54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • w77d
    programmal meg nem fogod tudni...
  • Viktorr
    MSI K9N alaplapom van,de abban nem sikerült:(
  • berlinboy6329
    Nekem egy se okozott nagyobb gondot,nem nehezek csak én vagyok néha a hülye.Volt h le kellett ynulni egy kocsit,a sok drogos meg őrizte.Mondom beküldök közéjük egy RPG-t.Becéloztam a bandát,akik úgy 3an ott álltak közel,és hát nem a kocsit találta el?Pffff.
  • Kandurex
    42 év
  • mapi
    Hi!Valaki tud magyarosításról,és mikor várható?
  • w77d
    Bios-al
  • Viktorr
    AMD X2-es procikat milyen programmal lehet húzni?
  • MerlinW
    Playboy építkezéses küldetésével tökölök.. nem könnyű.
  • Carlos
    Hmmm...meguntam egy kicsit a játékot olyan 20-25%-nál.
    Eddig mindegyik ugyanolyan küldi volt. Menj oda lődd le, menj vissza. Néha kell követni valakit vagy magaddal vinni valakit és nagyjából ennyi. Elég uncsik nekem a küldetések.
    Most épp coke-ért kellett elmenni egy lepusztult kórházba ahol nyakonvágtak a zsaruk, úgyhogy rápihenek.
  • BAk3R
    rányomtam h auto config, így egész jól fut, viszont a az árnyékok nagyon idegesítenek, remélme javítja majd a patch. másik meg h kb 100méterre már alig látni, épül minden felfele ha hirtelen hátrafordulok vagy ilyesmi, ez is elég zavaró. másik a mi zavar az a kocsikázás közbe az egérrél kanalazni utána a kamerát, nem lehet fix vezetés közben?
  • rogan99
    próbáld ki azokon a beállításokon amin én. Úgy vettem észre h kb tökmind1 h mire állítom ugyanúgy fut.
    Fraps ne menjen közben mert úgy jobban figyeled az fps-t :) Nélküle fel sem tűnik ha be-beröccen egy kanyarban. Mert azért beszokott.
  • berlinboy6329
    Ám,ha elfogynak a küldik,akkor mivan?Még sehol sem vagyok a játkbn(34%)de nincs kihez menni. :O

Semmi komoly nem történt azóta,hogy X/D (XD lol)..Aki járt itt tudja mire gondolok...Elfogytak a betűk..Sehol senki :S a fősztori meg még véget se ért.
  • Toyo
    Az állásinterjúra csípted így ki magad?

..amúgy jaú gép!
  • BAk3R
    kár volt írnod, így végképp nem értem..
  • czky
    XD
  • w77d
    biztos ritkán jut géphez XD
  • n3whous3
    úristen bazz, ennyire hogy lehet valaki ?
  • w77d
    a serialt amit kaptál a játékhoz...
  • rogan99
    Nekem kb ugyanolyan géppel, high, highest, 20,20,25,0 paraméterekkel este teljesen folymatos, nappal 85%-ban ~25+ fps a maradékban pedig 20-25. Sztem így teljesen játszható és ezekkel a beállításokkal kifejezetten jól néz ki a játék. Az esős aszfalton tükröződnek a házak, a kocsin is, stb... High texture qualitin, pedig szép élesek a texttúrák, és semmivel sem megy lassabban mint mediumon hiába csak 512-es a kártyám.
  • Cat 02 #22224

=)

• szuku
    megadjam az enyémet?
  • kingpython
    Havernál NVIDIA van és ott is elég gáz
  • quados19
    sziasztok
    Az lenne a problémám hogy miért nem tudom a grafikát állítani a legkiseben megy csak attol lehet hogy a videókártya csak 7300gt
  • Bale123
    Nekem feltünt hogy nvidia videokártyákkal és amd procikkal működi jól a a GTA IV
  • szuku
    Tegnap nekem is ez volt, eredeti cuccal, álangolként :) faxakodtam fél napon kersztül (port forward, tűzfal, av, bios, minden xar), hiába, már majdnem feladtam, 22h körül szó nélkül belépett....nna ennyit erről, sztem a régio leterheltségétől függ, szerintem :)
  • kingpython
    Mondom én, hogy nem a gépetekkel van a gond:
    Intel Quad6600 2.4-3.6Ghz-en 6G DDR2 1066Mhz ATI HD 4870 1024MB és ocsmány akkor miről beszélünk a Crysys1-2 Farcry2 minden megy hibátlanul full grafikán nagyon szépen csak pár a mai szép játékokból úgy, hogy a ROCK STAR a hiba forrása nem a gépek.
  • bertino
    hjajj...
  • BAk3R
    hát ha nyer is valami díjat, akkor nem, hogy 2008 de a világ legoptimizálatlanabb játéka díját is megkapja. azért könyörgöm, ezzel a konfiggal ami nekem van (E8400 3GHZ 4GB CORSAIR DDR2 800 CL4 DX, HD4870) alig megy medium beállítással, mellette minden le van húzva és 1280x1024, és így is tiszta képregény meg hót ocsmány az egész...kösz rockstar, faszák vagytok.
  • tams044
    Hello
    Tud valaki segíteni?

Nekem ezt adja ki és nem tom milyen kodokat kell beírni.
    Előre kössz a segítséget
  • zeli
    42 év múlva élvezhetjük magyarul is.
  • Kandurex
    Magyar fordítás folyamatban... elkészül...őőőő...mi? xDD
  • f1alonso
    Úgyis próbáltam.
  • bodesz
    lőj ki minden programot,tűzfalat,mindent.
    nem állítgattál semmit vistában?én álltgattam vmi vistában és cod 4 csinálta ezt nekemis elég sokáig.
  • kingpython
    Nem a video kártyákat kell szidni! Nekem se rossz kártyám van HD 4870 azt még is tök szar ronda, mint állat majd meglátjuk, mit hoz a patch illetve az új driverek, de elég rossz érzésem van.
  • bodesz
    van egy program 1 próbát megér
    nhancer
    asszem csak nvidiahoz.ezzel lehet állítani játékon kívül mindenfélét.nekem bejött 1-2 játéknál de már régen nem használtam sajnos.
    próbáljátok ki: link
  • bazza
    Egyébként én Vistát használok, és egyetlen olyan játékkal sem találkoztam eddig ami ne indult volna el. Nekem csak megkönnyíti a PC használatát, de ez ízlések kérdése. Kinek mire kell és kinek mire jó. Nekem bejön, semmiképp sem váltanék vissza XP-re.
  • f1alonso
    Mindent újra tettem.
  • boltboy
    Sziasztok !

Játszott már valaki online multiplayer modba ?
    Nekünk nem megy, nem tudunk a LIVE-ba bejelentkezni. Érdekes mód WEB felületen beenged, de a játékba már nem lehet belépni a LIVE-ba.
    Minden segítséget és tanácsot előre is köszönök..
  • zsotee
    Van lehetőség a billentyűkiosztáson módosítani?
    Ha igen melyik menüpontban?
  • bodesz
    felraktad vista alatt vagy csak amit xp alatt telepítettél elindítottál?