54919
-
BAk3R #22341 vagy xp sp3 vagy vista sp1 kéne -
#22340 Service Pack 3 kell, vagy pistával sp1. faq -
#22339 GTA 4 FATAL ERROR RMN40
ez a hibaüzi fogad, szal még el se tudom índítani. -
#22338 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Van egy olyan érzésem hogy ezt az oldalt sűrűn fogom használni -
spytime9 #22337 Ez csunya volt! -
#22336 Hali! Van magyar szerver amin multiztok?
180.84-et érdemes felrakni? -
peti71 #22335 Kőrbi a parancsnok, HATALMAS ez két arc, a filmjeik zseniálisak.. -
istenem ezek milyen jó filmeket csináltak. -
#22333 Taxizás: E-vel fütyülsz, F nyomva tartásával beszállsz hátulra. Ha nem fütyülsz, illetve nem áll meg neked akkor is be tudsz szállni (szintén az F nyomva tartásával) kiráncigálva az utast. -
#22332 Nekem volt már ilyen sokszor, csak kell egy kis lendület.. -
#22331 Nekem különben most már határozottan pozitív véleményem van a játékról. Nem bántam meg, hogy megvettem. Legelőször volt bennem egy kicsi csalódottság amikor először léptem be (na meg az az install folyamat... social club...live, játék, live update, regisztrációk stb stb.. :D) de akkor nem igazán játszottam sokat és másnapra már teljesen elmúlt bennem, és napról napra jobban tetszik. Egy dolog idegesít kicsit, hogy a single-t is online profillal játszom és mindig elvesznek a billentyű beállítások és minden egyes belépésnél meg kell adnom neki (megoldás ne lépjek ki?:D ) . Jó, nem nagy cucc mert csak négy gombon változtatok, de akkor is kicsit idegesítő. Offline profilnál elvileg nincs ilyen, tesómnak azt csináltam és ott megmaradnak ezek a beállítások, csak már nekem nincs kedvem elölről kezdeni.
Ezen kívül nagyon tetszik minden , az autók , a fizika, a rádiók , a karakterek/párbeszédek. (independence fm :D) Jobban optimalizálhatták volna az tény, de különben minden rendben van vele és hozza a megszokott Gta szintet és hangulatot. Még rengeteg küldetésem van hátra, kíváncsian várom őket, illetve az új városrészeket is :) -
#22330 Az autó ajtaja végre belül is "ütközési zóna" (gyalogosan legalábbis). Ezt szerintetek meg lehet csinálni a játékban?:
Bűnvadászok
Multiban rekonstruálni kéne az esetet -
sonic333 #22329 óóó az nagyon fasza ennyire nem is gondoltam akkor holnap XP lesz mindenféleképpen
kösz -
#22328 Istenem, azok a régi szép Quake-es idők... -
#22327 Nálam mindkét OS fent van, 5-10fps a különbség az XP javára. -
#22326 nyomok egy 'auto configure-t', így valóban szaggatásmentes 800x600-ban, az arnyékok így nekem már jók, de a napsütés az szöszös,csíkos.... -
#22325 XP SP3-mal megy a legjobban!:D -
#22324 Én ugyan megrögzött Vista fikázó vagyok, de szerintem nem menne jelentősen gyorsabban -
sonic333 #22323 Srácok lenne egy kérdésem, holnap veszek egy új vinyót ezért újrateszem a windowst. Most Vistat használok egy már ideje de ha XP-t raknék fel azzal mennyivel futna gyorsabban a játék? Jobban menne egyáltalán?
kösz a választ előre is -
#22322 Tudom, de ez jutott eszembe a story alatt, mikor várni kellett a hardverboltnál Természetesen az angol írásmód Albania -
#22321 A házban újra fel lehet venni a cumókat amiket már megvettél, az ágy mellett -
#22320 Nos, két szabadnapot végiggémeltem vele. Istencsászárkirály.
