Two Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megvan, tetszik is, csak már orhadt sokat Oblivionöztem 😛
Shivering Isles? Az nem volt rossz szerintem. Meg a gothic 3 megapatchre várok aztán azt is végigviszem még egyszer. NWN 2t meg majd nyáron viszem ujra szerintem.

Why so serious?

hát, tudod, nem lehet mindenkinek a kívánságát tökéletesen kielégíteni 😄 Én viszont már alig bírom kivárni, hogy megjelenjen végre. Most is a Neverwinter Nights 2-õt tolom huszadjára, mert nincs semmi új és jó szerepjátékos, fantasy game....
Jobban örülnék ha várni kéne mert ha ez kijön vizsgaidõszak elõtt és olyan amilyennek ígérik akkor bajok lehetnek. 😊

Why so serious?

nem biztos, hogy várni kell, ne legyünk már olyan pesszimisták! Na meg warez, stb... ott van még 😄 xD A Fable-t emlegetem ilyenkor mindig... Az már egy hónappal a megjelenése elõtt kint volt feltörve.
De ez a május 9. csak a német verzióra vonatkozik gondolom. Angol nyelvûre szerintem sajna várni kell június 26-ig /különben mi a fenéért jönnek ki angoloknál másfél hónappal késõbb/.

Why so serious?

Ioles
Hát ja, remélem

grebber
Remélem majd magyarítják feltéve ha lehet!

Next PC upgrade: 2022

Ioles
Jó lenenne ha magyarul is kijönne, de sajna nem fog 😞

na, utána jártam, tessék:

Release EU: 9th May 07

Release US/UK:: 26th June 07

Szóval az EU-ban már megjelenik május 9-én (az se 6, de közel van 😄), és amit te néztél Pre-Release csak Amerikára és Nagy Britanniára vonatkozott...
de minden más helyen május 6-ot írtak... sztem csak nem frissítették az oldalt
Faki
Hivatalos oldalán preorderre kattintva ezt írja: Pre-Release
Ships 6/26/07. Akkor most mikor jelenik meg? 😊

ááá, de rohadtul várom már!! Csak attól félek, hogy atom gépigényes lesz, és állati bugos... és majd emiatt szívjuk meg
grebber
Nemtom majd meglátjuk.Május 6.-a már ittvan a nyakunkon!

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

miben? a Two Worlds-ben?
Looooser
de gagyi Lineage2 motor van benne ez gáz...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

rotator
Nem ez a gond. Ez a rendszer azt sejteti, hogy elõfordulhat, hogy valaki (túl)specializálja magát és olyan helyzetbe kerülhet a játékban, hogy onnan csak ezzel a kvázi cheat móddal tud továbbjutni. Ez pedig nagyon nem jó!
Ami a szabadságot illeti: a Gothic 3-ban kipróbálták és szét is esett a történet. Egyelõre még nagyon nem tartunk ott, hogy ez mûködjön.

Vedd úgy, hogyg ez egy cheat, és ne használd! mint a MARVIN mód gothicban

Ami engem zavar az az, ami a topic elején is szerepel: "szokásos ígéretek"
Ezek az ígéretek sosem teljesülnek. Általában a segítõket rádtukmálják az elején és megszabadulni sem tudsz tõlük, hisz benne vannak az alaptörténeteben, az átvezetõ videókban stb. Nemigaz, hogy a világ reagál a döntéseidre! Mindig ezzel jönnek, de az igazság az, hogy egy-egy karakter max úgy válaszol a különbözõ megközelítésekre, hogy vagy, durcásan mondja tovább a magáét, vagy úgy, hogy közben szimpatizál veled, de nem küld el a búsba, vagy megy neked. Az olyan játékokat meg ahol "pályák" vannak, ki nem álhatom, azért ez már nem a szupermárió korszak. Elindulsz a térkép elején és gyerünk a sárga köves úton a csodák csodájához. Éppen arról kéne szólnia az rpg-knek, hogy van egy alapvilág és a sztori úgy alakul ahogy te döntessz, és nincs kijelölt út. Látszik, hogy törekednek erre, de a végén mindíg egy vége van a sztorinak és egyre banálisabb, kiszámíthatóbb az egész. Általában utálok a fõszálon haladni egy történetben, mert ott mindíg kellemetlen meglepetések várnak rám, sürgetnek és parancsolgatnak, hogy mit kell tennem, ennek fejében még meg is mondják, hogyan tegyem. Hol itt a szabadság?

rotator
Ez nekem olyan, mintha egy egy akciójátékban, ahol a túlélés az egyetlen cél, az elején automatikusan felajánlaná az örök életet...

