54919
-
#32 hmm getaway-ben nekem elég volt london, vissza nem megyek oda mégegyszer :)
(getaway = mafia féle, jelenkori londonban játszódó ps2 gamma, egész jó volt) -
#31 Ez nem túl ígéretes. -
#30 +fav -
#29 Oké, de most GTA London. -
Bereet #28 próba szerencse -
Bereet #27 egy magyar fejlesztőcsapat készíti
-
#26 Inkább csak próbálkoznak. -
#25 hoool! -
Bereet #24 külömben a MAGYAR GTA stíl játékot már készítik -
#23 :D -
#22 egy kis LOST feelingel,ausztráliában?:D -
haxoror #21 Azt imádnám fasza MadMax fíling meg hatalmas szabad terek, van sivatag dzsungel meg minden! -
haxoror #20 Mindenesetre remélem hogy most majd nem fekával kell nyomulni, SA-ba illett de Európában hagy legyek már fehérrel plz -
#19 Lehet, hogy legközelebb Ausztráliában fog játszódni... :) -
haxoror #18 Hát ja, SanFierro volt ahol végleg átálltam a motorozásra mert egyfolytában széttörtem a kocsikat az esőben csuszós utakon :/ -
#17 GTA2 Liberty Cityben játszódott, talán a 60-as években. -
haxoror #16 Ennyi erővel Új-Zéland vagy Ausztrália is lehetett volna, mindkettő jobb választás szvsz... -
#15 gta2 sztem ugyanúgy liberty cityben -
#14 A vice city-ben is folyton esett az eső, és san andreason belül, san fierro-ban is. Idegesített is nagyon :) -
#13 Több okból is. Az egyik legfőbb ok, hogy angolul beszélnek :)
De énszerintem is jó, hogy London mellett döntöttek. -
#12 San Andreasnál, és Vice City-nél sem mondták meg előre, hogy lesz-e PC-n. És mégis lett. -
haxoror #11 Miért London?
Európai városokkal az a gáz hogy az utcarendszerük még a középkorból maradt amiket még nem autóforgalomra terveztek ezért tele vannak szűk utcákkal meg sikátorokkal.
Ráadásul londomban folyton esik az eső.
És amúgy is utálom az angolokat :P -
#10 Lehet, hogy ez FAKE kép, de senki sem tudja megállapítani, hogy melyik játékból való :)
GTA: SA-nál is volt ilyen, mindenki azt írta, hogy hamis kép, az is volt, de tényleg azon a helyszínen játszódott. -
#9 lol ez inkább konzol hir nemde? pcs nem is biztos hogy lesz... -
#8 Inkább jöjjön GTA:Budapest =DDD -
#7 Remélem lesznek felnyíló hidak, aminek a segítségével megnézhetjük a várost egy kicsit magasabbról autóban ülve :) Biztos lesz hajó is, és megnézhetjük a műemlékeket, és végigzúzhatjuk London legszűkebb utcáit is :)
Csak az irányítást... Azt ne rontsák el. Meg fejlesszék ki az AI-t.
1997 nem rossz évszám, remélem Sony BMG ellátja a fejlesztőket rengeteg zenével. -
#6 GTA: London 1969 GTA1 alapjára épült.
GTA2-vel sokan összetévesztik a GTA Londont, de GTA2 más. Az, hogy hol játszódik a GTA2? Nem tudom :) -
#5 ya
-
#4 pázze
ugyanezen a néven már kijött egy GTA2 kieg -
#3 zsír akkor PC-re 2007 végére lesz
nem baj addig SA!:D -
#2 Szerintem nem rossz város, rá is fér a GTA-ra egy kis változás. De sejthető volt, mivel régebben is volt egy ilyen "kiegészítője" a klasszikus GTA-nak. Csak az bukta volt, reméljük, hogy ez nem lesz az...
HAJRÁ RockStar!!! ;) -
#1 Ha már a PS 3-t emlegettem az előző hírben, itt van egy újabb infó a Sony next-gen konzoljához. A GTA sorozat új része, a Grand Theft Auto: London PS 3-as megjelenését 2006 negyedik negyedévére jósolják a Jostiq emberei, a fejlesztőktől származó információkra hivatkozva. A híres/hírhedt sorozat új része az 1997-es Londonban (nem véletlen a neve) fog játszódni. Ebben a hírben az a legmeglepőbb, hogy a PS3-at 2007-es megjelenési dátummal emlegeti a világ, így lehet, hogy még 2006-ban megjelenik, mivel a játék csak a konzol megjelenésével egy időben kerülhetnek a boltokba leghamarabb (ami az Xbox 360 eladási adatai alapján nem okozna nagy meglepetést, mivel viszik, mint a cukrot, és a Sony pedig fél a felhasználók elvesztésétől)
Forrás: Playware.hu
Reméljük, pc-re is lesz, de ezt mindig utólag erősítik meg.