2732
-
#451 Ja...(én kérek elnézést!!!
azért thanx! -
csgj #450 és lehet vhogy 2 részre szedni az iso-t (úgy hogy később egybe is lehessen rakni)? mert akkor 2 dvd-re ki tudom írni... ááá, de mindegy, nemtom mi fenét lehet ezzel kezdeni... -
Lyan Kyj #449 végülis csak 15 hsz-el lejjebb írták, h nem kell leszedni......
MÁS:
Kiszedtem a menü zenéjét, biztos másnak is megtetszett:)
KATT
Sajnos az előadót még mindig nem tudjuk:( -
#448 És akkor az extrát(DVD2)-t nem muszály leszedni ahhoz hogy menjen a gém? -
gyuri12 #447 hejj de a kérdésemre még mostse válaszoltatok!!! mi a minimum gépigény?:) -
Rusy #446 Nekem nem indul el, kiírja hogy az exe hibárt észlel ezért leáll, pedig úgy csináltam mindent ahogy az nfoba le van írva, de atim van, ez attól van? -
#445 A Razor elvileg angol és van benne még egy extra DVD... -
#444 csá nép!
Melyik verzió jobb és mi a külömbség?(Razor1911, GERMAN-SiLENTGATE) -
csgj #443 igen, de úgy se ment -
Skyline #442 Az oké azt énis láttam csak hátha vki leszedte és tud nyilatkozni.:) -
#441 Próbáltad úgy hogy rendesen írod ki az image megnyításával nem pedig az imaget a DVD-re? -
csgj #440 a razorosat, a 2 dvd-éset, de abból csak az elsőt. És neronak nem 4,4 giga, hanem 4,58, de még úgy sincs szerinte elég hely az üres dvd-men :( :O -
#439 Azért röhej,hogy mindig az atisokat szivatják. -
ricsa008 #438 az nfo annyit ír hogy extrák -
ricsa008 #437 miért milyen imaget szedtél le? -
Skyline #436 Mi a rák van a 2-es dvd-n?:) -
csgj #435 azt meg tudja vki mondani, hogy hogyan tudom kisebb méretre tömöríteni az iso fájlt? csak hogy fel tudjam tenni egy 4,7 gigás dvd-re... -
#434 yeah -
csgj #433 működik az 1.2-es patch crack, lehet szedni! (piratebay) Csak ki kell nyomni az internet kapcsolatot, beírni a serialt, kéri, hogy aktviáld a produkciós kódot, és beírod a phone activationbe a serialt. És így menni fog tutira!... Csak, hát nekem rendesen akad a game :( Ha meg lehúzok mindent, borzalmasan ocsmány lesz. De úgy legalább nem akad annyira :P Hát, egy DVD9-et nem ér meg a játék, majd vhogy becsomagolva kiírom egy sima dvd-re -
#432 Sziasztok,mi a game minimum gépigénye? -
#431 hát sztem mindenképpen érdemes megvárni azt a fránya 1.2-es patch törését,mert az orvosolja az ATIs problémákat is többek között...meglássuk -
timantes #430 valaki kitöltötte már a regisztrációs lapot hogy elhessen networkon nyomni ? ha igen akkor jár valami kötelezettséggel ? -
Radian #429 Az én gépem AMD athlon 2400+ Ati 9600 pro 128 MB 1GB RAM.Érdemes letöltenem??? -
Lyan Kyj #428 aha -
#427 gyerekek ,akkor most a RAZOR1911-es verzábol csak az első DVD kell -
timantes #426 aki a lovaglás miatt akaraj elszedni a játékot az ne tegye!!! hihetetlenül szarra sikerült!!! DARABOS és IRÁNYÍTAHTATLAN a ló!!! van amikor beragad a tisztsá közepén és nem tud mozogni!!! több kárt okoz a ló mint hasznot!! amugy jó kis játék -
xido #425 mintha azt olvastam volna a weblapon,hogy az 1.2 patch az ati ilyen hibáit orvosolja.. -
#424 ...hali
nekem annál a bizonyos copdec telepitésekkor azt irja,ki,hogy : nem kompatibilis a jelenlegi-vel ?! vmi ilyesmit (win media player11) ,aztán kiirja,hogy telelpités successfull.....érdekes (de a videjokat lejácca)
...egyébként K-Lite codec van fenn
...nálam is az a jelenség,hogy mikor indulni lehet a muksával a várba,v. hol, kivvág a szarba hibaüzivel
A karcsim: ATI 9800 pro -
gyuri12 #423 akkor már esélyem sincs,ugye?:( amúgy jó-e a játék? nincs kedvem most végigolvasni topikot:) -
csgj #422 hú, hogy milyen igazad volt :D kösz, mindjárt kiderítem, hogy jó e... -
kHares #421 Swedish site? Nagyon pirates bay. És valóban, hogy kamu vagy nem majd elválik de lehet tölteni -
#420 Ha lesz 1.2 fenntlesz gcw-ön is ! -
csgj #419 "There's a working 1.2 crack on that swedish site, unsure if it's the ATI or original version* but it seems to work like it should."
Áhá! Csak nem tudott az nforce-os srác linket adni... kár
-
csgj #418 de jó, megnéztem és csak activation védelem van rajta... ami azt jelenti gondolom, hogy serial number védelem... És ezek szerint akkor nincs semmilyen progi, amivel ki lehetne iktatni a védelmét :( csak a rohadt crack van, ami még nincs is :P -
csgj #417 hát, pfff...az már nagy szívás. Én próbáltam becsomagolni winrarral, de az több órát vesz igénybe :P Most viszont meg se próbálom kiírni, amíg nem megy a game... -
#416 Tudom,nem azért írtam,mertnem hiszem el!Én sem tudtam kiírni, ráadásul nem is tudok mást írni csak sima dvd-t! -
csgj #415 de nem fér rá, és én csak az első lemezt szedtem le... -
#414 Azért fura, hogy kijön egy 2 dvd-s változat és mégsem fér rá két sima lemezre! -
csgj #413 bahh...én is így vok vele a francba! És még ha csak ez lenne baj! Dvd-re se lehet kiírni... csak a 8 gigásra.. ÁÁÁ [csúnyaszó, csúnyaszó, csúnyaszó, csúnyaszó] !!!!! -