54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • HeadHunter86
    Beszarok! Telefonon le lehet kérni az aktuális szám címét ami a rádióban szól!
    Nem győzőm csodálkozni a játékon hogy mennyire aprólékos és profi.
    NEm csodálkozom hogy anno aki az IGN-nél tesztelte azt mondta a GTA-ra hogy 10 éve nem játszott ilyen jó játékkal.
  • elite
    Köszi a spoilert bameg.
  • n3whous3
    menj az ati control centerbe és a mipmap qualityt állítsd High Qualityre. Előre szólok, hogy még így is bugos lesz, de ennyire nem.
  • Endiman
    szóval ilyen
  • Endiman
    szeretném kérdezni, mit állítsak hogy eltűnjön ez a fekete izé.......én árnyékiba(render) tippelek. a karim: sapphire radeon 3650 512mb DDR4

de amúgy 3ghz-es celeronon 800x600-ban nekem szaggatásmentes.

• tommyg
    mama2 alreg vagy, valld be
  • Neoncsoves
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem tom én kinyirtam playboy X-et, Dwayne-t valahogy sajnálom :)
  • CamelX
    Nekem 8800GT-m van Dual Core-al és azt vettem észre hogy hóóót mindegy hogy milyen beállításokkal játszom, az FPS ugyanannyi. Nappal egész jó, éjszaka úgy ahogy élvezhető még. Csak az árnyékokat vettem le teljesen, mert az viszont lassít nem gyengén, a View Distance-t meg csakis azért, mert hiába überfaxa hogy átlátok a másik szigetre, ha 1enként rendereli be az épületeket :DDD

