54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • xido
    daráltad és csak a főküldiket mi?..én minden gta-val elvoltam legalább félévig és még utána is...
  • byzhouse
    szerintetek Nvidia GeForce 9500 GT 1 GB PCIe kártyával menne gta4? =)
  • Bale123
    Cd Galaxison megrendelem mikor hozzák ki(ott olcsobb:D)?
  • jana4
    Üdv GTA IV kedvelők! :D
    Kellene egy aprócska segítség.
    Arról lenne szó,hogy vettem egy új VGA kártyát.
    Mivel a GTA IV elvárja azt,hogy újraregisztráltassuk,ezért a linket nem találom.
    Légyszíves írjátok le a címet!
    A választ elöre is köszönöm!
    Üdv! jana4
  • [HUN]FaTaL
    Gépfüggő, nem vidkari függő, nekem 35fpsem van a benchmark alatt, 1280x1024 HIGH HIGHEST 30 100 50 0 (árnyékokat levettem mert ronda, legalább kevés legyen, vehicle density meg 50en van hogy ne legyenek akkora dugók, de ezek az FPS-t nem módosítják)
  • kispalko
    Feltétlenűl fel kell rakni az SP3-at a GTA 4-hez? A Vistához meg az SP1-t??
  • Barny
    nekem 2 nap volt:D...vagyis osszesen 20-25 ora volt mire kivittem nagyjabol:))))
  • gabe70
    Akkor neked alapból mind a kettőbe pipa van?
  • nagypga
    Tehát ha jól értelmezem akkor a gta IV vistán a 4 magos procimból 1-et használ?
  • TomDantes
    Ja ez marhaság a GTA használja mind két magot nem tudom honnan jött ez a hülye pletyka.
  • Bale123
    Am órába milyen hosszú a game?
  • Bale123
    Köazi akkor holnap meg is veszem a játékot:D
  • Harry Seldon
    Ez nem jött be, ugyanis default ezen a beállításon fut a játék...
  • Barny
    vagyis igen menne:D
    MEDIUM HIGH beallitasok mellett:D...amennyit beenged allitani azzzal jol futna
  • Barny
    igen:)
  • gabe70
    Nekem működik úgy,hogy neked is fog!
  • Bale123
    Sziasztok!
    Ezen a konfigon milyen graffal menne a játék?: 2 gb Ram, AMD Phenom X3 8650, 3x 2.30GHz, MSI NX9800GT
  • Harry Seldon
    Előre is megköszönöm a tippet, megnézem használ-e, aztán jövök jelenteni. Nem lenne hülyeség, de valamiért nem bízok benne...
  • Kimi23
    Az is érdekes, hogy az X360-as kontrollereken kívül egyebet nem támogat hivatalosan jelenleg a játék. Vajon miért? Pedig ha magam mellé nézek egy Pc-t és nem XBoxot látok. Na mindegy remélhetőleg ezt az első patch-el megoldják ténylegesen(és a Microfosoft is kegyesen rábólint).
  • Harry Seldon
    Szerintem sikítnának, ha ez a "kis rész" is azt mondaná, hog yoké gyerkeek, eddig nem loptam tőletek semmit, de ezen túl csatlakozom a tolvajokhoz. Becsukhatnák a kaput rövid időn belül.

Nem értem én ezt.

Fizetek valamiért. Egy termékért, aminek megfelelően kellene működnie abban az esetben, ha a termék igényelt körülményei - ez esetben megjelölt gépigény - ezt lehetővé teszik.

Valaki olvasta a GTA IV dobozán, hogy a high opció csak a következő generációs PC-ken válik elérhetővé és jelenleg még az ajánlott gélpigény megléte esetén is csak mediumon tudsz játszani, kedves vásárló? Mert én nem. Ehhez képest ez a helyzet, le is nyilatkozták. Ez nem megtévesztés? Az ajánlott konfignak megjelölt gépeken szintén nem fut rendesen a GTA IV. - Ilyenkor más iparágakban visszhívások szoktak történni, bevonják a piacról a terméket.

Ezeket nem lehetne beperelni szándékos megtévesztés, csalás alapján?
  • gabe70
    Játék elindiít utánna Ctrl+ALT+DEL feladatkezelő,folyamatok GTA4 exe jobb egér gomb affinitások beállítása pipa mind a 2 cpu-ra és ok,Már megy is a +10
  • Spice1
    Az igen! Vmivel jobb gépem van mint neked,és nálam medium-highon 37 átlag fps!:DLátszik hogy a b*zi nVidiára irták a játékot...
  • Kandurex
    ...és ne beszéljünk a másik hibátlan portról a Fallout 3 -ról

..ez a R* szegénységi bizonyítványa...
  • Prince23
    Szerintem szándékosan....

Nesztek itt van PC-n.

