Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
Steam-en vajon meg lehet majd venni? L4D is csak 45dollár pedig az most jön ki,pár nap múlva...ha meg lehet venni sztem onnan vegyétek...a legujabb game-k is csak 50dolcsiba kerülnek tehát most kb 10k forint. Én Team Fortress 2-t akarnám megvenni most, de lehet ink a GTA-ra spórolok^^

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Kit--Kat
Én meg is vettem eddig az összes részt, a 3. óta ezt ne nekem mond.
Nincsenek ha-k.
De játszunk el vele, ha pc-n megbukna akkor azt jelentené konzolon is megbukott.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ProGabe
"a GTA-t a Rockstarnal mindig PC-snek fogják elkönyvelni."

ennek nincs értelme. mi az, hogy annak könyvelik el? :S

szóval ha a PC verzió megbukna és a portolás költségeinek az 50%-t sem hozná vissza, szerinted kiadnának még valaha PC-s GTA-t? ugyan már.

meg kell venni és kész! mese nincs! :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
naja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kit--Kat
Amúgy a cikkben amit nagyon fontosnak említenék, hogy a Rockstarosok mondták, PC-n született a játék és ezt sosem fogják elfelejteni...
Ennyi...
Csak ahogy most eszembe jut egy jó félévvel ahogy az magasan kébzett konzolos társaink osztották itt az észt, hogy nem lesz GTA IV Pcre muhaha...

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

HKS
hát telik az idõ mit ne mondjak nem olyan rég még több mint 60 volt csak nem nagyon foglalkoztam vele és hogy eltelt az idõ már csak 17 nap és nyomhatjuk mindannyian :D

bertino
még 17 nap :\

Pepsi Twist
Vice City :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Máté94
Amúgy belegondoltatok a GTA V-be már?:D
bertino
hogy ne legyen vita.

Máté94
OK.:D
a célzás ugy van hogy ráránt az emberre mind pc n az aim, csak ezt szebben hivják aim help -.- mert a konzolos fpseknek sok az értelme
minek töröltétek ki azt amit irtam -.- gg sg fórum
ChuckyHUN
BANN LESSZ:DDD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

milk41
úgysem veszel,énis azthittem hogy jó meg minden,elis mentem a boltba de mielött még hozzáértem volna hogy közelebbrõl is megnézzem rájöttem hogy mi a sz@rnak konzol mikor itt a gép

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Tomsteel
csatlakozok én is, viszek popcornt, ok?
<#vigyor2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lehet nekem sem lesz hamarabb, majd bámuljuk együtt <#idiota>
nem tudom hallottad-e, de van az SG-n konzol fórum is
Pepsi Twist
izé hogy lehet célozni? érdekelne mert nagyon konzol vásárlás elött állok... pl egeret nem lehet rádugni? :D mint a PS1 nél? vagy hogy megy ez?

Máté94
*egy bajom
Máté94
Igazából nekem csak bajom van,hogy csak Karácsonyra lesz gép és addig vagyis 21 napig bámulhatom a lemezt miközbe ti játszotok:(
Gabesz amd64
kérdés az hogy aki irta a cikket az ujságban...honnan tudja h mi van a PC-s verzióban?
hisz ki se adták :S

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

angolul nem értõknek megfelel, de....
rotator
Nem lett jó? (Nem volt hozzá szerencsém!)

valószínûleg egy bõ félév múlva ismét lesz majd egy a San Andreas-hoz készült fordításhoz hasonló "remekmû"
Tomsteel
Na ez nekem olaj volt a tûzre. <#hehe>

FlyHigh
Tuti, hogy a G5-öt fogom tapizni inkább ha tényleg ilyen fasza lett a pc-s irányítás.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Kösz! <#worship>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Kit--Kat
Nincs mit<#smile>

Freddycom
Namost ugye nem lokalizált verzió fog majd kijönni, de ennek ellenére fog majd vki foglalkozni a honosítással?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Tomsteel
Köszönjük !!

Köszi.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

rotator
<#worship>

bertino
zsír, köszi.

Kit--Kat
Ok ez mûködött:)

Kit--Kat

Kitartás.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

ProGabe
vagy töltsd fel a képeket IDE, vagy tömörítsed be õket és irány rapidshare :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kit--Kat
Hát sajnálom, de már félórám elment ezzel a szarral, de nem sikerül ide felraknom.
Elõször a képfeltölrésért sírt ez a szar, aztán egy másik feltöltõ proginál meg a 6 képre kiírta, hogy 10 képnél többet nem tölthetek föl...

milk41
ja liveért fizetni kell

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

bertino
ja.
tudtommal.

Pepsi Twist
bocs hogy itt kérdezem de az XBOX 360 online része fizetõs? mert ha igen akkor nem veszek boxot <#wow3>

bertino
<#eljen>

késõbb írok hozzá egy leírást a FAQ-ba is
bertino
emberek, lassan el lehet kezdeni létrehozni a live acc-okat a multihoz, akinek még nincs.

persze csak annak érdekében, hogy ne uccso pillanatba kapkodjon mindenki :D

ProGabe
választani lehet elõre elkészített dolgokból:

http://www.youtube.com/v/wyW9q0kL6Dk&hl=en&fs=1

Firerock
szkennelheted:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Morfi
Mármint úgy saját hogy a talpától a feje tetejéig teljesen egyedi felépítésû karaktert lehet összerakni vagy 1-2 testrészbõl pár választék lesz?

bertino
ezerrel :)