Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Nincsenek ha-k.
De játszunk el vele, ha pc-n megbukna akkor azt jelentené konzolon is megbukott.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ennek nincs értelme. mi az, hogy annak könyvelik el? :S
szóval ha a PC verzió megbukna és a portolás költségeinek az 50%-t sem hozná vissza, szerinted kiadnának még valaha PC-s GTA-t? ugyan már.
meg kell venni és kész! mese nincs! :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ennyi...
Csak ahogy most eszembe jut egy jó félévvel ahogy az magasan kébzett konzolos társaink osztották itt az észt, hogy nem lesz GTA IV Pcre muhaha...
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
<#vigyor2>#vigyor2>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
hisz ki se adták :S
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Thrash \'Till Death
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elõször a képfeltölrésért sírt ez a szar, aztán egy másik feltöltõ proginál meg a 6 képre kiírta, hogy 10 képnél többet nem tölthetek föl...
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
persze csak annak érdekében, hogy ne uccso pillanatba kapkodjon mindenki :D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!