Taxizás jó ötlet, kb = fast travel
Autók fizikája, mozgása tökéletes, annyira más mind, hogy hihetetlen.
Motorok szintén jó buli.
Helikopterhez - csónakhoz nem volt még szerencsém.
Euphoria veszett, ennyire élethű animációkat még nem láttam.
Sztori egyre jobb, tetszik, hogy vannak választási lehetőségek.
Little Jacob szövege hanyattvágós.
Telefon szintén hatalmas ötlet, tevékenységekkel együtt.. Bowling, biliárd párost teszteltem, a többi még várat magára..
A város brutális. Kukások, mentők, rendőrök, mindenki csinálja amit kell.. Balasetnél kiszálló emberek kötekszenek, ilyesmi. Nagyon kemény.
Törésmodell piszkosul fasza, egy keményebb lövöldözős üldözés után nagyon szigurúan tud kinézni az autó :)
Egyelőre totally hooked lettem :]
-
#22319 Tárgyakat lehet fölveni?
Elütött egy kocsi, a jó kis orosz sapka leesett a fejemről. Felvenni nem tudtam, újat kellett venni 8$ -
ldavid #22318 Albany = New York állam fővárosa -
#22317 Hosszan kell nyomni az F betűt és akkor utasként ülsz be :) -
BAk3R #22316 hosszan nyomd az F-et, úgy beszáll -
#22315 csak akkor ugorjatok neki ha van jobb hüfő a procin mint a gyári... -
#22314 Az anyós oldalit rúgja be lábbal.. -
#22313 Taxizni nekem sem sikerült, hiába fütyültem le, mindig kipenderíti az autóból
Nekem már rúgta be az ablakot, mikor zsaruk elől menekültem -
#22312 800x600
1024x768
1024x768
Hogy ne csak hogyfut hogynemfut legyen a téma:
-a kukásokat követtem(0:00tól 11:00ig), nem dolgoztak, csak csüngtek a kocsi hátulján
-tetszik a zsaruk "dagadt" futása (ahogy nekiiramodnak, aztán csak imitálják a futást)
-taxizni utasként még nem sikerült
-mintha láttam volna valamelyik videón, hogy Niko berúgja az ellopandó kocsi ablakát-nekem csak könyékkel eddig
-Roman kocsija Albany márkájú - ugye jóban van az albánokkal -
#22311 tuning kezdőkek
De ha még nem csináltál ilyesmit,akkor NE ugorj neki elsőre!
Emészgesd pár napig,s ha érted is miről van szó,csak akkor... -
BAk3R #22310 na most, hogy belőttem játszhatóra már nem is olyan vészes..a látótávolság levétele sok fps-t eredményezett..ha kijavítják, hogy az árnyék ne legyen ilyen ocsmányság akkor teljesen jó lesz, bár a gépigény akkor is marha nagy, na de mindegy. amúgy milyen király már mondjuk, hogy amikor kocsiban megy a rádió és hívnak telefonon elkezdi zavarni a rádiót ahogy a valóságban, aszittem először h a saját telóm fog szólni, ez tetszett. -
n3whous3 #22309 Nálad is még sok textúra messziről ilyen csíkos meg nem megjelenített teljesen? -
ldavid #22308 948-555-0100 -
#22307 sokkal jobb lett!!!!!
köszi!!!!! -
#22306 Azt hiszem Roman-t kell hívni, de benne van a kézikönyvben. -
#22305 már megtörtént -
Lowosan #22304 Van egy küldetés.Egy kérdőjeles ikon adta, hogy elkell mennem ilyen leállított távcsövekhez és valami blackmailt megnéznem vagy mit.Azt is mondja hogy telefonáljak közbe, de nem történik semmi. Valaki elmondaná hogy is kell ezt a küldetést pontosan megcsinálni? -
#22303 Azt hogy kell? Nekem nem sikerült... -
#22302 Szerintem nyitni kéne egy gta iv / hardware alfórumot...