Erre azt tudom mondani, hogy nem muszály igénybe venni ezt a lehetõséget, ha nem tetszik, de akinek meg pont az volt zavaró, hoyg nwn-ben pl mindíg a DM-eknek kellett könyörögni, hogy szintezzék újra a kariaikat annk jól jön. inkább legyen benne egy-két bónusz lehetõség amit sose vennél igénybe mint, hogy kimaradjon belõle valami ami hiányzik.

azért most egyetlen egy dologban védeni fogom a gothicot 😊 Ugyanis multi nem éppen lenne jó hozzá... nem is tudom, hogy lehetne megoldani. Akkor már MMO lenne... na mindegy, NWN2 meg a legújabb patchel már nagyon is jó! És sztem sok rajongója van, nagy lett a bevétele, ezért lesz kiegészítõ is. De való igaz, hogy NASAgép kell lassan minden játékhoz.
rotator
Ami ebben a játékban nagyon nem tetszik, az a sklillpontok újraelosztása. Így látatlanban megöli az egészet. 😞

Nahát én mozgolódom akkor😊

Csakhát már megszoktuk, hogy ami jónak, vagy szépnek látszik, az egy rakás bughalmaz, vagy csak erõmûveken játszható. Meglátjuk mi lesz ezzel. Mindenesetre látszik, hogy a fejlesztõk egyszerre karnak betörn i a piacra és ezzel a mentalitással megelõzik néhány versenytársuk, akik néhány "feature"-t direct kispórolnak az alapjátékból, hogy nagyot durrantsanak a kieggel. Lásd: az electronic Arts már évek óta csikicsukizik hol hozzátesz valamit az új kiadású fifa játékokhoz, hol elvesz belõle NWN2-> Nincsenek lovak, holott már az nwn1-ben is voltak az utsó modullal + a multi része játszhatatlan a crash-ek miatt, a játékosok talán kevesebben vannak az nwn2 multiszervereken mint az 1-én, de a kieg már készül, (mintha az alap már tökéletes lenne). Gothic: nincs multirész, bughalmaz és memóriazabáló szörny az egész, jah és asszem nincsenek lovak itt se 😛 bioware😄ragon Age: semmi hír!
Meglátjuk mit tud a 2 worlds, de miután kiscégról van szó és mint látjuk a nagyobak is sorra felsültek hasonlóval...
de amíg élünk remélünk. Nemigaz?

rotator
LOL

Ez hülyeség. Miért ne minõsíthetném így, (a második és harmadik résszel is játszottam, szóval tudom milyen)? Például a 3. részrõl az IGN igen durva értékelést írt (4,9/10 pont) Gamespy (1,5/5) GamesRadar (6/10)
Az irányítás a 2. részben pedig még pocsékabb. De a 3. rész kezelõfelülete, és fõleg a története a 2-nál rosszabb. Imádom a fantasy-t, de mi az, hogy "jönnek az orkok, majdnem mindenhol gyõznek, ott viszont õk a menõk, és rabszolgasorba döntik az embereket..." LOLLL! Ez nem történet...
grebber
Ezekre nem tudok mit mondani kinek a pap kinek paplan.
De érdemtelen valamit minõsíteni ami elismerten jó ,mert neked nem tetszenek benne dolgok.

irányítás, harcrendszer, történet
grebber
Most nem akarok belemenni a Gohtic védésébe de légyszives ird már le szerinted mi a nyomi a Gothicban?

Fején találtad a szöget 😉

nagyon Gothic 3 + Oblivion kinézete van 😊 De ez nem baj, ha minden más is van legalább olyan jó, mint az Oblivion. (Azért Gothicra ne hajazzon, elég nyomi game az...)
grebber
Csak ismételni tudom magam még mindig szépek!