AA tényleg rengeteget dobna viszont, de Vistától gutaütést kapnék alapból :) inkább végigjátszom így. Ja, másik amit írtam hogy Logitech FFX kormánnyal kipróbálom, de Key Mappingba csak a billentyűzetet lehet állítani, a controllers-ben meg csak az a szájbavert Xbox controller van. Patch jóslatokban viszont mintha láttam volna valamit a controllerek kompatibilitásáról, meglássuk...
  • TottiZsolt
    nem kellett volna megölni Igort, és Vladot, akkor nem lenne ilyen "unalmas"... így a sok niggás küldetést kell csinálnod...
  • [HUN]FaTaL
    Nekem jól fut, gondolkodom hogy később megvegyem e, ha olcsóbb lesz. De ahhoz még pár patchnek jönnie kell :D
  • Colton
    az mért van ha megnyomom a telefon-t fölveszi ott két menü pont van MULTIPLAYER és VIDEO EDITOR Előszőr a Multiplayer-t lehet választani ha még1x megnyomom a fölfele nyilat akkor leugrik a VIDEO EDITOR menühöz és sehol nem jön föl semmilyen számlap! Ez mért van? Előre is köszi!
  • szuku
    Komolyan a warezosok meg vígan játszanak! Van ezeknek a fejlesztőknek eszük, há minnyá átugroka a sötét oldalra én is!! (csak az multi ne lenne ilyen kib*szott jó, csábulnék is )
  • IgH
    Valakinél jelentkezett már az,h egyszercsak elkezd iszonyat belassulni a játék - előtte vagy játszottam fél órát,teljesen normálisan ment - kb. 0.1 fpssel megy,majd egy újraindítás után (mivel csak az segít) már gyakorlatilag a főmenüben sem lehet mozgatni az egeret,olyan lassú. Nem vágom miez,először normálisan ment..
  • bertino
    nálam is folyton szar.
    ugyhogy én is szarom le.
    amennyi fejfájást ez a game okoz, annyit az elmult fél évben összesen nem okozott egyik más játék se.
    no comment.
  • szuku
    Behalok, mér megint nem lép be GFW live-ba, esetleg valaki talált valami megoldást erre?
    ui.: elképesztő, hogy kifizetek egy valag pénzt és nem játszhatok csak offline, meg nem menthetek, na a jó k**** a***kat és még így ne töccsek le, meg vegyem ezeket a átbaszós szarokat...bocs, de kissé kivan a mindenem ettől
  • Viktorr
    Az alaplapom MSI K9N Neo V3
    Procim: AMD Athlon X2 5000+
  • n3whous3
    Hát sztem sokkal több értelem van, mint abban. Favorit játék volt, de a vége el van kúrva ahogy van, irreális faszságokkal tele meg stb.
  • Skypack
    jó kérdés remélem mert így nagyon gáz a dolog
  • Colton
    maradjá má! mért kell ienek irogatni?
  • MerlinW
    Nem kellene személyeskedni...
  • Spice1
    nem,téged fognak berakni anyádék javitó intézetbe,hogyha ilyen durva játékokkal játszól!
  • w77d
    honnan tudjuk még??
  • Colton
    régebben föltettem a kérdést de nem kaptam rá választ! a Patch javitja a Textura eltünés problémát?
  • w77d
    nem, nem ismerem sem a procid sem a lapod..
  • MerlinW
    Nekem a blur-től hámyingerem lesz:) Inkább legyen éles és recés a kép, mint rövidlátó:)
  • Spice1
    szerintem a Shafterre gondolsz:)de nemvok benne biztos hogy az Merzdsó,viszont a jó öreg Blista Compakt a Honda CRX-re emlékeztet!Kár hogy nincs benne vmi jó sport Suzuki,mondjuk egy gti turbo
  • MerlinW
    1440x900, high, highest, 70, 100, 100, 16
  • BAk3R
    hm rányomtam még a blur effektet P betűvel, így már alakul
  • Rainbow15
    Nekem a futo, mert jól megy.
    A rendőrautó, és a taxi :)
    Meg van egy mercedes utánzat, a nevét nem tudom.
  • Viktorr
    Infernus,bocsi elírtam,eddig én csak multiban találkoztam vele:)
  • Spice1
    Inferno-t még nemnagyon láttam,én a Feltzerrel meg a Sultannal szoktam még nyomatni,néha viszont sport jeepekkel vagy hummerrel
  • EK1TEP
    Akinek HD4850-es kártyája van esetleg leírná milyen beállításokon tolja?
    Nekem nagyon tetszik a game csak ezzel a 15fps-el nemvok megelégedve!
  • Viktorr
    Lamborgini azaz az Inferno :)
    Na meg a Corvette
  • MerlinW
    Telefonáld körbe a népet, nézd meg az email-jeidet.
  • Kandurex
    sokkal unalmasabb, mint az SA

(szvsz)
  • Spice1
    Nektek melyik a kedvenc verdátok?Mert nekem eddig a n1 kocsim a BMW,azaz a Sentine(korom feketében természetesen)lAmúgy nagyon jól ellehet ökörködni küldetés elött,után,közben:) Csinálom a videokat ezerrel!:D Szerintem eléggé jólett az egész game, úgy összességében, bármennyire is szidjátok,viszont a gépigénye tényleg meglepően magas lett sajnaViszont mára már nagyon megszerettem!Az első napokban, bevallom,énis csak húztam a szám!
  • elite
    Hát nem is tudom. 25-ig még rendben van, de az alatt engem már idegesít a darabosság. Márpedig este leesik nekem is néhol 18-19-re.
    Hülye egy természetem van,de engem baszottul tud kúrogatni az ideg miatta.
  • Viktorr
    Nekem nem uncsi,és szerintem a küldetések is változatosak,most írhatnék egy csomót,de lusta vagyok,de a lényeg,hogy változatosak
  • Viktorr
    Esetleg te tudod,hogy mit kell átállítani?
  • elite
    Hmm, ilyen hamar rá lehet únni?
    Nem hangzik túl jól...
    Bár a San Andreas-t én is megúntam olyan 70% körül. Végig sem vittem.
    Ez is ilyen úncsi lesz?