Kb ilyen színvonalon mondhatták a R* team, de legalább dolgoztak volna meg rendesen. Lásd a Mass Effect-et! Az fullra xboxosd volt, és egy év alatt tudták kiadni korrektül. és a gta 4-et meg nem bírják.
  • MrAndree
    Az EA-tól tanultak meg kommunikálni. Náluk is csak a "játékosok kis részét" zavarja a DRM, meg aktivációs limit meg ilyenek. :)
  • MrAndree
    Esetleg akkor már azt is írd már le hogyan. Mert ugye hiszem ha látom...
  • Harry Seldon
    Tényleg? Na muti... (fura, hogy csak utalsz rá, konkrétum meg nulla...)
  • Harry Seldon
    És érted, simán szembe hazudják, hogy a "játékosok egy kis része"... - Miközbenaz összes témába vonatkozóó fórumon az emberek 95%-a a problémákról beszél, mint tapasztalatról a GTA IV-el kapcsolatban.

Nekem textura-hibáim még nem voltak, most már a a Social TV és a Live is megy, de az, hogy 3 giga rammal, egy 6750-el és egy 8800GT-vel medium alatti beállításon 15-20 framet hozzon, az szerintem okot ad arra, hogy esetleg soha többé ne vegyek Rockstar terméket.

És ahog yolvasom, közel 100 ezres VGA-kal sem jobb a helyzet, tehát egészen biztos, hogy nem user error, és biztos, hogy a RS hazugságával ellentétben nem csupán néhány hülye fanyalog.

Ez már a 2. hazugságuk rövid időn belül, először volt anem kevésbé röhejes-szánalmas "jövő gépeinek készítettük a GTA IV-et" duma. Oké, akkor miért nem adták ki 4 év múlva? Akkor is lesz karácsonyi szezon... Pfff.. Szar duma, beégtek vagy szándékosan szopatják a PC-seket, hogy konzolozzanak, minden esetre lehúzzák az embereket és még nekik jár a pofájuk. Na, ez a felháborító.
  • neophytednb
    uj ati driverrel is fekete még mindig...akkor csak a peccs-ben lehet reménykedni ugye?
  • gabe70
    Lentebb írtam sajna csak xp működik a cpu control,de a vistán is elő tudod csalni a 2 magot ami valóban 10-12 fps +
  • Kandurex
    ettől nekem is nyílik a bicska,
  • Harry Seldon
    Te sem vagy kerek, az biztos. Szerinted hol a hiba, ha MINDENKI anyázik? Ez a játékport egy nulla. Tény, hogy a hangulata megvan, nagyon király LENNE, ha normális sebességgel és normális kinézettel egyaránt folyamatos képet kapnánk, miután 200-250 ezer forintot költöttünk egy időszerű PC-re.

Szóval az igénytelenségedet leszel szives nem általánosan elfogadhatóvá teendő tétellé tenni, kösz és csá, jáccál 15 frameval, vigyorogva, hogy ezdejónekemtizenkétezerért...
  • heringer
    Ja nekem se változott semmit a cpu controllal.
  • Harry Seldon
    Egy másik oldal fórumán egy vranyek nevű szegényszerencsétlenhülyefasz 11 éves elmeroggyant tetü arra veri magát, hogy CPU Controll bekapcsolásával +10 frame-t kapott. Kipróbáltam, hát nem ment 10 fölé, azelőtt meg nem ment 20 alá. Szóval csak ennyire ugorjatok be egy szánalmas kiscsicska hülyeségének.
  • Palesz2
    gyilkolni akart egy motorháztető:P

http://www.youtube.com/watch?v=ONxmVbbYAZE

katt a 'watch in HD' -ra :)
  • RatBaG #22127
    na felraktam én is... majdnem egy óráig tartott plusz szarakodtam kicsit a registryvel sp2 miatt.
    csodák csodájára ezután szépen elindult. belevetettem magam az optionsbe és ez fogadott.
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/gtaops.jpg
    egyrészt ezt magának lőtte be ilyen értékekre, másrészt meg ezeknek nem csak a commandline.txt-vel kéne itt lennüik?
    na kíváncsi voltam, menjen egy benchmark:

Statistics
    Average FPS: 47.76
    Duration: 37.17 sec
    CPU Usage: 81%
    System memory usage: 87%
    Video memory usage: 73%

Graphics Settings
    Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: High
    View Distance: 25
    Detail Distance: 39

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTX
    Video Driver version: 180.84
    Audio Adapter: SB X-Fi Audio [EC00]
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz

sokkal rosszabbra számítottam igaz az játékot elkezdve már nem volt olyan gyors, legalábbis az én szemem már jelzett... na majd hangolok mindjárt rajta, vsynch mehet a kukába meg stb.
  • GPx8
    Sziasztok!
    Elvileg van cheat, amit elvileg a telefonban kell aktiválni. Kérdés, hogy hogyan, mert a telefonban csak két menüpont van a számokat leszarja...?
  • heringer
    Amugy jó a játék télleg,azért is vettem meg.
  • Tatyla
    nem kell siránkozni!ez van egyenlőre.
    tudsz vele játszani? igen!
    jó a hangulata?igen!
    mi kell még???
  • bertino
    ja.