Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
13 ezer forint, azon füügg, hogy LE LEHET E ÜLNI A GAMEBAN? OOOOOOOOOOOOOOOO
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
óriási háborúkat vívnánk velük, az biztos 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
valami védelem biztos lesz rajta, meg remélem cd-key is. egyszerûen kizártnak tartom, hogy ekkora bakot lõjenek Rockstarék
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mindemellett, az hol van megírva a nagy könyvbe, hogy nem vehettem volna meg, amikor még kapható volt.
Min1 ezen most ne vesszünk össze.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tudom, hogy ingyen leszedhetõ és?!
Én nem azt mondtam, hogy az 1. és a 2. rész van meg.
Azt írtam, hogy a 3. óta az összes.
A szövegértelmezést még gyakorold kicsitXD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kandur: én értem, de ez az egész csak üzlet
ha PC-re is eladnának rendszeresen annyit, mint pl. Xbox-ra, akkor az sem lenne olcsóbb
hoy ehh