54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Kashim5 #22073
    Attól hogy mi napokon belül tölthetjük, még kész. Csak mi nem jutunk hozzá.
  • n3whous3
    jah, mintha köze se lenne az egészhez :D
  • MaskimXul
    a gps jó kérdés, én azt vettem észre, hogy teljesen random, hogy mikor mondja szóban is. De jobb lenne, ha mindig kussolna
  • ZFD
    De ha nem megy a patch majd kijavítja :D Én is arra várok :D
  • gege97
    jólvanna bocs h élek és h nem tom azt hittem megértőek vagytok vagy valami de mi az??
  • somdav95
    Most "szerzem"' befele
  • n3whous3
    sg bug, nem direkt csinálta
  • n3whous3
    bugok javítására várok

másrészt kusspicsába
  • ZFD
    Te is tolod Somdav? :D
  • bazsi123
    gratulálok... háromszor is
  • n3whous3
    jól tom, hogy már csak a M$ validáció hiányzik a peccshez?

vagy nem? :SS:)
  • gege97
    az meg mi a geci???
  • Micsu
    úgy várja mindenki a patchet, 1 fpsel se lesz gyorsabb tőle nyugodjatok meg
  • Tatyla
    két kérdésem lenne:

van e saját screenshotolója a játéknak?
    ki lehet e kapcsolni valahogy a gps sound navigátort?

amúgy a bugokat leszámítva meg vagyok elégedve a játékkal,nekem mindig is a hangulat volt a fő lényeg ami sajna a SA-nál elmaradt az itt most pótolva lett.
    különösképpen tetszik a változatos rádiócsatornák,a feladatok ötletesek és a párbeszédeken is néha jót lehet derülni.
    hirtelen most ennyi jutott eszembe,később majd rakok pár képet is.
  • n3whous3
    a "napokon belül tölthetjük" az neked azt jelenti, hogy kész ? :-ð
  • n3whous3
    512-es VGA-val és 3 giga ram az számít? Mert nekem csak 2 giga rendszer ram van, duálban.
  • kuci06
    ezer éves hír.... a GS le van maradva

még nincs patch
  • topcy666
    Cs-P.KFT GTA 4 Teszt XP SP3 alat

1. tesz
    core 2 duo 2,6ghz ,1gb ram , GAINWARD 8600GT 256MB "tex low" a másik "Very high" 1024x768 75hz szagat nem töltibe a dolgokat

2.tesz
    ugayn az a kofing csak 2 gb ram ugyan az a beálitás megy a játék betölt mindent csak be lasul és néha szagat

3.teszt ugyan az a kofing csak 3 gb ram ugyan az a beálitás és it a csoda a játék normálisan megy nem lasul be és nem szagat

tehát ram igényes vistán hamarosan teszteljük
    akinek 2gb-ál keveseb ramja van az meg se probálja felteni "256mb VGA-val"!!!!
    mert xar lesz

• somdav95
    Kész a patch!!
  • deicide
    köszi a segítségedet
  • n3whous3
    bowling idegesítő, hogy nem látod a mozgást vagy valami... :D
  • wesker24
    Igaz nem magyarul irták ki de egy pici angol tudsá azért kell hozzá ! :D
  • wesker24
    A kérdésekre a válaszok !

1. Bowlingozni ugy kell hogy az egeret hátra magad felé huzod majd hirtelen elöre tolod és ha jól csináltad már gurit is !

2. Nekem még ilyen bnem volt én is fuvaroztam nőt a bowling pályára de nekem nem tünt el !
    3. A sex shopban ahogy mondták is meg levolt irva a lényeg az hogy pisztollyal lábon lödd !
    Nem az hogy agyon lödd ! xD
  • RedRiot
    Így van, jól írod. A játék maga egy remekmű, de a portolást ehhez méltatlanul elbaszták.

Azt pedig, ami egy korábbi hszben volt, hogy a Rockstar szívességet tett a PC-seknek azzal, hogy végül számítógépre is megjelentette a játékot, nagyon távol áll a valóságtól. Ha szívességet tett volna, akkor nem 50$ / 12.000Ft-ért árulnák, hanem ingyen mellékletként adnák a PC Gamerhez / Gamestarhoz. Az első nap elkelt belőle pár millió - már hogy a csöcsbe' ne konvertálták volna át? Megérte nekik! Onnantól kezdve, hogy full árat kérnek érte, a fogyasztó elvárhatja a full szolgáltatást. Ez pedig így ebben a formában nemnagyon fullos.