Ioles
Devil_Gy
Nop 😄
Megesik 😄

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

"A 2006 õszén beharangozott március eleji megjelenési idõpontot úgy tûnik nem tudták tartani a fejlesztõk....." -gondolom innen jött nálam a tévesztés, vagy elmezavar
jesszus atyám, súlyos idõeltévesztési komplexusom van xD hogy a f... ez naon égõ volt, én kérek elnézést 😄 Valszeg a márciussal tévesztettem össze a májust.... de nyomi 😛
Devil_Gy
Május 9 😄 az még kicsit odébb van :s

hát már volt kétszer is halasztás, mert a fejlesztõk még jobban optimalizálni akarták a már 100%-osan kész gamet. A legutóbbi halasztás 2007 Május 9. volt... de hát az is elmúlt már! 😄 xD
Ioles
Devil_Gy
Szal akkor mi is a most hivatalos megjelenés?

rotator
Olyan, mintha az Obli grafikájára rányomtak volna utólag még valami sharpent. 😊

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
A Lopakodásról infók képekkel.

Istencsászár
Jól hangzatos hírek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Köszönöm!

rotator
Nehéz nem észrevenni a hasonlóságot a TW és az Oblivion között. A grafika és az rpg elemek mintha ugyanazok lennének. A legnagyobb különbség annyi, hogy az Obli egy bejáratott széria sokadik darabja egy nagy cégtõl, a TW pedig egy majdnem tök ismeretlen német cég elsõ rpg-s próbálkozása. A TW esetében az online és offline rész közötti határ elmosódni látszik, nem is annyira a karaktert fejleszti az ember, hanem magát a világot. Hagyomány rpg-khez híven skillekre alapuló fejlõdésrendszer van, a karakterek teljesen testreszabhatók. Egyjátékos módban a sztori miatt emberi harcossal lehet csak lenni (nagyvonalakban a történet szerint az elrabolt hugicát kell megkeresni, persze ez csak egy része az egésznek). Online módban bármilyen karakter generálható, érdemes csapatostul felfedezni a világot.

Nem lehetsz egyszerre full extrás mágus és harcos, valamit az egyikben mindig fel kell áldozni, hogy fejlõdhess a másikban. Ún. guildekben lehet tanulni a skilleket, a szokásos küldetésekbõl kapott xp-bõl. Kezdetben 2 guild van: Mágusok és Harcosok, késõbb egy küldetés után lesznek Nekromanták is. Az xp-t utólag újra szét lehet osztani, ha pl. jó lenne lovon harcolni, de a karaktered szimplán csak lovagolni tud, akkor egyéb támadó skillekbõl kivonhatod az xp-t és berakhatod a "lovon támadásba".

A mágia teljesen más, mint a legtöbb rpg-ben, különbözõ kártyák vannak (pl. kis tûzlabda), amikbõl többet összegyûjtve lehet kreálni nagyobb erejû spelleket, ill. lehet kombinálni a különbözõ mágikus trükköket. Kezdetben a szokásos 4 földi elembõl lehet varázsolni, késõbb 5. elemként jön a Nekromantizmus.

Az online rész a Diablo 2-höz hasonlít (vegyítve a single player és multi kampányok, bár errõl egyelõre nincs bõvebb infó, hogy gondolták). Csatlakozáskor egy városban találod magad sok ezer más játékossal, max. 8 fõs partikkal lehet nyomulni.

A döntéseknek nagy kihatásuk van a világ egészére és a reputációra a különbözõ fajoknál, ha nagyon az egyikhez húzol, becsben tartanak téged, a többi meg utálni fog, de lavírozhatsz az arany középúton is.

A tesztelt verzió grafikája és online része nem volt végleges, rengeteg minden hiányzott, de a készítõk ígérek, hogy mire boltokba kerül, bele fog kerülni minden. 😊 Gépigénye - úgy tûnik - jóval kisebb, mint az Oblinak vagy G3-nak és már jelenleg is nem sokban marad el tõlük, de még bõszen kalapálják. A zenéjérõl annyit tudni, hogy az fogja majd komponálni, aki a Top Gun filmét.

grebber
Preview Valaki leirhatna dióhéjban mit irnak róla!

6 új kép

rotator
Én még nem láttam, legutóbb a Gothic 3-ból láttam hasonló videókat, az is kb. ilyen béta stádiumban leledzett még akkor (pl. itt amikor fordul a karakter, semmi blending nincs a fázisok között), mindenestre fogamra valónak tûnik! 😊

Ioles
Elég kihalt a topic. Ez nemtom volt-e már: Two Worlds Gameplay Movie