fejleményeket."

Gta hUngary-rol "hir" :D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DJ Skyline
jól hangzik

bertino
zsír.

Snexi
nem 30 nap mert az idõzítõ 5.ére van állítva

kakaoskalacs
jo de gondolom nem 1280x1024-ben :D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

ProGabe
<#eljen>

szokás szerint terjedelmes a kikizo-tól, olyannyira, hogy kinyomtatom és majd a félidõben lesz mit olvasni :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a Kikizo már kipróbálta a játékot, dícsérik a grafikát és részletes beállításokról írnak

"...the PC version has a fully customisable graphics menu. Texture quality can be set to high medium or low, you can toggle the shadow quality, texture filter quality, reflection resolution and water quality - all of which have four settings - low, medium or high (or 'very high', if you really have the extra juice). View distance, detail distance, shadow density and light distance can all be set from 1-100"

ha a grafikát levettek minimumra, elérték a 60 fps-t is, de ezzel PS2 szintû grafikát kaptak

a konzolos változatokban a jármûforgalom állítólag csak 33%-on volt - PC-n ezt is változtathatjuk, de ez már nem újdonság
ProGabe

INNEN

szerintem vehetjük biztosra, lévén az amcsit is jól tudják. tehát még 30 nap :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
valamennyire biztos érdekli.

és szerinted a Rockstart hol érdekli az, hogy mennyi Nfs-t adnak el DS-re, PS2-re, mobilra...számológépre, ha a GTA4et csak PC-re adják ki mostanában?
bertino
hát eladási szempontbol bizonyos szinten mindenképp ellenfél, mivel egy raklapnyi platformra kiadják, GTA4et meg csak PCre...

Ja, mert a teljesen gagyi rókabõr NFS ellenfél a GTA4-nek...<#nevetes2><#nevetes2>

Stefibaba
Figy ne a R* hibáztassátok! Hibáztassátok a(z) (b)Ea-t mert õk tehetnek róla! Lásd: Need For Speed Undercover! Mikor is jelenik meg?! 2008. November 18 USA 21 Európa Na akkor ki is a hibás? A Rockstar csak azt szeretné hogy ne csak az NFS-t vegyék hanem a GTA IV-t is!

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Synit HUN

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

kifli
konzolora már megjelent és a játékmenet nem-igen fog változni ahhoz képest...
Konzolon már megjelent :)

HKS
de még meg se jelent a játék:D majd leteszteli mindenki és elmondja a véleményét de addig szerintem fölösleges

kifli
egy vicc vagy :D az már off hogy leír egy nem pozitív véleményt a játékról...
nem biztos hogy tisztában vagy az off szó jelentésével. azt nevezzük off-nak ami nem a témába vág nincs semmi köze hozzá. Ahogy én elnézem a a játékról beszélt...
az értékelések nagy részét meg a hajadra kenheted nem igazán lehet tudni kit mivel kenyerezett le a r*... (nem azt mondom hogy nincs objektív vélemény csak azért ne higgyél el mindent... )
kifli
konzolos megjelenéshez mennyit is tolták? szal a játék már kész volt! volt rá elég idejük szal igen mérges vagyok r*-ra...
fook
Azért mert valaki leírta hogy neki nem tetszenek a játék EGGYES elemei (nem is az egész játék) az attól még nem off.... lehet valamirõl negatív véleménye is az embernek.. biztos neked is van valamirõl hasonló álláspontod... dehát tipikus magyar hozzáállás : valamirõl más véleménye van akkor az már: off , húzz el innen a konzolosokhoz stb.... :)

Morphin
amelyiket még nem törölték...<#idiota><#eplus2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

BiG G
konkrétan az :D

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Pepsi Twist
majd amit én csinálok

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Szerintetek melyik a legjobb GTA IV videó a YTubeon?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

DJ Skyline
miért is kéne? tolták 2 hetet? dráma. :D

milk41
me mindenki dühös a r*-ra

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Synit HUN
Kerek nap van! És még nem írt senki??
És ismétlem magam...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

zoliapu
Rossz biztos nem lehet, fõleg azoknak akik szerették és gyüjtik ezt a sorazatot. A gépigénye sincs az egekben, igaz nem is kevés.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

Kétélû fegyver. Ha úgy csinálják meg, hogy misszió közben elõre definiált forgalom van, akkor a ygengébb gépeseknek szalad a szájukba a hosszúcici. Ha meg misszió közben is lehet állítani a forgalmat, simán leveheted ha üldözés van, gyaloggalopp.
tegnap láttam a cikket én is, jó hülye címet választottak
holecsko10
Köszönöm az információt.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Snexi
még az is lehet hogy egyszerre jön ki az eu meg az amcsi,bár nem valószínû

Tomsteel
<#eljen><#eljen>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

késsen csak amennyit akar, csak jó legyen a port , és ne legyen benne konzolos hatás...
DJ Skyline
több minden napvilágot látott már, IGN-en csak az amcsi megjelenés változott pl, ez a dec 5 az esetleges európai megjelenés, mert az amcsi dátum az dec 2. Rockstar nem mondott semmi konkrétat hogy akkor most mi is van, egyáltalán miért késik 2 hetet

DJ RX7
ezt még mi sem tudjuk.

:3

holecsko10
Következõ lenne a kérdésem. Mindenhol December 5-én jelenik meg a játék vagy Amerikában hamarabb?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

bertino
olvass már vissza léccives.

krisztianp16
Hogy,hogy megint 31-nap?Vagy a kijelölt idöre nem végeztek volna?

Idioták kiméljenek!!! :)

ChuckyHUN
Mert nekübnkn em volt õszi szünet. amugy 23-3. szokott tartani:PP:D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

mila69en
ez tök igaz végig sem toltam... éés tényleg kb 1-2 hét volt ...utána ment porosodni!! aztán el is adtam:D(xbox)
viszont a bankos küldi királyvolt!! a lövöldözések nagyon jóak, a graf elõször nem tetszett de mégis über király!!
éés le lehet füstölni a gumit a kocsikról! meg kilehet verni a rendõr kezébõl a coffét utána hozzávágni:DDD

de pc-n azért gondolom megmoddolják majd rendesen:D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Snexi
lolmá,nekünk több mint 1 héttel késöbb kezdõdik és fél héttel elöbb végzõdik mint nektek (gondolom,úgy szokott lenni)

ChuckyHUN
dec 13 - jan7. téliszünet:PPP

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Snexi
én meg rohadjatok meg pont keddenként 7kor érek csak haza<#idiota> és 18.-a és 2.a is keddre esik

Kit--Kat
Nevetséges, hogy 1 olyan dolgot töröltetek a topicból ami 1 szubjektív vélemény, de nem sértõ, ez szánalmas és tudja az aki tette mirõl van szó és azért csinálta mert magára ismert, mert ugye akinek nem inge, nagy GRAT!!!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"