Nem értem ezt a "lehetetlen tökéletesen átportolni" takarózást sem. Végülis az emberiség 1969-ben embert juttatott a Holdra, sőt vissza is hozta onnan, az idén elindítottak egy nagyteljesítményű részecskegyorsítót -> ha ezek a feladatok sikerültek, talán egy konzoljáték rendes átportolása sem lett volna lehetetlen. :))
  • deicide
    Sziasztok.

három dolog amire nem tudtam rá jönni...!

1. bowling pályán mivel kell vagy hogyan kell elguritani a golyót..?
    2. egy nőt fuvaroztam pl. erre a bowling pályára de ez eltünt...? előkerül még ez valaha..?
    3. a sex shopba mit kell csinálni a producerrel?..mert ha ha lelővöm nem jó...ha leütőm az se jó!
    mi megoldás?
  • n3whous3
    Nálam az a textúra eltűnés hiba nem volt, pedig nekem se erős a gépem. Nálam más graf bugok vannak (fekete csíkos textúrák, nem mind, meg az, hogy forgok megfordulok és újra kirajzol (pop up))

van valami ötlet a pop upra? Még max látótávon is meg minden, idegesítő, hogy a közeli tárgyakat is újra kirajzolja, ha megfordulok. Meg tényleg az a nem teljesen látszódós textúra hiba....
  • MaskimXul
    ez baromság. én egy 3800 x2-n meg 7900gt-n tolom, és 6 óra játék után sem ilyen. Ha túlléped a vram keretet, akkor megesik, hogy bizonyos textúrákat lassan tölt be.
  • Tormiee17
    3.5 frameworkot nem engedi feltelepíteni vmi ojat ír h az ideiglenes könyvtárfa nem érvényes.ez mitől lehet? :S
  • n3whous3
    procit vegyél nagyobbat és ok
  • Borg
    Kb mindenkinek, akinek nem atomerőműve van, úgy 10-15 perc játék után.
  • Verseghy
    Ilyen hiba nektek előfordult már? Az utca sarkáig ilyen volt.
  • MaskimXul
    nem tudom mitől, de tényleg gyorsult 4 fps-el.
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Ehhez a konfoghoz: AMD X2 4200+ 2x2.2Ghz egy ATI Radeon 3870 és 2 gb 800 Mhz-es memória érdemes lenne-e megvenni a játékot vagy már képtelenség eldönteni min megy jól és min megy rosszul akinek hasonló konfigja van írjon már lécci hogy hogy megy a játék. köszi!
  • Borg
    Ugyan miért gyorsulna?
    Amúgy nekem fent van. (aki service pack nélkül akar játszani, annak csak ezt kell felrakni)
  • n3whous3
    Kapcsold ki az automatikus windows frissítést.
  • szaharin
    Sziasztok

Miert lehet az, hogy random idokozonkent kidob egy gta 4 has stopped working szoveggel? sp1es angol vistam van..=/
  • max1985
    Csá! Valaki arra tudna mondani valamit hogy a játék miért lassul be 4-5 perc után olyan szinten hogy semmire se reagál és újra kell indítanom a gépet. AMD X2 Dual Core 4400+, 2GB Ram, Radeon 1650 DDR3 256MB. Igaz nem egy egetrengető gép, de azért hogy nem megy minimim grafikán sem azt nem hiszem....
    Az elején tök jól megy, viszont pár perc után késsz... Lapozó fájl talán kicsi neki ?? Amugy LOW és MEDIUM beállításnál is ez van. SP3-as XP-m van fent.
  • MaskimXul
    net 3.5-öt próbálta már valaki? Állítólag attól is gyorsul egy kicsit a játék
  • fradis
    Nagyon nincsenek ilyen dolgok a procit tudod húzni meg a vidó memóriáját...
  • MaskimXul
    kapcsold ki az options/game -ben a videó rögzítést.